18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 17, 2012 22:30:23 GMT 2
"Jätan meelde," lausus Phoebe naeratades ja lasi vennal endast mõned pildid teha, kuni märkas, et ka Stephen jõudis lõpuks kohale. Ta vaatas veel korraks Colini poole. "Stephen on siin, hiljem näeme," ütles ta vennale ja läks siis oma paarilise juurde. Poisi vabandust kuuldes tüdruk turtsatas. "Jäid magama?" küsis ta uskumatusega. "Stephen, öösel magatakse," nöökis Phoebs, kuid muigas. "Kuidas sa oma hilinemise mulle heastad?" küsis näitsik naeratades ja vaatas Stephenile sügavalt silma.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 22:35:41 GMT 2
"Tsau, lõbutse hästi!" Sama järsku nagu Phoebe kohale oli tulnud, oli ta ka kadunud. Mis seal ikka, las laps tunneb õhtust rõõmu. Colin vaatas tehtud pildid üle ning istus siis üheel toolile, mille ta enda jaoks toonud oli, sest kui kliente polnud, siis sai rahulikult ka jalgu puhata. Kuigi ega tal seda kaua teha ei lastud. Peagi oli ta taas jalgel, valmis uusi noori pildistama.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 17, 2012 22:38:15 GMT 2
Justkui oleks Myla vähepeal unustanud, mida ta kandis, heitis tüdruk automaatselt pilgu oma rõivastele kui Xavieri pilk üle nende rändas. "Ma tänan," vastas mulatitar lõbusa muigega, "Kuigi usu mind, välja minemine ja mingisuguse eriti uhke ballikleidi välja võlumine oleks kordades vaevarikkam olnud." kinnitas ta as-a-matter-of-fact noogutusega, oma klaasikesega saali poole žestikuleerides. "You should praise them nende hiiglaslike summade ja aja eest, mis nad balliks valmistumiseks kulutasid." naeratas tüdruk, klaasikest pisikese ringiga uuesti huulini tuues. Kui jutt tantsuni läks, kehitas Myla automaatselt "why-not" ilmel õlgasid. Parasjagu tuli selline laid-back, mitte liiga rütmikas lugu, mille järgi tantsimine võis isegi rohkem kui lõbus olla. Oma kokteiliklaasi tühjaks joonud, toetas mulatitar selle esimesele ettejuhtuvale pinnale ning haakis ennast kenasti koolivenna käevangu. "No lähme," nõustus ta naeratusega, pöörates pilgu Xavierile täpselt hetkel mil noormees oma evil smirki demostreeris. Myla isegi ei vaevunud piiluma, kellele see suunatud oli - ta polnud selle jaoks piisavalt draamamaias ega uudishimulik. "You'd make a great Hook," mainis ta selle asemel lihtsalt, enne kui kuti käest hoides end sujuvalt tantsuplatsile keerutas. "Mis ballikleit? Nii näed sa palju ägedam välja. Ma ei imestaks, kui sina saaksid auhinna parima kostüümi eest," arvas Xavier. Myla oli tõesti geniaalne ning see Xavierile meeldis. Mõni teine tibi oli oma kleidiga aga väga üle pingutanud... "No seda küll. Raha läks koolis selle lõbu eest päris korralikult," pidi Xav näitsiku sõnadega nõustuma, kuid jättis mainimata, et tema perele on selle balli eelarve nagu kommiraha... Kui Myla ennast talle käevangu haakis, ilmus noormehe näole rahulolev ilme ning tema ego sai taas kõrge tõusu teha. "Millest sa seda järeldad?" uuris Xav, viidates sellega näitsiku kommentaarile Hooki kohta. Ise ta küll mingit sarnasust ei leidnud. Igatahes juba mõni hetk hiljem liugles ta koos Mylaga mööda tantsupõrandat - vähemalt see tüdruk oskas tantsida, muutes ka Xavieri olukorda kõvasti kergemaks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 22:48:45 GMT 2
