28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Dec 23, 2012 13:39:56 GMT 2
Scotleri silmad olid kinnitatud üsna pingsalt naisele, kellega ta tantsis, ning kui too rääkima hakkas pidi Scott üsnagi pingsalt ta huuli jälgima. Kisa oli üsnagi kõva. ''Küllap ma kunagi rohkem kodus ka olen. Ma üritan vähemalt. Mõtlesin siin peale seda hooaega lõpetada. Tuleb ju uusi palju peale.'' Kinnitas Scotler endale, ning üritas seda naisele nüüd teada anda, et tema karjäär saab varsti otsa. ''Ma tahan ju sinuga abielluda, mitte kossuga.'' Lisas ta vaikselt, ning keerutas seejärel Nessat. Peotantsu ta oskas, oli ju alati vaja olnud seda. Ning kunagi Nessa esimesed tunnid talle ka vist andis. ''Meie lõpuball oli ka siin ju.'' Meenus talle äkki, kui siis meenutama hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2012 17:13:06 GMT 2
"Oled sa kindel?" küsis Vanessa üllatunult, sest see oli tõesti suur uudis. Muidugi ta teadis, et sportlase karjäär lõppeb tavaliselt üsna varakult, aga ta ei oleks arvanud, et see nii kiiresti juhtub. "Kui sa otsustad enda karjääri lõpetada, siis ma loodan, et sa teed seda enda soovist, mitte minu pärast," lausu Nessa kindlalt ning vaatas mehele otsa. Huvitav, kas Ricky kavatses ka kossuga lõpparve teha või oli see ainult Scotti idee? Jõudnud pärast keerutust tagasi enda kihlatu kätevahele, naeratas ta talle õrnalt. "Ma ei arvanudki, et sa seda teed," muigas Vanessa ning noogutas kaasa, kui Scott nende lõpuballist rääkima hakkas. Toimus ta tõesti siin. Muidugi nägi saal tollel aastal hoopis teistsugusem välja. "Kui ma siin võimlas ja koolis ringi jalutan tööl olles, siis tekib alati selline tunne nagu see oleks alles eile olnud, kui me siin ise mööda neid koridore jalutasime," rääkis Nessa.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Dec 23, 2012 21:34:18 GMT 2
Scotler kergitas oma kulmusid, ning raputas õrnalt pead. ''See pole hetkel teemaks. Sinu sünnipäev ja see ball on.'' Teatas ta kiirelt sellele punkti peale tõmmates. ''Siin saalis on palju toimunud. Mina laudadel uusi käsutamas. Mu hallid dressid said siin oma otsa. Sinule viskasin esimese pilgu just siin. Mälestused. Kas sa hiljem mulle ühe meenutava ringreisi teeksid?'' Palus Scotler oma kihlatule otsa vaatama jäädes. Ta oli terve selle aja samuti tantsinud. Multitasking missugune.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2012 22:09:53 GMT 2
Vanessa ei olnud küll väga rahul, et mees selle teema nii kiiresti lõppenuks luges, aga ta oli kindel, et võtab selle hiljem kodus jälle üles. "Olgu, aga see ei tähenda, et see teema veel läbi oleks," lausus naine kerge muigega, libisedes samal ajal mehe juhtimisel mööda saali. Kindel ja mõnus tunne oli niimoodi. Kui Scotler kõik need mälestused ette luges, võis Nessa neid lausa siinsamas ette kujutada justkui filmina. Ja enesele teadmata ilmus tema näole rahulolev naeratus. "Meeleldi," vastas naine, vaadates Scottile otsa, "ja kohustuslik ballipilt tuleb ka ära teha!"
