|
Post by notsure on Oct 31, 2011 21:09:03 GMT 2
"Kardad, et ma olen samasugune?" uuris Aly. "See, et ma Eastside'st olen, ei tähenda, et oleksin ülbe ja ennasttäis ning arvaksin endast rohkem. Või siis, nagu sa rääkisid, ei suhtleks sinuga avalikult," seletas neidis pikemalt. "Ma ei usu kuulujutte, kui need pole just 100% kindlaks tehtud." Anyways, Joe ei tundunud sellist tüüpi olevat, nagu enne mainitud. Pigem, teistsugune.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 21:13:11 GMT 2
Joe naeratas. "Vabandust, ma hakkasin nüüd ise lahterdama. Asi, mis mulle endale ei meeldi," tõdes kutt ja lonksas cappuccinot. Vaikselt hakkas jook jahtuma. Joseph nautis ka vaikust. Rahulik olek, kus aju ei pea töötama.
|
|
|
Post by notsure on Oct 31, 2011 21:16:38 GMT 2
"Miks ei meeldi?" küsis neidis. Talle endale meeldis küll rääkida, kui teema kätte antakse. "Eelistad pigem vaikuses olla?" Eks jah, mõnedele meeldis vaikus rohkem. Alyssa jaoks olenes see tujust.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 21:20:32 GMT 2
"Lahterdamine, see on lihtsalt nõme asi. Veame kihla, et kui ma ütleks, et sa oled loll blond tšikk, siis see sulle ei meeldiks," arvas Joe. Blond ei tähenda kohe lolli. Ta oli seda ise järgi proovinud. "Oleneb. Aga vahetaks ehk teemat," palus Joseph.
|
|
|
Post by notsure on Oct 31, 2011 21:40:15 GMT 2
Et kohe loll blond tsikk? Aly ei saanud aru, kas ta mõtles seda tõsiselt või oli see lihtsalt näide. "Õigus, ei meeldiks," nõustus naine selle ühe poolega. "Aga ma võin kohe ka ära minna," sõnas Alyssa. Ta ei mõelnud seda tõsiselt, kui just Joe ei mõelnud enda sõnu tõsiselt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 21:42:23 GMT 2
"Ei, ei. Ma tõin ainult näite, miks mulle sildistamine ja ka ilmselt sulle ei meeldi. Aga ehk vahetaks teemat. See hakkab juba....Ära minema," ütles Joe ja jõi viimase kohvitilga topsist. Mees mõtles, et täitsa huvitav oli sööbida ühe tüdruku mõttemaailma.
|
|
|
Post by notsure on Oct 31, 2011 21:54:37 GMT 2
Mnja, Alyssa juba arvaski, et oli endast lolli blondi mulje jätnud. "Olgu, vahetame teemat," nõustus neidis sellega. Ja mis siis järgmiseks teemaks sai? Tema kohv oli juba täitsa jahtunud, seega rüüpas Al sellest järgmise lonksu. Siiani hea. "Mis edasi teed? Lähed koju?" Mitte, et neidis oleks tahtnud Joest lahti saada. Lihtsalt huvi pärast.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 22:02:15 GMT 2
"Vist küll. Midagi muud ei ole toimumas. Oskad midagi paremat pakkuda?" küsis Joe ja keerutas sõrmede vahel tühja topsi. Seejärel viskas kutt topsi enda tooli lähedal olevasst prügikasti. Mees pani käed laua peale ja jäi neiu pakkumisi ootama.
|
|
|
Post by notsure on Oct 31, 2011 22:22:58 GMT 2
Alyssa topsikusse olid ka vaid mõned üksikud lonksud veel jäänud. "Soovid äkki jalutada?" uuris neidis. Talle ei tulnud paremat mõtet pähe ning nii hilja pole palju teha ka.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Oct 31, 2011 22:24:31 GMT 2
"Võib küll. Kas sa oled siin autoga?" küsis Joe seejärel. Kui ei, siis oleks ta suuna Eastside´i poole võtnud. Väikestviisi koju saatnud või midagi sellesarnast. Joseph tõusis lauast ja pani tooli tagasi laua alla.
|
|
|
Post by notsure on Oct 31, 2011 22:35:18 GMT 2
"Ei, ei ole. Tulin enne bussiga, plaan oli ka bussiga koju minna, kuid mulle sobib jalutades ka," naeratas tüdruk kergelt. Eriti veel, kui Alyssal oli keegi käe kõrval, tundis ta end kaitstuna. Neidis nägi ju, mis peo ajal klubis toimus. Nii Ashton kui ka Joe olid segased.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 7:52:12 GMT 2
Joe noogutas ja avas tüdrukule kohviku ukse. Nad väljusid ja mehe nägu tõmbas kiirelt naeratuseks. Tänavalaternad põlesid ja kõik muu oli kottpime. Täpselt selline õhtu nagu talle meeldib.
|
|
|
Post by notsure on Nov 1, 2011 16:48:18 GMT 2
Enne kohvikust väljumist jõi Alyssa enda kohvi lõpuni, visates siis topsiku prügikasti, mis asus ukse kõrval. Välja jõudes püsis naine Josephi ligidal. Tal ei jäänud märkamata mehe naeratus. "Hea tuju?" uuris Aly naeratuse kohta.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 16:53:28 GMT 2
"Jah," sõnas Joe vastuseks. "Vaata linna, on ju ilus. Muidugi tekib hea tuju," põhjendas kutt enda emotsioone. Okei, põsesarn valutas veel, aga kõik muu oli super. Josephi mõtted liikusid kõige ümber ringi.
|
|
|
Post by notsure on Nov 1, 2011 18:32:26 GMT 2
Alyssa noogutas. "Öösiti on siin ilus, jah," lausus ta. Nüüd oli vist see aeg vaikust nautida, kui nad kahekes jalutasid. Kuhu üldse? Nii palju, kui Al oli aru saanud, jalutasid nad Eastside'i poole.
|
|