|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 22:15:36 GMT 2
Jah, võis küll olla nii, nagu Colin ütles. Ilmselt mainis fotograafisringi juhendaja sedasamas, aint neidis ei pööranud sellel hetkel väga tähelepanu. Kuigi tema näoilmselt oli päris hästi aru saada, et ta veedaks suurema heameelega siin, kui saalis, kus toimus põhitegevus, noogutas ta ning soovis talle ilusat õhtu jätku ning liikus tagasi saali poole. Sama hästi võib ta lihtsalt kuskil saalis ringi liikuda ja pildistada. Pealegi on palju inimesi, keda pildistada. Oma kaamera välja võtnud ning koti kuskile toolile asetanud lootes, et see ka hiljem samal kohal on, asus ta kohe saalis olevatest inimestest pilti tegema. Ja üleüldse kujundusest. Ja kõigest, mis tundus hetkel seda väärt olevat, et sellest pilti teha. Liikus neidis aga koguaeg saalis ringi. Üks vaatenurk on alati igav olnud. Mitmekesisus on palju huviäratavam. Ning mitte väga kaua hiljem, jäi Xavier neidise objektiivile. See, kas ta seda ka ise märkas, oli kaheldav.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 16, 2012 22:30:27 GMT 2
Jessica teadis, et Sayer peab hommikul vara ära minema. Kui ta sellest kuulis, arvas ta, et võib-olla oleks parem siis sel aastal ka ball vahele jätta, aga nüüd seal võimlas Sayeri käte vahel tantsides, tundis ta, et see otsus, et nad ikkagi tulevad ballile, on õige. Kui varem näis Jessie'le, et tal on aega liiga vähe, et kõigega suurepäraselt toime tulla, siis nüüd saab ta aru, et Sayeriga võrreldes on tüdrukul küll aega nagu muda. Tema ei pea une arvelt ringi lendama. Jessica pole komplimentidele kunagi reageerida osanud. 'Aitäh' on see sõna, mis kunagi meelde ei tule sellistel hetkedel. "Kesköö saabudes muutun tuhkatriinuks tagasi," lausus Jes hoiatavalt. Täpselt sel kellaajal ilmselt mitte, aga kui ta rampväsinuna kunagi koju jõuab, siis on ilus küll viimane omadussõna, mida ta enda kohta ütleks, kui peeglisse vaatab. Miks ball reedesel päeval toimuma peab? Nagu..pärast kooli?
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 16, 2012 22:35:50 GMT 2
Mahlakokteili klaasike sõrmede vahel, hängis Myla rõõmsalt kuskil toiduruumikeses ringi, näksides mingisuguseid kuldmüntide kujulisi küpsiseid ja pisikesi varandusi meenutavaid tikuvõileibu, tundes ennast nagu lasteaialaps karnevalil. Sellega ühele poole saanud, poetas mulatitar oma tühja klaasi ühe järjekordse mööduva teenindaja kandikule ning astus säravalt toiduruumikesest peasaali. Oma badass piraadikübara oli ta kuhugi nurka mingisugusele pingikesele poetanud, nähes nüüd välja nagu jumalaema kiriku kellalööja mustlannast silmarõõm. Rahvast oli juurde tulnud ja sellest hoolimata oli tüdruk siiani täielik odd one out oma punase vööga seotud seeliku, valge linasest ülilohaka pluusi ning nööritud saabastega. Tekkis tahtmine kuskilt muusikaruumist tamburiin tuua ja lihtsalt.. oma veidrusi nautida. Aga teda ei judgitud - tõtt-öelda teda nagu isegi ei märgatud. Tree Hill.. vähemasti Tree Hilli jõuluball paistis olevat paaride pärusmaa. Sa ei tulnud siia muusikat ja meelelahutust nautima või ennast üles lööma. Sa tulid siia