|
Post by Deleted on Jan 3, 2013 20:35:13 GMT 2
"Kuule sa oled kaheksateist ka ju. Polegi vaja nii vara ennast kellegagi siduda. Me alles kasvame ja muutume. Hetkel ongi katsetamise aeg," sõnas Daniela, kuigi see ei tähenda, et sa peaksid kellegagi käima hakkama kui sa oled täiesti kindel, et ei taha temaga tulevikus kohe kindlasti koos olla või abielluda. Vaatamata sellele, et Dany suhtes on, ei mõtle tema küll hetkel altari ette minemisele. See las jääda ikka tulevikku. "Mhm. Kui pruuti ja peigmeest paremini tunneks oleks kindlasti veel ilusam," muigas tüdruk.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 3, 2013 20:40:07 GMT 2
"Peol ka väga viga pole. Igatahes parem kui need klubiüritused," lausus Helena. Tüdruku viimane klubikülastus jäigi sügisesse, kui ta Coliniga klubiski kohtus. Rohkem pole ta sinna pidudele sattunud ja see pulm ongi esimene pidu üle pika aja. "Pruudist ma tean nii palju, et ta on kisakooritreener, aga peigmehest ma olen siiani ainult ajakirjadest-ajalehtedest lugenud. Ma ei teagi, milline ta tegelikult on," rääkis tüdruk. Nende kohalike kuulsustega ta seni nii väga suhelnud ka ei olnud ja seega ei osanud Helena neist midagi arvata. Mattigagi polnud ta väga rääkinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2013 23:02:48 GMT 2
"Tree Hillis ei ole ma vist kordagi ühelgi klubiõhtul käinud. Ma olen niisama TRICi noortekatel käinud, aga New Yorgis on ikka pidusid ette tulnud," lausus Daniela ja tegelikult pidi ta tunnistama, et kui sul oli hea seltskond, siis võis ka õhtu mõnes klubis väga mõnus olla. Üksinda on võibolla jah natuke niru kuskil istuda. "Kuule, kes see siis meie kisakoori treenerit ja endist Ravenit ei tea, aga ma mõtlesin nagu sõbra tasandil teadmist," sõnas tüdruk. Varem oli Dany vaadanud kuulsuseid sellise kauge pilguga, teadmata väga, milline nende elu on, aga nüüd kui ta ühega koos elab, siis näeb tegelikult ikka päris paljut, mis kaamera ette ei jõua.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 3, 2013 23:06:21 GMT 2
"Tegelikult siis pole ka TRICis väga vigagi, kui seal mõni äge bänd esineb," lausus Helena. Viimati käis ta seal vist isegi VersaEmerge'i kuulamas ja tõesti oli vinge. Selliseid üritusi võiks kõvasti rohkem olla. "Võib-olla need kisakooripiffid tunnevad ka teda sõbra tasandil, aga kuna ma ise kisakoori ei kuulu, siis ongi ta minu jaoks vaid kisakooritreener," seletas näitsik. Tegelikult kisakoor väga ei tõmmanud ka, Glee oli ägedam.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2013 23:23:11 GMT 2
"Kui ma peaksin järgmine kord siin olema, kui mõni hea bänd mängib, siis lähme?" pakkus Daniela välja, kuigi kes teab, kuna see veel juhtub. Aeg-ajalt neid ikka toodi siia. Tüdruk oli sellest ju kuulnud küll. "Minu juures elav vahetusõpilane Yvonne - ma ikka rääkisin sulle temast?- käib kisakooris ja tema jutust jääb tõesti selline mulje, et nad on seal kõik pigem sõbrad," lausus Dany. Ega temagi neist eriti midagi ei teadnud. Ka tema kuulus alguses Glee'sse, aga ta pidi sellest loobuma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2013 23:39:56 GMT 2
Pärast seda mõnusat ja vabastavat tantsu tundis naine end veel väsinuna kui enne. Nüüd tahaks küll hetkeks lihtsalt välja minna, aga parem mitte. Pole vaja haigeks jääda. Nessa kummardas inimestele lõbusalt ning jalutas siis tantsupõrandalt maha, kui külalised jälle tantsima hakkasid. Kuna Britt oli tema silmist kadunud, siis keksis Vanessa laua juurde, kus Scott kuidagi väga tõsisel ilmel istul. "Hey, you," sõnas naine ning valas endale seekord tavalisse klaasi natuke mahla, millest ta suurema osa kohe ära jõi, "sa näed enda pulma kohta liiga tõsine välja. Juhtus midagi või kaotasid kõik enda semud ära?"