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Dec 23, 2012 22:21:06 GMT 2
Scotler kergitas vaid õrnalt oma kulmusid. ''Täpselt nii, nagu mu armsam ütleb.'' Pomises ta vaikselt, kuid siis tuli ette jälle see ballipilt. ''Mul pole dresse kaasas seekord.'' Tuletas ta nende lõpuballi kiirelt meelde. Scott oli ainult paar minutit ülikonnas veetnud. Siis kiirelt riided ringi vahetanud oli ta kogu ülejäänud õhtu balli nael. ''Aga küllap ma need leian.'' Teatas ta rõõmsameelselt, kui oma kihlatule silma pilgutas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 23, 2012 23:35:44 GMT 2
Vanessa turtsatas mehe pomina peale ning naeris kergelt. Ei noh, küll see abielu tuleb alles kerge, kui Scott on tema heaks kõigeks valmis. "Kuule, võibolla olekski aeg üks korralik pilt ka teha," pakkus naine, "või siis mitte?" Kindlasti oleks lahe hiljem neid kahte pilti kõrvuti vaadata. Ainult et võimalik, et ühel päeval tulevane issi näitab siis enda lastele halba eeskuju, mille järgi ballil võib ka dressides käia. "Me asume siiski võimlas..." tuletas Nessa meelde. Seega peaks siin kindlasti kuskil dressid olema.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 24, 2012 0:34:34 GMT 2
Kui koolis toimus selline üritus nagu ball, ei saanud Stacia mitte mingil juhul sealt puududa. Kleidi ostis ta ära juba sel päeval, kui esimest korda kuulis, et ball üldse toimub, kuna neidise rõõm ja elevustunne oli kirjeldamatu. Kleit oli ehk natuke liiga lühike, aga tšikk ei lasknud end sellest häirida - peaasi, et ta ise ennast selles hästi tundis. Isegi kui tal polnud täna kaaslast, ei lasknud Stacy sel enda tuju negatiivselt mõjutada - kõige tähtsam oli ju sündmus ise ning miskipärast oli neidis kindel, et küll mõni kena kutt ta ikka tantsima kutsub. Peole jõudis ta aga kõvasti hiljem, kui algselt oli plaanitud, sest - üllatus missugune - otsustasid neidise vanemad just paar tundi enne jõuluballi algust oma tütrekest vaatama tulla, kuigi nad polnud juba pikemat aega tema vastu huvi üles näidanud. Kui Stacia viimaks neile 'tadaa' ütles ja kodust välja sai, oli peo algusest möödunud päris kenake aeg, aga kohale ta siiski jõudis - oma lühikeses punases kleidis ja puha. Vaadanud saalis natuke ringi ja lehvitanud mõnele tuttavale näole, võttis Stacy endale ühe libaalkoholiga täidetud klaasi.
outfit
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 0:53:50 GMT 2
Connori jaoks oli täna muidugi väga hea päev. Esiteks polnud tema tööpäev kuigi pikk - kõigest kella neljani pärastlõunal ja teiseks toimus Tree Hillis üle pika aja ka midagi toredat - Tree Hill High jõuluball. Kuna mees oli selle kooli vilistlane, leidis ta, et peaks samuti end kohale ajama. Õnneks polnud vaja osta uut ülikonda, sest praegune kõlbas küll. Habeme ajamiseks pole küll täna aega, aga vähemalt pole lõua otsa veel nii hull võsa kasvanud. Sättinud end valmis, istus Connor oma uhkesse Aston Martinisse ja sõitiski THH juurde. Jõudnud ballile, suunduski mees esimese asjana ühe punases kleidis neiu juurde, kes tundus kuidagi üksik. "Ka kaaslaseta?" kõnetas ta kohe neidist. Outfit:
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 1:09:34 GMT 2
"Tore, seda ma lootsingi," naeris tüdruk lõbusalt justkui oleks ta enda lalumist maininud ainult sellepärast, et kogu teenistust noormehele ahvatlevamaks teha. Otsus, kas ta tuleb või ei jääb siiski Jace'ile ja ükskõik, mis see ka ei oleks, ei ole Michelle'il selle kohta midagi öelda. "Ma ei tea, siit vaadates tundub see tantsuplats tõesti väga tõmbavana. Ehk paar tantsu?" pakkus Jill ning viis enda suured rohelised silmad mehele. "Sa oled tõesti päris kaval," lausus Jace kulmu kergitades. Tema arvates võiks nii mõnelegi, kes juhtuks nende juttu kuulma, selline mulje, nagu üritaks Jill mõelda kõikvõimalikke põhjuseid, kuidas meest kirikusse meelitada. Mitte et Jace poleks juba niikuinii otsustanud seal ära käia. "Miks ka mitte. Ma ei näe selles mingit probleemi, miks me ei võiks minna," nõustus Jace neidise pakkumisega ning seisis järgmisel hetkel juba püsti, käsi Jilli poole sirutatud, et näitsik uuesti tantsima viia.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 1:41:39 GMT 2