"Jah, ma olin väsinud. New Yorgist siia sõita pole just naljaasi," vastas ta tüdruku küsimusele. Phoebe nöökimise peale hakkas ta kergelt naerma, kuid ei öelnud selle peale midagi - neidisel oli ju täielik õigus. Vähemalt ei tundunud ta pahane olevat, nagu võiksid olla paljud teised tšikid, kui neid liiga kauaks ootama jäädakse. Phoebe küsimuse peale vajus Stephen korraks mõttesse. "Ee... viin su tantsima?" pakkus kutt, kuna see oli esimene asi, mis tal praegu pähe tuli. Pärast võis muidugi juua ka võtta, aga kahjuks ei pakutud siin midagi muud peale lastejookide. "Muide, sa näed päris kena välja," mainis Steph, kui oli tüdrukule vähe pikema pilgu heitnud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 23:23:20 GMT 2
"Sul ei olegi vaja pugeda, sa meeldid üldjuhul inimestele niisamagi," leidis tüdruk. Mõni inimene lihtsalt oli selline, kes võis ükskõik kuhu minna ja võibolla isegi mitte vaeva näha, aga rahvas lihtsalt sai temaga kiiresti jutule. Tundus, et istuvaid noori oli ballil päris üksjagu, sest vaba koha leidmine oli päris keerukas ja tüdruk mõtles juba, et võibolla nad peaksid alla kohvikusse hoopis minema. Jõudnud viimaks Jace'i juhtimisel ühe vaba kohani, istus tüdruk sinna maha, asetades jala üle põlve ning sättides pisut enda kleiti. Mööduva kelneri kandiku pealt sai Michelle endale ka ühe klaasikese. "Millest sa seda järeldad, et ma inimestele niisamagi meeldin?" küsis Jace imestunult. "Sina oled üks vähestest siin linnas, kellega ma hästi läbi saan," lisas ta. Selle aja jooksul, mil ta Tree Hillis oli viibinud, peaks mehel vähemalt enda arvates palju rohkem uusi häid tuttavaid/sõpru olema, kuid peale vanade semude või kolleegide pole nagu kedagi juurde tekkinud. Ilmselt oli selles süüdi tema suhteliselt vaikne iseloom - paljud ei julgegi Jace'iga esimesena rääkima minna, kuna teevad mehe välimuse põhajl järeldusi, nagu oleks ta mingi hullult karm kutt... Vabu kohti oli praegu tõepoolest vähe ning esialgu pidi Jace seisma, kuid õige pea läks üks paar tantsupõrandale ja nii sai ka tema Jilli kõrval koha sisse võtta.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 18, 2012 0:37:22 GMT 2
Myla kortsutas "not-bad" ilmel hetkeks kulmusid. Nad jagasid parima kostüümi auhindasid? Woah, okei. Aga tal o l i üsna badass outfit. Ega ta ilmaasjata kleidi kahjuks otsustanud. Talle meeldis tema laid-back look kordades rohkem kui ülespuhitud kleidid ja ülespandud juuksed. Pealegi oli see mugavam. No harm in that. "Ega piletiraha vist räägib enda eest, jah," noogutas mulatitar muigega. Okei, ta polnud tühipalja pileti pärast ilmselgelt pankrotti läinud - nende perekonnal oli raha. Tema isa tegi filme, nad reisisid.. päris kerjustest kunstnikud nad kindlasti polnud. Aga vanemad ei elanud temaga ja arvestades seda, et nüüdsest oli tal selline kena tore summake, millega ta pidi kuu jooksul hakkama saama, siis tuli tal ühe ja teise asjaga ikka arvestada ka. Aga pileti ostmine teda kriitilisse seisu ilmselgelt ei viinud. Tantsuplatsil keerutades, muigas Myla lõbustatult Xavieri küsimust kuuldes. "Sul on see teatud.. miski," vastas tüdruk naeratusega, "Hook on selline.. hea ja halva vahel kõikuv, sarmikas, kuum, exciting badassist piraat," jätkas ta, "Ja see kõik oli komplimendina mõeldud. Hook on awesome."
