18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 1, 2013 16:59:46 GMT 2
Phoebe oli snäkilaua juures maiustusi nosimas ning keegi oli talle isegi klaasikese šampanjat pakkunud, mille tüdruk lahkesti vastu võttis ja nüüd peale jõi, hoolimata sellest, et on veel alaealine. Colin ei paistnud õnneks oma noorema õe alkoholitarbimisse nii karmilt suhtuvat, ega ta Phoebe isa ei ole. Njah, nagu seda isa enam huvitakski tema kaks last, kui ta mõlemad emaga maha jättis. Äkki koperdas keegi Phoebele otsa ja natuke šampanjat loksus tüdruku käes olevast klaasist välja. Vedas, et mitte kleidile, sest muidu oleks natuke sitt lugu olnud. "Jah, inimesi on siin tõesti palju," nõustus neidis, kui talle otsa koperdanud tüdruk vabandas. Kas tegu polnud mitte ühe Colini järjekordse tuttavaga? Oh, ta paistis lahe. "Ei, ma olen ta girlfriend," vastas Phoebs ja puhkes siis naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 17:12:34 GMT 2
Mis puutus inimestesse, siis tundus, et terve linn on siia saali ära mahutatud. Kedagi üles leida oli suhteliselt võimatu, eriti kui sa oled nii lühike nagu seda on Sierra isegi koos kontsadega. "Kuuule, ära jama," sõnas tüdruk, kui Phoebe naerma hakkas, "ma olen üsna kindel, et Colin mainis, et tal ei ole tüdrukut." Aga noh, tänapäeval käib see ju kiiresti - ühel päeval oled vallaline, teisel juba kihlatud või abielus. Siiski oli Mel kindel, et siin on tegu fotograafi õega. "Kus su vend üldse on? Jättis su siia üksinda niimoodi," lausus tüdruk pead raputades ning võttis ka endale ühe suupiste, mille kiirelt suhu toppis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 17:17:29 GMT 2
Kui Nathan viimati pulmas käis, oli see tema enda oma ja seega tõi tänane õhtu talle meelde mitmeid toredaid mälestusi. Tundus nagu oleks see olnud kõigest paar päeva tagasi, kui ta Taraga vandeid vahetas ja sõrmuse naise sõrme lükkas. Tegelikult oli sellest möödas juba ikka tubli tükk aega, mille jooksul nad endale kaks toredat last olid saanud. Nate armastas seda pereelu, kuhu ta nüüdseks jõudnud oli. Ja seega oli noortel lapsevanematel raske enda pisikesi koju jätta, kuigi nad jäid headesse kätesse - mehe ja naise vanemad olid jõuludeks Tree Hilli tulnud ja seega hoidsid nad meeleldi täna õhtul lastel silma peal. Kuigi kumbki, ei Tara ega Nathan seda välja ei öelnud, muretsesid nad mõlemad sisimas, et kas kõik kodus on ikka hästi. Kuna Tara oli koos enda sõbrannadega kuskile kadunud, leidis mees endale koha meeste juures, kes elavalt korvpallist rääkisid. Ilmselt mõned Scotti tuttavad. Kuna ta sai nendega kiiresti jutu peale, siis jäigi ta nende juurde, aeg-ajalt siiski rahva seast Tarat otsides. Tara oli jälginud tervet tseremooniat laia naeratusega ja talle meenusid seigad enda ja Nathani pulmast. See närvilisus meenus ja kõhus lendasid justkui miljonid liblikad. Veider, kuidas üks inimene suudab terve maailma muuta. Varsti peale tseremooniat leidis naine üles paar sõbrannat, keda ta polnud pikalt näinud ja jäi rääkima. Nate kadus ühel hetkel ära ja Tara otsustas, et räägib sõbrannadega veel mõned minutid ja otsib enda abikaas üles. Neiudega sai kokku lepitud, et nad teevad kunagi mõne kokkusaamise, et pikemalt rääkida ja Tara läks endameest otsima. "Tere!" tervitas naine lauasistujaid ja pani ühe käe mehe õlale. "Mis sa siin nii tõsise näoga oled?" uuris naine naeratusega Nathani käest. Või olid neil käsil parajasti nii tõsised teemad? Kah võimalus.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 17:20:10 GMT 2
