|
Post by Deleted on Feb 26, 2013 23:34:35 GMT 2
Jace'il ei olnud kuskile kiiret. Ta andis Jillile vastamiseks nii palju aega, kui tüdruk soovis. Oli ju ta isegi veel kergelt segaduses. Mitte oma tunnetes loomulikult, vaid mõne hetke eest juhtunus. Polnud üldse temalik suudelda lapsepõlvesõbrannat. Üleüldse polnud ta väga ammu kellegagi suudelnud. Lihtsalt ei leidunud ühtki naist, kellest ta sel tasandil oleks huvitunud. Ja siis tuli järsku Jill, kes vaiksel sammul nende kuude jooksul tema maailma täiesti segi paiskas. Kuulnud ära Jilli esimese lause, ei öelnud Jace midagi, vaid jäi neidisele üllatunult otsa vaatama, aga eeldas, et see polnud kõik ning jäi ootama, mis edasi tuleb. Neidise järgmised sõnad panid aga Jace'i veelgi rohkem imestama. Ta pidi ennast hoolega tagasi hoidma, et mitte juhmil ilmel näitsikule otsa vaatama jääda. "Mul polnud vähimatki aimu, et sa võiksid minust niimoodi mõelda, kuna sa ei näidanud seda mingilgi viisil välja. Vähemalt mitte nii, et ma oleksin aru saanud. Arvasin kogu see aeg, et sa eelistad ikka omaealisi," ei saanud Jace jätta mainimata. "Ja miks sa alla andsid, kui küsida tohib?" küsis Jace, jättes lisamata ühe oma lemmiklausetest, et mitte kunagi ei tohiks alla anda. Tema pilk püsis ikka veel neidisel ning märgata võis isegi õrna naeratust, kuigi Jace oli endiselt kõikide oma emotsioonide väljanäitamisega ettevaatlik.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 26, 2013 23:40:30 GMT 2
"Mitte kauaks, kahjuks," oli sunnitud Elizabeth nentima. Lapse saamise vastu polnud tal midagi, kuid oma figuuri ei tahtnud ta kohe üldse kaotada. Kuid eks tuli siiski lapse pärast mõnestki asjast loobuda ning eriti oli seda sunnitud tegema just naissugupool. "Loodangi. Ma tunneksin end muidu väikse lapsena, kui su vanemad peaksid mulle hakkama moraali lugema.. See oleks lihtsalt... vale," lausus Liz turtsatusega ning tal polnud vähimatki aimu, kuidas see kõik välja peaksid nägema. "Kui nad su majast välja peaksid viskama, siis vähemalt on sul koht, kuhu tulla," rääkis Elizabeth naeratusega. Õnneks oli nende vanusevahel ka plusspooli, Näiteks see, et Lizil oli oma elamine ning enda raha ja keegi ei saanud teda enam keelata. Niikuinii veetis Xavier üsnagi palju aega Lizi pool, kuid naine lootis, et asi päris selleni ei lähe. "Meeldiv jah, vaevalt," nõustun neidis ning kuulas mehe kirjeldusi tema vanematest. "Ma polegi su venda kunagi näinud.. Ta teab meist?" uuris Elizabeth edasi. Tal polnud vähimatki aimu, kui lähedane Xavi oma vennaga oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2013 20:35:19 GMT 2
"Ma lihtsalt ei uskunud, et sa oleksid minust sel moel huvitatud. Ma arvan, et me kumbki, ei saa vaadata mööda tõsiasjast, et meie vanuste vahe on üsna suur," lausus Michelle, "pealegi võid sa mind natuke vanamoeliseks kutsuda, aga ma olen alati arvanud, et mees peab ikka olema see, kes esimese sammu teeb." Kõigele lisaks ei tahtnud tüdruk ju ka nende sõprusega riskida. Mis siis, kui ta oleks Jace'ile enda tunnetest rääkinud, aga tüüp ei oleks sel hetkel tahtnud sellest kuuldagi. Kõik oleks nende vahel eriti imelik olnud, mitte et see praegu ei oleks. "Vale oleks öelda, et ma andsin alla, aga ma võtsin omaks mõtte, et kui midagi peaks meie vahel kunagi mingi ime läbi juhtuma, siis see juhtub. Isegi piibel ütleb, et ei tasu eksitada ega äratada armastust, enne kui see ise tahab," lausus tüdruk soojalt naeratades. Võibolla tasus see ootamine ära.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2013 21:53:25 GMT 2
