|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 15:55:18 GMT 2
"Jah, õige. leidub tasandeid, millel ma sind kunagi mõistma ei hakka, aga see pole üldse sinu viga," nõustus Stephen neidise öelduga. Vikerkaarest oli tema puhul asi kaugel. Kui Phoebe oma viitsimatust mainis, ilmus Stepheni huulile taas kerge muie. "Mis seal siis ikka, hakkame minema," sõnas kutt püsti tõustes ja haaras seejärel Phoebsi käe endale pihku. Teised pidulised võivad samamoodi edasi lasta, kuid nemad hakkavad nüüd vaikselt minema.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 25, 2012 16:00:51 GMT 2
"Mina ka sind ei mõista mõnes asjas. Näiteks või see, et miks mehed on täitsa lapsed, kui tegu on mingi arvutimängu või kiirete autodega," ütles Phoebs ja pani need tapjakingad tagasi jalga. Ei saa ju paljajalu koju minna. Stepheni käest hoides ajas neidis end püsti ja lahkus saalist. Siis võttis ta oma mantli ja viskas selle selga ning pani kaela salli. "Davai, tellime takso," ütles näitsik. Stephenil tema teada autot ju ei olnud ja Colin teda vahepeal vist koju ei vii, mehel on niigi tegemist.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 25, 2012 16:36:25 GMT 2
Kuulnud, mida Anna ütles, ei suutnud Chad enam naeru pidada. Ta polnu ammu midagi nii koomilist kuulnud. Naerdes tantsimine oli teadagi aga väga keerukas ülesanne, mis käis isegi Chadi-sugusel üle jõu. Niisiis jäi ta korraks lihtsalt seisma ning Annale otsa vaatama, enne kui nad mööda põrandat liuglemist jätkata said. "Vaata siin natuke ringi. Suur osa inimestest on sinust nooremad," lausus noormees. Leidus palju neid, kes juba ammu keskkoolis ei käinud, samuti õpetajaid. "Sa oleksid justkui mõista andnud, et isegi põrgu muutuks sinu jaoks paradiisiks, kui mina olen koos sinuga," rääkis tüüp, huulil kerge muie. Kusjuures mõtleks ta ise neid sõnu täiesti tõsiselt, kui peaks kunagi Annale midagi sarnast ütlema. Oma tantsu said nad loo lõpuks ilusasti tantsitud, ilma et Chad oleks Anna kleidile astunud. "Mis sa arvad sellest, kui läheks Matti ja Daniela juurde?" küsis noormees. Ta oli varem märganud, et vanem vend ja tolle tüdruksõber neid jälgisid ja omavahel midagi arutasid, kuid Chad tahtis enne tantsu lõpetada kui Annale oma tähelepanekust rääkida. "Siin pole midagi nii naljakat," turtsatas Anna kergelt, kui Chad tema sõnade peale naerma hakkas. Loomulikult püüdis ta teha võimalikult tõsist ja pahast nägu, kuid seda oli võimatu üleval hoida. Peagi naeris näitsik koos noormehega. Tõsi, pooled kohalolijatest olid kas sama vanad kui Anna või koguni nooremad. Seega ei peaks näitsik ennast üldse vanana tundma, aga sellegi pooleks tundis. "Ning kust sa seda veel välja lugesid? Poiss, sa oled liiga palju luulet lugenud meil siin, või mis?" muigas Veronica Chadi sõnade peale. Keegi arvas endast siin vist natukene liiga palju. Kõik see hea elu ülikoolis ja üldse on pähe hakanud. Või on hoopis sellega seotud liblikad kõhus? Äkki lausa mõlemad. Ei oleks küll midagi imestada. Peagi lõppes järjekordne lugu ning otsa sai ka nende tants. Viisakalt kerge kniksu teinud, nagu tüdrukule ammu tantsukoolis õpetati, et nii pea tants lõppema, pöördusid Veronica rohelised silmad algul Chadile ning küsimust kuulnud, liikusid need edasi rahvale, et leida kõnealused. "Juhul kui sa nad ülesse leiad, siis miks ka mitte," kehitas ta õrnalt õlgu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 16:50:12 GMT 2
