|
Aii..
Nov 1, 2011 22:09:47 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 22:09:47 GMT 2
"Selge. Igastahes kui sa peaksid mõne cheerleaderiga käima hakkama siis mina kolin välja," sõnas Lizandra ning hüppas kapi pealt maha. Hetke venna ees seisatanud ja talle otsa vaadanud, haaras ta klaasi, tänas Joed ning jalutas elutuppa, kus end diivanile lösakile lasi, lülitades teleka sisse. "Sa parem looda, et see Ashton kuskile politseisse kitse ei lähe panema," hõikas Lizza elutoast kööki, "sest teoreetiliselt ju sina alustasid, sina lõid esimesena," lisas tüdruk, "I am just saying," lisas ta seejärel vaiksemalt süvenedes telekas näidatavasse jalgpalli võistlusele.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 22:23:22 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 22:23:22 GMT 2
Joe järgnes Lizile. "Miks need cheerleaderid nii halvad on?" küsis Joseph lõbusalt. See vastus pidi nüüd hea tulema. "Ash teeb mis tahab, niigi keeras juba. Kas sa kuulsid, mida ta karjus?" küsis Joseph.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 22:29:51 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 22:29:51 GMT 2
"Nad lihtalt ei meeldi mulle. Nad on nii pinnapealsed isiksused. Neis ei ole midagi sügavamat. Ja pealegi, kes ennast vähegi austavatest tüdrukutest paneksid selga sellised kostüümid. Usu mind, nendega on ainult jama. Ja hinnete järgi vaadates ei tundu neil just kuigi paljukest seal kupli all olevat," seletas Lizandra. Need olid tema seisukohad. Inimese, kes ei olnud kunagi ühegi kisakoori tüdrukuga õieti rääkinudki. Võibolla oli asi siiski milleski muus? Kes teab võibolla peitub tema sõnades ka tibake tõtt. "Ei, mul oli tegemist sellega, et jälgida kuna sa talle kallale lähed. Ma olin teisel pool klubi baaris Alexiga, mäletad?" iroonitses Lizza, "aga mis ta siis ütles?" küsis ta huvitatult, juues mitu head lonksu mahla. Ilmselt pidi öeldu olema midagi hullu.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 22:33:23 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 22:33:23 GMT 2
Joe kuulas Liz´i ära. "Sa ei taha teada. Ma mõtlesin, et kui kuulsid, siis kuulsid," vastas Joseph lihtsalt ja läks tühja mahlaklaasi ära pesema. Tagasi elutuppa naasnud, küsis mees :"Aga kuidas sinul koolis läheb?"
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 22:37:55 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 22:37:55 GMT 2
"Psh," turtsatas Lizard ning asetas enda klaasi lauale, "mis mõttes ei taha teada? Tahan küll," protestis tüdruk koheselt vastu. Mis mõttes oli Joe temas äratanud uudishimu ja nüüd ei ütelnudki seda, mida õde kuulda soovis. "Minul läheb koolis hästi. Tänan küsimast, aga sa peaks rohkem enda kooli üle muretsema. Sina oled see, kes lõpetama hakkab. Ja pea meeles, venna, et sa pead mulle enda heade tulemustega eeskuju näitama," muigas Lizza õelalt ning peitis end taas mahla klaasi taha.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 1, 2011 22:39:30 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 1, 2011 22:39:30 GMT 2
"Ta ütles, et ma läheksin tagasi Westside´i tüdrukute juurde või midagi sellist. Muidu oleks mul suva olnud, aga see hääletoon nõudis rusikat," lausus Joe. "Minu hinded on vägagi korras, tänan küsimast," lisas Joseph naeratusega. Üks hea asi.
|
|
|
Aii..
Nov 1, 2011 22:51:17 GMT 2
Post by Deleted on Nov 1, 2011 22:51:17 GMT 2
Lizza vaatas vennale otsa ning seedis kuuldud sõnu. Need ei kõlanud Joe suust kõige halvemini, aga pidades silmas Ashtonit, siis ilmselt nõretasid need sõnad põlgusest. "Huh? Ja mis meil Westside'i tüdrukutel siis viga on? Ei anna nii lihtsalt kätte ja poisid peavad päriselt vaeva nägema. Ma vean kihla, et Ash ise ei peaks Westside'is nädalatki vastu," sõnas Lizandra mürgiselt. Ta tundis ennast pisut puudutatud. Kuigi lause ei olnud öeldud üldsegi temale. "Tore, väga tore," lausus Liz emalikult. Vajunud mõneks ajaks mõttesse, tegi tüdruk enda klaasile põhja peale ning viis pilgu Joele. "Sa vanaisa juures oled käinud?" uuris ta huviga. Mingil kummalisel põhjusel ei käinud nad seal kunagi kahekesi koos.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 2, 2011 11:21:46 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 2, 2011 11:21:46 GMT 2
"Selles vist asi ongi. Eastside´i tüdrukud paistavad lihtsamad olema," tõdes J. "Ikka tore. Ja olen küll. Tal hakkab vanadus võimust võtma," lisas Joe.
