|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 21:40:36 GMT 2
Kui Jace oli tüdruku tantsupõrandale juhtinud ning nad tänase õhtu ei teagi juba mitmendat tantsu alustasid, märkas ka noormees, et rahvast oli kõvasti rohkem kui natukese aja eest. Nagu näha, meeldis paljudele hiljaks jääda, samas ilmus Jace tavaliselt igale poole piinliku täpsusega. "Peab tunnistama, et muusikat oskavad nad hästi valida," sõnas mees, kui tänase õhtu jooksul juba mitmendat oma lemmiklugu kuulis. Varem oli ta arvanud, et kindlasti lastakse peol suuremalt jaolt sellist teismelistele mõeldud muusikat, mis Jace'ile väga peale ei lähe, aga tema õnneks nii ei olnudki. Otseloomulikult ei lasknud Jace neil kellelegi otsa koperdada, vaid hoidis tantsides oma trajektoori.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 24, 2012 21:42:59 GMT 2
Phoebel oli täna õhtul üldse kuidagi hea tuju ja ta naeris rohkem kui tavaliselt. See oli aga väga veider, sest tema oli see, kellele tavaliselt liiga rõõmsad inimesed ei meeldinud. See paistis ilmselt nüüd muutuvat nagu tüdruk ise. Ka Stephen naeris ikka väga palju, aga vähemalt oli temaga lõbus. Kui noormees Phoebe käest haaras, järgnes tüdruk talle ja potsataski istuma, võttes oma kõrge kontsaga kingad kohe jalast. "Need on surmakingad," lausus Phoebs ohates. Jalad olid nii valusad.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 24, 2012 21:45:36 GMT 2
Kui neidis oma pilgu Connorile viis, vaatas mees talle sügavalt silma. Mnjaah, tüdruk oli tõepoolest väga ilus, kuigi paistis ikkagi üsna noor. Vaatamata oma noorusele paistis neiu üsnagi naiselik ja see meeldis Connorile. "Kui kahju," lausus mees, kui sai oma oletustele kinnitust, et näitsikul polegi kaaslast. "Kuidas siis nii ilus neiu täna kaaslaseta on?" küsis ta neiu käest. "Noh, ma loodan, et sul ühe tantsu vastu siis midagi pole," lisas mees ning ulatas näitsikule käe, et ta püsti aidata ja tantsupõrandale viia. Staciale meeldis see pilk, millega mees teda seiras. Oli näha, et ta pakkus tüübile huvi, mistõttu oli Stacy vägagi meelitatud. "Ütleme nii, et minu kaaslasel tekkis paar päeva enne balli suur hirm ning ta otsustas mitte tulla," sai tüüp oma küsimusele ka vastuse. Umbes niimoodi oli see asi ka olnud, kuid Stacia ei põdenud üldse, vaid võttis nõuks üksi tulla. Nagu näha, polnud vaja seda otsust kahetseda. "Muidugi. Lähme tantsime," lausus näitsik ja haaras mehel käest. Mõne hetke pärast olid nad juba tantsupõrandal, kus keerles veel palju teisigi paare.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 21:53:38 GMT 2
Connori näole ilmus neidise vastuse peale muie. "Olgu, krooniline kõhulahtisus, arusaadav," naljatas mees. See pidi ikka eriline argpüks olema, kes lubas nii kena neiuga ballile minna, aga siis araks lõi. Häh. Mees naeratas, kui tüdruk oli nõus temaga tantsima tulema ja kui paarike tantsupõrandal oli, asetas Connor oma käe neidise pihale ja nad hakkasid tantsima. "Ma ei tea ikka veel su nime," lausus ta vaikselt."Ma olen Connor."