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 3, 2013 23:40:12 GMT 2
"Muidugi võiks minna," nõustus Helena. Seltsis ongi segasem ja mida rohkem rahvast, seda lõbusam. See väike jämmiminegi enne Dany New Yorki minekut oli päris vahva ja sama seltskonnaga mingile üritusele minna oleks täitsa vinge. "Yvonne...hmmm, mul vist olid temaga mõned tunnid koos, aga ma nii väga ei suhelnud jah temaga. Tore, et need kisakoori omad hästi läbi saavad omavahel," sõnas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2013 16:06:34 GMT 2
"Siis on diil," sõnas tüdruk kindlameelselt. Tema tuleb kohale isegi siis, kui ta peaks samal öösel New Yorki lendama või kui ta on sealt alles tulnud. Talle kuluks üks selline mõnus õhtu ära. "Eks sul ole veel pool aastat aega, et teda tundma õppida. Ta on päris huvitav inimene muidu," lausus Dany, "kuidas teil muidu Glee's läheb? Ma olen nii kurb, et ma teiega seal ühineda ei saa." Samas ta saab ikkagi muusikaga tegeleda.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 4, 2013 16:17:44 GMT 2
"Diil," nõustus Helena oma torditükist ampsu võttes. Tõesti võiks aega rohkem maha võtta, aitab koolitööst tekkivaid pingeid maandada. "Nüüd ma mõtlen ise tagantjärele, et oleks võinud ka kuskil vahetusõpilane olla," sõnas näitsik. Nii huvitav oleks minna aastaks kuhugi välismaale õppima ja tunda neid inimesi, seda teistsugust kultuuri. Kahjuks pole aga tüdruk selle peale varem mõelnudki. "Glee on vahva, nagu alati," vastas Helena. "Nii kahju, et sa sinna nii lühikeseks ajaks jäid. See vist oligi su viimane kord, kui VersaEmerge ka meile sinna külla tuli." Pärast seda oli Danyt vaevu kooliski näha, aga tore, et ta praegu Tree Hillis tagasi on.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2013 16:41:42 GMT 2
"Ideeliselt saaks ju ülikoolis ka vahetusõpilane olla, aga sa vist ei taha ülikooli minna?" uuris tüdruk, vaadates sõbrannale küsivalt otsa. Tundus, et Helena tahab pigem enda võimalikule karjäärile keskenduda. Kultuuri aitab kindlasti kogeda ka see, kui sa lihtsalt kuskile pikemaks ajaks reisid. Ja seda on neil veel küllaga aega teha. "Oli küll jah," sõnas Daniela. Lisaks Glee'le oli ta ju loobunud ka enda Tutori tööst, sest seda oli natuke raske mingi Skype'i teel teha, või mis?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 4, 2013 16:47:13 GMT 2
"Ma tahan jah rohkem muusikale keskenduda," vastas Helena. Mida tal seal ülikoolis siis veel teha on? Seal pole väga mingit sellist ala ka, mida praegu õppida tahaks, kuigi idee poolest võiks helilooming isegi sobida. Sellele ei tahtnud Helena aga praegu mõelda. "Ma tunnen neist koos jämmimistestki puudust juba," sõnas tüdruk. Suvel sai seda teha lõkke ääres, viimane kord juba Helena pool. Olid toredad ajad.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2013 20:16:28 GMT 2
