|
Post by Deleted on Jan 9, 2013 9:44:24 GMT 2
"Tead, mis me nüüd teeme?" küsis naine naeratusega. "Me lähme tantsima," lisas Tara ja andis mehele veel ühe musi. Naine tõusis mehe sülest, hoides Nathani kätt. "Noh, vanamees, aja end üles," naeris Tara. Noh, mis vana ta ka oli, aga kiusata tohtis. Tara tundis, et peale laste saamist oli ta paar aastat korraga vanemaks jäänud, sest enam ei mõelnud ta vaid endale ja mehele, vaid pidi ka kahe pisikese lapse eest hoolt kandma. Naine oli väga rõõmus, et tal oli selline õnn olla abielus imelise mehega ja olla juba ema. Ehk viimasega oleks paar aastat Tara ka oodata jõudnud, aga kui see juhtus nüüd, siis juhtus. Elu oli küll lill!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2013 21:46:32 GMT 2
"Ei tea, aga sa kohe ütled mulle," muigas Nathan ning nii juhtuski. Nii et tantsima nad lähevadki. Hoides Tara käest kinni, tõusis Nate püsti ja asetas sujuvalt enda käe ümber naise piha, et teda tantsuplatsile juhatada. "Kui ma sulle juba praegu vanamees olen, siis kes ma mõnekümne aasta pärast olen?" esitas mees küsimuse, millele ta ilmselt vastust ei saa. Kui paar lõpuks teiste tantsivate külaliste juurde jõudis, keerutas Nathan Tarat sujuvalt ning kui muusika pihta hakkas, hakkasid nad ka liikuma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2013 22:17:28 GMT 2
"Eih," turtsatas Michelle ja naeris õrnalt, "mul ei ole mingeid suuri kogemusi. Ma olen lihtsalt palju inimesi kuulanud, raamatuid lugenud ja filme vaadanud." Eks ta nende järgi ole enda arvamuse siis kujundanud. Jill vaatas Jace'ile otsa, kui too enda klaasi ära oli pannud ning kuna ta midagi öelda ei osanud, siis muigas ta lihtsalt vaikselt. Awkward. Justkui oleksid kõik maailma jututeemad ära räägitud. "Minul on suhteliselt sama seis. Ei saa öelda, et mul oleks oluliselt rohkem kogemusi kui sinul," teatas mees muigega. Kõigest mõni üksik suhe nii pikkade aastate peale ei ole ju palju, kui arvestada seda, et needki ei kestnud üldse kaua. Kui Jill äkki naerma hakkas, ei jõudnud Jace'ile kohale, mis seal naljakat oli, kuid tema huuled kaardusid kergeks naeratuseks. Ega temagi midagi tabavat öelda ei osanud - vaikne tüüp siiski.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2013 12:32:46 GMT 2
Jill tõmbas käega läbi enda heledate kiharate ning rebis siis enda pilgu Jace'ilt teistele külalistele. "Kas sa tantsida tahad...või siis välja minna. Sellel hotellil on kena tagaaed, kuigi eks seal ole pregu üsna külm," tegi tüdruk viimaks ettepaneku, et nad siin lihtsalt niisama ei seisaks ja teineteist ei jõllitaks, teadmata, mida edasi rääkida. Neil juhtus väga harva midagi sellist ja kui juhtus, siis oskas tavalislet kumbki neist midagi välja mõelda, aga seekord mitte.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2013 22:56:51 GMT 2
Jace'il oli hea meel, et Jill suu lahti tegi, sest vastasel juhul oleks see vaikus ilmselt liiga pikka aega kestnud. Vahel jooksis mehel mõte kokku ning ta ei osanud tükk aega midagi öelda, mida saaks seostada normaalse vestlusega. "Minu arust võiks tantsima minna, aga ka sellel teisel mõttel pole viga midagi. Ma jätan sulle võimaluse teha lõplik otsus," sõnas mees kerge naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2013 23:22:45 GMT 2
"Noh, kui mina saan valida, siis... lähme parem tantsima, sest väljas on külm ja me peaks veel mantlid välja otsima," lausus Michelle viimaks. Ta kohendas kergelt enda juukseid ja kleiti ning jalutas siis tantsuplatsile, oodates ilusti Jace'i ka ära. Koos alanud muusikaga hakkasid noored tantsima.
|
|