"Sina,"vastas Phoebe, sinistes silmades lõbus pilk. Tüdruk taipas isegi, kui lõbus tal endalgi oli ja Stepheni seltskond oli vägagi nauditav. "Nagu soovid, kullake," ütles Phoebs muiates, kui Steph tal korrutamise lõpetada palus. Kui poiss varsti naerma hakkas, naeris ka Phoebe. "Mida sa irvitad?" küsis ta noormehelt. Muidugi oli Phoebe sisse võetud ühest oma venna sõbrast, keda ta nüüd juba teab kui kaua näinud ei ole. See õhtu tundus midagi muutvat ja Stephen tundus lihtsalt nii armas. "Ma ei tea, mida sinust arvata. Ausalt," tunnistas Stephen, tehes üle pika aja ka tõsisema näo pähe. Ta sai aru, et neidisel on mingi crush, samas käitub ta, nagu oleks huvitatud Stephenist rohkem kui lihtsalt sõbrast. Kõige tipuks ei teadnud Steph, mis tema enda suhtega üldse toimub... Absoluutselt kõik oli sassis nagu puder ja kapsad. Üritanud mõelda millelegi muule, lasi noormees pilgul suvaliselt mööda saali libiseda. Kuulnud aga neidise küsimust, pööras ta pea uuesti Phoebe'i poole. "Ajasid irvitama. Aga nüüd rahunen maha. Ma luban," sõnas kutt vastuseks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 24, 2012 1:48:10 GMT 2
Stacy jõudis vaevalt oma limpsiklaasile lõpu peale teha, kui ta mingi võõra mehe häält kuulis. Ja kuna ühtegi teist silmnähtavalt ilma kaaslaseta tšikki läheduses polnud, pidi see küsimus temale mõeldud olema. Asetanud klaasi lähedal asuvale lauale, viis Stacy pilgu tüübile. Ta pidi endale tunnistama, et mees oli kena. Kusjuures polnudki ta tüüpi kunagi varem näinud. Ju siis oli mingi vilistlane, kes jõudis kooli lõpetada juba sel ajal, kui Stacia ei teadnud Tree Hilli linnast suurt midagi. "Jah, sa oled õigesti aru saanud," vastas ta mehe küsimusele, näol kerge naeratus.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 24, 2012 1:56:16 GMT 2
"Jah, ole vait ja naudi õhtut," lausus Phoebs lõbusalt. Tõtt-öelda ei saanud tüdruk isegi enam oma tunnetest aru. Alles ta oli oma venna sõpra nii armunud, aga nüüd tunneb neidis, nagu tahaks ikkagi Stepheniga uuesti proovida. Temaga oli ju nii hea koos olla ja poiss oli igati armas. "Kuule, ma ei jõua tantsida enam," lausus Phoebe ja hakkas naerma. Tõesti võiks nüüd midagi muud ka teha, jalad hakkasid valusaks jääma.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 2:06:19 GMT 2
Kui neidis oma pilgu Connorile viis, vaatas mees talle sügavalt silma. Mnjaah, tüdruk oli tõepoolest väga ilus, kuigi paistis ikkagi üsna noor. Vaatamata oma noorusele paistis neiu üsnagi naiselik ja see meeldis Connorile. "Kui kahju," lausus mees, kui sai oma oletustele kinnitust, et näitsikul polegi kaaslast. "Kuidas siis nii ilus neiu täna kaaslaseta on?" küsis ta neiu käest. "Noh, ma loodan, et sul ühe tantsu vastu siis midagi pole," lisas mees ning ulatas näitsikule käe, et ta püsti aidata ja tantsupõrandale viia.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 15:44:34 GMT 2
Võibolla tüdruk sisimas üritaski poissi kõikvõimalike põhjustega kirikusse meelitada. Ta lihtsalt ei tunnistanud seda enesele. Michelle jõi enda klaasi tühjaks ning asetas selle mööduva kelneri kandikule. "Aga palun," naeratas Jill, asetades enda käe Jace'i käele, et püsti tõusta. Ta kohendas pisut enda kleiti ning jalutas siis tagasi tantsuplatsile, kus nüüd palju rohkem paare oli. Rahvast muudkui tuli ja sellele ei tundunud lõppu tulevatki. Näitsiku rohelised silmad olid aga suunatud mehele ning ta lasi temal end juhtida. Seega ei pidanud ta muretsema sellepärast, et võib kellegagi kokkupõrgata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 24, 2012 21:32:43 GMT 2
Kui Phoebs käskis tal vait jääda, võttis Stephen neidist kuulda ning lõpetaski nüüd lobisemise. Tegelikult oligi raske tantsida, kui suu kogu aeg jahvatab. Rääkimise asemel keskendus kutt nüüd pigem Phoebsi näoilmete uurimisele. Endiselt ei osanud ta nendest midagi välja lugeda, kuigi soovis, et oskaks. Kui Steph kuulis, mida Phoebe tantsimise kohta ütles, hakkas temagi naerma. Nojah, väike puhkus ei teeks ju üldse paha. "Olgu, lähme istume kuskile," arvas noormees, võttis siis näitsiku käe endale pihku ning hakkas teda vabade istekohtade poole talutama.
|
|