22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 19:51:38 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 19:51:38 GMT 2
Joe peatus autoga kortermaja ees ja astus sõidukist välja. Oodanud, kuni ka Liz väljus, sulges mees seejärel uksed ja kõndis koos õega korterisse. Niipea, kui uks oli lahti tehtnud, vajus Joseph diivanile istuma.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 19:59:32 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 19:59:32 GMT 2
Lizandra sulges korteri ukse ning keeras selle lukku. Vaevalt kumbki neist täna siit korterist enam lahkub. Lizza asetas enda võtmed ja mobiili esikusse väikesesse korvi nagu alati ning eemaldas mustad ketsid, tippides vaikselt elutoa ukse juurde. Ta toetas end vastu uksepiita ning vaatas murelikul pilgul enda venda. "Ma toon mõned asjad, et sinu....olukorda veidike parandada," sõnas Liz üsna vaikselt, kadudes kööki ning võttes ühe kapi ülemiselt riiulilt väikese sinise kotikese, kus olid kõik esmaabi tarbed. Samuti lasi ta ühte kaussi sooja vett ning viskas sinna ühe rätiku sisse. Ilmunud tagasi elutuppa, asetas ta asjad lauale ning istus vaikselt Joe kõrvale. "Ja nüüd, kuna sa ise kaklema läksid, siis ma ei taha mitte ühtegi piuksu kuulda, kui ma su haavu parandan," hoiatas Lizandra ning muigas, haarates esimesena märja rätiku, et verd venna näolt eemaldada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 20:03:09 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 20:03:09 GMT 2
Joe tõmbas jalatsid jalast ja viis need samal ajal esikusse, kui õde käis köögis. Mees istus uuesti diivanile ja kuuletus Liz´ile. Mitte ühtegi piuksu. "Kuidas sulle esineja meeldis?" küsis Joseph muigega. Ei tea, kas Liz üldse seda kuulas. Mees sulges korraks oma silmad, et saaks ühe kulmu paremini korda teha.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 20:22:46 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 20:22:46 GMT 2
Lizza üritas veena haavu puhastada, aga sama mitte talle liigset valu valmistada. Tüdruk oli üsna ametis Joe näo puhastamisega ning kui ta kuulis tema esitatud lauset tõi ta kuuldavale valju turtsatuse. "Nii kaua kui ma teda kuulata sain võin öelda, et häält tal on aga tehku rohkem originaal lugusi. Ja leidku oma kindel stiil," sõnas tüdruk viimaks, keskendudes õrnalt alahuulde hammustades. Lõpetanud rätikuga, kuivatas Liz haava ümbruse ära, et plaaster sinna hiljem paremini kinni jääks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 20:25:26 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 20:25:26 GMT 2
"Tänan," sõnas Joe. Hea, et veri sai näolt maha. "See plaaster on ikka veekindel, jah?" küsis mees üle. Duši all oli ka veel vaja käia. Joseph hingas sügavalt sisse ja tundis mingisugust alkoholi segalõhna. "Liz, mitu jooki sa täpsemalt jõid?"uuris vend.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 20:33:51 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 20:33:51 GMT 2
Lizandra lõikas väikese tüki marlit ja lisas sellele natuke raviva toimega rohtu, murdis selle siis korralikult kokku ning asetas venna haavale, hoides seda ühe käega kinni, võttis ta teise käega plaastrirulli. "Jah, mingil määral küll, aga see ei tähenda, et sa kohe kuskile ujuma pead ronima," turtsatas Lizza, lõigates parajad tükid ning kinnitades niimoodi marli haavale. Silmitsenud enda kätetööd kortsutas ta kergelt kulmi, "sulle tuleb vist näole kena sinikas. Näitlejat sinust nii pea ei saa," lausus Lizza kaasatundvalt. Ta hakkas juba asju kokku korjama, kui tema kõrvu kuuldus Joe küsimus. "Ah, et nüüd sa siis tunned huvi? Kui ma tahakasin valetada, siis ma ütleksin, et ma piirdusin ühega, aga tegelikult jõin ma ära kaks rummikoolat ja ühe väikse tekiila shoti," vuristas Lizandra nii kiiresti ette kui võimalik ning kiirustas siis koos asjadega kööki.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 20:36:38 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 20:36:38 GMT 2
