27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 16, 2012 0:07:15 GMT 2
"Ma ei sihi kuhugi, lihtsalt ma tunnen end praegu siin kooli võimlas nii vanana," turtsatas mees ja lõpetas enda limonaadi. "Alles olin kooliballil ja nüüd paari nädala pärast 26. Aeg liigub kohutavalt ruttu," tähendas Matthew ning lootis, et tunneb end New Yorgis jälle paremini. "Ära muretse, ma pean endale uue auto ostma või midagi," naeris mees. Keskeakriis, tead. Varajane kah veel.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 0:10:23 GMT 2
Nathan hakkas naise jutu peale naerma. Loodetavasti nad ikka nii hullud ei ole. "Koera kasvatamisega saime hakkama, küll lastega ka saame," muigas mees. Okei, tegu oli kahe täiesti erineva loomaga, aga tähelepanu ja hoolt vajasid mõlemad. Vaevalt neist mässajad tulevad, aga kunagi ei või teada. "Sul on kindlasti mõnus jälle veini juua," sõnas Nate, pidades silmas seda, et raseduse ajal ei olnud see väga soovitatav jook. Kamin, vein ja Tara ei kõlanud kohe kindlasti halvasti.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 0:16:46 GMT 2
"Kui see noorte nägemine sulle niiiiii raske on, siis me võime ju mingi aeg ära ka minna," lausus tüdruk ning tühjendas enda klaasi ära, asetades selle ühe mööduva teenindaja kandikule teiste mustade klaaside hulka. "Mida vanemaks saad, seda kiiremini aeg liigub, jah?" muigas Daniela, vaadates Matthew'le otsa. Näitsik ei teadnudki, kas tema küsimus oli pisut nagu nöökimine või ei. Igatahes ei olnud see nöökimisena öeldud. "Kui see uus auto sind õnnelikuks teeb, siis lase aga käia," lausus Dany. Ainult planeet poetab siis ühe pisarakese. Milleks ühele inimesele nii mitu autot?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 16, 2012 0:17:50 GMT 2
See, et Sayer natuke hiljaks jäi, polnud mitte midagi hullu. Kümme minutit pole nii meeletu aeg ja seetõttu ilma ei jäänud nad küll millestki. Oligi Jessical natuke rohkem aega peegli ees olla ja mõelda, et ega ta välimus liiga silmatorkav pole ei sel moel, et ta liiga ilus välja ei näe ega ka sel moel, et ta klounina paistab. Balliteema järgi kleiti oli üsna keeruline leida, kui mõelda ka sellele, et tegemist on siiski jõuluballiga. Jessica oli juba varem võimlat piilumas käinud, et milline see ballil välja nägema hakkab, aga üllatus sellegipoolest, kui kaunis see välja nägi nende dekoratsioonide ja tulekestega. Päevaalguses ei paistnud see üldse nii efektne kui praegu. Seda ilu tal aga imetletud ei lastud, sest Say viis ta siiski kohe tantsima ja see, kui ta tantsimise ajal ringi vaataks, näeks liiga koomiline välja. OT: Kleit
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 12:56:56 GMT 2
Nüüd, kus Sayer tüdrukut enda käte vahel hoidis ja temaga mööda saali tantsis, tundis ta, et siia tulek oli hea mõte olnud. Kuigi see tähendas seda, et ta peab varahommikul kohe lennukile minema ja tagasi lendama, et õigel ajal trenni jõuda ja õppida, sest pühapäeval on tal võistlused ja esmaspäeval üks suurem töö. Aga õnneks on jäänud veel üks nädal ja siis saab ta pikemaks ajaks Tree Hilli jääda. "Ma juba vabandasin kõvasti, et ma hiljaks jäin, aga ma ei öelnud sulle seda, kui ilus sa välja näed," lausus Rufus, vaadates näitsikule otsa. Kohe uhke tunne oli sellist iludust enda käte vahel hoida.
