|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 20:00:16 GMT 2
"Aitäh, kallis," naeratas Tara. "Ega see kedagi ei huvitagi, et kas õpetaja on võetud või mitte, niikuinii teatakse, et selline suhe ei hakka kunagi juhtuma," lisas naine ning ta silmad peatusid hetkeks enda sõrmusel. "Mõtle, kui palju on aastaga juhtunud. Eelmisel aastal olime me sel ajal kihlatud, nüüd juba abielus ja lapsevanemad," rääkis naine.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Dec 15, 2012 20:05:43 GMT 2
Daniel oli algul kahelnud, kas kutsuda Lizzie endaga koos ballile, sest endiselt võis tüdrukus harva kohata kergeid vastumeelseid noote, kui noormees temaga üksi on. Mehe silmis on need küll täiesti õigustatud, kuid siiski tegid nad haiget. Aga kui näitsik ise balli jutuks võttis, küsis Andrew tema käest kohe, ega ta ei taha tema seltsi tollel õhtul. Danieli õnneks oli neidis jaatavalt vastanud. "Ega mõni tants või silmapaari pööritus mind ära ei tapa," muigas ta lõbusalt Lizardi sõnade peale, hakates teda just tantsule paluma, kui tema silmad leidsid Joe, kes nende poole tuli. Tundub, et tants lükkub natukene edasi. Noormehe pilk pöördus peagi Lizziele, jäädes näitsikule ka püsima, et jääda rahulikuks. See ülekohus, mis Joe poolt näitsikule suunatud oli, polnud kuidagi õigustatud. Võib-olla oleks siiski õige aeg, et Lizard ütleks enda vennale tõtt, sest vaevalt ta Danieli kuulaks ja veel vähem usuks. Kui tüdruku rohelised silmad uuesti Andrew riivasid, noogutas mees talle kergelt, andes sellega märku, et Lizard võib rääkida enda vennale tõde. outfit
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 15, 2012 20:51:15 GMT 2
Nii palju, kui Chad mäletas, oli ta käinud igal kooliballil alates Freshmani-aastast. Igal peol käis ta erineva kaaslasega, sest keskkooli ajal noormehel ühtegi tõsist suhet ei olnud - pigem kutsus ta endaga koos ballile vastassoost sõpru, mitte enda tüdrukuid. Sel aastal oli olukord muidugi teistsugune, kuid Chad teadis, et tänasest sündmusest saab palju meeldejäävam kui kõik need eelmised korrad kokku. Balliks Chad suuri ettevalmistusi ei teinud, sest meestel oli riietusega palju lihtsam. Kapis seisis tal üsna mitu erinevat ülikonda, mis nägid kõik korralikud välja. Soenguga samuti probleemi ei olnud. Kõige suuremat planeerimist nõudiski see sünnipäev, kuna oli tarvis ruume natuke ümber korraldada, toidud tellida ja inimesi teavitada, et nad ikka ennast kohale veaksid. Chad oli aga sellist tüüpi inimene, kes kippus kõike tegema viimasel hetkel... Sel korral jättis Kevin sünnipäevale kutsumata tüübid, kellega ta üldiselt vähe suhtles, aga vahel koos joomas oli käinud. Need olid rohkem sellised naistemehed ja lobamokad, kes ei oska oma suud üldse kinni hoida. Ega siis Anna ka küsimusterahest ei pääseks... Perekond ja mõned paremad semud aga endast ohtu ei kujutanud. "Ütle nüüd ausalt, kuidas sulle meeldib viibida keskkooliballil?" esitas Chad neidisele ühe küsimuse. Nagu ta oli aru saanud, ei armastanud Ronnie väga selliseid üritusi, kuid ei saanud ka öelda, et Kevin oleks näitsiku endaga kaasa lohistanud. Said nad isegi selle suure erinevusega pikkustes edukalt tantsida. Pigem oli Chadile suuremaks väljakutseks Anna peaaegu maani kleit - oleks jama, kui ta sellele kogemata peale astuks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 20:52:24 GMT 2
"Aga see ei pea ju nii olema," lausus tüdruk, "te olite kunagi juba sõbrad." Lizard vaatas abiotsivalt mehele otsa ning kui ta märkas seda noogutust, võis ta seesmiselt rahulikumat hingata. Kuigi ega ta siin sellises rahvarohkes kohas sellest küll rääkima ei hakka. Joe peab ootama. "Ma räägin sulle homme kõik ära ja otsusta siis ise, mis sa teed. Aga mina isiklikult tahaksin, et sa ikka jõuludel kodus oleksid," sõnas Lizzie viimase lause vaiksemalt, vaadates vennale otsa. Ta ei saaks jõule nautida, kui ta teaks, et Joe pahane on ja kuskil suurlinnas redutab.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 21:03:36 GMT 2