selleks, et ennast üles lüüa, komplimente saada, oma kaaslasega uhkustada ja teda kaisutada. She had obviously missed the memo. Kuskilt järgmise klaasi haaranud, vaatas Myla saalis ringi, märgates kuskil out of blue lonkivat Xavieri. "Heiiii," tantsiskles tüdruk sujuvalt ühe oma vähestest Tree Hilli tuttavatest juurde. "Ütle, et ma pole ainuke, kes ei teadnud, et see pole kostüümikas ja et sa etendad.. mm.. grumpy't kapten Hook'i enne kui ta oma käest ilma jäi!?" naljatles piiga nooruki kõrval seisma jäädes, rüübates pisikese lonksu oma teisest kokteilist, mis oli kahjuks esimesega täiesti identne. Tal polnud aimugi, kas Xavieril on kaaslane ja kui oli, siis kus too viibis, aga see selleks - nad olid sõbrad, ta saab iga hetk sujuvalt minema imbuda kui tolle tibin kohale peaks voorima.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 22:49:15 GMT 2
"Pole hullu, sobid mulle nii ka," sõnas Sayer, "pealegi ei ole kuskil öeldud, et Tuhkatriinu ilus ei oleks olnud. Tema 'huvitav' perekond lihstalt ei osanud tema ilu hinnata." Deep. Noormees vaatas tüdrukule otsa ning muigas kergelt. "Sa lähed ööseks Lizzie juurde? Kas Kylie tuli ka ballile?" uuris Rufus, sest kui tema koju jõudis, siis viskas ta ennast voodisse ja kui ta ärkas, oli ta mõted igal pool mujal kui tüdrukul, kes tema toa endale on vallutanud.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 16, 2012 22:52:04 GMT 2
Xavier mõtles natukeseks aja maha võtta ja teisi jälgida, kuna kõikidel tšikkidel paistis kaaslane juba olevat, mistõttu ei näinud ta endal erilist võimalust. Tõmbab mõni tüüp minema, siis äkki saaks, aga sel juhul riskiks ta võimaliku sinise silmaga, kui ta puhtast teadmatusest kellegi tüdruku 'omastaks'. Vahepeal oli ta jõudnud ka ühe pokaali pihku haarata ja sellest mõned lonksud võtta, olgugi et tegemist oli lihtlabase limonaadiga. Oleks küll midagi kangemat tahtnud, aga siin ilmselgelt alkohol puudus. Kui ta just ise minema ei tõmba ja seda mujalt ei hangi... Xavier märkas küll, et Greta temast pilti tegi, kuid erilisi emotsioone välja ei näidanud. Ta oli siiski solvunud, et korvi sai. See oli kõigest üks tants - ega ta näitsikut endale voodikaaslaseks ei palunud. Ja mis mõte on üldse tulla ballile, kui tantsida ei kavatsetagi? Sellised küsimused tiirlesid noormehe peas, kuni talle ühel hetkel täiesti ootamatu seltsiline tekkis. Xavieril polnud enne õrna aimugi, kas Myla ka ballile tuleb, kuid praegusel hetkel oli tal hea meel, et tuli. "Terekest jah," vastas tüüp samuti naeratades ja libistas oma pilguga üle näitsiku riietuse. Noh, mõnel ikka jagus loomingulisust. "Võis tulla küll kostüümis, aga miskipärast oled sina üks väheseid, kes reaalselt ka vaeva viitsis näha. Kiitus sulle," vastas Xav näitsiku küsimusele. "Aga mida sa arvad ühest tantsust?" lisas ta kohe oma küsimuse juurde ning vaatas meelega korraks ka Greta poole, saates talle väikese õela naeratuse, nagu tahaks öelda: "Vaata, alla viie minuti läkski mul aega, et uus tšikk käevangu haarata. Näed nüüd, millest ilma jäid." Ja kõigest lühikese hetke möödudes oli Xavieri tuju jälle laes. Vot nii tulebki elada...