"Lähme siis puhkama, pole probleemi," lausus Colin ning kummardas kergelt kui laul lõppes. Võtnud tüdruku enda käevangu, lasi ta silmdega üle saali ning juhatas Helena pigem tantsuplatsi serva. "Kuhu sa minna tahad siis?" uuris noormees, sest tema oli selles hooned ilmselt vähem käinud kui tüdruk. Pealegi oli ta eelmine kord suhteliselt ühe koha peal.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 27, 2013 21:59:58 GMT 2
"Jah, oleks tore," lausus Helena naeratades. "Aga oli meeldiv sinuga tantsida, kallis," lausus Helena naeratades, kui noormehe kummardusele kerge kniksuga vastas. "Kõigepealt võiks kuhugi jahedamasse kohta minna, sest siin on üsna palav," arvas tüdruk. "Võib-olla fuajee või midagi." Ta ise ka täpselt ei teadnud, kus veel saaks olla, sest Helena polnud selles hotellis sugugi rohkem käinud kui Colin.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Feb 27, 2013 22:57:33 GMT 2
Kui paljud mehed mingil määral tantsimist kartsid ja parema meelega tantsupidudest eemale hoidsid, siis Chadiga oli kõik vastupidine. Võib-olla oli asi selles, et ta topiti juba varakult tantsukursustele, kuigi sel ajal puikles noor Chad küll päris korralikult vanematele vastu. Alles aastaid hiljem mõistis ta, kui kasulikuks tema juba varases nooruses õpitud oskused osutusid - muidu oleks väga narr siin praegu viibida. Chad mäletas, et tantsutundides pandi neid ikka omavahel pikkuste järgi paari - pikem poiss sai pika tüdruku, lühem jälle pisema jne, aga Kevin küll teda ja Annat lahutavas enam kui 20 sentimeetris mingit probleemi ei näinud. "Mul on sulle üks üllatus, kui me millalgi lõpuks koju jõuame," mainis kutt. Ta ei teadnud veel, kui kauaks nad siia jäävad, kuna sellised asjad oleks viisakas jääda naistele otsustada ning seda Chad ka tegi. Chad oli üks vähestest meestest, keda Anna teadis, kes ei pelganud tantsimist. Nii keskkooli kui ka praegu ülikooli ajal väldivad paljud tüübid väga pika kaarega tantsupõrandaid ja tantsimist. Loomulikult juhul kui tegu pole ööklubiga, kuhu näitsik ise eriti jalga sisse ei tõsta. Ainult paari sõbrannaga, kes on teda ikka ennem vägagi pikalt veenud, või juhul kui Chad peaks teda kustuma, sest nende viimane kord sellises kohas polnud kõige hullem, kuigi see oli aastaid tagasi. "Või nii ... ilmselt ei hakka sa mul siin vihjeid andma, seega veelgi väiksem lootus on, et sa selle mulle kohe ilusti välja laulad ... seega pean ma ilmselt kannatlikult ootama ja ära kannatama," muigas Veronica õrnalt. Sellised üritused on näitsikule alati meeldinud. Kasvanud ülesse vendade ja nende kelmustükkide keskel, oli tüdruku jaoks peod, kus sai tantsida või uhkeid kleite kanda, ainukesed hetked, mil ta sai riietuda tüdrukule kohaselt. Toona nautis ta neid pidusid võimalikult kaua, enamasti ka tänapäeval, kuigi viimasel ajal jääb ta harva lõpuni. Pigem peale poolteist kuni kaks tundi kohalolemist kaob Ronnie vaikselt ära.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2013 23:02:49 GMT 2
