|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 20:12:25 GMT 2
"Seletangi," naeris Jill, kui mees tema sõnu vist väga uskuda ei tahtnud. Ega jäigi mulje, et Jace'ile ei meeldi väga, kui teda milleski esile tõstetakse. Ta on lihtsalt tagasihoidlik ilmselgelt. "Väga tore. Ja mu ema käskis kindlasti sulle öelda, et kuna meid on kaheksa pluss veel Iani ja Kennethi tüdruksõbrad, siis ilmselgelt ei pea sa mingeid kingitusi tegema. Tule lihtsalt kohale ja sellest piisab täiesti. Mis puutub kellaajasse, siis kui sa tahad ka jõuluasjatamisest osa saada, siis võid kohe hommikul tulla, aga kui ei, siis kuskile viie-kuue ajal ehk," rääkis Michelle ning vaatas Jace'ile otsa. Talle meeldis näha noormehe silmis seda üllatust. Kes ikka tahaks jõuludel üksinda olla? Ja kuna Swansoneid on nii palju siis üks inimene ette või taha ei muuda suurt midagi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 19, 2012 21:09:12 GMT 2
"On," noogutas Daniela mehe sõnade peale, "aga ei tasu seda ära sõnuda, sest õhtu ei ole veel läbi." Mitte et tüdruk väga usuks sellistesse ütlemistesse, aga neid oli mõnikord mõnus niisama kellelegi meelde tuletada. Tundes mehe kätt enda kehal, asetas Dany ka enda käe ümber mehe. "Ja-jaa, nagu nii suurepärane õhtu saaks metsa minna," turtsatas Matthew, ta oli kindel, et õhtu jõuab õnneliku lõpuni. "Me peame pisut ootama, et Chad ja Anna lõpetaksid tantsu," mainis mees. Mõni minut ja siis saavad rääkida neljakesi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 21:22:57 GMT 2
"Ma arvan, et see on päris hea idee," lausus naine naeratusega ning keerutas end mehe käe all ja leidis uuesti end mehe käte vahelt. See oli ääretult mõnus tunne, mis pani Emily kahtlema selles, kas ta ikka on nii pagana iseseisev kui ta lootis ja arvas. Emily mõtles, et üritab sel korral kanda end emotsioonidel mitte ratsionaalsel mõttel.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 21:33:41 GMT 2
Nathan hakkas naise jutu peale naerma. Loodetavasti nad ikka nii hullud ei ole. "Koera kasvatamisega saime hakkama, küll lastega ka saame," muigas mees. Okei, tegu oli kahe täiesti erineva loomaga, aga tähelepanu ja hoolt vajasid mõlemad. Vaevalt neist mässajad tulevad, aga kunagi ei või teada. "Sul on kindlasti mõnus jälle veini juua," sõnas Nate, pidades silmas seda, et raseduse ajal ei olnud see väga soovitatav jook. Kamin, vein ja Tara ei kõlanud kohe kindlasti halvasti. "Jaa, sest lapsed ja koerad on ju nii sarnased," turtsatas naine naerma. Lastega oli kõvasti rohkem tegu. "Noh, mõnes mõttes ikka, pole seda juba pikalt joonud," tunnistas Tara. Talle varem meeldis aeg-ajalt teha endale üks mõnus reede ning istuda õhtul teleka ees ja juua klaas veini ning näksida midagi kõrvale. Nathan kuulus ka terve komplekti juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 21:56:06 GMT 2
"Noh, mõlemad tahavad alguses kõvasti hoolt ja ei kuula sõna," lausus Nathan lõbusalt, kuigi ilmselgelt ei pannud ta koeri ja lapsi samale pulgale. Nad olid siiski midagi erinevat. Kuigi pereliikmetena võttis mees mõlemaid. "Siis tuleb üks hea pudel lahti teha," leidis Nate ning mõtles, millist veini neil seal kodus üldse leidub. Mõned pudelid peaks ikka olema, sest kui naine rasedaks jäi ega siis Nathan just väga üksinda ka juua ei tahtnud. Ainult vahel harva.[glow=red,2,300][/glow]
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 22:32:35 GMT 2
"Seda küll," nõustus naine lõbusalt. Koerad arenesid kiiremini, aga seevastu on inimestel rohkem eluaastaid. "Kas meil üldse veini enam on? Nii ammu pole ostnud ka," mõtiskles naine. Nojah, mees vahepeal jõi õlut, aga Tara meelest oli see normaalne, kui mees mõne laupäevaõhtuse mängu ajal lõõgastus. Alkoholiga ta ju ei liialdanud ka.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 22:41:05 GMT 2