"Ei peagi mõistma. Ma ei oska seletada ka," lausus Stephen. Tema oli ka selline tüüpiline kutt, kes läks põneva arvutimängu peale elavile ning armastas uhkeid autosid. Kui nad saalist väljusid, võttis Stephen oma jope ning pani selle selga ning pööras siis oma tähelepanu tagasi Phoebsile. "Saab tehtud," ütles ta ning valis kiiresti taksofirma numbri. Isiklikku autot tal tõesti polnud, aga vajadusel sai ka vanematelt küsida. Täna aga tuli taksoga läbi ajada. Kui nad olid õue jõudnud, pidi natuke üle viie minuti ootama, kuni takso kohale jõudis. Seejärel istuti koos taksosse ja alustati sõitu Phoebsi koju.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 25, 2012 18:08:40 GMT 2
"Minu jaoks oli," lausus Chad korraks õlgu kehitades. Ega iga kord ei peagi nende arusaamine huumorist kokku minema. Samas oli aga noormehel anne enda naeruga suurem osa teistest inimestest kaasa vedada, kui need juhtusid liiga lähedal viibima. "Ma lihtsalt üritasin sind natukene õrritada, aga ei kukkunud välja nii, nagu ma olin lootnud," vastas kutt Anna küsimusele. Luulet ta eriti ei armastanud, kuid see ei tähendanud, et ta ei võiks vahel kogemata midagi sellist öelda, mis paneb kellegi teise arvama, nagu fännaks ta luulet. Ja ülbeks polnud ta mingil juhul läinud. Pigem olid noormehe käitumisel hoopis teistsugused põhjused. "Ma arvan, et nägin korraks Matti mööda vilksatamas," lausus Chad, haaras siis Annal käest kinni ning hakkas aeglaselt läbi rahvasumma edasi liikuma. Silmad polnud teda petnud, sest õige pea seisid nad juba Matthew' ja Daniela juures.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 25, 2012 18:39:52 GMT 2
"Väga meeldiv, Stacia," naeratas Connor ja keerutas neidist hetkeks. Tüdruk oskas päris hästi tantsida. "Ma oletan, et sa oled siin uus. Ma pole sind siin varem näinud," rääkis mees. "Või on asi lihtsalt minus, sest ma olin kolm aastat New Yorgis ja tulin alles nüüd tagasi." Siis ei pruugi Stacia veel enam Connorit ju mäletada, sest neidis paistis praegugi väga noor. Ta polnud veel keskkooli jõudnudki, kui Connor juba lõpetama hakkas. "Samad sõnad sulle," ütles Stacia. Loomulikult oskas Stacy tantsida. Pidigi oskama, kuna ta oli sellega peaaegu terve oma elu tegelenud. Ka Connor ei jäänud talle eriti alla. Koos moodustasid nad aga täiusliku terviku. "Võib nii öelda küll. Ma kolisin sügisel Tree Hilli," lausus tüdruk. Ise ta ennastt muidugi uueks enam ei pidanud, sest selle aja jooksul oli ta ennast uude kodulinna korralikult sisse elanud ning leidnud endale ka terve hulga sõpru. "Aga mida sa New Yorgis tegid? Õppisid?" küsis neidis, pilk mehele kinnitunud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 18:55:04 GMT 2
Connor naeratas Stacia sõnade peale. Koos tantsisid nad mõlemad ideaalselt ja mehele teeks see nalja, kui nemad Staciaga balli kuningaks ja kuningannaks lõpuks kroonitakse. Seda muidugi ei tea veel keegi. "Selge, järelikult uus," sõnas Connor, vaadates puurivalt Stacia silmi. "Tore siin alati uusi nägusid kohata. See koht pole niigi väga palju muutunud, kui välja arvata need varemed, mis kunagi laohooned olid." Natuke oli mehel jäänud aega Tree Hillis jalutada ja vaadata, kas selle linnakese juures üldse midagi muutunud on. Vähe oli muutunud. "Jah, ma õppisin seal. Nüüd kevadel lõpetasin ülikooli ja hetkel töötan haiglas füsioterapeudina," rääkis mees.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 25, 2012 20:04:10 GMT 2
Staciale oleks see kuninganna-värk muidugi igati meeltmööda, kuid praegu ei tulnud tal midagi sellist üldse pähegi. Oli tähtsamaidki asju, millele mõelda. Näiteks see tüüp, kellega ta tantsis. Ei saanud väita, nagu poleks ta Stacy maitse. "Sinu jaoks ehk tõepoolest uus, aga praeguseks tunnen ma juba suuremat osa selle linna rahvast," lausus Stacia muiates. Ta ei kavatsenud just kiidelda, aga nii see tõesti oli - seltsiv iseloom. "Vot sel teemal ei oska ma eriti kaasa rääkida, sest ma ei oska öelda, mis siin paar aastat tagasi olla võis, kui mina veel Las Vegases elasin," lausus tðikk. "Ja minul pole veel õrna aimugi, mida tulevikus õppima hakata," tunnistas tüdruk. Samas oli tal peale selle pooliku aasta veel üks terve ees. Küll jõuab kunagi otsustamiseni ka.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 20:13:03 GMT 2