|
|
21-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Selena Emily Dallas on Dec 16, 2012 15:31:35 GMT 2
Selena pidi tegelikult ballile tulema alles peale kaheksat, kuid tüdruk ilmus kohale vähemalt tund aega varem. Kuna ta ise keskkooli ajal käis ainult ühel ballil, siis oli tore meenutada toda õhtut, võttes võrdluseks tänase. Selga pani ta suht lihtsa lõikega musta kleidi, jalga mustad kingad ning mustad võrksukad, varjates suht hästi ära enda vasaku põlve all olevat tätoveeringut. Enda pikad tumepruunid juuksed, mis hoidsid lainesse, olles otstest kergelt lokki aetud, vajusid vabalt tema õlgadele. Ehetele tüdruk suurt tähelepanu ei pööranud, jättes ümber parema randme igapäevased ripatsid ja paelakesed ja sõrmused. Ühtegi kaelaketti ta ei kandnud. Võtnud endale baarist ühe joogi, kuulates mõni minut ka ühte keskkooli õpilast, kes hetkel akustilise kitarri saatel laulis, kõndis ta peagi suurest saalist läbi, võttes suuna teistele ruumidele. Kuskil pidi siiski olema ka pisikene fotonurgakene ning viisakas oleks ikka Colinile tere ka öelda. Mehe leidis ta kiirelt ülesse. Lemon seisis temast mõni meeter eemal, jäädes tüübi selja taha, oodates ära, kuni järjekord lõppes, astudes alles viimaste soovijate ajal Colini kõrvale. "Hei," tervitas ta tüüpi vaikselt. Loodetavasti ei ehmata ta teda. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 15:45:48 GMT 2
Colinil oli päris palju tegemist, aga siiski leidis ka hetki, kus ta sai niisama istuda ja tehtud pilte üle vaadata. Seda tegi ta ka hetkel, kuid järsku lendas kohale üks suurem grupp, kes soovis nii üksikuid, paarikaupa kui ka rühma pilte. Seega oli noormehel tükk tegemist. Tundus, et noorte soovidel ei tulegi lõppu. Kaks tüdrukut olid just poosid sisse võtnud ja Colin hakkas neist pilti tegema, kui üks tuttav hääl noormehe kõrvu jõudis. "Nii et ikkagi tulid ja otsisid mu täiesti vabatahtlikult üles," muigas mees ja tegi selle viimase klõpsu ära, enne kui kaamera langetas ja Selenale otsa vaatas. Noored tänasid ja kadusid elavate häälte saatel. "Kuna sind siis laulmas võib kuulda?" uuris Colin, "tantsule ma sind kahjuks veel paluda ei saa, kui sa just siin samas tantsida ei soovi."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 16, 2012 18:56:17 GMT 2
"Mingi aeg lähme me nii või nii ära, Chadi sünnipäev vajab ju tähistamist," naeratas Matthew. Chadil pidi pisike istumine olema, nii vähemalt Matt oli aru saanud. "Eh, vist jah. Kõige rohkem tundus aeg venivat gümnaasiumis matemaatika tundides," turtsatas mees. "Mis oleks, kui me kaome mingil hetkel siit Chadi peole, siis lähme sealt mu kunstiurkasse. Me peame ju varahommikul tagasi veel lendama. Õnneks tuleme jõuludeks jälle koju," lausus Matt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 16, 2012 19:29:07 GMT 2
Nii palju, kui Chad mäletas, oli ta käinud igal kooliballil alates Freshmani-aastast. Igal peol käis ta erineva kaaslasega, sest keskkooli ajal noormehel ühtegi tõsist suhet ei olnud - pigem kutsus ta endaga koos ballile vastassoost sõpru, mitte enda tüdrukuid. Sel aastal oli olukord muidugi teistsugune, kuid Chad teadis, et tänasest sündmusest saab palju meeldejäävam kui kõik need eelmised korrad kokku. Balliks Chad suuri ettevalmistusi ei teinud, sest meestel oli riietusega palju lihtsam. Kapis seisis tal üsna mitu erinevat ülikonda, mis nägid kõik korralikud välja. Soenguga samuti probleemi ei olnud. Kõige suuremat planeerimist nõudiski see sünnipäev, kuna oli tarvis ruume natuke ümber korraldada, toidud tellida ja inimesi teavitada, et nad ikka ennast kohale veaksid. Chad oli aga sellist tüüpi inimene, kes kippus kõike tegema viimasel hetkel... Sel korral jättis Kevin sünnipäevale kutsumata tüübid, kellega ta üldiselt vähe suhtles, aga vahel koos joomas oli käinud. Need olid rohkem sellised naistemehed ja lobamokad, kes ei oska oma suud üldse kinni hoida. Ega siis Anna ka küsimusterahest ei pääseks... Perekond ja mõned paremad semud aga endast ohtu ei kujutanud. "Ütle nüüd ausalt, kuidas sulle meeldib viibida keskkooliballil?" esitas Chad