"Uued elanikud tulevad sellisele väikelinnale ainult kasuks," sõnas Nathan viimaks, sest see oli tõde. Tema enda vaatest see muidugi nii tore ei tundunud, aga samas...ta ju ei teadnudki seda meest väga hästi. "Halliks ma veel minema ei hakka nii et ole rahulik," turtsatas Nate ning naeris kergelt, "eks ma üritan siis teda läbi sinu silmade näha võibolla on mul lihtsalt kujunenud juba negatiivne arvamus temast. Aga üks asi on kindel - sa ei pea muretsema." See sõna 'armas' tundus Nathanile natuke veider, aga ta ei hakanud selle kohta midagi ütlema. "Tulevad küll, Tree Hill ongi liiga väikseks jäänud. Äkki ta leiab siit endale mõne neiu ka ja saab siis lõpuks poissmeheelu unustada," naeratas Tara ning tegi mehe huultele pisikese musi. Oleksid nad praegu kahekesi olnud, oleks naine suudluse pikemaks venitanud, aga avalikkuse ees oli ta pisut häbelikum. "Tubli," sõnas naine ning toetas enda lauba vastu mehe oma.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2013 22:02:44 GMT 2
Tore oleks, kui ta endale neiu leiaks. Jääks Nathani süda ka rahule. See pisike musi oli ootamatu, aga kohe kindlasti midagi, mille vastu mehel midagi ei olnud. Kahju ainult, et see nii lühikeseks jäi. Eks Nate on juba nende aastate peale, mis nad koos on olnud, aru saanud, et Tarale ei meeldi teiste ees väga suudelda. "Sinu jaoks alati," muigas Nate kergelt, vaadates naise selgeid silmi nii lähedalt, kui Tara otsmik vastu tema oma oli.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2013 18:12:50 GMT 2
Jill kehitas noormehe sõnade peale vaid enda õlgu. Eks lootus sureb viimasena. Kuigi kes teab võibolla sellel heal päeval Jill ei mäletagi enda lolle unistusi, sest tal on juba uued tekkinud. "Salajane selles mõttes, et see tuleb sulle ligi siis kui sa seda üldse oodata ei oska ja sageli inimestes, kellest sa võibolla varem midagi sellist oodatagi ei osanud. Ja võibolla ka salajane selles mõttes, et see on siiski...privaatne tunne, mida ei räägita kohe kõigile. See on kahe inimese vaheline ja keegi teine ei puutu asjasse. Salajane. Said pihta?" kergitas neidis enda kulme ning jõi enda klaasi siis tühjaks, asetades selle mööduva kelneri kandikule, jäädes Jace'ile otsa vaatama. Jace kuulas tähelepanelikult, mida neidis rääkis. Kui Jill oli oma jutu lõpetanud, jõudis talle kohale, mida tüdruk oli mõelnud. "Nüüd sain tõesti pihta, kuigi sa räägid, nagu oleksid sul endal mingid suured kogemused," pidi Jace mainima. Tema ise küll ei oskaks ilmselt ealeski sellise teksti peale tulla. Või siis oli Jill lihtsalt palju lugenud - kõvasti rohkem kui tema. Muud seletust Jace asjale leida ei osanud. Ega muidu ka ei tundnud mees ennast sellistel teemadel väga koduselt. Asetas temagi oma nüüdseks tühjaks saanud klaasi kandikule ning pööras seejärel tähelepanu uuesti tüdrukule.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2013 21:06:37 GMT 2
"Eih," turtsatas Michelle ja naeris õrnalt, "mul ei ole mingeid suuri kogemusi. Ma olen lihtsalt palju inimesi kuulanud, raamatuid lugenud ja filme vaadanud." Eks ta nende järgi ole enda arvamuse siis kujundanud. Jill vaatas Jace'ile otsa, kui too enda klaasi ära oli pannud ning kuna ta midagi öelda ei osanud, siis muigas ta lihtsalt vaikselt. Awkward. Justkui oleksid kõik maailma jututeemad ära räägitud.
|
|