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 16, 2012 23:11:13 GMT 2
"Ja kui ma hommikul ärkan, olen nõia-ella klounikostüümis," muigas Jessica, "aga siis oled sina juba lennukis, seega muretsemiseks pole vist põhjust." Jah, seda lakki, mis Jessica lokke ilusana hoiab, ei viitsi tüdruk küll öösel maha pesema hakata ja kuigi peaks, siis ajalugu on näidanud, et meiki ta ka enne hommikut maha võtta ei viitsi. "Tegelikult tahaks ühe noormehe koju minna ja ma loodan, et ta küsimus ei tähendanud seda, et ta eelistab tänase öö üksi olla," lausus Jeanette. Kylie koha pealt pidi Jes aga pead raputama. "Ma ei hakanud talle peale ka käima, sest ma tean, et tema asemel poleks mina ka tulnud," rääkis Jes, "ja ta juba lubas mõned päevad tagasi ülemusele, et on täna poole ööni tööl."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 23:22:08 GMT 2
"Ega sa siis minu pärast ilus ei pea olema," sõnas Rufus turtsatades, "minul ei ole vahet. Sa meeldid mulle nii või naa." Hea, et meestel selliste asjade pärast muretseda pole vaja. Pole mingit meiki, mida hiljem maha võtta, ega ka lakki, mida välja pesta. "Ma üldse kahtlen, kas see noormees ööseks magama jõuab enne tagasi minekut, aga igal juhul ta tahaks meeleldi ühte kindlat tüdrukut enda juurde," sõnas Sayer õrna muigega. Millal nad üldse viimati terve öö koos veetsid? Kuu aega tagasi? "Selge," noogutas poiss. Siis võib ta vast enda voodisse kah ronida, kui koju jõuab ja tal selleks aega jääb.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 23:23:47 GMT 2
Emily naeratas ning asetas ühe käe mehe õlale ja lasi teisel Thomase käes puhata. "Kas siin koolis oskavad kõik õpetajad nii hästi tantsida?" küsis naine muigega. Tal seda koolis ei õpetatud, huvilised pidid ringiga liituma, mis oli päris kallis, seetõttu käiski Emily seda hoopis ülikooli ajal õppimas. "Ma ei nimetaks ennast just supertantsijaks, aga teised paistavad küll oskavat, jah," lausus Thomas vastuseks, kui oli lasknud pilgul natukeseks üle saalis viibinud vanema rahva libiseda. Õpetajaid siin loomulikult eriti palju ei olnud, aga need üksikud, kes talle silma hakkasid, said tantsimisega päris kenasti hakkama. "Aga mida sa pärast pidu teed?" uuris mees. Homne päev oli ju vaba, mistõttu võiksid nad isegi hiljem midagi koos ette võtta, kui Emily peaks selleks soovi avaldama.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 23:30:52 GMT 2
"Polegi midagi viga. Vähemalt antud juhul," lausus tüdruk, "see on lihtsalt minu arvates koomiline, kui sa juhid kellegi tähelepanud millelegi ja selle asemel, et seda natuke muuta, minnakse kohe hoopis teisse äärmusesse." Hetkel ei olnud tal aga noormehele midagi ette heita. Olidki päevad huvitavamad ja sai rohkem noormehega aega veeta. Pealegi oli tal alati lõbus, sest Jace suutis igasuguseid huvitavaid asju välja mõelda. "Mina ei oska sellele vastata," kehitas Michelle enda õlgu, "heas kirjas oled sa juba nagunii nii et...." Jillil ei olnud veel midagi selle vastu, et ühest tantsust oli mitu saanud. Varsti peaks ehk just kontsade pärast puhkama, aga muidu mitte. "Ma ei üritagi kellekski teiseks muutuda. Sellel poleks mingit mõtet, vaid jätaksin ainult inimestele endast vale mulje," sõnas Jace. Teesklemine ei too kunagi midagi head ning kui mõnele ei meeldi, milline ta tegelikult on, pole sellisega üldse tarvis suheldagi. "Ma ei salli üldse pugemist. Ükskõik kellele," tunnistas mees. Kuulnud, et näitsik tahtis pausi teha, polnud Jace'il selle vastu loomulikult midagi. "Olgu. Vaatame siis, kuhu ennast istuma sättida saame," lausus mees, haaras uuesti neidisel käest kinni ning hakkas teda läbi rahvasumma istekohtade poole juhtima.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 16, 2012 23:34:47 GMT 2
Sayer pole geelisõber ka, niiet tal on tõesti lihtne. Isegi balliriietuse leidmine oli tema jaoks ilmselt ainult kapiukse lahti tegemine. "Nii või naa?" kergitas Jes kulme, "Einoh, selles mõttes on okei, et ju ma siis lihtsalt iluvidin ei ole, aga ma siiski kahtlen, et mu välimus sulle meeldimises mingit rolli ei mängi." Vaevalt ta Sayle meeldiks, kui ta sookolli moodi välja näeks. "Ma ütlen talle edasi, et ta sinu juurde tuleks," lubas Jessica. Miks nad üksteisest kõrvaltvaatajatena räägivad? Sest nii on põnevam?