"Ega mina ka ei uskunud seda sinust. Midagi veel ebatõenäolisemat ikka annab välja mõelda. Ma olin enne sulle rääkimist isegi sellega juba arvestanud, et sa mu viisakalt pikalt saadad," rääkis Jace. Praegune oli justkui võimatu unistuse täitumine, kuigi olukord oli ikka veel pisut veider ja harjumatu. "Mis puutub meie vanust, siis olen sellega täiesti nõus. Aga kui positiivselt mõelda, siis 19 ja 27 on parem kui 17 ja 25," lisas mees. Vanamoelisuse vastu polnud tal küll midagi. Jace isegi oli mingil määral vanamoeline. Talle meeldis, kui naispool ennast austas. "Jälle õige. Ma usun, et kui mulle oleks mõni kuu tagasi jäänud mingi mulje, et sa oled minust kasvõi väiksel määral huvitatud, oleks see mind korralikult ära ehmatanud," tunnistas Jace, huuled väikeseks muigeks kaardumas.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 27, 2013 23:28:04 GMT 2
"Ole nüüd. Elad üle. Kõik naised elavad, ka modellid. Toovad lapse ilmale, pärast seda toituvad tervislikult ja teevad ehk natuke trenni ka ning on jälle samasugused kõhnurid," rääkis Xavier lõbusalt. Tema vähemalt oli asjast niimoodi aru saanud. "Nad peaksid seda isegi mõistma, et moraali jaoks on juba lootusetult hilja. Pigem saada natuke sõimata, kuid juba natukese aja pärast hakkavad näitseks lapselapsele nimesid pakkuma," teatas Xav kerge turtsatuse saatel. Selline asjade kulg tundus tema vanemaid tundes igati loogiline. "Ma ei usu, et mind kodust välja visatakse, aga mine sa tea," kehitas noormees korraks õlgu. Ta polnud sellele mõelnud, et asjad võiksid nii hulluks minna. Kui lähevadki, siis saaks ta hakkama, selles oli Xav kindel. "Ta ei ole kogu aeg Tree Hillis, seega ma ei imesta, et sa teda kohanud pole. Aga jah, Henry teab. Ta sai aru, et midagi on teoksil ja pinnis mind niikaua, kui ma lõpuks rääkima nõustusin," vastas Xav. Ega vennale see suhe eriti ei meeldinud, kui ta toetas siiski Xavieri, kuna teadis, et noormees oma otsust nagunii ei muudaks.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 27, 2013 23:39:57 GMT 2
Lizzie kuulas Xavierit ning naeris kergelt. "No eks ma siis loodan, et sul on õigus," lausus neidis muigega. Naine lootis, et ta ei pea oma modellikarjäärist loobuma, kuna see tõi siiski päris head raha sisse ning arvestades seda, et Lizil polnud ka mingit erilist diplomit ette näidata, siis mingi hea koha peale ta vaevalt saaks. Kui Xavi mainis lapse nime, jõudis Elizabethile kohale, et ta polnud mitte kordagi mõelnud selle peale, et mis selle pisikese olevuse nimeks tuleb. Õnneks oli sellega aega, seega vähemalt lähima paari kuu jooksul ei pidanud Lizzie selle pärast otseselt muretsema. Elizabeth kuulas noormeest ning naeratas kergelt. "Ma loodan ka, et su vanematel on piisavalt palju mõistust, et aru saada, et nohh.. Juhtub," lausus neidis kerge turtsatusega. Kuulnud juttu tema venna kohta, noogutas Liz aeglaselt. Tuli loota, et see, et kõik nende suhtele vastu on, ei mõjuta Xavieri ning et noormees ei jäta teda seetõttu maha. "Aga ma tahan süüa nüüd," lausus neidis kerge turtsatusega kui just üks laul läbi sai. Tal polnud just väga palju aega enne balli süüa ning pealegi, ta pidi nüüd sööma ju kahe eest. Õnneks oli ballil olemas ka näksilaud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2013 21:26:34 GMT 2
