|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 19:58:59 GMT 2
Peab siiski tunnistama, et pärast seda viimast vaidlust on asjad paremuse poole läinud. Eks näeb, kui kaua see nii kestab. "Ma arvan, et parem mitte," lausus Sayer, "esiteks ma ei oska ja teiseks....sa ei saaks aru." Noormees turtsatas ja raputas enda pead, sest ta jutt ei tundunud talle endale just kõige loogilisem. Ja tõesti, mõnikord on teadmatus parem. "Lähme. Olekski vaja sind pildile jäädvustada," lausus Sayer. Nende esimene kooliball siiski. Ilmselt ka viimane. Võtnud tüdruku enda käevangu, jalutas Rufus koos Jessicaga saalist välja koridorri.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 17, 2012 20:37:45 GMT 2
Phoebe oli tükk aega mõelnud, kas ta läheb ballile või mitte. Kuni hetkeni, mil Stephen tegi ettepaneku, et võiks koos ballile minna, oli näitsik veendunud, et tema siiski ei lähe. Tal on parematki teha. Nüüd pidi Phoebs aga meelt muutma, sest talle meenus, et oli Stephenile niigi teene võlgu ja seega tuli end ballile vedada. Ehk polegi see üritus nii hull. Õnneks jäi šoppamiseks piisavalt aega ja nii leidis Phoebe endale uhke maani ulatuva musta kleidi, mis neiule justkui valatult selga sobis. Sättinud end balliks valmis, seljas must maani ulatuv kleit, juuksed kaunilt pealael soengus, nägu raamimas vaid mõned üksikud lokki keeratud salgud, võiski teele asuda. Kohale jõudes sammus Phoebe saali ja vaatas seal ringi. Kuhu see Stephen siis jääb? Küllap hilineb. Tüdrukule ei jäänud märkamatuks aga tuttav armas nägu kaamera taga ja ta läkski venna juurde. "Kas ma saan oma venna vähemalt tantsule paluda, kuni mu partner siia jõuab?" küsis näitsik ja puhkes kohe naerma. Ta polnud suurem asi tantsija. Kleit:
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 17, 2012 20:51:03 GMT 2
"Chadi sünnipäev?! Kas me pidime seda kuidagi tähistama? Kui pidime, siis pean ma tunnistama, et unustasin selle ära," lausus Daniela, vaadates mehele otsa. Upsi. Ta oli arvanud, et tänane õhtu on ainult neile kahele, aga tundub, et nad peavad hoopis kuskile peole minema. "Vahet ei ole, mis ainega tegu on - kõik tunnid koolis venivad. Välja arvatud vahetunnid muidugi," muigas neidis, mõeldes samal ajal, et huvitav milline Matthew üldse kooli ajal oli. "Hea küll," sõnas Dany, "sa lähed veel enne jõule võtetele ka?" Ehk siis kas tüdruk peab need viimased päevad enne jõule New Yorgis üksinda veetma? "Ma enda arust mainisin seda sulle," lausus Matt. Äkki unustas ta siiski ära. "Heh, vahetunnid sulavad jah kätte ära," muigas Matthew. "Ei, enne jõule olen ma täiesti sinu. Ma võin su isiklik ori ka olla," turtsatas mees ning surus ühe suudluse neiu laubale. Nad olid ballil ääretult lähedased, isegi kodus olid nad rahulikumad...Okei, võib-olla ka mitte.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 17, 2012 21:11:16 GMT 2
Njah, ega Jes tõesti ei saaks aru, kui mõelda juba sellele, et tema meelest küll äsja ärganud padipea armas pole. Pigem totakas ja seda kõige ebaarmsamal viisil. "Mind?" küsis Jessica, "Sina tuled ka!" Kusjuures neid pilte, kus Say ja Jes koos on, leidub vaid mõni üksik juhuslik pilt. Tavaliselt on asi nii, et Jessie on kaamera taga. Aga no sellest ballist on justkui kohustuslik mälestuseks foto teha. Esimene ja viimane kooliball ilmselt tõesti, aga loodetavasti mitte viimane ball.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 21:15:35 GMT 2
"Võibolla," kehitas Daniela enda õlgu. Vähemalt ei saanud ta nii teada, et Matthew teatab, et nad nüüd hakkavad minema. "Ega jah," muigas tüdruk, kuigi ega ta nüüd ei pea mitu kuud koolipinki nühkima. Hetkel on tema koolipingiks kas mehe korteris olev mugav voodi või diivan. "Väga hea...mul ongi vaja enda sajale sugulasele kingid osta, kes jõuludeks Mehhikost siia lendavad," naeris tüdruk. Okei, päris nii palju neid ka ei ole. Saanud otsmikule ühe suudluse, sulges tüdruk hetkeks enda silmad. Lähedased olid nad tõesti...
