21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 21, 2013 20:47:35 GMT 2
Selena muigas kergelt. Pooled VersaEmergi laulud on tema sõnade põhjal tehtud ning viis on loomulikult Blake looming ja raske töö. Küllap sellepärast on neidisel harjumus pidevalt pliiatsit kaasas kanda koos mingi paberilipikuga, kuigi sageli piisab ka salvrätikust kohvilaual või sootuks muuta teiste sõnu ja muusikat, sageli täitsa läbi rääkimata ja küsimata. Natukene egoistlik ja ülbe kohati, aga see on osakene Selenast. Deal with it. "Duett?? Mmmm.. sounds good ... ma loodan, et mingi osa autoriõigustest jääb mulle ka?" muigas näitsik kergelt. Suurem töö on ikka Shane tehtud, Emily on lihtsalt see tüütu prussakas, kellele meeldib paberit määrida ja närida. Ning täiesti omaalgatuslikult.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2013 20:56:22 GMT 2
Shane tegi ka enamiku bändi lauludest ise, aga viis valmis kindlalt bändikaaslaste kaasabil, kellega sai kokkumänge harjutatud ja siis ka vastavalt lugu muudetud, kuni kõigile sobis ja sellest midagi väga vinget välja tuli. Mis pliiatsisse puutub, siis oli Shane'il kiusatus seda tüdrukult laenata ja tema teksapükstele või siis isegi nahale midagi sodida. Teksapüksid läksid vist paremini ja mehe enda heledamatele pükstele on ka üht-teist soditud. "Veerand," muigas Shane. Peaks sellegagi õnnelik olema, sest suurem osa oli tõesti Shane'i tehtud. Kes teab, võib-olla saaks Selena isegi poole, kuna bändikaaslastega ei ole seda laulukest veel harjutatud. "Nii et kuidas oleks sellega, et me proovime seda koos mängida?" pakkus kutt ja vaatas oma tumedate silmadega Selenale otsa.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 23, 2013 21:43:33 GMT 2
Päris üksinda Blake ja Selena ka laule ei teinud, kuigi sõnadega mängimises ei tahtnud keegi neidisega kampa lüüa. Viisi loomine oli rohkem poistele meeltmööda. Ning nii on see ka jäänud. Meloodia poistele ja sõnad Selenale, kes enda markeriga kirjutab neid vahel lausa kodus seintele. Enda teksad ja üldse riided jätab ta rahule ning Shane peaks õppima sama. Püüdku vaid täna neile kasvõi üks täpp teha ning tagajärgede eest näitsik ei vastuta. "Fine. Parem see kui mitte midagi," turtsatas Sel. Eks ta püüab siis vähem parandusi teha. "Olgu. Sa alustad ning ma ühinen refräänil?" küsis näitsik vaikselt, et kõik ikka selgelt paigas oleks, kuigi improviseerida meeldis tüdrukule alati.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2013 21:54:55 GMT 2
Shane kirjutas ka pigem enamiku enda bändi laulude sõnadest, kuigi viisistamist ka temalt päris ära ei tahetud võtta. Bändi peasolisti ning juhina oli Shane'il ikkagi päris korralik otsustusõigus, kuigi ta ei suhtunud oma bändikaaslastesse üleolevalt. Pigem olidki nad nagu viis sõpra ja eks poiste ringis ole jällegi oma naljad. Selena oli lihtsalt armsaks saanud. Olgu, teksapükse vist ikka sodima ei hakka. Täna ei tahaks küll tüdruku käest peksa saada, aga kiusata ju võib. "Tore. Ma juba kartsin, et sa nõuad rohkem," muigas mees, tumedates silmades mänglemas lõbus pilk. "Aga selle vastu poleks mul midagi, kui saaks su mõnda meie uude muusikavideosse. Võib-olla selle laulu videosse, kui see valmis on ja sa minuga koos selle lindistada tahad," pakkus mees. See oleks midagi uut ja tundus hetkel väga vinge mõte. "Teeme nii," noogutas Shane ning alustas laulu otsast peale, lastes mõnda aega oma sametisel lauluhäälel kõlada, kuni jõudis refräänini ja tema pilk Selena omaga kohtus. "Damn," mõtles mees. Neiu tundus ilusam kui kunagi varem.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 23, 2013 22:32:45 GMT 2
Ega ka Selena viisistamisest päris ilma ei jäänud. Talle kui solisti ja bändi pesamunana jäi enamasti viimane sõna. Tüdruk pidi ikkagi need laulud ette kandma. Kui rahvale midagi ei meeldi ning nad tomatitega pilduma hakkavad, siis saab näitsik esimese löögilaine osaliseks. "Küll ma sinnani veel jõuan. Oleneb kui palju täiendusi sinu laul vajab," muigas Sel õrnalt, pöörates enda suured meekarva pruunid silmad Shane'lt paberile. "Püüame algul selle lauluga valmis saada ja seal juures ellu jääda ning siis vaatame edasi," lausus Emily vaikselt, tõstes enda silmad Shanele. Näitsikul polnud selle mõtte vastu küll midagi. Peagi hakkas noormees mängima ning tüdruku pilk liikus tagasi paberile, jälgides sõnu ja viisi. Refrääni lähenedes tõstis Selena enda meekarva tumedad silmad tagasi noormehele ning tema hääl ühines Shane omaga.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 11:28:17 GMT 2