"Olgem ausad, ma ei oleks sind pikalt saatnud, ma oleks sulle kindlasti viisakalt vastanud," muigas tüdruk, sest ilmselgelt oli see tõsi. Ega see ju Jace'i süü pole, et ta tüdrukusse ära armus. Nad on tegelikult üsna palju aega koos veetnud selle aja jooksul, kui mees üle mitme aasta jälle Tree Hilli tuli. "Tõsi ja ilmselt veel vanemana ei pööraks me sellele tähelepanugi," pidi Michelle noormehe sõnadega nõustuma, sest 17 ja 25 tundub tõesti natuke ekstreemne, aga nende praegune vanuse vahe pole mõne aasta pärast enam midagi. "Väga tore siis, et ma asja ikka sinu otsustada jätsin," naeratas Jill ja vaatas Jace'ile otsa, "...et siis....mis nüüd saab?" Tema näole ilmus küsiv pilk, kust ei puudunud ka õrn muie.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Feb 28, 2013 22:21:34 GMT 2
Mõni päev tagasi oli Selena vägagi kindel, et tema enda jalga see aasta maskiballile ei tõsta. Kaaslase puudumine polnud kohe kindlasti üheks suureks ja määravaks põhjuseks. Pigem hoopis võimalus veeta üks vaba õhtu suures korteris, mis on täiesti tema käsutuses. Tüdrukul avanes võimalus vaadata seda, mida tahab ja kaua tahab, süüa kõike, mida hing ihaldab ja võtta lõdvalt ja vabalt. Ometigi suutis Jerry ta ümber veenda. Sel on alati vihanud enda venna oskust inimesi ümber rääkida. Tema silmis oli see pigem needus kui kingitus. Seega tänu Blakele jõudis umbes pooltundi hiljem kohale ka Lemon. Enda musta mantli garderoobi andnud, jäi näitsik ühe suure maast laeni ulatuva peegli ette seisma, asetades enda silmade ette maski, mis andis talle hoopis teistsuguse välimuse ja seega mingil määral ka uue identiteedi. Enda tumepruunid pikad juuksed, mis olid põhiliselt siiski lahti ja laines, kuid kergelt kuklal ülesse tõstetud, korralikult õlgadele libistanud, võttis tüdruk suuna Kristallsaali suunas. Tema kastanipruunid silmad jälgisid tähelepanelikult igat möödujat, lootes leida tuttavat nägu. Dress Mask
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 28, 2013 22:32:19 GMT 2
Kuna oli sõbrapäev, siis oleks ikka parem, kui Stephen Phoebega terve õhtu siin veedaks või lihtsalt saaks ainult tüdruku päralt olla. Pealegi ei arvanud neiu üldse, et Stephen tantsida ei oska. Ta ise oli ju ka enda arust väheke puujalg, aga see polnud mingi probleem. Kooliballil tantsimine tuli ju täitsa ilusti välja ja varvastel ei tallutud. "Kuule, see kõlas täpselt nii, nagu tiriks ma sind tapalavale," lausus Phoebs naerdes, kuid läks siis Stepheniga tantsuplatsile. Siis võtsid noored korraliku asendi sisse ja said end aeglase muusika rütmis keerutama hakata. "Näed, ei ole ju nii hull," lausus neidis. "Väga hästi öeldud. Minu jaoks ongi tantsuplats enam-vähem nagu tapalava," ütles Stephen, mõeldes kusjuures oma sõnu täiesti tõsiselt. Vabatahtlikult polnud ta kunagi ühelegi sellisele üritusele minna tahtnud, vaid ikka kellegi mõjutusel. Oma tüdrukule võis ju ometi heameelt valmistada? Kui nad muusika rütmis aeglaselt liikuma hakkasid, püsis Stephi pilk alguses päris tükk aega oma jalgadel, kuni ta hiljem end siiski nii palju usaldada suutis, et jälle ülespoole vaadata. "Mitte just kõige hullem, aga mul ikkagi veel vaja kõvasti õppida," arvas kutt.Stepheni sõnu kuuldes Phoebe turtsatas ja müksas õrnalt noormees. "Don't be a pussy," lausus ta vaikselt. Mehe kohta hädaldab see poiss ikka tõesti palju, aga vähemalt oli ta nii palju mees, et oma tüdruk tantsima tuua. Noh, üritada ju võib vähemalt ning varbad on siiani puutumata. Niigi hästi. "Ma ei käinud ka tantsukursustel, aga näed...valsiga saan hakkama," muigas Phoebe. Tundub, et Stephen saab ka, sest see, mida need kaks noort sealt tantsuplatsil tegid, nägi küll tantsimise moodi välja. Arenguruumi on.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Feb 28, 2013 22:42:43 GMT 2