Neid suudlusi oli juba selle balli mõnekümne minuti jooksul ikka päris palju tulnud. Ega Danielal selle vastu midagi ei olnud, aga see oli lihtsalt midagi uut, et Matt teda niimoodi suudlustega üle kallas. "Tõesti? See on sinust nii armas," lausus tüdruk, sest see käekett oli talle juba omamoodi nende suhte sümboliks saanud ja talle meeldis sinna aina uusi charme panna. Hetkel oli seal olemas üks südame charm, mis ketiga kaasas oli, siis Matti kingitud karu, New Yorgist ostetud mini Empire State Building ja üks hõbedane kleit, mis tähistas tüdrukule tema esimest punase vaiba üritust koos mehega. See oli küll kellegi sünnipäev ja mitte nii suur ja ametlik, kuid siiski punane vaip. "Oh, see on ilus," oli kõik, mis Dany suust välja tuli, kui ta seda lumehelvest nägi. Ilmselt ei olnudki tal sõnu vaja öelda, Matt nägi isegi, kui õnnelik tüdruk oli. Saanud uue charmi keti külge, vaatas ta enda ketti heaks kiitva pilguga. "Hiljem võib nendega ühineda," lausus tüdruk, vaadates Chadi ja Anna poole. Ta oli GC'st kunagi ammu midagi lugenud küll, et midagi seal Anna ja Matti vahel juhtunud oli, aga otseselt ta selle kohta ei teadnud ja ta kahtles, kas ta üldse teada tahab.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 21:09:47 GMT 2
Vahel ikka juhtus, et Thomas muutus kohmetuks ega osanud midagi vaimukat öelda - enamasti just siis, kui mõni naine talle reaalselt huvi pakkus. Ja loomulikult käis see Emily kohta. Neil oli isegi kunagi väike teema olnud, aga pärast seda võeti vaiksemalt. Emily meenutas Thomasele mõne koha pealt naist, kellega ta aastaid koos oli ning üldse mitte väga kaua aega tagasi suure tüliga lahku läks. Praeguseks oli ta sellest täielikult üle saanud. Kui muusika järsku vaheldus, pani Thomas ühe käe ümber enda kolleegi piha ning teise haaras endale pihku, et alustada aeglasemat tantsu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 21:12:44 GMT 2
"Noh jah, aga ma olen üsna kindel, et pigem peatuvad noorte pilgud meie noorel matemaatika õpetajal," muigas Nathan, "või siis olen ma lihtsalt enda mõtetega kogu aeg sinu juures ja ei pane teiste tüdrukute ja naiste pilke enam tähele." Kui naine viis tähelepanu ajale ja sellele, kui palju on juhtunud, hakkas ka Nate sellele mõtlema. Muutusi oli küll toimunud, aga need kõik olid positiivsed ja muutsid meest ainult õnnelikuks. "Jah, aastaga võib palju juhtuda. Ma ei kahetse sellest minutitki, mis toimunud on," lausus Nathan, "kõik on lihtsalt veel parem kui eelmisel aastal."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 21:20:56 GMT 2
Tüdruku küsimus tegi Jace'ile küll päris palju nalja, aga sel korral suutis mees oma tõsisema ilme säilitada, sest muidu võiks Jille tunduda, nagu ajaks Jace mingit udujuttu. "Sa heitsid mulle kunagi ette seda, et ma lasksin sul üle kuu aja oodata, enne kui uuesti ühendust võtsin. Nüüd oleks aeg oma vigu parandada ja miks mitte teha seda korralikult," rääkis mees, andes sellega mõista, et tal on tõepoolest kavas näitsikut sagedamini kuskile välja viia. Ideid jätkus tal igaks olukorraks ning nende teostamiseks oli nähtavasti ka piisavalt aega.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 15, 2012 21:26:38 GMT 2
"Näed, mul on kingimured lahendatud," turtsatas mees naerma. Ega tal jõuludeks ei olnud plaanitud jälle üks charm, vaid midagi palju ägedamat, aga see pidi üllatus olema kuni õige päevani. Lumehelves oli pigem nende esimene ball, lumi ja talv. "Ühineme siis, kui nad tantsu lõpetavad. Tahad äkki midagi juua?" küsis Matthew ning nagu tellimise peale kõndis neist mööda üks teenindaja, kelle kandikult võttis mees kaks šampuseklaasi, aga seal sees oli tõenäoliselt mingi mahlakokteil või siis karastusjook. Muidugi oleks mees eelistanud veini või šampust, aga see oli siiski koolipidu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 21:30:00 GMT 2