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 16, 2012 23:45:25 GMT 2
Justkui oleks Myla vähepeal unustanud, mida ta kandis, heitis tüdruk automaatselt pilgu oma rõivastele kui Xavieri pilk üle nende rändas. "Ma tänan," vastas mulatitar lõbusa muigega, "Kuigi usu mind, välja minemine ja mingisuguse eriti uhke ballikleidi välja võlumine oleks kordades vaevarikkam olnud." kinnitas ta as-a-matter-of-fact noogutusega, oma klaasikesega saali poole žestikuleerides. "You should praise them nende hiiglaslike summade ja aja eest, mis nad balliks valmistumiseks kulutasid." naeratas tüdruk, klaasikest pisikese ringiga uuesti huulini tuues. Kui jutt tantsuni läks, kehitas Myla automaatselt "why-not" ilmel õlgasid. Parasjagu tuli selline laid-back, mitte liiga rütmikas lugu, mille järgi tantsimine võis isegi rohkem kui lõbus olla. Oma kokteiliklaasi tühjaks joonud, toetas mulatitar selle esimesele ettejuhtuvale pinnale ning haakis ennast kenasti koolivenna käevangu. "No lähme," nõustus ta naeratusega, pöörates pilgu Xavierile täpselt hetkel mil noormees oma evil smirki demostreeris. Myla isegi ei vaevunud piiluma, kellele see suunatud oli - ta polnud selle jaoks piisavalt draamamaias ega uudishimulik. "You'd make a great Hook," mainis ta selle asemel lihtsalt, enne kui kuti käest hoides end sujuvalt tantsuplatsile keerutas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 23:47:40 GMT 2
"Noooh, eks mingi väike osa on tõesti välimusel, aga minu jaoks oled sa igat pidi kena. Tead, sa lihtsalt ei mõista meeste mõtlemist," muigas Sayer ning naeris kergelt. Mõnikord on mehele alles ärganud unine tüdruk palju armsam, kui see, kes on meigitud ja kannab maailma kõige kallimat kleiti. "Tee seda," lausus noormees tasaselt ning kinkis tüdrukule ühe õrna ja lühikese suudluse. Tegu oli siiski balliga ja vaevalt teistele meeldiks vaadata, kuidas nad kuskil tantsupõrandal üksteist mitmeid minuteid suudlevad.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 23:54:02 GMT 2
"Sul ei olegi vaja pugeda, sa meeldid üldjuhul inimestele niisamagi," leidis tüdruk. Mõni inimene lihtsalt oli selline, kes võis ükskõik kuhu minna ja võibolla isegi mitte vaeva näha, aga rahvas lihtsalt sai temaga kiiresti jutule. Tundus, et istuvaid noori oli ballil päris üksjagu, sest vaba koha leidmine oli päris keerukas ja tüdruk mõtles juba, et võibolla nad peaksid alla kohvikusse hoopis minema. Jõudnud viimaks Jace'i juhtimisel ühe vaba kohani, istus tüdruk sinna maha, asetades jala üle põlve ning sättides pisut enda kleiti. Mööduva kelneri kandiku pealt sai Michelle endale ka ühe klaasikese.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 17, 2012 0:19:41 GMT 2
"Sa oled ikka äärmiselt tagasihoidlikul arvamusel endast," mainis Emily naeratusega. Thomas tantsis hästi, ta paistis rütmi tajuvat ja hoiak oli ka hea. Mida veel tahta? "Lähen ilmselt koju ja vastavalt kellaajale kas magama või siis loen midagi. On sul midagi huvitavat plaanis?" küsis naine. Ega ta ühest mõnusast õhtust Thomase seltsis ära küll ei ütleks, kuna mees huvitas Emilyt päris palju ning peale nende viimast kohtumist olid asjad kuidagi ebamäärased olnud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 17, 2012 2:45:42 GMT 2
See igat pidi kena on nüüd Say poolt küll liialt ülistatud, sest on noormees siiski ise öelnud, et tüdruku solvumine on mõnikord ikka päris kole. "Võib-olla tõesti," nõustus Jes sellega, et meeste mõtlemisest ei saa ta mõhkugi aru ja muigas siis, "aga sellisel juhul võiksid sina mind selles vallas natuke valgustada." Samas, kas Jessica tahaks üldse teada midagi sellest, mida mehed mõtlevad? Vahel on teadmatus parem. "Lähme vaatame natuke ringi ka?" küsis Jeanette pärast lühikest suudlust. Ball ei pidanud aset leidma ainult võimlas, seega uudishimust vaataks ka selle üle, mismoodi nad siis näiteks jõusaali täpselt kasutavad.
|
|