Kui kolmandat kuud rase Rebekah oli siiani üsna kindel, et temal jääb sellel aastal ilmselt maskiballile minemata, oli neiu sunnitud ikkagi meelt muutma. Nimelt oli ta endagi üllatuseks saanud kutse Blake'ilt ja siis mõtles neiu, et miks ka mitte. Pealegi on Blake tore poiss ja viimasel ajal olid nad eriti hästi läbi hakanud saama. Ballile oligi ta saabunud Blake'i käevangus, seljas kreemikat tooni kleit ning jalas beežid kingad. Näitsiku tumepruunid juuksed olid seatud kaunisse kõrgesse soengusse ning tema mask oli sinise-kuldse kirju. "Ma siiani imestan, kuidas sa mind alati meelt muutma saad. Mingi eriline võime?" muigas Rebekah, pistes snäkilaualt suhu mõne suupiste. Enne sai natuke ka tantsitud, kuid varsti võiks ehk uuele ringile minna. OutfitBlake kandis lihtsalt tavaliselt musta ülikonda, valget särki, musta lipsu ja musti kingi. Tema tumedate silmade ümber oli pintsakuga ühte värvi lihtne mask. Kogu kompleks oli vägagi lihtne, kuid seejuures šikk ja stiilne. Nagu enda õde, nii polnud ka Jerry eriti kindel, et ennast täna siia kohale veab, aga kuna päris mitu tema tuttavat lubas kohale tulla ning tüüp teadis, et Rebekah vajab vahelduseks midagi lõbusamat, siis miks ka mitte. Kes teab, kas järgmine aasta on ta veel siin, et midagi sellist teha. "Täpselt nii. Minu pisikene anne, mis mõjub alati," muigas tüüp kergelt, võttes ka endale üks näksi, rüübates enamasti jooki enda teises käes. Tavaline vesi. Jahutab kõige paremini ja tegelikult ainukene vedelik, millel õnnestub janu kustutada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2013 22:48:20 GMT 2
"Jah, seal on kindlasti jahedam," arvas Colin, sest inimesed käisid ju sisse ja välja. Loogiline, et seal peaks natuke jahedam õhk olema. Noormees jalutas koos neiuga ukse poole, silmad endiselt tuttavaid otsimas. Just siis kui poisile tundus, et ega siin vist kedagi talle väga tuttavat ei ole, oleks ta peaaegu ühele mustas kleidis kaunitarile otsa jalutanud. Alles siis, kui ta põgusalt vabandas, tundis ta selle tüdrukus ära Selena. Hea, et ta kandis maski, mis jättis siiski tema näo üsna nähtavaks. "Hei, milline ilus neiu meil siin on, poleks arvanudki, et sind siin kohtan," muigas noormees, kinkides tüdrukule ühe kallistuse, "Blake ei lasnud enda silma alt ära, jah?" Tundus lihtsalt, et Sel ei ole väga sellise ürituse tüüpi inimene, aga siin ta oli ja sobis ideaalselt siia ümbrusesse. "Ja kes on sinu kaaslane tänasel õhtul....või esindad sa iseseisvaid tüdrukuid? Mõlemal juhul - lahe, et tulid!" lausus Colin lõbusalt. "Oi, kui ebaviisakas minust. Selena, see on Helena ja Helena, see on Selena," tutvustas ta tüdrukuid.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 28, 2013 22:58:56 GMT 2
Fuajees peaks siis kuskil puhata ka saama. Noored olid just välja minemas, kui Helena ühte mustas kleidis tüdrukut märkas ja Colin teda üsna sõbralikult tervitas. Okei...on tal põhjust armukade olla või peaks ta rahulikult võtma? Helena otsustas esialgu selle teise variandi kasuks ning katsus jääda võimalikult rahulikuks. Nad on ju sõbrad, nii et see on okei? "Tere," ütles Helena Selenale. "Meie nimed riimuvad kihvtilt," muigas tüdruk.
|
|