|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 15:15:23 GMT 2
Jah, tõesti oleks päris tore ka mõne teise žanri esindajaga koostööd teha. Hea, et Selenal selline võimalus avanes. Chelsea Smile'i tegemistest siis nii palju, et kuskil aprilli keskel soojendavad nad Bullet For My Valentine'i kontserti. See bänd oli ka üks CS-i eeskujudest, seega oli väga lahe, et nad sellise võimaluse said. "No ma ei tea, ju tal on minu vastu mingi isiklik viha, sest viimati vaatas ta mind täpselt sellise näoga, nagu tahaks ta selle mopiga mulle üle küüru anda," rääkis Shane kergelt naerdes. Hehe, Shane hoidis Selenat tugevalt kinni, kui neidist kõditas ega kavatsenudki lõpetada. Hea oli tüdruku naeru ka kuulda. See kõlas lihtsalt omamoodi armsalt. Kui mees korraga külma vett kaela sai, puhkes ta eriti kõva häälega naerma, aga nii ta seda asja siiski jätta ei kavatsenud. "Või nii on lood," muigas ta ka enda veepudelit lahti keerates ning jooksnud Selena juurde, kallas ta omakorda selle sisu tüdrukule kaela. Või noh, nii palju, kui ta vähegi sai. Tahad veesõda - aga palun.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 30, 2013 18:35:34 GMT 2
"Vaene sina," ohkas Selena kergelt, kui Shane mainis, et koristaja peab tema vastu vist tõsist viha. Neidis ise sellise pilguga seda inimest pole küll näinud ringi käimas. Tüdruku vastu oli tüüp alati vägagi viisakas ning alati küsis, kuidas neidisel läheb ning tihti rääkis ta enda lastest ja lastelastest. Emily silmis oli tegu lahke vanema inimesega, aga äkki on Shane hoopis kellegi teise vahetuse omaga kokku puutunud, kes on kibestunud enda elus. Täitsa võimalik. "Ei, ei, Shane, don't you even think about it," hakkas Emily vaikselt taganema, tumedad silmad noormehel, kui tüüp lähenes talle avatud pudeliga. Peagi tundis näitsik külma vett mööda enda selga alla voolamas. Tõmmanud pea õlgade vahele, sulges ta silmad. Tema juuksed, riided - täiesti märjad. Õnneks kannab Sel veekindlat silmavärvi, muidu oleks ta pisikene panda. Kuna näitsikul oli veel pool pudelit vett, pritsis ta seda omakorda mehele näkku ning lõpu valas pähe. Nüüd ujusid nad mõlemad pluss kohati stuudio põrand.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 18:40:01 GMT 2
"Tundub, et ma olen lihtsalt üks tõsine sitamagnet," muigas Shane. Tõesti väga võimalik, et Shane mõne teise vahetuse koristajaga kokku puutub, sest see, keda tema näeb, on ka üks vanem, kuid tõmmum proua, kelle häälest võib kerget hispaania aktsenti kuulda. Kas latiinomemmed ongi nii kurjad? Nad ju ei satu alati samal ajal Selenaga stuudiosse ka, lihtsalt oleneb, kuidas aega on. "Hilja öelda," irvitas Shane enne, kui pudeli sisu Selena peale kallas. Näinud tüdruku reaktsiooni, ei suutnud noormees kohe kuidagi naeru tagasi hoida, aga kaua ei naernud enam temagi, sest ta sai ka viimase pool Selena pudelit endale kaela. "Nüüd on koristajal küll põhjust meie mõlema peale vihane olla," irvitas mees, tumedad silmad Selenal. "Aga sa näed väga armas välja. Võiksid täitsa märja T-särgi võistlusel osaleda."