Connor märkas, kuidas Stacia teda vaatas ja see pani mehe õrnalt muigama. Stacia oli samuti väga ilus. "Populaarne või mis?" küsis mees muiates, kui neidis mainis, et tunneb nüüdseks juba suuremat osa selle linna rahvast. Nii et paistis, nagu oleks Stacia kooli kõige populaarsem tüdruk ja oli olemas tõenäosus, et just tema on see, kes kindlasti balli kuningannaks kroonitakse. Vegas, baby, oh yeah. Seda oli huvitav teada. "Sa oled nii noor, sul on veel aega otsustada," ütles Connor Staciale ning naeratas.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 25, 2012 21:36:56 GMT 2
"Kas see on rohkem tibikate teema või kaklevad tüdrukud reaalsuses ka selle krooni pärast?" uuris Myla puhtsüdamlikust uudishimust. Hetkel ringi vaadates ei paistnud olukord väga pingeline olevat. Kõik olid pigem ametis oma partneri kui lava ja kuskil selle taga peituva krooni jõllitamisega. Pealegi oli raske uskuda, et selliseid mean girlsi tüüpi tšikke päriselt ka leidus. Kuigi mõne jaoks või see tobe plastmassist jublakas olla ka midagi rohkemat kui lihtsalt kroon - kellel oli ema omal ajal olnud talveballi kuninganna ja kes pidi end nüüd oma emale tõestama blablabla.. kuigi ka see võis väga vabalt filmide teema olla. "Ja missuguse chick flicki stereotüübi alla meie kuulume?" küsis mulatitar muigega. Midagi potheadi ja partyanimali vahepealset? Carefreed pidulised? "Done deal," noogutas ta ilma pikemalt mõtlemata. Ta polnud vist viimase aasta jooksul nii palju joonud kui viimase nädalakese jooksul kokku. Pekingis oli ta peamiselt karaoket laulmas käinud ja mingisuguseid veidraid.. sakesid ja asju joonud. Ning enne seda oli ta natukene aega siberis konnanud, mis oli üsna kuradima kohutav ja kus alkoholi kasutati ainult hädapärast, et elu sees hoida külma käes. Myla küsimus ei üllatanud Xavit kohe üldse mitte. Eks igasugustest tiinekafilmidest võis sellist jama näha küll ja mitte vähe, kuid Xavier sellist tüüpi filme tavaliselt üldse ei vaadanud. Vahel mingite tibidega ehk juhtus vaatama, aga ka siis pidid nad selleks kõvasti veenmiskunsti kasutama. "Vot mina pole küll oma silmaga nägema juhtunud, et mõni sel põhjusel kaklema läheks, aga kõik on võimalik. Naised on hullud," vastas Xav neidise küsimusele. Jäi üle ainult loota, et tšikk ei võta seda liiga isiklikult. Järgmise küsimuse peale hakkas kutt naerma. "Kuidas võtta. Mõni võib näha meid ühe tüübina, teine aga hoopis teisena. Mina parema meelega ei määratlekski mingeid kindlaid piire," arvas Xavier. Kui nad olid edaspidises kokku leppinud, pilgutas Xav kavalalt neidisele silma. "Siis anna mulle teada, kui sa tahad liikuma hakata," lisas kutt. Ise ei pidanud ta tähtsaks, kas nad lähevad juba natukese aja pärast või on ballil lõpuni, vaid andis tšikile võimaluse otsustada. Mis puutub joomisse, siis viimase nädala jooksul oli temagi tarvitanud alkoholi rohkem kui tavaliselt - noorus ongi selleks, et pidutseda ja elust viimast võtta.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 25, 2012 23:45:36 GMT 2