"Ja sa endiselt arvad, et mu laulul on arenguruumi?" küsis Shane muiates. Noh, see siin on üsna värske ja tegelikult arvas ka Shane, et võib veel täiendusi vajada, kuigi Selena natuke seda juba täiendas. Oleneb, kuidas mõte liigub ja mida ka teised bändikaaslased arvavad. Emily sõnade peale mees noogutas veel enne, kui nad laulma hakkasid. Kuulnud korraga Selena häält enda omaga ühinemas, ilmus mehe näole korraks õrn naeratus ning ta vaatas Selenale hetkeks silma. "Wow, Selena, I'm impressed," lausus mees vaimustunult, kui nad laulu lõpuni laulsid. "Nüüd ma tahaks kindlalt selle laulu koos sinuga teha," lisas ta, viies oma tumedad silmad Selenale. Nii et mingit screamo lugu sellest siin ei tule, lihtsalt üks ilus duett.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 24, 2013 21:48:46 GMT 2
"Kõigel ja kõigil on arenguruumi. Miski pole täiuslik, vähemalt miski, mis pole käega katsutav," kehitas Selena kergelt õlgu. Eks järgnevate päevade jooksul, kui nad kokkulaulmist harjutavad ja rohkem pilli sisse toovad, saab teada. Sel teeb isegi lindistamise päeval enda lauludele pisikese korrektuure. Näitsik andis laululõpuni endast kõik, näidates teatud kohtades enda hääle õiget tugevust ning selle erinevaid nüansse. She had more inside than she lets others see. "Mida? Kas sa lõpuks said aru, et ma oskan laulda?" turtsatas Emily lõbusalt, hakates kergelt naerma. Sellel laulul oli hea meloodia ning sõnad, jäädes hästi meelde.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 21:53:27 GMT 2
Nendele sõnadele ei saanudki Shane sugugi vastu vaielda, sest need olid nii kuradi tõsi. Alguses, kui mehele mõni mõte tuleb ja ta laulu valmis kirjutab, et seda siis mängida, tuleb talle öösiti veel mõtteid, mida ehk muuta võiks. Siis näeb, kas need muutused on piisavalt head ja mis lauluga toimub. Seekord ei teinud ka Shane oma karjuvat häält, vaid lauliski pigem oma võluval sametisel häälel, mis Selena omaga ideaalselt sobis. "Ma teadsin, et sa oskad laulda," vastas Shane muiates ning lükkas Selena näo ette tulnud juuksesalgu neiu kõrva taha, näol soe naeratus. "Sa lihtsalt näitasid, kui võimas su hääl olla võib ja tõesti, see oli muljetavaldav. Miks sa seda rohkem ei tee?" rääkis mees siiralt.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 24, 2013 22:09:15 GMT 2
"Noh midagi peab ju vahel üllatuseks ka jätma. Pealegi vaevalt ma jõuaksin sedasi kaks tundi järjest laval olla ja veel pärast afterparty'l. Aga kui sa tähelepanelikult kuulaksid, siis teaksid, et akustiliste esituste puhul ei hoia ma end tagasi," muigas Selena kergelt, pöörates enda meekarva pruunid silmad põrandale. "Ning ma pole ainukene, kes peaks seda külge endas tihedamini näitama. You didn't sound that bad either. You should sang like that more often," lisas Emily peagi, tõstes enda pilgu tagasi noormehele. Selle pideva karjumise kõrval kõlas Shane täna hoopis teise inimesena. Ta laulis täna nagu normaalne inimene.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2013 22:12:55 GMT 2
"See kõlab, nagu ma peaksingi sinu pärast selle loo akustiliseks jätma," muigas Shane. Tegelikult...palju ta neid akustilisi siiani üldse oli teinud? Üsna haledalt vähe, aga selle kindla loo puhul oli mees nüüd üha enam kindel, et jääb akustiliseks ja vähem lärmakamaks. Las olla üks ilus lugu ka vahelduseks. Emily sõnu kuuldes Shane muigas. "Jätan meelde," lausus mees ning pilgutas neiule lõbusalt silma. "Loomulikult, kui bänd selle pärast stiili ei peaks vahetama, et ma otsustan vahelduseks puhtalt ka laulda," lisas ta.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 27, 2013 19:48:54 GMT 2