Joe hakkas naerma selle näitlejajutu peale. "Ja ma nii lootsin," lisas kutt ohkega. Järgmine jutt ei meeldinud mehele üldse. Joseph tõusis diivanilt ja järgnes Lizile. "Ma hoolin alati. Hea, et sa oled aus, aga väike võtmine pidudel võib minna üle alkoholismiks. Mul on sulle auto vaja muretseda, siis sa ei saa juua," lisas J vaikselt. Noh, kui Lizzie ei kavatseks seadust järgida, siis oleks see mõttetu.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 20:49:20 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 20:49:20 GMT 2
Lizzie asetas kõik asjad kappi, kuid ei pööranud end venna poole, vaid jäi silmitsema köögikappi, millest ta enda kätega tugevalt kinni hoidis. "Minust ei saa alkohoolikut," pressis tüdruk läbi hammaste, "Ma.Ei.Ole.Ema," sõnas tüdruk, hammustades tugevalt alahuulde, mille tagajärjel tundis ta peagi suus veremaitset. Liz oli juba väiksest peale harjunud huulde hammustama ja ta lihtsalt ei saanud sellest lahti. Mis puutub nende emasse, siis teadsid kõik, et Lizza on välimuselt nagu ema ja ta käitub nagu nende ema. Ja muidugi hoidsid kõik hinge kinni, et ta ei lõpetaks nii nagu tema. "Psh," turtsatas Lizandra, "mina ja auto, not gonna happen," sõnas tüdruk viimaks, viies pilgu enda vanemale vennale.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 21:08:10 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 21:08:10 GMT 2
"Sa ei olegi," nõustus Joe ja kallistas Liz´i. "Vot kui hea, et sa olemas oled. Muidu mu kulm veriteks veel ikka ja ma oleksin vihane Ash´i peale," lisas vennas. "Aga miks mitte, ma õpetan sind sõitma ja rehvi vahetama. Oledki siis valmis autosse istuma," arvas Joseph ja muigas.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 21:18:07 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 21:18:07 GMT 2
Lizza kallistas venda tugevalt vastu ning toetas enda otsmiku mõneks ajaks vastu venna rindkere. Tundes venna kaitsvaid käsi ümber enda, hingas tüdruk rahulikult mitu korda sisse ja välja ning eemaldus viimaks vennast, hüpates kööki kapile, kus ta tüdrukulikult jalgu kõigutama hakkas. "Sa tõesti teeksid seda?" küsis Liz, "õpetaksid mind," täpsustas ta ning üle tema näo välgatas muie, mida ta üritas alla suruda. Miks küll?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 21:23:11 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 21:23:11 GMT 2
"Jah...Aga mitte enda autoga," lisas Joe naeratusega. Ta oli enda autosse liiga palju raha ja aega panustanud. "Võtame mingi romu ja õpetame sind tollega," lausus Joseph ja läks külmiku juurde. Jess, oligi apelsinimahl olemas. Super.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 21:32:37 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 21:32:37 GMT 2
"Näh, mis sa ei usalda mind piisavalt või mõtled et naine roolis auto kraavis jah," turtsatas Lizza ning naeris viimaks. Ega ta ise ka ilmselt enda uut autot mingile algajale kollanokale ei annaks. Tüdruk toetas käed kapile ning jälgis enda venna tegevust. "Otse pakist ei joo!!" hüüatas näitsik pea kohe kui vend enda käe apelsini mahla poole asetas.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 21:40:23 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 21:40:23 GMT 2
"Enam-vähem," vastas Joe muigega. Mees võttis paki kätte, ja võpatas kergelt selle hüüu peale. "Rahu, rahu," sõnas Joseph ja otsis endale kapist kõrge klaasi. "Tahad ka?" uuris mees õe käest.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 21:50:25 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 21:50:25 GMT 2
"Tänks, vennas," sõnas tüdruk turtsatades ning lükkas kiire liigutusega enda pruunid juuksed üle pea. "Kui sa nii lahkelt pakud, siis võid ju valada," lausus Liz viimaks ning vaatas Joele otsa. "Kuule, Joe, kas sa teadsid, et Ash ja Alyssa käisid, ennem kui sa Alyssaga tantsima läksid?" uuris Lizza mõtlikult.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 21:54:54 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 21:54:54 GMT 2
Joe võttis kapist teise klaasi ja täitis ka selle. Paki tagasi külmikusse pannud, kuulas nooruk Lizzie küsimust. "Ei, ei teadnud. Ma tean Ash´i kohta ainult seda, et ta on Eastside´ist pärit ja mängib korvpalli päris hästi," vastas Joseph. Kutt ulatas ühe klaasi Liz´i kätte ja hakkas teist tühjendama.
|
|