21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 3, 2013 20:41:58 GMT 2
OT:Pikad pealkirjad FTW
Oli üks neljapäevane päev, Carrie oli rääkinud, et Oscar sõidab linnast hommikul minema ja jõuab tagasi alles laupäeva õhtul, mis tähendas Sethi jaoks seda, et nad saavad omavahel olla. Kuna Joshua kuulis koolis mingeid kõlakaid, otsustas poiss, et nad võiksid pargis või kuskil avalikus kohas kohtuda, et näidata teistele enda ametlikku sõprust. Muidugi ei saanud teised kuulata, mida nad täpselt arutlevad. Josh saatis naisele smsi :"Tsau, musi. Saaks pargis kokku? Hiljem võime minu juurde minna või siis kuhugi hotelli hiilida." Seth jalutas parki ning jäi naist sinna ootama. Noormees kandis siniseid teksaseid, musta T-särki ja sama värvi nahktagi. Jalas olid tal mustad militaarsaapad nagu alati.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 20:55:52 GMT 2
Alguses pidi tõesti Oscar neljapäeva hommikul ära minema, aga viimasel hetkel lükati sõit hoopis reede lõunasse, mis tähendas, et tal oli veel terve päev aega. Kohusetundliku isana oli täna tema see, kes Clyde'i ringi sõidutas. Ta oli just poisi trenni viinud, kui mobiil tema taskus vibreerima hakkas. Võtnud selle endale kätte ja lugenud sõnumi läbi, kortsutas mees tugevalt enda kulme, enne kui ta taipas, et oli hommikul ilmselt kapi pealt hoopis naise mobiili võtnud. See juhtub, kui kõik mobiilid tänapäeval samasugused välja näevad. Aga okei, selle võib kõrvale jätta, sest hoopis olulisem oli see, et kes on see tüüp, kes tema naist musiks kutsub ja temaga hotelli tahab hiilida. Nagu what the fuck? Naise mobiilis oli isik kirjas lihtsalt The One nime all, mis ei öelnud mitte midagi. Alguses otsustas Oscar sellele numbrile helistada ja vaadata, kes vastu võtab, aga siis otsustas ta hoopis ise kohale minna ja seda isikut silmast silma vaadata. Ta mõtles hetke ja vastas: "Tsau. Olgu, kus sa ootad?" Peas sada mõtet liikumas ja viha aina kasvamas, saatis ta sõnumi ära, viskas mobiili kõrval istmele ning võttis kohe kohalt, sõites pargi poole.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 3, 2013 21:08:16 GMT 2
Seth ootas mõne minuti, kuni sai vastuse. Noormees naeratas ja saatis kiire vastuse. "Teise pingi juures, kaubamaja poolses osas." Joshua jäi Carriet ootama ning lootis, et naine jõuab kiirelt. Pargis oli keskmiselt inimesi, enamus neist teismelised, kellel oli koolipäev just lõppenud ja nüüd mõeldi välja, mida õhtul teha. Josh tõmbas käega läbi juuste ja vaatas ringi. Enda meelest ei näinud ta veel kuskil Carriet. Noh, loodetavasti oli temaga kõik ikka korras. Nooruki näol oli õhkõrn naeratus ja ta lootis, et nad saavad kiirelt varjuda kas noormehe korterisse või siis hotellituppa, et omavahele jääda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 21:14:57 GMT 2
Saanud uue sõnumi, naeratas Oscar mõrult ning pigistas rooli. Ta sõitis natuke kiiremini kui vaja, aga jõudis peagi kokkulepitud kohale kõige lähema värava juurde, kuhu ta auto peatas. Hetke kahelnud, võttis ta mobiili ka kaasa ning jalutas parki sisse, lastes silmadel ringi liikuda. Ta loendas ilusti kaks pinki ning vaatas siis seal ringi, kuni märkas ühte tüüpi, kes hoidis käes mobiili ja tundus nagu ootaks kedagi. Pealegi oli ta suht ainuke inimene täpselt antud piirkonnas. Oscar mõtles hetke, jäi siis seisma ja trükkis veel ühe sõnumi: "Kohe jõuan. Ma vist näen sind juba." Nüüd jäi üle ainult oodata ja vaadata, kas see on sama tüüp.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 3, 2013 21:20:29 GMT 2
Seth vaatas ringi, aga ei märganud Carriet. Seejärel sai ta sõnumi ning vaatas ringi. Ta hakkas juba vastama, aga märkas siis Carrie meest. Oh shit. Tal oli mobiil ka käes. Joshua pani mobiili tasku ning vaatas eemale. Noormees ei teadnud mida teha, sellist olukorda ei osanud ta ette näha. Miks oli Oscar siin? Ta pidi ju ära sõitma. Miks oli tal mobiil käes, sai ta Carrie oma enda valdusesse? Joshua lootis, et Oscar ei taipa toimuvat ära ning kaob sama kiirelt kui välja ilmus. Sethil polnud silmapiiril ühtegi tuttavat ka, kellega saaks hakata rääkima ja teha ette nägu nagu ta olekski just mõnda sõpra oodanud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 21:29:02 GMT 2
Oscar jälgis noormeest ning nii kui too mobiili kätte võttis ja ringi hakkas vaatama, mõistis mees, et see ongi mees, kellega tema abikaasa jumal teab, kui kaua juba tema selja taga ei tea mida teinud on. Mees surus telefoni enda jope taskusse ning surus käed rusikasse, kui ta otse selle noormehe juurde jalutas. "Keegi pole sulle vist õpetanud, et teise mehe naist ei puutu....koolipoiss!" lausus Oscar vihaselt ja virutas poisile korraliku paremasirge, haarates järgmine hetk tema jope hõlmast ühe käega kinni, et tüüp putku ei paneks, juhul kui tal selleks soov peaks tekima. "Ma arvan, et ma ei pea ennast tutvustama," sõnas mees tulivihaselt läbi enda hammaste, "kui kaua te juba minu selja taga sellega tegelenud olete?" Aga enne kui poiss oleks jõudnud isegi vastust anda, virutas ta talle uuesti.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 3, 2013 21:40:23 GMT 2