"Ning sa teeksid minu pärast midagi sellist? Nii armas sust, aga siiski ... it's your choice ... sinu laul siiski," laiutas Sel siiski kergelt käsi. Akustiliselt kõlas laul momendil päris hästi, trumme ning paari elektrikitarri koos klahvpillide ja jumal teab millega veel ei kujutakski lugu eriti ette. Kindlasti oleks see tõesti lärmakam, kuid ei pruugi. Kõik oleneb õigest seadest. "Aeglasemaid lugusid võid ju ka vahepeal bändile kirjutada, näiteks mõne ballaadi või nutuloo ... even I have done it for Blake, loomulikult oli see ammu, kui ma olin nende silmis liiga pisikene, et olla piisavalt võrdväärne poistega koos esinemiseks," turtsatas Emily õrnalt. Nii umbes viis aastat tagasi oli VersaEmerge ainult poistebänd, mille solistiks oli tema kulla-kallis venna, kuid nimi oli sama, sest see on lihtsalt nii lahe.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2013 22:48:30 GMT 2
"Kui järele mõelda, siis kõlas see ka hästi ja oleks midagi teistsugust," arvas Shane. Huvitav, kuidas see fännidele peale läheks. Chelsea Smile ft. Selena Emily Dallas. Nii et ainult Selena pärast ei peagi Shane nii tegema. "Üks võimas naishääl ei teeks sugugi paha," sõnas noormees ning vaatas Selenale silma. Nii et kui Selena soovib, võivad nad selle dueti lindistada ka kunagi ja see läheb ilmselt Chelsea Smile'i uuele albumile. "Küll ma neid ka luua jõuan," naeratas mees. Võib-olla tulekski uus album akustiline. Näis, kuidas need mõttekesed ka liiguvad.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 30, 2013 14:48:37 GMT 2
VersaEmerge on alati püüdnud tuua midagi uut lauale. Kuigi välja tuleb nende esimene plaat, on nad internetis iTunesi kaudu üpriski palju singleid müünud ning saavutanud sellega päris suure edu. Akustilise teoseid on ka neil väga palju ning siiani on need fännidele meeldinud. Seega pole põhjust, miks ei peaks seegi meeldima. "Mina ja võimas naishääl? Aww.. it's so nice of you," muigas Selena kergelt, kinkides Shane'le pisikese kallistuse. Noormehest peagi eemaldunud, suul endiselt see muie, hakkas tüdruk endamisi naerma. Nad on ikka nii lapsikud koos, et hoia ja keela. "That is so nice to hear. A new face of Chelsea Smile ... sounds really good," muigas näitsik, tõusnud enda taburetilt, tegi Emily kiire põike kõrval ruumi, tuues endale pudeli vett ning igaks juhuks ka Shane'le.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2013 14:57:36 GMT 2
Chelsea Smile'ile oleks see esimene kord ilmselt kellegagi koostööd teha, kui nad VersaEmerge'i lauljatariga laulu saavad. Shane'ile endale meeldis see mõte väga ja loodame, et ka fännidele läheb see hästi peale. "I just said like I meant it. Pealegi...kellelt muult sa praegu ikka veel komplimente saad? Koristaja vaevalt neid komplimente siin teeb," naeris Shane ning haaras Selena hetkeks enda embusse, kui neiu teda kallistas ja vajutas tema põsele ühe musi. "Sorry, olin juba unustanud, kui hull fänn sa oled," naeris Shane, kui Selena veepudelitega tagasi tuli. Enda pudeli püüdis Shane kinni, kuid siis haaras ta Selena endale sülle ja hakkas teda kõditama.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Mar 30, 2013 15:06:06 GMT 2
VersaEmerge pole just kuigi palju duette teinud. Põhiliselt siiski omade inimestega, kuid Selenale tehti pakkumine paar nädalat tagasi teha üks duett ühe räppariga. Sounded very interesting. Kuna see on jälle midagi sootuks erinevat nende varasemast loomingust, siis ilmselt võtab tüdruk selle vastu. Elu ongi üks uute asjade katsetamine ja kogemuste hankimine. Selle vältel õpime ennast vägagi hästi tundma. "Minu vastu on koristaja vägagi sõbralik. Teretab mind ikka ning viskab nalja. Ma ei tea, mis sa talle oled teinud, et ta sind hammustada üritab," turtsatas Sel valjult, lükates Shane pead lustlikult külje peale, kui tüüp talle ühe põsemusi andis. "Ma ei nimetaks ennast eriti fänniks. Pigem hoian konkurentidel silma peal," kehitas tüdruk õlgu, visates tagasi tulles ühe pudeli Shane'le. Korraga oli näitsik aga noormehe süles ning tüüp oli nii võrd julge, et hakkas teda kõditama. Julge vennikene. Naerukrampides olles püüdis Emily tüübi käsi enda küljest lahti saada, aga ta lihtsalt ei jõudnud. Seega võttis ta ainukese asja appi, mis oli tal käe-jala ulatuses - veepudel. Keeranud kuidagi sellelt korgi pealt ära, valas ta külma vee Shane'le pähe, pääsedes alles siis. Julgelt neli sammu kaugemale hüpanud, hoidis Sel poolikut veepudelit endal käes, silmitsedes Shane. Püüdku vaid uuesti üritada. Lauljatari suul oli lai muie ning ta naeris kergelt.
|
|