22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 22:08:20 GMT 2
"Kui ma olen oodatud, siis jah," vastas Joseph naeratusega. Tähelepanu oli telekalt juba ammu ära kadunud ja nüüd oli see lihtsalt taustaheliks. Joe libistas käe läbi Deli juuste. Pehmed ja ilusat värvi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 22:17:56 GMT 2
"Ma ei taha üksi jääda," libises ilmselge tõde üle Delilah'i huulte, kui ta noormehele ühe pehme naeratuse kinkis. Josephiga seal sedasi olles oli kuidagi kindel ning hea tunne. Noormees oli talle juba pikemat aega silma jäänud ning praegune tundus lihtsalt liialt meeldiv ja kodune, et olla tõsi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 22:37:54 GMT 2
"Siis ma jään...Ega su isa homme koju ei jõua?" küsis Joe. Ta ei tahtnud hakata hommikul seletama Delilahi isale. Esmamulje oli vaja ikka hea jätte. Joseph suudles kergelt neidise huuli ja muigas. Pagana hea oli olla.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 22:44:35 GMT 2
"Kardad?" küsis Delilah õrritavalt, kuuldes noormehe küsimust tema isa kohta. Martin, kes nägi välja nagu vana mürakaru, polnud küll mõmmik, keda oleks pidanud tavalistel päevadel kartma, kuigi ta võis oma suure koguga kohati vahel ka üsnagi hirmuäratav olla. Ja lood olid muidugi teised, kui mees jõi.
"Ei, ta ei tule enne uut nädalat," vastas tütarlaps, olles vastanud noormehe suudlusele. Ta libistas enda sõrmedega viivuks läbi Joe lühikeste tumedate juuste, neid kergelt turritama jättes. Armas.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 22:53:22 GMT 2
"Mkm," vastas Joe. Suudlused olid nii mõnusad. See juuste sasimine tegi asja veel seksikamaks. "Mm...Sa oled pöörane," vastas Joseph aeglaselt. Üritas asja aeglaselt võtta, aga ei õnnestunud. Suva.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 22:57:43 GMT 2
Üle näitsiku huulde kostus vaikne naer, kui ta kuulis noormehe poolt kommentaari. "Vabandust," sõnas Delilah süütul häälel, nagu oleks selles midagi halba, et ta pöörane oli. Muidugist tegelikkuses ju ei olnud. Tütarlaps lähenes taas Josephi näole, hellitades kuti huuli järjekordse suudlusega.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 7, 2011 23:00:18 GMT 2
Joe oigas :" Tead, et ma ei saa käsi eemal hoida, kui sa nii teed, eks?" Josephi käsi libises jällegi neidise juustesse. Kutt vastas suudlusele. Tänane õhtu läks kordades paremini, kui ta oli lootnud. Joseph naeratas, see võis millegi hea algus olla.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 7, 2011 23:03:19 GMT 2
Delilah eemaldus suudlusest ning hammustas endale õrnalt alahuulde, üritades tagasi hoida suule tikkuvat lõbustatud muiet. "Ma võin lõpetada, kui sa soovid," vastas ta vaikselt, silitades õrnalt sõrmedega noormehe juukseid ja kaela.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 15:07:28 GMT 2
"Mkm," mõmises Joe ja hakkas neidise kaela suudlema. Joseph ei suutnud end enam takistada. Kutt tõmbas Delilahi särgi üle pea ja lasi kätel üle ülakeha libiseda. Mõnus pehme nahk. J jõudis tagasi Deli huulteni ja oli aina kirglikum.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 15:47:37 GMT 2
Noormehe keeldumine pani tütarlast vaikselt muigama, kuid ta vastas Josephi suudlustele, kui kuti huuled taas temaomadele raja leidsid, liibudes samal ajal ka teise vastu, sellel suhteliselt väikesel diivanil, kus nad olid. Üsna pea läks ka Josephi särki sama teed, kuhu oli läinud tüdruku oma. Sooritanud väikese positsioonivahetuse, oli Delilah kaksiraksi noormehe peal, nüüd Joe selg vastu diivanit.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 17:43:36 GMT 2
Joe ei taibanud muud, kui ta oli järsku tüdruku all. Kiire ja veel tugev ka. Suure huviga tahtis mees teada, milleni nüüd asjad lähevad. Tavaliselt ei tahtnud tüdrukud juhtimist üle võtta ja seetõttu oli olukord mehele üsna uus.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 21:42:31 GMT 2
Delilah eemaldus suudlustest ning tõusis sujuvalt püsti, olles samal ajal libistanud enda käe ka noormehe omasse, silmis kutsuv pilk, kui ta Josephi püsti tõmbas ning magamistoa poole suunduma hakkas. Kui asjad juba seda teed läksid, ei soovinud neidis veeta õhtut diivanil.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 21:58:03 GMT 2
Joe liikus Deliga kaasa tema magamistuppa. Seal polnudki ta varem olnud. Joseph jätkas suudlustega Delilahi pehmetel huultel. *** Mees naeratas ja vaatas neidist. Ta oli nii ilus, sõbralik, tore...
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2011 22:01:37 GMT 2
Tuba oli endiselt suhteliselt hämar, kuid kardinate vahelt kumas kergelt mõningast valgust, mis muutis selle väikese magamistoa üsnagi hubaseks. Eriti nõnda selle sama noormehe kõrval lamades, nagu Delilah praegult oli. Õhus rippus vaikus nagu loor ning neidis ei osanud seda ka millegagi lõhkuda. Kõik oli lihtsalt nii hea.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 8, 2011 22:04:21 GMT 2
"Ma kardan, et ma olen sinusse meeletult armumas," lausus Joe, lõhkudes vaikuse. "Kas sa suudaksid minusuguse tehnikahulluga olla?" küsis Joseph seejärel. Ürnalt suudles mees Deli huuli.
|
|