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 18, 2012 21:37:17 GMT 2
"Okei, pärast jagad reisimuljeid, aga olgu, lähme tantsime siis praegu," nõustus Phoebs. "Ära pahanda, kui ma su varvastel tallun. Mul polnud tantsukursuste jaoks aega, pealegi oli siiatulek viimase hetke otsus." Phoebs ei saanudki Stepheni peale pahane olla hilinemise pärast, sest ta ei käinud temaga, aga neidis järgnes noormehele nüüd tantsupõrandale. Saanud kutilt komplimendi, punastas tüdruk õrnalt. "Tänks, ma arvan," lausus ta naeratades. "Sa oled ka täitsa nunnukene. Ülikond sobib sulle."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2012 21:48:30 GMT 2
"Kõik inimesed, kes sinuga kord rääkinud on, saavad sinuga kohe jutu peale," lausus Michelle, "sa oled lihtsalt osav rääkija ja väga sõbralik ka võõraste vastu, kuigi...ilmselt jätab mõnele su välimus natuke vale mulje." Enda viimase märkuse peale ilmus tüdruku huulile muie kui ta mehele otsa vaatas. Sõpru ju mehel oli ja tavaliselt just selliseid, kes ka pärast pikemat aega ikka teda enda sõbraks peavad. Tõstnud klaasi enda huultele, võttis Serah ühe maitsva mahlalonksu. "Enne kui ma ära unustan - kus sa jõule pead? Kui sa kavatsed vastata, et kodus ja üksinda, siis oled sa kutsutud meie juurde," rääkis Jill kiiresti justkui võiksid sõnad otsa saada või enda tähenduse kaotada enne kui tüdruk kõik nad suust välja jõuab paisata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2012 22:20:40 GMT 2
Rebekah oli samuti kuni viimase hetkeni mõelnud ballile mitte ilmuda, kuigi kleit ja kingad olid juba ostetud ning tüdruk oli selleks valmistunud. Mitte väga kaua aega tagasi Nathanieliga toimunud draama tõmbas lihtsalt igasuguse peotuju alla ja noormees polnud just keegi, keda Rebekah praegu nähagi tahaks. Siiski muutis näitsik oma meelt ja mõtles, et persse, tänast õhtut ta küll kellelgi ära ei lase rikkuda. Niisiis ilmuski ta varsti ballile, seljas lühike hall kleit, pikad šokolaadikarva juuksed lahtiselt mööda õlgu vöökohani langemas ja jalas beežid kõrge kontsaga kingad. Ta lihtsalt ei viitsinud enda üles löömisega vaeva näha, lihtsuses peitub ju võlu. Neidis vaatas saalis ringi ning suundus samuti mõnda tuttavat nägu otsima. Outfit:
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 18, 2012 23:36:02 GMT 2
Nathaniel oli samuti tükk aega kaalunud, kas ta üldse vaevub lõpuballile minema või mitte. Viimasel ajal oli liialt palju pingeid koolis, kuigi Nate oli tänu Roxanne'ile Ravensites ning koolis tagasi. Pannud selga traditsioonilise musta ülikonna ning selle alla triiksärgi, oligi Nathaniel valmis ballile minema. Noormees astus sisse ning mehe pilk jäi pidama Bekahil, kes nägi ilmselgelt imeilus välja. Nate hmmustas tugevalt huulde ning kõndis seejärel neidiseni. "Kas ma võin sind tantsule paluda?" esitas noormees seejärel küsimuse ning Nate'i näol mängles kerge naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2012 23:41:17 GMT 2