Myla lihtsalt naeris selle pisikese avalduse peale. "Aga ilma nendeta ka ei saa," vastas ta naeratusega, võtmata seda avaldust vähimalgi määral isiklikuna, sest kammoon, she was no typical white girl, kes kõige peale solvus. She was hardly a white girl at all. Mitte, et ta ennast sildistama oleks tormanud. Piiride lahti jätmist approves tüdruk igati. Ka tema ei uskunud otseselt stereotüüpidesse ja oli kuidagi tore, kui keegi vähemasti mingil määral su maailmavaadet jagas. Kui otsustamisau või õnnetus tema õlule jäi, heitis tüdruk lõbusa muigega pilgu ümbrusele. Suurem osa tantsis siiani üksteise embuses, laval ei paistnud siiani liikumist. "Põhimõtteliselt võime me kohe ka minna," lausus Myla peale lühikest pausi, silmi uuesti oma tantsukaaslasele viies. "Pärast seda kui me oleme jõusaalist läbi käinud, sest hands down, sealsed tikuvõileivad olid tõsiselt h e a d," lisas ta naerdes, efektse keerutusega tantsu lõpetades ning peaga jõusaali poole nõksates. "Ja palmiga sõbrapildi tegemine ei teeks ka paha," mainis ta nagu muuseas, jättes lisamata, et ta omamoodi kogus mälestuspildikesi erinevatest kohtadest kus ta käis. Tavaliselt tegi ta neid oma polaroidkaameraga, aga kuna seda polnud käe pärast võtta, sobis ilmselt kohalik fotograaf kah.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 26, 2012 22:43:24 GMT 2
Mehe küsimuse peale kehitas Stacia õlgu. Kui ta nüüd nii meeletult populaarne oleks, siis miks peaks ta ballile üksi minema? Kõige populaarsemaks ei pidanud ta ennast kohe kindlasti. "Ma ei usu... Lihtsalt palju tuttavaid," ütles ta lõpuks vastuseks. "Pole ma nii noor enam midagi. 18 juba täis," sõnas tšikk, saates ka Connorile väikese naeratuse. Kõige parema meelega ei teekski ta tulevikus midagi, vaid elaks vanemate raha peal nagu praegu, aga ta teadis, et sellest ideest ei tule midagi välja.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2012 22:50:35 GMT 2
Connor turtsatas Stacia vastuse peale. 18 on temast ikka korralikult noorem küll, aga Stacia vanus ei valmistanud mehele üldiselt probleemi. "Siis tundud sa avatud inimene olevat," järeldas mees, kui neidis mainis, et tal on palju tuttavaid. Lühikese ajaga nii palju tuttavaid kokku ajada suudab tõesti vaid mõni avatud ja seltsivam inimene, eriti, kui on linnas uus. Uutel on lisaks veel ju ka see, et nad peavad kuidagi kohanema ja igaüks kohaneb erinevalt. Kes kauem, kes lühemat aega. "Aga tahad sa siin üldse veel olla?" küsis mees Stacialt. Tema arvates võiksid nad kuhugi veel edasi ju minna.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Dec 26, 2012 23:02:49 GMT 2
Stacia küll ei saanud aru, mis tüübile nii palju nalja tegi, aga ta ei hakanud parem pärima. Paistab muidu liiga uudishimulik välja. Võib ju ennast ka vahel natuke tagasi hoida. "Ma olengi. Enamasti," nõustus tšikk Connori väitega. Olenes muidugi inimesest, kellega tal kokkupuude oli, sest päris igaühega Stacy kohe kindlasti läbi ei saanud ning siis ei olnud loomulikult mingist avatusest haisugi. "Muidugi. Alles mul hakkas lõbus," vastas Stacy tüübi küsimusele. Ilmselge ju, et tal polnud kojuminekuga kiiret. Samas polnud ta päris kindel, kas viitsib ilutulestikuni jääda. "Tead, võtame parem mõned snäkid ja siis vaatame, mis edasi saab. Mul on kõht tühi," teatas tšikk lõpuks, haaras Connoril käest ning peagi olidki nad tantsupõranda lähedusest kadunud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2012 23:04:36 GMT 2
Daniela vaid muigas Matti lause peale, mille järgi see õhtu ei saaks lihtsalt metsa minna. No loodetavasti. Sellel ajal kui laul käis, jälgisid neidise pruunid silmad tantsivaid paare, kuigi hetkel ta ise sinna minna ei soovinud. Võibolla hiljem uuesti. Aga niipea kui lugu läbi sai, hakkas ta otsime Annat ja Chadi. Kuigi kaua ta vaeva ei pidanud nägema, sest nad ilmusid ise nende juurde nagu tellitult. "Õhtust," lausus tüdruk neile mõlemale üsna tagasihoidlikul häälel, jäädes Annat silmitsema, kes nägi väga hea välja. "Palju õnne, Chad," sõnas Daniela ning andis tüübile ühe põgusa kallistuse. Ega ta teda eriti ei tundnud ju, aga ainult käe pakkumine tundus liiga veider ja võõrastav.
|
|