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 24, 2012 22:10:48 GMT 2
Myla naeris, järjekordse keerutusega kogu oma vana kala staatust kinnitades. "Dancing - that I can do.. aga kogu see kuninga-kuninganna valimine, auhindade jagamine ja tunnustuse avaldamine on brand new.." vastas tüdruk naeratusega, "nagu oleks sattunud mingisugusesse chick-flicki." See ei tähendanud nagu poleks tal tore olnud. See oli pidu, after all. Olgugi, et paika oli pandud mingisugune kava, alkoholi polnud ollagi ja selle asemel, et hullu panna ja mööda tube karata, tantsisid kõik paarikaupa nagu kõige korralikumad noored kunagi. Mis oli omamoodi naljakas, sest nii mõndagi siit oli mulatitar oma esimesel Tree Hilli peol kohanud ja.. kõik olid ikka väga trastiliselt teistmoodi käitunud. Ja kui juba pidudest rääkida.. "You tell me.. minu kalender on täiesti tühi," vastas Myla õrna õlakehitusega, naeratus suunurki kõrgemale kergitamas. "Kuninga-kuninganna värk on tobe. Ma ei ole kunagi selle vajalikkusest aru saanud," ütles kutt enda mõtte ka valjult välja. Asi polnud selles, et teda ei oldud ühelgi ballil kuningaks valitud, vaid põhimõttes. Populaarne oli Xav ka ilma selle tobeda plastmassist kroonita... Selline värk läks rohkem plikadele korda, mitte temale. "Chick-flick... suurepärane kirjeldus sellele üritusele," sõnas Xavier muige saatel. Myla sõnaosavus oli märkimisväärne, seda pidi ta endale tunnistama. Ka Xavile meeldis see pidu ning vahelduseks võis ka korralikult koos kaaslasega tantsida, alkoholist puutumatu olla ja ikkagi lõbusas tujus - oli ju igati võimalik, nagu tänane õhtu näitas. Kui Myla teatas, et temal mingeid plaane pole, mis puudutab balli lõppu, jäi Xav mõneks hetkeks mõttesse. "Kas sa ei tahaks jätkata pidu minu juures päris alkoholiga?" pakkus ta ühe võimaluse välja. Nendega ühineksid ka mõned inimesed loomulikult ning afterparty kestaks ilmselt hommikuni.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 23:16:34 GMT 2
"Kes üldse käskis sul nii kõrged kontsad alla panna?" küsis Stephen naljaga. Kui arvestada nende mõlema pikkust, võinuks Phoebe ka ilma kontsadeta tulla, kuna Stephen ei olnud mehe kohta eriti pikka kasvu - kõigest 175 cm. Muidugi olid nad selleks ajaks juba piisavalt tantsida saanud ning tüdruku jalgade säästmiseks võiks vaikselt lahkumisele mõtlema hakata. Vähemalt Steph oli niimoodi asjast aru saanud, et nad jätkavad tänast õhtust neidise juures. Ka seal annab kindlasti lõbusalt aega veeta ning kellelgi pole oma jalgade tervise pärast muretseda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 24, 2012 23:26:35 GMT 2
"Need käivad kleidiga kokku, põmmpea," vastas Phoebs. Paljajalu oli päris hea vahelduseks olla, kuigi ballilt lahkudes tuleb need tapjakingad tagasi jalga panna. Sellise uhke kleidiga pole ju ometi sobilik Phoebele omaseid tanksaapaid kanda, aga selliste kingadega polnud neiu harjunud. "Mis sa arvad sellest, kui läheks varsti minema?" pöördus tüdruk lõpuks Stephi poole. Rohkem küll ballil olla ei viitsi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 24, 2012 23:38:04 GMT 2
Ka Stacia hakkas Connori ütluse peale naerma. Argpüks oli see tüüp tõepoolest. Ju siis ei usaldanud oma tantsuoskust piisavalt. Igatahes oli Stacy nõuks võtnud, et tolle haleda selliga ta rohkem ei suhtle ehk siis saadab kuti igal korral pikalt, kuni tollele ühel hetkel kohale jõuab, millise jamaga hakkama sai. Siis on aga juba hilja. Kui nad kahekesi muusika rütmis ennast tantsupõrandal liigutama hakkasid, püsis Stacia pilk mehel. "Võid mind Staciaks kutsuda," ütles näitsik talle ka enda nime.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 24, 2012 23:39:53 GMT 2