Awkward. Otsib Nate tõesti võimalust ära leppida? Kuulnud noormehe küsimust, vaatas Bekah tõsise näoga noormehele otsa, samas mõeldes, kas tantsib kutiga või mitte. "Ütle üks põhjus, miks ma peaksin sinu kutsele jaatavalt vastama?" esitas tüdruk omakorda küsimuse vastu. Jah, Bekah võib-olla et polnudki enam Nathanieli peale pahane, aga pinged polnud kuhugi kadunud. Neiu oli otsustanud mehest eemale hoida, kuid just nüüd pidi ta välja ilmuma. Kurat küll.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 18, 2012 23:50:34 GMT 2
Ega Nathaniel polnudki oodanud, et Bekah niisama lihtsat jaatavalt vastaks, kuid noormehel polnud kõige vähimatki aimdust, mida ta üleüldse ootas. "Kuna sa tahad mind?" pakkus Nate kerge muigega välja. "Okei-okei. Sa ei peagi, kuid see on siiski lõpuball. Mida sul kaotada on? See kõik jääb ainult tantsimise piiridesse, seega sa ei pea muretsema," rääkis Nathaniel, tumepruunide silmade pilk Bekah'l. Ootamata neidise vastust, libistas Nathaniel oma ühe käe ümber Bekahi piha ning võttis õrnalt ühest neidise käest kinni.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 11:24:56 GMT 2
Bekah pööritas Nathanieli vastuse peale silmi, kuid tundes noormehe käsi oma pihal, ei hakanud ta end sealt minema ka rabelema ja läks koos noormehega tantsupõrandale. "Mida sa tahad?" küsis Bekah vaiksel häälel noormehele silma vaadates. Ta ei saanud üldse aru, miks Nathaniel ta juba tantsima kutsus. Nad on ju tülis ja Rebekah ei lootnudki Nathanieliga ära leppimisele. Mees ei taha seda last ja neidis oli sellega lihtsalt leppinud. Olgu siis nii, saab üksikemaks.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 19, 2012 18:52:22 GMT 2
Selle kulmukortsutuse põhjal võiks arvata, et Myla ei teadnudki midagi parima kostüümi valimisest. Noh, on ju ka kuninga ja kuninganna valimine veel ees, kus kaks 'õnnelikku' saavad endale mingid plastikust kroonid pähe. Xavier oli alati seda naeruväärseks pidanud, samas kui mõni teine võib olla hullumise äärel, kui tema valituks ei osutu - keskkool ju siiski. Piletiraha kohta ei osanud Xavier midagi kommenteerida, kuna tema sellega ei tegelenud. "Asi on ju seda väärt," sõnas kutt, lastes pilgul korraks üle terve saali libiseda. Enam-vähem kõikidel siin, kes tema vaateulatusse langesid, paistis lõbus olevat. Xax kuulas huviga, mida Myla rääkis. Ei saanud öelda, nagu poleks kuuldu tema egole hästi mõjunud ja seda veelgi tõstnud. "Nüüd ma isegi saan pihta. Ega sa väga mööda ei panegi," mainis kutt, haaras siis neidisel käest ja keerutas teda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 19:25:53 GMT 2
"Seleta aga. Ise ma pole küll sellest aru saanud. Aga noh, kui sa seda väidad, siis eks mul tuleb uskuda," kehitas Jace õlgu. Jillil poleks mingit põhjust talle jama ajada. Ja loomulikult oli Jace meelitatud nendest sõnadest, kuigi ei kippunud seda välja näitama. Tegelikult ei olnudki Jace'il nii väga mingeid uusi sõpru tarvis - ka vanadest piisas ideaalselt. Nendega koos oli ta nii mõndagi läbi elanud. Kuulnud, mida tüdruk räägib, kergitas tüüp üllatunult kulmu. Seda poleks mees osanud arvata, et Jill ta jõuludeks enda juurde kutsuks. "Ega mul ei olnud tõesti suuri plaane. Võiksin tulla küll, kui sa mind juba kutsusid," andis ta enda nõusoleku. Kindlasti tuleksid need üle mitme aasta parimad jõulud.
|
|