Seth nägi kuidas mees ta poole sammus ning oli valmis enda saatusele vastu astuma. Kuulnud "õpetust", ei saanud poiss vastatagi, kui ta üks näopool korralikult tulitama hakkas. "Ära tutvusta jah, sitapea," sisistas Joshua vastu ning virutas Oscarile lõuahaagi täie jõuga. Muidugi sai Joshua vastu, aga ta tõmbas end lahti ja saatis uue tugeva löögi Oscari poole teele. Seth käis pidevalt jõusaalis, ta ei uskunud, et enda tööga abielus mees leidis aega füüsise treenimisele. Josh ei vastanud midagi kestvuse kohta, vaid lahendas probleemi rusikatega. Ta tundis, et parem kulm veritses, aga ei teinud teist nägugi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 21:47:21 GMT 2
Oscar vaarus tüübist natuke eemale ning hingas sügavalt, vaadates sellele tühisele poisikesele otsa. Tema näol oli üks õel ja samas narriv naeratus, kuigi tema lõug valutas ja ta tundis suus verd, mille ta maha sülitas. "Kas sa tõesti arvasid, et ta jätab kunagi minu ja võtab sinu?" küsis mees ning tõi kuuldavale turtsatuse, hakates poisi üle naerma. Ta teadis, et seda ei juhtuks. "Carrie on selleks liiga nõrk," sõnas Oscar, "seega tuleb sulle endale kasuks, kui sa temast eemale hoiad edaspidi." Sirutanud ennast täies ulatuses välja, vaatas ta tüübile otsa. Ega Oscar loll ei olnud. Ta tajus, et vaatamata sellele, et tegu on mingi koolipoisiga, on ta kaklemises osav. Seda tuletas talle meelde ka tema tulitav lõug ja põse alumine osa.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 3, 2013 21:55:43 GMT 2
Naer ärritas Sethi. "Ma tean, et sinusuguse sitapeaga ta läheb ainult hulluks. Sa ei hooli temast, sa ei kujuta ette, kui õnnelik ta minuga on. Voodis," kallas Joshua õli tulle. Kuulnud järgmist solvangut, mis läks Carrie kapsaaeda, ründas Joshua uuesti meest, lükates ta pikali, ise pisut väsinud. Nende vanusevahe ei olnud kakluses tunda, Seth oli varem ka gängis proovile pandud ning ta pidi aeg-ajalt teist peksma niikaua, kui ta pikali oli.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 22:03:42 GMT 2
Oscar oleks eduliselt tüübile nii mõndagi vastu öelnud, aga see viimane sõna oli küll löök alla poole vööd ja kohe kindlasti muutis see mehe ainult vihasemaks. "Sa, nolk..." hakkas mees midagi ütlema, aga enda lausega lõppu ta ei jõudnud, sest leidis ennast hoopis maast. See mats pani kogu siskonna hetkeks hüppama ja selgroost käis küll üks korralik valu läbi. Nüüd Oscar ennast enam tagasi ei hoidnud ning peksis noort nii, kuidas sai. Kuigi see võttis võhmale. Tema töö ei vaja just eriti aktiivsust, aga õnneks käbi ta aeg-ajalt jooksmas. See annab vähemalt vastupidavust.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 3, 2013 22:15:45 GMT 2
Seth töötles samasuguselt Oscarile vastase nägu ning üks hoop pani pea justkui kõmisema. Mida kuradit? Noormees jagas lööke nii näkku kui ka kõhtu. Ühel hetkel kuulis Joshua sireene ning justkui mingi vana harjumus käskis minema joosta, aga asjalood olid muutunud ning mehed olid üksteise kõris selle ajani, kuni nad mundrites meeste poolt eemale tiriti ning eraldi autodes politseijaoskonda viidi. Nii palju siis Carriega kohtumisest. Seth otsustas helistada Treyle, kuna polnud mõtet Carriet ehmatada. Joshua sai võimaluse pesta enda nägu puhtaks ja ta nägi, et parem silm oli pisut paistes, kulm lõhki ning vasakul põsesarnal oli punakas laik, mis pidi ilmselt sinikaks edasi minema. Persse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 22:29:55 GMT 2
Oscar tundis kuidas tema keha erinevad punktid tugevalt valutasid ja tema ninast ja huulest voolas korralikult verd. Kuidas temasugune soliidne teadlane küll kalkusesse sattus? Naised... Mis puutus sireenidesse, siis Oscar ei pannud neid isegi kokku mitte sellega, et need on neile, enne kui politsei neid juba laiali kiskus. Alguses üritas teadlane küll vastu hakata, aga leidis, et selleks pole mõtet. Tuleb leppida sellega, et ta läheb elus esimest korda jaoskonda. Oscar tegi enda ühe kõne abikaasale, kuigi ta ei tahtnud teda sugugi näha. Tema silmis oli Carrie nüüd justkui langenud naine, rämps, ei miski. Kuidas ta sai nii madalale laskuda? Mees tundis enda sees ainult jälestust enda naise vastu, aga kellele muule tal ikka helistada oli. Pealegi oli Carrie süüdi selles, et ta siin oli. Oodates enda naise saabumist, sai mees natuke enda haave parandada, et inimese moodi välja näha.