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 30, 2013 18:45:46 GMT 2
"That's possible," kehitas Selena õrnalt õlgu. Tema proua koristaja oli ka tõmmu, aga palju rõõmsam ja sõbralikum näitsiku vastu. Nagu vanaema. Järelikult meeldivad talle tüdrukut rohkem, kuna Blake pole ka just prouakese lemmik inimene. Üks kord sai Emily venna koguni mobiga jalgadesse, kui julges mustade saabastega üle värskelt pestud põranda kõndida. "Mitte siis, kui me selle enne tema tulekut ära koristame ... so .. be my guest ... you are the only one in this room with a shirt large enough to be used for cleening up this mess," laiutas Sel mõtteliselt käsi, vaadates muigel Shane'le otsa. Kuulnud tüübi lauset, mis sisaldas sõnu 'märja t-särgi võistlus' ja 'osalemine', võttis näitsik tühja pudeli, andes sellega poisile pikku pead. Unistagu edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 18:50:41 GMT 2
Kui tegu oli sama prouaga, siis oli tal ilmselt tõesti meeste vastu mõni isiklik viha. Isegi, kui Shane polnud ainus. Nojah, pole prouakesel endal vist meestega vedanud või on ta lihtsalt nende suhtes ettevaatlik. "Are you serious?" muigas Shane, kui Selena ütles, et tema särk on piisavalt suur, et see jama siit ära koristada. Nojah, jääbki siis särgist ilma ning seega tõmbaski tüüp endal särgi seljast, visates selle Selenale. Aga palun. Saanud tühja pudeliga vastu pead, kaardusid Shane'i huuled lõbusaks muigeks ning libistanud oma käed Selena juustesse, hakkas ta neid kohe mõnuga sasima. "Ma tahtsin juba ammu seda teha," naeris tüüp.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 30, 2013 19:10:19 GMT 2
"Do I look like I am joking? Enda särki ma küll seljast võtma ei hakka," turtsatas Sel, vaadates käed rinnal risti noormehele otsa. Kui Shane võttis enda särgi seljast, kergitas näitsik kergelt kulmi ning maigutas endamisi suud. Püüdnud tüübi särgi kinni, muigas ta õrnalt. Uskumatu, et tüüp võttis tema sõnu tõsiselt. Korraga sasis Shane juba tema juukseid. Millega ta veel selle ära teenis? Nihverdanud ennast kuidagi tüübi kätest eemale, andis ta talle veelkord pudeliga, aga seekord vastu õlga. "Do not touch my hair ... kas sa tead, kui raske on hommikuti endale üks normaalne soeng pähe teha?" turtsatas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2013 7:11:59 GMT 2
"Kahju," muigas Shane. "Väga kahju." Mitte, et ta mingi pervert oleks olnud, aga tögamine käis ju alati asja juurde. Selena näoilme ajas mehe aga kergelt naerma, kuigi noh, ilma särgita oli ka päris tore olla. Selena võib selle särgi endale ka saada, kui tahab, Shane ei keela. "Tead, ma päris igaühe ees ka ei strippa," lisas mees nagu muuseas, kui Selena tema särgi kinni püüdis. Noh, põrandat sellega vast ikka puhtaks tegema ei hakka. "Naised..." muigas Shane, kui pudeliga vastu õlga sai. Siis tuli mehele meelde, et tema pudelis veel on tilgake vett ja nii tühjendas ta selle ka Selena peale ära.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Apr 6, 2013 19:40:56 GMT 2
Selena tegi Shane'le noormehe märkuse peale vaid nägusid. Või et tema tahaks näha näitsikut ilma särgita ... eks oodaku suvi ära ning mingu randa. Seal piisavalt poolalasti tütarlapsi, võib-olla leiab isegi Emily ülesse nende hulgast. Sinnani unistagu edasi. "Ah soo ... sellisel juhul võid enda särgi tagasi saada. Eks ma lähen otsin mõne mopi või kümmekond vetsupaberirulli," turtsatas lauljatar lõbusalt, visates särgi tagasi Shane'le, saades veel ühe väga toreda dušši osaliseks. Awesome. "Suured tänud, vot seda mul oli veel vaja. Nagu poleks mu juuksed piisavalt märjad veel ning mu riided peale kauba," hoidis Emily enda silmi suletuna, vangutades kergelt pead. Suured tänud tõesti.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2013 19:56:11 GMT 2
Selena grimassid olid alati lihtsalt hindamatud, kui Shane mõne vähegi "vürtsikama" märkuse tegi. See pani mehe kergelt turtsatama. Mitte, et Shane väga rannas käija inimene oleks, talle ei meeldinud päevitada või lihtsalt tundideviisi liival vedeleda. Kui ta randa läkski, siis ainult ujuma või mõne neiuga koos. "Kui sa koristaja ruumi kuidagi sisse pääsed," lausus Shane muiates, kui Selena mehele tema niiske särgi tagasi viskas. Selle püüdis Shane muidugi kinni, aga selga ikka ei pannud. Noh, mis puutub mopi või vetsupaberi hankimisse, siis tõenäolisemalt saab Sel ikka vetsupaberit, kuna see ei pidanud tingimata koristaja ruumis olema. "Võta heaks," naeris Shane, kui oli oma veepudeli sisu Selena peale ära tühjendanud. "Nüüd oleme vähemalt tasa."
