22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 19:59:49 GMT 2
"Sest nemad mõjutavad sind," lausus Joe vastuseks. Järgnev oli vägagi üllatav. Joseph võttis Lizzie ümbert kinni ja kallistas tüdrukut. "Luba mul su eest hoolitseda ja su elu saab korda," palus vend. Ta oli kindel, et natuke tööd ja neidise elu lööb uuesti õitsele. Mitte mingit kanepit ega alkoholi. Need mõjutasid otsusevõimet.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 20:18:42 GMT 2
"Aga nad on mu sõbrad. Tegelikult praktiliselt ainukesed sõbrad," suutis Lizza viimaks läbi pisarate ja nuuksete öelda. Jutt oli katkendlik ja aeglane. Tundes venna käsi enda ümber ning tema sõnu, üritas Liz enda pisaratevoolu lõpetada, kuid see tegi asja vaid hullemaks. Viimaks ei saanud Lizard enam arugi kui kaua ta seal lihtsalt seisis ja nuttis. Igastahes olid ühel hetkel kõik pisarad otsas ja tema silmad valutasid. Puhastanud enda põsed pisaratest, vaatas ta enda vennale täna peaaegu esimest korda tõeliselt otsa. "Ma vajan su abi," suutis tüdruk viimaks peaaegu hääletult välja öelda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 20:22:04 GMT 2
"Kõik leiab lahenduse," vastas Joe. Suhted täiesti läbi lõigata oli võimatu ja julm. Aga Liz ei tohtinud kanepilaksu all jälle koju ilmuda. Joseph silitas õrnalt õe pead ja üritas võimalusi leida. "Kuidas oleks, kui sa enam üldse ei teeks kanepit ja narkot...Alkoholist võiksid ka võimalusel loobuda," pakkus Joe välja.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 20:29:12 GMT 2
"Kanepist on mul lihtne loobuda, ma ei ole sellest nii sõltuvuses nagu sa arvad," sõnas Lizza venna pakkumise peale, "alkohol ja suitsetamine. Ma võin nad kõik ajapikku maha jätta, aga.......ma vajan su abi sellesmõttes......et, kuidas seda öelda......seal juhtus veel midagi....ma mõtlen eile," kogeles Lizza. Ta ei suutnud uskuda, et ta kavatseb sellest enda vennaga rääkida. Samas oli ta ainuke inimene kellega ta saaks sellest rääkida. Võimalusel ajaks ta sellist juttu emaga või sõbrannaga. Aga need mõlemad tal puudusid. Ja kui ta tahtis alustada puhtalt lehelt oli vaja Joele kõik ära rääkida.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 20:42:52 GMT 2
"Räägi, ma kuulan," vastas Joe noogutusega. Mees juba mõtles igasuguseid asju. Varastas? Ei, seda Liz ei teeks iialgi. Eneseuhkus oli tal siiski olemas. Joseph üritas end maha rahustada. Kindlasti ei olnud neiu ka rase. Vähemalt seda kutt lootis.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 20:54:47 GMT 2
Nüüd Joseph'ile otsa vaadates ei tahtnud sõnad kuidagi tema suust väljuda. Tüdruk ei teadnudki, kas tal oli rohkem häbi sellest rääkida või kartis ta venna reaktsiooni. "Ma...ma...ma..." ei suutnud Lizard kuidagi kaugemale jõuda, "ma magasin Sayer'iga," lausus ta viimaks selle välja. Ühe hetkega hakkas tal pisut kergem. Ta oli suutnud selle välja öelda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 21:00:26 GMT 2
Joe hammustas huulde ja tundis korraga vere maitset. Nojah, see polnud veel kaklusest ka paranenud. Joseph vaatas hetkeks lakke ja sisistas :"Kuradi Sayer." Nende vahel ei tundunud midagi olevat. Et lihtsalt magab neiuga ja kõik?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 21:08:08 GMT 2
"Ma arvan, et sa tead väga hästi, et seksiks on vaja kahte inimest. Seega võid sa sama hästi öelda 'kuradi Lizandra'," sõnas tüdruk noormehele otsa vaadates. Kui aus olla, siis ta ei teadnud isegi, mis nende kahe vahel nüüd edasi saab. Tema oli juba ammu Sayerist seissevõetud, aga ta kahtles, kas poisil on tema vastu tunded. Selle järgi, mis ta siiani näinud on, ütleks ta et ei ole.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 21:10:14 GMT 2
Joe turtsatas. Isegi sellisel hetkel sutis Lizandra midagi vaimukat, kuid õiget öelda. "Kaitset ikka kasutasite?" küsis Joseph tõsinedes. Isegi, kui Lizandra ei tahtnud sellest praegu rääkima, oli vaja olla kindel, et ta pole rase.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 21:16:28 GMT 2
And that's the second problem. Lizza hammustas alahuulde ning vältis täielikult enda venna pilku. Kui mitu korda oli ta istunud terviseõpetuse tunnis ja õppinud kui tähtis on selline asi nagu kondoom. Ja nüüd ei olnud sellest kasu midagi. Nagu öeldakse - kool ei õpeta midagi, elu õpetab. "Ma ei tea. Me olime purjus ja pilves ja....ma ei usu," raputas ta viimaks end pead. Kuidas ta sai sellesse sattuda. Tema, kes nii tihti kommenteeris saateid rasedatest teismelistest. Nüüd oli tal kena potentsiaal saada samuti üheks neist. Damn.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 21:19:59 GMT 2
Joe astus Lizziest eemale ja tõmbas kätega läbi juuste. This is not good. Mida teha? 72 tunni pill peaks eksisteerima...Või oli see 48 tunni oma? Persse. "Kurat...Persse...," pomises Joseph ja vaatas aknast välja. Super...Väga super ikka.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 21:25:24 GMT 2
Lizza ristas enda käed ning jälgis Joe'd, kes oli ilmselgelt rohkem endast väljas kui tema. Võibolla ei ole kogu olukord tüdrukule veel kohale jõudnud. Või ei oska ta ette kujutada, mis võib juhtuda. "Joe?" kutsus Liz venda nimepidi lisades sellesse kerge küsimuse. Ilmselgelt oli uudis talle pommiks. Tema noorem õde võib olla rase. Praegu oli Lizard ülimalt rahul, et tal on ainult see üks vanem vend ja mitte vanemaid.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 21:27:41 GMT 2
Joseph ei vastanud. Ta võttis klaasi ja lasi sinna kraanist jääkülma vett, mille mees kiirelt ära jõi. Joe toetas käed lauale ja üritas mõelda, mis järgmisena ette võtta. Õnneks polnud kutil selliseid olukordi varem olnud, kus ta neiu rasedaks tegi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 21:36:15 GMT 2
Lizza lihtsalt seisis seal samas keset tuba ning jälgis enda venda, üritades temast midagi välja lugeda Viimaks jalutas ta vaikselt kööki Joe juurde. "Vabandust," lausus ta vaikselt, "ma tekitan sulle ainult jamasi. Ja ma peaksin ise neist välja rabelema. See ei ole sinu probleem," lisas Lizza kui oli hääle puhtaks köhinud ja suutis normaalsel häälel rääkida.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 21:45:08 GMT 2
"Kas...Mida sa teha mõtled?" küsis Joe, vaadates Lizandra poole. Oeh, olgugi, et Liz oli ainult aasta noorem, ei mõelnud ta ilmselgelt soovimatu raseduse peale. Metsikud noored. Joseph pani klaasi restile kuivama ja mõtles edasi.
|
|