neidisele ühe küsimuse. Nagu ta oli aru saanud, ei armastanud Ronnie väga selliseid üritusi, kuid ei saanud ka öelda, et Kevin oleks näitsiku endaga kaasa lohistanud. Said nad isegi selle suure erinevusega pikkustes edukalt tantsida. Pigem oli Chadile suuremaks väljakutseks Anna peaaegu maani kleit - oleks jama, kui ta sellele kogemata peale astuks. Anna pole kunagi selliseid üritusi vihanud. Ta pigem hoiab neist lihtsalt eemale, sest tal ei ole tihti olnud kindlat põhjust neist osavõtta. Ballide puhul pole keegi teda kunagi kutsunud. Loomulikult oleks tore olnud koos sõbrannadega minna, aga kuna neil kõigil on kaaslased olemas või tegu on tõsiste raamatukoidega, kes pigem kodus õpivad, siis jääb Anna pigem koju. "Tekitab minust millegi pärast vana inimese tunde," muigas Veronica lõbusalt, hakates kergelt endamisi naerma. Tüdruk polnud tegelikult üldse nii palju vanem, kui siinsed õpilased, lihtsalt ta lõpetas mingi neli kolm aastat tagasi kooli ära ning see pisikene ajanihe tekitab temas selle kahtlase tunde, nagu oleks ta lapsevanem, kes on ebaedukalt sulandunud teismeliste peole, et hoida silma peal enda tütrel. "Üllatavalt meeldiv on tegelikult olla siin. Küllap sellel midagi sinuga pistmist," lisas näitsik mõne ajapärast õrnal naeratusel, liikudes Chadiga koos rahulikus tempos mööda saalipõrandat. Kuna Anna näol oli tegu üpris vilunud tantsijaga, siis oskas ta nüüdseks ennetada olukordi, kus noormees kogemata võiks tema kleidi peale astuda. Seega ohtu ei peaks teoreetiliselt olema. Praktikas on alati teistmoodi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 19:46:47 GMT 2
Emily naeratas ning asetas ühe käe mehe õlale ja lasi teisel Thomase käes puhata. "Kas siin koolis oskavad kõik õpetajad nii hästi tantsida?" küsis naine muigega. Tal seda koolis ei õpetatud, huvilised pidid ringiga liituma, mis oli päris kallis, seetõttu käiski Emily seda hoopis ülikooli ajal õppimas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 21:38:05 GMT 2
"Chadi sünnipäev?! Kas me pidime seda kuidagi tähistama? Kui pidime, siis pean ma tunnistama, et unustasin selle ära," lausus Daniela, vaadates mehele otsa. Upsi. Ta oli arvanud, et tänane õhtu on ainult neile kahele, aga tundub, et nad peavad hoopis kuskile peole minema. "Vahet ei ole, mis ainega tegu on - kõik tunnid koolis venivad. Välja arvatud vahetunnid muidugi," muigas neidis, mõeldes samal ajal, et huvitav milline Matthew üldse kooli ajal oli. "Hea küll," sõnas Dany, "sa lähed veel enne jõule võtetele ka?" Ehk siis kas tüdruk peab need viimased päevad enne jõule New Yorgis üksinda veetma?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 21:41:02 GMT 2
Xavier oli pikka aega mõelnud, keda ta peaks ballile enda kaaslaseks paluma. Muidugi neid tüdrukuid, kes temaga minna tahtsid, leidus hulganisti, mis tegigi valimise eriti raskeks. Korra käis tal isegi peast läbi idee kutsuda Liz, aga siiski jõudis noormehele piisavalt kiiresti kohale, kui rumal see tegu oleks. Esiteks vältisid nad kahekesi avalikesse kohtadesse ilmumist, teiseks šokeeriks see vähemalt osasid ballil viibivaid inimesi ning kolmandaks oli tõenäosus naise jaatavale vastusele peaaegu nullilähedane. Xav ei teadnudki, kuidas tal tuli järsku mõte Greta kutsuda, aga tehtud see sai. Ehk oli asi selles, et tüdruk oli tagasihoidlik, ei maininud kordagi balli, isegi ei pööranud Xavi nähes vähimatki tähelepanu igal pool rippuvatele suurtele plakatitele - kõik see ajendas noormeest just Sassy kasuks otsustama. Xavierile isegi meeldis see tüdruk, mis polnud aga loomulikult mingi ime - talle meeldisid paljud tüdrukud ja pahatihti korraga... Kusjuures polnud ta üldse kindel, et Greta kutse vastu võtab, kuid seda suurem oli kuti rõõm, kui ta nõusoleku sai. Ka Xavieri pilk liikus ruumis ringi, peatudes kord ühel, siis jälle teisel inimesel. Dekoratsioonid teda eriti ei huvitanud, kuna Xav ei osanud selliseid asju hinnata. Pigem imetles ta endamisi kõiki neid ilusaid tüdrukuid, kes saalis ringi liikusid. Muidugi tegi ta seda Sassy jaoks märkamatult, et mitte ebaviisaka mühkamina