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Apr 6, 2013 20:07:09 GMT 2
Ega Selenagi eriline rannasvedeleja ole, aga vahepeal oli tore niisama lesida kuumal liival, kuulata meeldivat muusikat ja lihtsalt olla. Keegi ei tüüta, keegi ei oota midagi ega taha. Aeg iseenda jaoks. Loomulikult sellises olukorras võib näitsik tukkuma jääma ning lõpetab jubeda põletusega. Sellepärast ta hoiabki enamasti kuumadel päevadel rannast eemale, eriti kui ta sinna veel üksi läheb. "Having a the key of all keys ... oohh.. I'm pretty sure that one door won't be a problem," muigas Sel lõbusalt. Kuna lindistamisel olid nad bändida tihti siin isegi peale südaööd, tehti neile üks pisikene üldvõti, mis avaks neile tagumise ukse, bändiruumi ukse ning vajadusel ka koristustarbete ruumi. "Me oleme väga kaugel selles ... sul on nagu täiega suur eelis - you have short hair, I have like this long and thick bush on my head which will look like a sheep when it is dry again .. someday," turtsatas Emily valjult, andes kerge müksu vastu Shane õlga. On alles tüüp. Nemad ja tasa - alles siis, kui tüdruk on talle veel kolm pudelit pähe valanud või külma dušši alla lükanud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2013 20:19:45 GMT 2
Jah, eks need põletused olegi kõige hullemad. Kellele meeldiks, kui nahk punetab, kisub, kipitab ja vaikselt isegi maha koorub? Kuumadel päevadel...noh, ühed külmad õlled ja külma vette sukeldumine ja läheb. "Peakski endale ka ühe sellise muretsema," arvas Shane. Palju tema seal Red Bedroom Recordsis just viibis? Mitte nii tihti, aga mõnikord ja siis ka rohkem päeva poole. Öösel tavaliselt mitte kunagi. "Tead, mulle meeldib su loogika," sõnas Shane Selenat kuulates. Tal ei ole jah häda midagi, juuksed ei tõmba isegi krussi. "But that would be one cute sheep then," lausus mees naeratades, vaadates sooja pilguga Selenale otsa ning võttis siis ühe tüdruku niiske juuksesalgu, millega ta kergelt mängima hakkas.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Apr 6, 2013 20:41:14 GMT 2
"Good luck with that ... they don't give them away so easy," kehitas Selena õrnalt ühte õlga, surudes käed teksade taskutesse. Õnneks need olid vähemalt kuivaks jäänud. Kõige suurema koguse vett imasid endasse ikka tüdruku juuksed ning tunduvalt vähem juba tema särk, jäädes pigem kergelt niiskeks. Versaemergi jaoks on päevi, mil nad veedavad recording studios paar tundi ning on ka selliseid päevi, kus nad istuvad siin ikka korralikud kuus kuni kaheksa tundi. Viimasel juhul on neil kas käsil uue laulu kirjutamise viimased astmed või mõne järjekordse EP lindistamine, mis läheb iTunesi ülesse. "Ma teen sulle siin lammast veel, kui sa mind sedasi veel üks kord kutsud," turtsatas Emily valjult, silmitsedes Shane, kes tema juuksesalguga mängis. Seekord ei hakanud ta tüüpi isegi keelama. Sama hästi võiks ju seinaga rääkida, sest poiss hakkaks uuesti pihta ning aina uuesti ja uuesti.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2013 20:49:59 GMT 2
"Kui ma ilusti küsin, siis äkki ikka annavad," muigas Shane. "Või kui ma suudan välja mõelda ühe väga mõjuva põhjuse, miks nad peaksid mulle ka sellise võtme andma, mis absoluutselt kõik uksed avab." Selle viimasega saaks isegi hakkama, kuna Shane ise on ka artist ja kui ta räägib, et nad tahaksid ka bändiga siin oma muusika kallal tööd teha, lisades juurde, et sellega võib veel öistesse tundidesse minna ja kuidagi peavad inimesed koju ka saama, siis ei oleks ju lihtsalt muud valikut. "Vot vot vot, tahaks näha," naeris Shane, kui Selena teda justkui ähvardas. Mis siis, et see oli rohkem mänguline. "Aga kuidas ma sind kutsun siis? Aktsepteerid ainult Selenat?" küsis mees muiates.
|
|