|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 22:37:00 GMT 2
Tara nautis suudlust, aga lõpuks pidid nad siiski eemalduma. "Õpetaja Morales, ise peate õpilaste järgi vaatama," naeris naine. "Nate, ära hakka sellest jälle rääkima. Ma sain töökoha, enne jõule tuleb esimene palk. Kõik on suurepärane! Meil on olemas maja, me suudame selle eest maksta. Muidugi me ei saa endale mingeid kalleid autosid või mõttetult palju tehnikat lubada, aga me saame ka selleta suurepäraselt hakkama. Ära muretse selle pärast, nii kaua, kui kõik arved on ilusti makstud ja toit laual, on kõik korras," rääkis Tara. Ta mõtles iga enda sõna tõsiselt. Nate ei tohtinud end vaevata sellega, et ta võiks kuskil NY-s rohkem teenida, kui süda kuulus ikka Tree Hillile.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 22:39:39 GMT 2
Vähemalt ei olnud ohtu, et tüüp natuke liiga palju jooks või midagi. Kuigi Matthew sõprade sõnul joob tüüp pidudel nüüd palju vähem. Ei tea, kas kardab Dany arvamust? "Ega see sul mööda külge alla ei jookse," leidis tüdruk, "noh, vaata millise kullipilguga meid jälgitakse ka, aga ega keegi ei keela sul seda teha." Talle ei saaks keegi midagi teha ka või tegelikult saaks ilmselt koolipeo mingite reeglite vastu rikkumise pärast või midagi. "Me võime hiljem ju klaasid kuskil alkoholiga ka kokku lüüa, kui sa tahad," pakkus Dany õlgu kehitades ja uut lonksu võttes.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 15, 2012 22:50:23 GMT 2
Yeah, Matthew oli vähendanud enda pidutsemist. Nüüd polnud põhjust ka igal nädalal mõnele peole kohale lennata, kuna tal oli enda kallike olemas. "Hah. Too oli siis, kui ma olin 18. Nüüd olen ma kakskümmend...Pagan, ma olen varsti 26," krimpsutas mees nägu. Kuidas ta sai juba nii vana olla? 30 ei olnud enam kaugel, 4 aastat veel. Kuidas aeg nii kiirelt läks? Müstika. Enamus ta endisi klassikaaslasi olid juba abielus ja paljud neist ka lapsevanemad. New Yorgis oli tal vähe endaealisi vallalisi sõpru.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 22:53:25 GMT 2
"Polegi midagi viga. Vähemalt antud juhul," lausus tüdruk, "see on lihtsalt minu arvates koomiline, kui sa juhid kellegi tähelepanud millelegi ja selle asemel, et seda natuke muuta, minnakse kohe hoopis teisse äärmusesse." Hetkel ei olnud tal aga noormehele midagi ette heita. Olidki päevad huvitavamad ja sai rohkem noormehega aega veeta. Pealegi oli tal alati lõbus, sest Jace suutis igasuguseid huvitavaid asju välja mõelda. "Mina ei oska sellele vastata," kehitas Michelle enda õlgu, "heas kirjas oled sa juba nagunii nii et...." Jillil ei olnud veel midagi selle vastu, et ühest tantsust oli mitu saanud. Varsti peaks ehk just kontsade pärast puhkama, aga muidu mitte.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:05:48 GMT 2
"Ups, sinuga samas ruumis viibides on raske õpilasi vaadata - silm kohe kisub sinu poole," muigas mees vastu. Eks ta vahepeal ikka vaatas saalis ringi ka, aga ta väga kahtles, et asjad kuskil hulluks peaks minema. Vähemalt siiani on kõik ballid rahumeelselt kulgenud. "Ma tean, et sul on õigus, aga vahepeal lihtsalt tekib tunne, et tahaks sinu ja laste heaks rohkemat teha," tunnistas Nathan ning vaatas naisele otsa, kinkides tema huultele ühe suudluse, "ma lihtsalt armastan teid liiga palju."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:17:57 GMT 2
"Hah, vana mees juba, aga see ei tähenda, et sa hingelt endiselt nooruk ei või olla," naeris tüdruk, üritades meest lohutada. Samas eks see vanus kipus ikka nende suhtes jutuks tulema. Alguses oli see ka Danielale endale justkui üks suur punane hüüumärk olnud, aga nüüdseks oli ta sellest üle. Ta teadis, mida ta mehe vastu tundis ja ta ei kavatsenud mingi tühise numbri pärast alla anda. Tegelikult võis selles vanuses peituda üks probleem - kuna mees hakkas juba 30 lähenema, siis tahtis ta võibolla varsti lapsi ja pulmi, aga Daniela oli ju veel nii noor, et tema vähemalt lähima kahe-kolme aasta jooksul küll last saada ei sooviks. "See on kõigest üks number," lausus tüdruk, nähes mehe pisut mõtlikku pilku, mis tekitas tüdrukus kerge kõhedus tunde nagu oleks keegi vaiba jalgade alt ära tõmmanud. Ta tõusis kikivarvule ning vajutas mehe huultele ühe suudluse. Oijah, neid oli küll täna juba päris palju saadud ja antud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:21:52 GMT 2