Brittany muigas õrnalt, "ma ei tea....kuhu pruut tahab minna? Kui soovid võime täitsa välja minna või siis lihtsalt siit saalist eemale." Lõplik otsus jääb siiski Nessale endale. Britt lasi naise enda käte vahelt välja ning jäi tema kõrvale seisma, oodates tema otsust. Külalistel oli tegemist küllaga nii et Vanessa võis endale lahkumist lubada küll. Pealegi tuleksid nad ju varsti tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 17:30:31 GMT 2
Nad arutasid just ühe mängija võimalikkust veel klubis edasi olla, kui tal olid mingid jamad keelatud ainetega ja lisaks mingi mõrva süüdistus. Mitte just väga pulmalik teema, aga mis teha. Ilmselt selle pärast oli Nathanil ka tõsisem ilme kui tavaliselt. Kuulnud naise häält, keeras mees enda pilgu temale ja tutvustas teda alustuseks teistele, vastates alles siis tema küsimusele, "ilmselt sellepärast, et meil on siin tõsised teemad....ja ma otsisin sind. Saite enda naiste jutud räägitud?" Nate vaatas kergelt naeratades enda naisele otsa, minnes sujuvalt meeste jutust välja, ühinedes enda naise jutuga.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 17:39:13 GMT 2
"Olgu, lähme," sõnas Vanessa otsusekindlalt ning võttis enda sõbranna käevangu. Teise käega kergitas ta pisut enda kleiti, et tal lihtsam jalutada oleks. Alustuseks jalutas ta saalist välja ning otsustas siis suvisesse puhkeruumi minna, kus olid mõned raamaturiiulid, klaver, diivanid, väike laud ja uks, mis viis terrassile. Lasnud Brittany enda käevangust lahti, toetas ta end vastu riiulit, et enda kõrged kontsakingad ära võtta. Nagu nii oli kleit nii pikk, et midagi näha ei olnud. Jätnud jalanõud ukse juurde, jalutas ta diivani juurde ning istus sinna maha. "Noh, nüüd on vaikne ja mõnus olla, mis sa siis rääkida tahtsid?" uuris naine rõõmsalt, sättides enda kleidi nii, et püsti tõustes see väga kortsus ei oleks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 1, 2013 17:40:49 GMT 2
"Pildistamas," vastas Phoebs, kui Sierra ta venna järele küsis. "Ma tegelikult ise tulin tema juurest ära, sest no süüa tahaks. Ja noh, ma niigi enamvähem kontvõõras siin," seletas näitsik ja asetas šampanjaklaasi lauale. Praeguseks aitab küll, keelepaelad peaks enamvähem valla olema. "Äkki liitub veel pärast, ma ei tea," arvas näitsik. Tavaliselt oli ju Colin see seltsivam Holloway.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 17:43:10 GMT 2
"Hmh, kes siis pulmas tõsiseid teemasid arutab? Siin mängitakse naermaajavaid mänge ja tantsitakse varahommikuni," naeratas naine ning istus mehe sülle, kuna toolid lauas olid võetud ja talle sobis mehe süli ka suurepäraselt. "Sain räägitud. Või noh, peaaegu. Me lähme lähiajal kunagi välja ja siis oleme seal ilmselt mõned tunnid," arvas Tara. "Nii et pead ühe õhtu kinni panema, kus sa pisikestega üksi mässad," lisas naine ja teadis, et Nate saab suurepäraselt hakkama. Õnneks oli mees nädalavahetustel tavaliselt vaba ja siis said nad kõik neljakesi koos olla. Muidugi nende imearmas koer ka, kes oli osa perest.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 17:55:02 GMT 2
