28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 17, 2013 14:50:39 GMT 2
Scott oli üsnagi emotsioonitu, kui Nessa oma lause lõpetas. ''Arvad, et enne roostesse minekut tuleks end natuke liigutada?'' Esitas Scotler küsimuse. Välja minemise vastu poleks tal tõesti midagi, kuid seda kas ta ka end vanade aegade mälestuseks dressidesse paneb ja täis joob ei uskunud mees eriti. ''Pigem kusagile viisakasse klubisse, baarid pole enam meie kahe jaoks kõlbulikud.'' Esitas ta väikese tingimuse. Mees oli ju leppinud sellega, et ta on abielus, ning tema abielu eeskujuks olid ema isa, kes olid üsna kiirelt poisile selgeks teinud, et peale abielu on lollustega kõik. ''Aga see on sul väärt mõte.''
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 17, 2013 14:54:08 GMT 2
"Sina saad niikuinii," arvas Diana, sest mees tundus alati julge ja avatud. Mõni kinnisem inimene vaevalt läheb võhivõõrale ligi ja üritab temaga kohe tutvust teha. "Ja mul ei ole selle vastu midagi, kui sa lõbutsema tahad minna. Mis sa ikka seal korteris üksi kükitad, kui ma tööl olen," naeratas naine. Kindlasti leiab Shawn ehk isegi mõne semu, Alejandroga paistis ta täitsa hästi läbi saavat.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 14:57:05 GMT 2
"Mhm," sõnas Colin ning noogutas neiu sõnadele kaasa. Ta tõstis taldrikule erinevaid suupisteid nii soolaseid kui ka magusaid. Tõstnud taldrikule parajalt suupisteid, juhatas noormees neiu erinevatest laudadest mööda, kuni nad ühe tühja laua leidsid. Colin tõmbas neiule ilusti tooli välja ning aitas selle hiljem ka ilusti paikka sättida, istudes Helena kõrvale.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2013 15:02:22 GMT 2
Helena aitas Colinil taldrikule suupisteid panna ja lõpuks sai neid sinna päris palju. Kahepeale peaks jaguma vähemalt. Siis järgnes neiu noormehele ja istus lõpuks tema kõrvale, haarates taldrikult kohe midagi magusat ja pistis selle suhu. "Räägi, kuidas sulle ball siiani meeldinud on?" uuris Helena, viies oma silmad Colinile.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 15:07:57 GMT 2
"Ma ei paneks seda just sellistesse sõnadesse, aga jah," lausus Vanessa kergelt turtsatades ja õrnalt naerdes. "Kui sa nii arvad," kehitas naine enda õlgu. Sobib ka mõni viisakas klubi, kui baarid peale ei lähe enam. Ega nad ei peagi täpselt nii lõbutsema nagu vanasti, aga mõneks õhtuks lihtsalt natuke lõdvemaks lasta on kindlasti mõnus. See, et nad abielus on, ei muuda tõsiasja, et nad veel siiski noored on.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 15:11:32 GMT 2
"Ma loodan, et sa enda sõnu hiljem kahetsema ei hakka," lausus mees kergelt muiates. Vaevalt ta muidugi midagi hullu üksinda väljas olles teeks, aga natuke norida võis ju ikka. Shawn kohendas pisut enda tantsuvõtet ning liikus koos Dianaga ilusti mööda tantsuplatsi edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 15:21:44 GMT 2
Colin võttis veel ühe lonksu enda klaasist ning pistis siis ühe soolase suupiste endale suhu, viies enda sinised silmad küsimust kuuldes Helenale. "Siiani...ball polegi ju eriti veel kestnud," lausus noormees, "eks ta selline natuke veider üritus ole, aga kaameraga oleks siin võibolla päris huvitav olla. Kuna ma pole ammu tantsinud, siis on see ka päris positiivne...aga kas ma tuleksin uuesti? Hmm...sellele ma veel vastata ei oska." Võibolla ürituse lõpus oskab Colin midagi rohkemat öelda.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 17, 2013 15:25:24 GMT 2
Scotleri silmad olid jällegi kinnitunud Nessale, nign ta käed olid uuesti väikestele ringidele liikunud. ''On sul siis mõni parem variant siis pakkuda selle minu lausele vastu?'' Kerkisid Scotleri kulmud õrnalt ülespoole. ''Või soovid sa tõepoolest kusagile minna, kus mina vanasti viibisin üsna tihti?'' Ei uskunud Scotler seda eriti.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2013 15:28:25 GMT 2