"Sul on õigus. Nagu alati. Eks ma üritan edaspidi äärmusi vältida," arvas Jace. Isegi kui Jill väitis, et tal polnud nende vastu midagi, sai mees ise aru, et mõistlikum oleks tasasemat teed mööda liikuda. Sel samal õhtul, kui Jace kuulis esimest korda ballist, rääkisid nad ka noormehe juures kokkamisest ning see oligi Jace'i plaanides järgmine, mida nad koos teha võiksid, kuid tal oli veel hulgaliselt teisigi mõtteid. "Ei, ma ei ürita su isale pugeda. Ausalt," hakkas Jace korraks naerma. Ta teadis ise ka, et on heas kirjas ning kui ta just millegi ebasobivaga hakkama ei saa, võib mees ennast päris kindlalt tunda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:26:04 GMT 2
"Nagu ma ütlesin, meelitaja," kordas Tara ennist ning naeratas mehele. Ta armastas Nathanit nii palju. Siiani oli meeles, kuidas pisarad hakkasid voolama mehe abieluettepaneku ajal. Ootamatus ja oodatav korraga koos. "Kõige parem, mida sa teha saad, on anda neile aega. Seda ei saa osta. Minu meelest ongi kõige jubedam see, kui vanemad on kuskil kaugel tööl. Ja ma armastan sind ka. Kaksikud ka kindlasti," naeratas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:35:34 GMT 2
"Lihtsalt ole sina ise ja ma arvan, et kõik on rahul. Kaasa arvatud sina ise," sõnas tüdruk noormehe sõnade peale. Pealegi ei pea Jace elama nii, et Michelle rahul oleks. Ta peab elama nii, et ta ise rahul on. "Mu isale ei tasugi eriti pugeda," muigas Serah ning koos muusika lõpuga jäi ka tema seisma, "mis sa arvad väikesest pausist. Me võime hiljem veel tantsida, aga need kontsad lihtsalt ei ole meeldivad." Asi oli ilmselgelt selles, et vabal ajal kandis ta baleriinasi või madalaid saapaid. Kontsad lihtsalt polnud temale. Täna oli ta aga just kontsad pannud, sest Jace oleks muidu lihtsalt liiga pikk.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 15, 2012 23:38:00 GMT 2
"Sul on lihtne öelda, sa pole veel 20 täiski," turtsatas Matthew. "Kõik kordavad jah seda klišeed, aga mõtle, ma olen 25 aasta pärast poolsada aastat täis," mõtles mees. Tegelikult mõlkus tal peas sama idee, et nad tahtsid Danielaga elult hetkel erinevaid asju. Neiu oli alles saanud täisealiseks ning nautis vabadust, Matt tahtis juba rohkem maha rahuneda. Samas Dany oligi teda taltsutanud. Oeh, raske värk see vanusevahe.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:41:00 GMT 2
"Mnjah," lausus mees, sest naise sõnades oli mõte sees, aga vahel võis ju. Eriti sellistel õhtutel nagu täna. Kui seda liiga palju teha, siis muutub see muidugi kuidagi võltsiks. Nathan teadis, et naise jutus on iva sees. Ta ju mäletas küll enda lapsepõlve, kus vanemad tihti kodust ära olid ja teda kasvatas pigem hoidja. Aga samas kui neil oli vaba päev, siis andsid nad sada kümme protsenti enda ajast pojale. Aga jah, enda lastele ta seda ei tahaks. "Ma ei tea küll, millega ma su ära olen teeninud," raputas Nate enda pead, "ma olen kindel, et sul on õigus."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:46:17 GMT 2
"Nathan, me oleme lihtsalt kokku loodud. Nii lihtne see ongi. Kaks põikpäist lapsevanemat," naeratas Tara. Viimasel ajal oli mõlemal kulunud energia laste ja töö peale ning neil ei olnudki eriti aega üksteisele jäänud. "Täna on kaksikud hoidja juures, homme hommikul toon ma nad ära," vihjas naine faktile, et nad on terve õhtu kahekesi. Lapsed olid väga toredad, aga aeg-ajalt oli mõnus ainult üksteisele pühenduda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:47:58 GMT 2
Daniela ei teadnud, kas ta peaks mehe sõnade peale solvuma või selle lihtsalt ühest kõrvast sisse laskma ja teisest välja. Miski selles lauses jäi teda igatahes häirima. Tundus nagu nüüd, kus Dany on selle vanusevahega leppinud, hakkab see hoopis meest häirinud. Ei tea, kas keegi on midagi selle kohta öelnud? Tema sõbrad? Tema perekond? Ühehetkega oli Matt näitsiku enesekindlusesse mõrad löönud. "Kuhu sa selle jutuga siin nüüd sihid?" küsis tüdruk otsekoheselt, vaadates Matthew'le otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 23:56:15 GMT 2
"Tundub nii," lausus mees, "meie pisikestel läheb vist teismeeas raskeks." Kuigi Nathanil ei olnud kavas olla mingi kuri isa, kes ei luba enda lastel piire katsetada ja kes iga vea peale kohe kisama kukub. Läbi vigade siiski õpitaksegi ja saadakse pilt maailmast. "Mmm...kõlab hästi," muigas Nate ning keerutas siis naist enda käe all ja püüdis ta ilusti kindlalt jälle enda käte vahele.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 16, 2012 0:03:42 GMT 2
"Noh, nad peavad arvestama sellega, et me oleme mõne asja suhtes ääretult otsustusvõimetud," muigas naine. Ta oli kindel, et nad võivad leida end ühel hetkel raske valiku eest näiteks laste piiride suhtes. Eriti veel, kui nad on mässajad, siis saavad Tara ja Nate tegeleda. "Ja ma panin pudeli veini külmikusse," lisas Tara, olles peale keerutust, mis ta lokke sasis, uuesti mehe käte vahel. Mõnus istumine kamina ees ei teeks paha.
|
|