|
|
|
Aii..
Nov 2, 2011 15:40:04 GMT 2
Post by Deleted on Nov 2, 2011 15:40:04 GMT 2
"Jamh, hakkab küll. Tundub, et ta mälu ei ole enam nii hea," noogutas Lizza, ajades end diivanilt püsti ning jalutades kööki, kus klaasi ära loputas ja kappi asetas. Loetud minutid hiljem ilmus tüdruk taas elutuppa, istudes taas diivanile.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 2, 2011 15:47:26 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 2, 2011 15:47:26 GMT 2
"Sa Deli´t tead, eks?" küsis Joe Liz´i käest, kui viimane köögist tagasi tuli. Joseph oli temast natuke varem rääkinud, sest nad töötavad koos. Ta oli peale hea töökaaslase ka niisama mõnus inimene.
|
|
|
Aii..
Nov 2, 2011 15:58:18 GMT 2
Post by Deleted on Nov 2, 2011 15:58:18 GMT 2
"Jah. Me ei ole mingid erilised sõrbrannad, aga viimasel ajal olen temaga natuke aega veetnud," sõnas Lizard alguses üsna möödaminnes, pilk telekale naelutatud. Korraga viis ta enda pilgu Joele ning muigas. "Mis siis? Oled huvitatud või?" küsis Lizza narritaval toonil.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 2, 2011 16:01:14 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 2, 2011 16:01:14 GMT 2
Joe noogutas. Ühesõnaga tuttavad. "Ja kui olengi?" vastas Joseph muigega. Ainult üks asi ei meeldinud tal D juures ja see oli suitsetamine. Selle kavatses ta neidisest võõrutada. Kui raske see ka ei oleks, üritama peab.
|
|
|
Aii..
Nov 2, 2011 20:29:16 GMT 2
Post by Deleted on Nov 2, 2011 20:29:16 GMT 2
"Wow, minu vanem venna on armunud," ütles tüdruk narritaval häälel, endal suu naerul. Jah, vahepeal võis ta päris lapsik olla. Lizza silmitses venda ning raputas siis endamisi pead. Tegelikult oli tal hea meel, et tal keegi silmapiiril on. Liz hammustas alahuulde ning keskendus telekale.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Aii..
Nov 2, 2011 20:42:42 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Nov 2, 2011 20:42:42 GMT 2
"Hahaa...Aga tegelikult, mis sa temast arvad?" küsis Joe. Oli vaja õe nõusoleks siiski saada. Joseph mõtles, et neist saaks Deliga kena paar. Mõlemad oskavad autot parandada, mõlemale meeldib kunst, ühele fotograafia, teisele muusika.
|
|
|
Aii..
Nov 2, 2011 21:11:14 GMT 2
Post by Deleted on Nov 2, 2011 21:11:14 GMT 2
"Sa reaalselt küsid minu arvamust? Nunnu," muigas tüdruk. "Aga tegelikult ka. Kui ta sulle meeldib siis minul ei ole midagi öelda. Ta tundub äge," lausus Lizza nüüd tõsisemalt, et Joe tõesti usuks teda. Ta ei teinud ju nalja. Del oli väga lahe inimene, vähemalt nii palju kui Lizandra teda tunneb. "Mul on sulle ainult üks palve - kui te päriselt käima hakkate, siis ärge minu ees palun ilastage ja käperdage teineteist. See on rõve," turtsatas Lizandra. Ja see oli tõesti tema ainuke nõue. Tal viskas alati üle, kui kuskil tänavanurgal kaks inimest üksteisest käsi eemale ei saa, rääkimata suudest. Oled armunud? Tore. Kõik ei taha seda lihtsalt teada, eriti kuskil keset tänavat või kaubanduskeskust.
|
|