"Mehed ilmselgelt, aga ma võin su vabalt tantsuplatsile viia, kui sa hommikuni tantsida soovid," lausus Nate ning asetas enda käe ümber naise, kui too talle sülle istus. See süles istumine sobis ka mehele endale. "Väga tore. Sulle kulubki majast välja saamine ära ja ära pisikeste pärast küll muretse. Küll me nendega selle ühe õhtu ilma sinuta ka hakkama saame," kinnitas Nate ja võttis ühe Tara käe endale pihku. Tal oli ikka imeline naine ja seda kinnitasid ka need mõned pilgud, mis lauas istuvad mehed Tarale saatsid.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 18:01:58 GMT 2
"Ega tal vist väga ühtegi vaba hetke pole," lausus Sierra, otsides pilguga Colinit, kelle ta isegi selles rahvamassis üles suutis leida. "Ega ma isegi pruutpaariga väga lähedane pole, aga mu vanemad teavad neid ei tea, kust kaudu," seletas Sierra, pistes veel ühe suupiste suhu ning pühkides seejärel enda käed salvrätikusse. Väidetavalt olevat Melody isegi väiksena Hiltonite majas käinud, aga kes seda teab. "Sa tantsida oled ikka saanud?" uuris Mel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 18:13:52 GMT 2
"Me ei pea kohe minema," raputas naine pead. Ta mõtted liikusid jällegi pisikestele, aga oli kindel, et nendega on kõik korras. Nathan tuli ju suurepäraselt välja, ongi hea, et kaksikud saavad pisut teisi inimesi ka näha. Paratamatult mõtles naine, et neil oli Nathaniga palju vähem aega kahekesi olemiseks, aga see oli üks ohver, mis tuli laste eest anda. "Tead, ma nägin Jake'i ka siin pulmas ju," meenus Tarale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jan 1, 2013 18:14:56 GMT 2
Colin paistis hetkel tõesti üsna hõivatud olevat piltide klõpsimisega. "Väga imelik on tegelikult siin võõras pulmas üldse olla, aga Colin käis nii pinda mulle, et ma tuleks," rääkis Phoebs. Steph oli ka Tree Hillist väljas, muidu oleks Phoebs vist Stephigi kaasa tirinud. "Ei ole ja ei tunne puudust ka," vastas näitsik, kui Sierra tantsimise kohta küsis. Phoebs polnud kunagi eriline tantsulõvi olnud ja ta parema meelega ei tantsikski, kuigi ballil sai küll Stepheniga natuke tantsupõrandal keereldud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 18:24:41 GMT 2
"Siis istume veel rahulikult. Süüa ei taha?" pakkus Nathan, kuigi nad olid alguses ju kõik lauas istunud ja midagi söönud ja suupisteid oli võimalik pidevalt süüa, rääkimata tordist, millest veel pisu alles oli. "Tõesti?" oli mees kergelt üllatunud, sest tegu ei olnud ju Tree Hilli inimesega, "ju ta siis teab kuidagi Vanessat või Scotti." Pigem viimast. Nate otsustas Jake'i osas võimalikult ükskõikne välja paista, sest nad olid juba tema pärast varem vaielnud. "Ehk peaksid ta meile kutsuma," pakkus mees hoopis, vaadates Tarale otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 18:28:43 GMT 2
"Ega tal ilmselt endalgi siin väga mõnus pole olla, kui ta kedagi ei tea," lausus Sierra. Töö tööks, aga pulmas tahad ikka tantsida ja natuke lõbusalt aega veeta. See ei olnud noormehele siiski keelatud, sest ta oli siiski omamoodi ka külaline. "Nii et sa ei ole eriline tantsija," muigas Melody, "ega ma isegi sinna tantsupõrandale väga sattunud ei ole." Ta ajas rohkem inimestega juttu ja jalutas niisama ringi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 18:56:43 GMT 2
"Ei, aitäh," raputas naine pead. "Ma ei söö enam kolme eest," muigas naine. Ta mõtles hetkeks, et ehk peaks siiski endale tooli istuma, sest kas on ikka viisakas istuda Nate'i süles kellegi pulma järelpeol. Ah, mis seal ikka. "Ma arvan, et ta on seotud kuidagi Vanessa vanematega, sest ta ju renoveerib hooneid," meenutas Tara. "Võib küll. Ma pean siis uurima, et millal tal vaba aega on," lausus naine ja hoidis enda silmi mehe helesinistel.
|
|