tunduda. Mida aga võis noormehe kaitseks väita, oli see, et oma kaaslast pidas ta saalis viibivatest tšikkidest kõige kenamaks "Tahaksid sa tantsima minna?" küsis ta mõne hetke pärast neidiselt, pilk teise silmadele kinnitunud. Neidis libistas oma käe sujuvalt Xavieri käestvangust ära. Niiviisi oli palju mugavam. "Mkm. Ma ei oska tantsida." raputas ta pead. Ja Sash polnud mitte kunagi ühtegi sammu valssi tantsinud. Oli küll palutud, aga ta oli iga kord suutnud tantsimisest ja õppimisest kõrvale viilida ning seda lootis ta ka seekord teha. "Ma peaks siin abifotograaf olema.. ma lähen parem uurin, kas mu abi vaja läheb." sõnas Greta õrnalt naeratades ning suundus siis varem silma hakanud pildistamiskoha poole. Coliniga oli ta ükskord nii mõneks hetkeks tänaval kokku saanud, niiet nimepidi nad üksteist teadsid. Colin jagas talle mõned nõuanded paremate piltide tegemiseks, aga kuna seejärel pidi neidis tööle minema, jäigi nende kohtumine sinnapaika. "Tere, Colin. Ma loodan, et ma ei sega.. aga ma tahtsin küsida, kas sul läheb mu abi vaja, võimidagi?" küsis ta, lootes et ta mehe praegust vestlust ei sega. Ta oli niikuinii kohe kuskil mujale minemas ka, niiet ei tohiks vist väga hullu olla. Ja Sassy ei mõelnud, et Colin oma töö kohe neidisele üle peaks andma, vaid pigem andis ta lihtsalt teada, et ta on seal ja valmis aitama.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 21:50:54 GMT 2
Colin ei jõudnud veel Selena vastuseidki kätte saada, kui tema juurde ilmus üks noorem blondipäine tütarlaps. Mees mõtles hetke ning peagi tuli talle meelde ka tema nimi. Nad olid ainult korra kokkusaanud ja seega mingid erilised tuttavad nad ei olnud. "Tere, Greta," tervitas mees teda viisakalt, "ei,mitte sugugi...kui sa oled fotograafiaringist, siis ma sain aru, et te käite lihtsalt ringi ja teete pilte. Aga minul siin hetkel küll abi pole vaja. Pealegi, see on ball. Mine ja lõbutse." Colin sai siiski siin viibimise eest palka ja seega oleks enda töö kellelegi teisele andmine natuke ebaaus. Eriti kui ta ise samal ajal kuskil balli naudiks.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 16, 2012 21:53:58 GMT 2
Vot sellist vastust polnud Xavier küll oodata osanud. Mitte ükski tüdruk polnud kunagi temaga tantsimisest keeldunud... Greta oli esimene, kes millegi taolisega hakkama sai, andes noormehe egole päris korraliku hoobi. "Ma võiks ju sind õpetada," pakkus kutt. Tema ju oskas tantsida küll - mitte just ideaalselt, aga karu ta just ei meenutanud. Kuna aga tüdruk nähtavasti Xavieril end õpetada lasta ei kavatsenud, tuli kutil vähemalt selleks korraks alla anda. Greta järgmise lause peale ta lihtsalt noogutas korraks ning jäi eemalduvale tüdrukule järele vaatama. Kui näitsik oli silmapiirilt kadunud, lonkis Xavier, nina norus, tantsuplatsist kaugele. Praegu tal küll mingit peotuju enam polnud, kui ta ei leia just mõnda teist tšikki, kes suudaks tema tuju tõsta.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 16, 2012 22:09:27 GMT 2
Kuulnud, mida Anna ütles, ei suutnud Chad enam naeru pidada. Ta polnu ammu midagi nii koomilist kuulnud. Naerdes tantsimine oli teadagi aga väga keerukas ülesanne, mis käis isegi Chadi-sugusel üle jõu. Niisiis jäi ta korraks lihtsalt seisma ning Annale otsa vaatama, enne kui nad mööda põrandat liuglemist jätkata said. "Vaata siin natuke ringi. Suur osa inimestest on sinust nooremad," lausus noormees. Leidus palju neid, kes juba ammu keskkoolis ei käinud, samuti õpetajaid. "Sa oleksid justkui mõista andnud, et isegi põrgu muutuks sinu jaoks paradiisiks, kui mina olen koos sinuga," rääkis tüüp, huulil kerge muie. Kusjuures mõtleks ta ise neid sõnu täiesti tõsiselt, kui peaks kunagi Annale midagi sarnast ütlema. Oma tantsu said nad loo lõpuks ilusasti tantsitud, ilma et Chad oleks Anna kleidile astunud. "Mis sa arvad sellest, kui läheks Matti ja Daniela juurde?" küsis noormees. Ta oli varem märganud, et vanem vend ja tolle tüdruksõber neid jälgisid ja omavahel midagi arutasid, kuid Chad tahtis enne tantsu lõpetada kui Annale oma tähelepanekust rääkida.
|
|