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 17, 2012 21:22:11 GMT 2
"Mul on ka vaja veel mõned kingitused vaadata," ütles Matthew. Rosiele oli olemas, kaksikutele ka. Hunterile peaaegu ning Milliele ka. Vanematele oli Matt juba suvel kingituse ära soetanud, kuna tal tuli hea idee. Chadile oli raske kingitust valida, kuid see oli vaja ära teha. Annale peaks ka midagi ostma, äkki kinkekaart mõnda raamatupoodi. Danielale oli ka juba kingitus ära vaadatud ning ta vanematele ka, kellele Matt plaanis kinkida ühe suure raamitud foto Danielast NY silueti ees. "Tead, äkki läheks ja ütleks nüüd Chadile ja Annale tere," pakkus mees välja.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 21:27:47 GMT 2
"Mulle tundub, et siis tuleb tagasi minnes üks korralik shopping teha," lausus Daniela, vaadates mehele lõbusalt otsa. Kuigi ega tüdruk eriline ostleja ei olnud. Eriti kui ta ei teanud, mida ta ostma peaks. Kusjuures näitsikul oli ostmata ka kingitus Mattile ja ausalt öeldes ei olnud tal õrna aimugi, mida ta talle üldse teha tahab. Kingituste koha pealt on jõulud õudne aeg. "Nagu soovid," sõnas Dany, viies enda pruunid silmad nimetatud paarile.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 17, 2012 21:32:03 GMT 2
"Oo jaa," naeratas mees ning pani käe neiule ümber. "Tead, tänane õhtu on ikka nii ilus olnud," tunnistas Matthew, kuigi ta kartis, et sellest kujuneb igav istumine mõne üksiku paariga tantsimas. Ilmselgelt ei mäletanud ta enam seda, kui tore võis olla ka ilma semudeta ja veidrate lollusteta.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 21:35:54 GMT 2
"Okei-okei, mina tulen ka," lausus Sayer naerdes, juhtides tüdrukut samal ajal pildistusnurga poole. Kuna seal hetkel kedagi ees ei olnud, siis oli neil hea võimalus paar pilti saada. Noored läksid kohale ja tegid alustuseks ühe klassikalise seismisega pildi, kuid sellel järgnesid ka mõned lõbusamad. Kuigi pildistamine noormehele väga ei meeldi, tuli ta kaamera eest ära üsna lõbusal ilmel. "Tahad nüüd alla jõusaali või noh...kohvikusse minna?" uuris Rufus, kohendades pisut enda lipsu ning võttes tüdruku siis jälle enda käevangu. Meelsamini oleks tema käsi muidugi Jessica pihal, aga natuke võiks ju etiketi ka ikka tunda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 21:42:04 GMT 2
"On," noogutas Daniela mehe sõnade peale, "aga ei tasu seda ära sõnuda, sest õhtu ei ole veel läbi." Mitte et tüdruk väga usuks sellistesse ütlemistesse, aga neid oli mõnikord mõnus niisama kellelegi meelde tuletada. Tundes mehe kätt enda kehal, asetas Dany ka enda käe ümber mehe.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 21:48:04 GMT 2
"Vau, mu väike õde on suureks kasvanud," lausus Colin imestusega, kui ta kaamera enda silma eest alla oli lasnud ning tema pilk sellele kaunil neiul peatus. Ta võttis Phoebe käest kinni ning lasi tal end keerutada. "Sa näed väga ilus välja," sõnas vend väga siiralt, vaadates õele otsa, "ma ilmselt kallistaksin sind, aga su kleit näeb liiga uhke välja." Colin turtsatas ning muigas kergelt. Aga kuna pildistuskoht oli vaba, siis viipas ta selles suunas. "Ma ei saa sinuga hetkel tantsida, aga ma võin sind nii kaua pildistada. Saab emale ühe tõestuse, et sa tõesti käisid siin," pakkus Colin,"hiljem ma otsin su üles ja tantsin sinuga."