"Meie pangaarve on küll kõvasti kõhnemaks muutunud, aga nüüd, kui ma tööl käin, saab varsti see mure ka lahendatud," arvas naine naeratusega. Ta sai teha tööd läbi arvuti, kuid pidi paar-kolm korda kuus ka kohale sõitma. Siiski oli siiani kõik ilusti sujunud ja Tara oli kindel, et kui asjad nii edasi lähevad, siis saavad nad varsti Nathanieliga endale pisikese puhkuse lubada. Näiteks järgmiste jõulude ajal. Mees töötas ka nii palju ja Tara tundis ülikooli ajal väikseid süümepiinu, et Nate oli pere ainus leivateenija, aga nüüd oli naine jälle rahul. Ta puudutas õrnalt enda huultega mehe omi, et Nathanit pisut õrritada, selliste mängudega oligi üldse nende sõprus kuhugi edasi arenenud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 21:58:02 GMT 2
"Aaaa," venitas tüdruk, "et nagu äärmusest äärmusesse." Tegelikult oli päris liigutav teada, et mees tema pärast raha raiskas ja endale kella ostis, et näitsik õigel ajal alati koju viia. Armas. "Tahad mu isale kuidagi muljet avaldada või?" küsis Michelle kerge muigega ning viis enda pilgu mehe silmadelt saalile. See küsimus tuli neidise arvates natuke halvasti välja, sest seda võis mõista üsna mitut moodi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 22:03:36 GMT 2
"Tuleb nii välja jah," muigas tüdruk. Samas ei saaks öelda, et sobiva charmi otsimine just väga lihtne oli, aga samas Mattil tutvusi oli, et endale just see õige saada. Mis puutus jõulukingitusse, siis Daniela ei teadnud siiani, mida ta mehele kinkima peaks. Ta oli selle üle küll juba pikalt juurelnud, aga ta ei suutnud leida seda ühte ja erilist asja. "Kõlab hästi," lausus tüdruk ja seda võis lugeda vastusena mehe mõlemale küsimusele. Võtnud klaasi kätte, lõi tüdruk selle Matthew omaga kokku. Mis siis, et selles ei olnud alkoholi. Ilmselt oli see pigem probleemiks mehele kui tüdrukule. Dany tõstis klaasi enda huultele ning peagi sai ta teada, et klaasis oli tavaline limonaad. Paras tüng Mattile. "Mm...limonaad," muigas Daniela, "tundub, et täna pead sa leppima peoga minu moodi."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 22:12:51 GMT 2
"Eks uus maja ja lastekasvatamine annavad tunda," sõnas mees. Ega midagi teha ei olnud selle vastu, sest korterisse ei oleks nad ära mahtunud ja lapsed lihtsalt vajavad lisaväljaminekuid. Saanud naiselt ühe õrna musi, suudles mees naist ikka korralikult. Kui suudlus läbi sai, kõlasid mehel peas endiselt sõnad nende rahalisest olukorrast. Nathan hingas sügavalt välja ja vaatas Tarale otsa, "kui aus olla, siis ma olen saanud pärast meeskonna võitu mõningaid pakkumisi klubide abitreeneri või mänguteooriajuhi kohale, aga....ma lihtsalt ei saa neid vastu võtta. Esiteks asuvad need kaugel ja teiseks ei suudaks ma siinset meeskonda maha jätta. Kuigi mu sissetulek suureneks peaaegu kolmekordselt." Nate teadis, et oleks võibolla pidanud seda kohe naisele ütlema, aga ta leidis, et ei võta neid pakkumisi nagu nii vastu. Kuid nüüd, kus neil tegelikult raha vaja läks, tundis ta vahel süüd enda pere ees ja leidis, et ehk peaks siiski uue töö võtma.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 15, 2012 22:13:10 GMT 2
Charmide otsimine oli New Yorgis üsna lihtne, kui teadsid täpselt mida tahad. Muidugi ei olnud raha laiakäeline kasutamine ka miinuseks. Matt lõi klaasi neiu omaga kokku ja maitses sisu. Limonaad. "Pean jah," lausus Matthew muigega. Keegi ei olegi punši ära spike'inud?" küsis mees laia naeratusega. Ta mäletas, et enda viimasel ballil suutsid Matthew ja tema 3 semu kallata punšikaussi juurde pea pudeli viina, mis käis küll väikeste koguste kaupa, aga kõik tehti vaid sellepärast, et viimane pidu meeldejäävaks teha.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 15, 2012 22:25:16 GMT 2
"Mis äärmustel viga on?" uuris Jace, näol lõbus ilme. Neil läks juba mitmes tants, aga mees polnud kaugeltki veel tüdinenud. Ei tea muidugi, kuidas Jilliga, aga Jace'i jaoks oli pidu veel parem, kui enne loota julges. "On mul üldse põhjust tahta sinu isale muljet avaldada?" vastas Jace küsimusega, näol jälle see totakas naeratus. Tänase õhtu jooksul oli ta naeratanud rohkem kui terve eelmise nädala peale kokku. Ei tea, millest see kõik tuli, kui muidu nii tagasihoidlik ja kinnine Jace niimoodi käitus, kui ta ei joonud, ei tarvitanud uimasteid ega midagi muud taolist...
|
|