"Kas see on rohkem tibikate teema või kaklevad tüdrukud reaalsuses ka selle krooni pärast?" uuris Myla puhtsüdamlikust uudishimust. Hetkel ringi vaadates ei paistnud olukord väga pingeline olevat. Kõik olid pigem ametis oma partneri kui lava ja kuskil selle taga peituva krooni jõllitamisega. Pealegi oli raske uskuda, et selliseid mean girlsi tüüpi tšikke päriselt ka leidus. Kuigi mõne jaoks või see tobe plastmassist jublakas olla ka midagi rohkemat kui lihtsalt kroon - kellel oli ema omal ajal olnud talveballi kuninganna ja kes pidi end nüüd oma emale tõestama blablabla.. kuigi ka see võis väga vabalt filmide teema olla. "Ja missuguse chick flicki stereotüübi alla meie kuulume?" küsis mulatitar muigega. Midagi potheadi ja partyanimali vahepealset? Carefreed pidulised? "Done deal," noogutas ta ilma pikemalt mõtlemata. Ta polnud vist viimase aasta jooksul nii palju joonud kui viimase nädalakese jooksul kokku. Pekingis oli ta peamiselt karaoket laulmas käinud ja mingisuguseid veidraid.. sakesid ja asju joonud. Ning enne seda oli ta natukene aega siberis konnanud, mis oli üsna kuradima kohutav ja kus alkoholi kasutati ainult hädapärast, et elu sees hoida külma käes.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 23:42:25 GMT 2
"Jajaa, muidugi. Kust mina peaks neist naisteasju teadma?" küsis Stephen. Tema meelest võiks need kingad olla mis iganes värvi, polnud üldse oluline. Ja natuke madalam konts ei teeks samuti üldse paha. Muidugi oli see Phoebsi otsustada, millised kingad ta endale jalga paneb. "Me võime ju kohe ka minna, kui tahad," vastas Stephen. Oli ju näha, et tantsimisest ei tule rohkem midagi välja, kui Phoebsil sellised kingakoletised jalas on. Tuleks lihtsalt endale takso tellida ja neidise korteri poole ajama panna.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 23:47:29 GMT 2
"Väga meeldiv, Stacia," naeratas Connor ja keerutas neidist hetkeks. Tüdruk oskas päris hästi tantsida. "Ma oletan, et sa oled siin uus. Ma pole sind siin varem näinud," rääkis mees. "Või on asi lihtsalt minus, sest ma olin kolm aastat New Yorgis ja tulin alles nüüd tagasi." Siis ei pruugi Stacia veel enam Connorit ju mäletada, sest neidis paistis praegugi väga noor. Ta polnud veel keskkooli jõudnudki, kui Connor juba lõpetama hakkas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 24, 2012 23:51:28 GMT 2
"Sellepärast sa ei mõistagi mind sellisel tasandil," lausus Phoebs ja vaatas Stephenile silma. Muidugi ei pidanud Steph neid naisteasju teadma ja teda ei huvita ka. Ühtegi meest ei huvita sellised asjad, kui nad just natuke vikerkaarsed pole. "Ah, ma ei viitsi jah siin enam olla," ütles näitsik, kui Steph pakkus, et nad võiksidki kas või kohe minema hakata. See ball pole tõesti suurem asi ja lõbus oli Phoebel ainult selle pärast, et ta oli seal Stephiga.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 1:31:29 GMT 2
"Eks nad üritavad igale maitsele midagi leida," arvas tüdruk. Ta oli ka ühel aastal ballekorraldusgruppi kuulunud ja seega ta enamvähem teadis, kuidas see korraldamine käib. "Esiteks üritavad nad pidevalt vahetada kiireid ja aeglaseid lugusid ning siis vanemaid ja uuemaid," leidis Michelle, vaadates rääkimise ajal mehele otsa. Ka Jill oli arvamusel, et muusika oli hea ja sobis igale maitsele. Võibolla metali kuulajatele siin küll midagi ei olnud, aga see selleks. Tegu oli siiski balliga.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 14:39:02 GMT 2
"Igal juhul kiidusõnad neile, kes selle balli korraldasid, kuigi ma olen üsnagi kindel, et ei tunne neist enamikku," sõnas mees. Sõpru oli Jace'il küll igas vanuses ning mõned käisid isegi Tree Hill High's, kuid enda osalust kooliballi korraldamises polnud ükski veel maininud, aga Jace ei küsinud ka muidugi. "Ja kumba sina rohkem eelistad - kas kiiremaid või aeglasemaid lugusid?" tundis Jace huvi. Tema isiklikult oli harjunud rohkem kiirema muusika järgi tantsima, aga ei öelnud ka ära teistsugusele stiilile, milles pidi koos kaaslasega kindlaid samme järgima.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 14:45:26 GMT 2
"Ma ühel aastal aitasin balli korraldada, aga sellel aastal olid mõned mu sõbrannad ja muidugi need õpetajad, keda sa siin ka näed. Kuigi ma kahtlen, kas sa neid tunned," lausus Jill kerge muigega, sest tegelikult sulanduvad naisõpetajad päris korralikult enda kleitidega õpilaste sisse ära. Lisaks on kohal ju ka hulgaliselt vilistlasi, kellest isegi Michelle paljusid ei tunne. "Ballil aeglasemaid, aga muidu vist kiiremaid. See oleneb täiesti mu tujust," kehitas näitsik enda õlgu. Kiire loo ajal ei saa ju korralikult rääkida.
|
|