Helena võttis samuti oma klaasist lonksu ning kuulas Colinit, noogutades vaikselt kaasa. "Ma olen neid maskiballe siiani ainult filmidest ja sarjadest näinud, aga lahe on ise ka ühel sellisel olla," rääkis neiu. Mingit sarnast üritust nägigi Helena viimati ühes sarjas...see oli vist The Vampire Diaries, kuigi see osa oli üks neist vanematest osadest siis. "See oli vist meie teine tants koos," tuli Helenale meelde, kui Colin tantsimist mainis. Njah, esimene tants oli neil pulmas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 15:36:13 GMT 2
"Ma ütleksin lihtsalt, et kuigi me oleme abielus ja võibolla enam mitte mingid teismelised, oleme siiski üsna noored ja seega ei ole selles midagi halba, kui me mõnel õhtul ennast natuke lõdvemaks laseks ja kuskil väljas käiks," sõnas Vanessa, vaadates Scotlerile otsa. "Tõsi, vaevalt ma just kuskile sellisesse kohta tahaks minna," oli naine siinkohal mehega nõus. Ta tegelikult ju isegi ei tea, missugustest kohtades see Scott siis varem käis, aga ilmselt ta ei tahaks seda teada ka. "Täiesti ausalt öeldes oled sa viimasel ajal kuidagi väga...tõsiseks ja koduseks muutunud. See ei ole just see mees, kellega ma abiellusin. Aga, et sa valesti aru ei saaks, siis mulle meeldib see uus täiskasvanulikum Scott ka...aga tead, vahel võid sa enda sisemise lapse siiski välja lasta," lausus naine lõbusalt naeratades.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 17, 2013 15:50:56 GMT 2
Scott noogutas mõistvalt, ta sai täpselt aru mida Nessa püüdis talle öelda, ning seda oli ju tema ka enne üritanud naisele selgeks teha. ''Sa ei saa ju mitte tahta minna kusagile, kui sa ei tea mis kohtadest jutt käibki.'' Oli Scott endast täiesti kindel, et Ness ei teadnud aimatagi, kus mees varasematel aastatel üsna tihedalt viibis. ''Kuid jah, sind ei huvitaks need kohad.'' Pidi korvpallur tõesti tõdema. ''Mulle meeldib ka, et sa teaksid.'' Mainis ta kiirelt, ning kergitas oma kulmusid õrnalt. Kas see oli ka usutav? Pidi olema, sest mees ise mõtles nii.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 17:10:55 GMT 2
Vanessa kergitas pisut enda kulme, kuid noogutas siiski lühidalt. "Kui sa nendest kohtadest nii saladuslikult räägid, siis kas ma võin ka kuulda, mis kohad need sellised olid?" uuris naine pigem lihtsalt niisama, sest ega tal selle infoga eriti midagi peale ei ole ju hakata. Huvitav, kas Nessa on ka nende viimaste kuudega muutunud? Mingil määral ehk kindlasti, aga naine ise küll mingit väga drastilist muutust ei tajunud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 17:21:21 GMT 2
"Seda küll. Mõni inimene ei sattu terve enda elu jooksul kordagi sellisele ballile," sõnas Colin. Selles suhtes on Tree Hilli noortel tegelikult päris lahe traditsioon. "Tuleb nii välja," noogutas noormees ning pistis endale veel ühe suupiste suhu, mille peale võttis ta ka lonksu šampanjat.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2013 17:27:09 GMT 2
"Nojah, meil vedas siis piisavalt, võrreldes nende inimestega, kes sellistele üritustele tavaliselt kunagi ei satu," muigas Helena ja võttis nüüd vahelduseks ühe soolasema suupiste. Need olid väga head. "Muide, mu vend helistas mulle hommikul ja ütles, et ta tuleb siia kolmeks nädalaks praktikale," lausus neiu. Saabki üle pika aja jälle venda näha ja ehk saab siis ta Coliniga samuti tuttavaks teha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2013 17:30:50 GMT 2
"See on sulle vist väga hea uudis," lausus Colin, sest nagu tema aru sai, siis olid tüdruku suhted enda vennaga väga lähedased. Noormees tühjendas enda klaasi ning asetas selle laua servalt eemale. Kuna Colin neidise venda ei tundnud, siis ei olnud tal selle kohta ka midagi muud öelda.
|
|