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 17, 2012 21:59:49 GMT 2
Phoebe naeratas rahulolevalt. Ta oli lootnud vähemalt ühe inimese selle õhtu jooksul pahviks lüüa ja tundub, et vennaga see õnnestuski. "Ära muretse, mu kleidiga ei juhtu midagi," lausus Phoebs naeratades ning kallistas ise venda. "Okei, saada siis emale photoproof, et ma käisin vähemalt ühel Tree Hilli seltskondlikul üritusel," ütles tüdruk vennale. "Ja täna Stephenit, et ma talle teene võlgu olin ja temaga siia pidin tulema, kuid...nüüd ta hilineb ise," lisas Phoebs ja seisis siis pildistuskohta. "Ja vaata, et sa oma sõna pead. Ma ei taha sellest õe-venna tantsust ka ilma jääda," sosistas Phoebe vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 22:10:55 GMT 2
"Küll ma tänan teda," lausus Colin, kuigi ega talle see küll ei meeldinud, et tüüp tema õe lihtsalt ootama jättis. Pole ilus ega ka viisakas. "Sa ei jää sellest ilma," oli noormees täiesti kindel. Saanud õe enda objektiivi ette, naeratas Colin kergelt, enne kui Phoebest pilte hakkas tegema. Fotogeeniline õde tal. Temaga oli palju vabam ka pilte teha, kui võõrastega.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 22:20:50 GMT 2
Stephen pidi algselt ballile minema koos Samanthaga, aga nad suutsid enne pidu päris korralikult tülli minna, mistõttu polnud kutil enam kaaslast kuskilt võtta. Ometi tahtis ta ballil ära käia, kuna oli selleks endale uue ülikonna muretsenud, mis maksis päris kena kopika. Pealegi tahtis ta näha vanu koolikaaslasi. Ei läinudki kaua aega, kui Stephen tuli ideele hoopis Phoebe endaga kaasa kutsuda. Kuigi tüdruk alguses tõrkus, sai Steph ta siiski nõusse. Kuna aga New Yorgist Tree Hilli sõitmine on üsnagi väsitav tegevus, viskas kutt kohe pärast linna jõudmist ühe semu juures enda diivanile pikali ning sinna jäi ta päris pikaks ajaks, sest too tüüp pidas maru naljakaks, et Steph balli maha magab... Viimaks aga suutis noormees oma silmaluugid siiski avada. Kuna ei olnud veel lootusetult hilja, toppis ta end kiiruga riidesse ning jõudis selleks ajaks kohale, kui ball oli juba täies hoos. "Hei! Vabandan, et hilinesin, aga ma jäin magama," ütles ta, kui oli Phoebe saalis üles leidnud ning tema juurde liikunud.
ot: ülikond
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 22:26:28 GMT 2
"Sa oled ikka äärmiselt tagasihoidlikul arvamusel endast," mainis Emily naeratusega. Thomas tantsis hästi, ta paistis rütmi tajuvat ja hoiak oli ka hea. Mida veel tahta? "Lähen ilmselt koju ja vastavalt kellaajale kas magama või siis loen midagi. On sul midagi huvitavat plaanis?" küsis naine. Ega ta ühest mõnusast õhtust Thomase seltsis ära küll ei ütleks, kuna mees huvitas Emilyt päris palju ning peale nende viimast kohtumist olid asjad kuidagi ebamäärased olnud. "Kuidas võtta. Ma ei ole just üleliia kiitev, aga ei saaks väita, et mul oleks madal enesehinnang," lausus Thomas muiates. Lihtsalt polnud tema stiil ennast kiita - tekitas imeliku tunde. Tantsimist oli ta muidugi omal ajal õppinud - sai nooruses enne kooliballe isegi kursustel käinud, et mitte tolleaegse tüdruksõbra ees endal marki täis teha... Kuulnud, mida naine talle vastas, jäi Thomas hetkeks mõtlema, kas teha Emilyle ettepanek pärast balli midagi koos ette võtta. Viimaks otsustas ta siiski selle kasuks. "Mida sa arvad sellest, kui läheks näiteks minu juurde, jooks veini ja ajaks niisama juttu?" pakkus mees. Siin neil ju veiniklaasikeseks võimalust polnud.
|
|