Kui Carrie mehelt sellise kõne sai, suutis ta peas enne sada asja välja mõelda, miks tema abikaasa politseis on, kui õige asjani jõudis pärast seda, kui Oscar ütles, et tema armuke ootab teises kongis. Naine oli täiesti rabatud, segaduses ja ka hirmul, sest ta ei teadnud, kuidas mees käituda võib sellises olukorras. Aga kuna tal muud midagi üle ei jäänud, siis pani ta ennast riidesse ja sõitis enda autoga kohale. Poolel teel tuli talle veel meelde, et varsti peab ju Clyde'ile trenni järele minema. Oijah.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 22:35:56 GMT 2
Kui Trey politseilt kõne sai, kartis ta kõige halvemat - Seth on jälle narkootikumidega vahele jäänud. Aga ei, hoopis kaklemine ja see oli mehele alguses üllatuseks, aga kui ta uuris, kes oli teine pool, tõi ta kuuldavale hulgaliselt vandesõnu. Ta ei oleks tohtinud mitte kunagi lubada sellel juhtuda. Kurat. Oli seda siis nüüd vaja. Seth hakkas just elavamaks muutuma ja kõik tundus temaga üsna korras olevat ja nüüd see. Trey kartis kõige enam seda, mida see kõik kaasa võib tuua. Trey hüppas kohe enda autorooli ning sõitis jaoskonda kohale. Autoga ei olnud sinna just pikk maa minna. Maksnud enda venna eest trahvi ära ning andnud mõned allkirjad, istus Trey ühele pingile nii kauaks, kuni Seth välja tuuakse.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Mar 3, 2013 22:43:41 GMT 2
Seth istus umbes 15 minutit, kuni talle järgi tuldi. Noormees jalutas koos ühe politseinikuga Trey juurde. Joshua oli kindel, et Trey saab nüüd järjekordse 'i-told-you-so' kirja panna. Tegelikult huvitas Joshi pigem see, kuidas Carriel läheb ning mis Oscar teeb. Josh kartis, et ta võib naise juures vägivaldne olla ning parema meelega oleks Seth naise üles otsinud ning temaga kuhugi põrutanud. "Say it," lausus Seth ning jäi vaatama ukse poole, et kas Carrie on juba tulnud või mitte. Noormees libistas käe üle valusa näo ning istus pingile Trey kõrvale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 22:53:31 GMT 2
"Mida sa tahad, et ma ütleksin?" vaatas Trey enda nooremele vennale otsa, "ma arvan, et sea tead isegi, mida ma ütleksin." Mees raputas ainult enda pead. Mingit loengut ta Sethile küll lugema ei hakka, sest see läheb ta ühest kõrvast sisse ja teisest välja nagu alati. "Ma tean seda, et ma olen sinu kasvatajana, või kes iganes ma olema peaksin, täiesti läbi kukkunud. Ma olen lasnud sul uimasteid teha, koolist välja kukkuda, peaagu surma saada, endast vanema abielu naisega sahmerdada ja nüüd oled sa jälle otsapidi politsei juures," sõnas mees vaikselt ning tõmbas käega läbi enda juuste, "ma peaksin su lihtsalt laskma minna ükskõik kuhu sa soovid....nagu sa alguses tahtsid. Mida ma siin ikka nii väga 'head' sinuga teinud olen....ainult su elu rohkem peapeale keeranud." See oli justkui viimane tilk karikasse ja Trey ei leidnud, et siin enam mingit erilist lahendust oleks. Toonud kuuldavale ühe ohke, asetas tüüp enda ühe käe raskelt venna õlale.
|
|