Jace oli harjunud kingitusi tegema, kui ta kellelegi jõulude ajal külla läks ning talle tunduks veider, kui sel korral läheks teisti. Aga kui neid tõesti vaja pole, siis ei tasuks rabelema hakata. "Kas isegi sellised kingitused on keelatud, mille jaoks pole tarvis raha kulutada?" küsis Jace muigega. Tal oli juba peas üks idee, mida võiks näitsikule kinkida. "Eks ma sel päeval vaatan, kas jõuan kohe hommikuks enda toimetustega valmis, aga hiljemalt viieks peaksin küll kohal olema," lubas mees. Kui tema juba midagi ütleb, siis seda ka teeb.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 23:04:55 GMT 2
Saanud naiselt nõusoleku, ilmus ka Thomase suule uuesti naeratus. Tänase õhtu jätk tõotas tulle huvitav. Ehk isegi veel parem kui praegu toimuv. Lisaks tuli tal endale tunnistada, et Emily tantsis hästi, mis muutis ehk ka Thomase enda liigutusi sujuvamaks kui nad muidu oleksid. "Sa tundud nüüd kuidagi mõtlik," ei jäänud Emily ilme mehele märkamatuks. Muidugi oleks huvitav teada, mis tema kolleegi peas praegu toimuda võiks, aga küsida oleks ka kahtlane.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 23:12:44 GMT 2
"Okei, pärast jagad reisimuljeid, aga olgu, lähme tantsime siis praegu," nõustus Phoebs. "Ära pahanda, kui ma su varvastel tallun. Mul polnud tantsukursuste jaoks aega, pealegi oli siiatulek viimase hetke otsus." Phoebs ei saanudki Stepheni peale pahane olla hilinemise pärast, sest ta ei käinud temaga, aga neidis järgnes noormehele nüüd tantsupõrandale. Saanud kutilt komplimendi, punastas tüdruk õrnalt. "Tänks, ma arvan," lausus ta naeratades. "Sa oled ka täitsa nunnukene. Ülikond sobib sulle." "Meil aega terve õhtu rääkida," lausus Stephen. Oli temalgi nii mõndagi Phoebsi käest küsida, aga see kõik võis veel oodata, sest lobiseda võis ka hiljem. "Sel juhul üritan ma pigem oma varbaid sinust eemale hoida," arvas kutt. Ega teda ka just suurepäraseks tantsijaks nimetada ei saanud. Kui aga tüdruku põsed punakaks tõmbusid, oli Stephenil muidugi lõbu laialt. "Ohoh. Sa ei kutsunud isegi siis mind nunnukeseks, kui me veel käisime," muigas Steph lõbusalt. Selle ülikonna leidmisega oli tal muidugi kõvasti jamamist, sest päris tavalist kutt ei tahtnud - pigem ikka midagi niisugust, mis tema stiiliga kokku läheks.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 19, 2012 23:24:26 GMT 2
"Seda küll," nõustus Phoebs, kui Stepheniga tantsupõrandale jõudis ja poisiga asendi sisse võttis. "See oleks tark tegu," nõustus ta. Stephen paistis olevat tunduvalt parem tantsija kui Phoebe, ent algus läks hästi ja noormehe varbad jäid seega puutumata. "Aga sa oled tõepoolest aastatega nunnumaks läinud ja nüüd ma nimetan sind uhkusega nunnukeseks," lausus Phoebs naeratades. "Mu tupsununnu Stephikesekene." Tüdruk hakkas naerma. Pigistaks veel noormehe põskigi, kui saaks, aga tantsupõrandal näeks see liiga veider välja. Samas tundis Phoebs Stepheniga tantsides, et tal on ikka tõesti hea selle kutiga koos olla.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 20, 2012 12:51:54 GMT 2
"Sinuga tantsida?" pakkus Nathaniel nedisele välja ning noormehe näol mängles kerge naeratus. Mees liikus ilusti muusika rütmis, hoides neidist kindlalt enda käte vahel. Ta isegi ei teadnud, mida ta täpselt tahtis. "Oled sa oma otsuses 100% kindel?" esitas Nathaniel tütarlapsele küsimuse. Pärast Kyliega rääkimist oli Nate kokkuvõttes veelgi suuremas segaduses. "Ja naerata. Naeratades oled sa tunduvalt võluvam," lisas noormees, tumepruunide silmade pilk Bekahil. "Sa näed ilus välja."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 20, 2012 18:21:58 GMT 2
Bekah ohkas, kuid liikus sellegipoolest muusika rütmis Nathanieliga kaasa. "Jah, ma ei loobu lapsest," vastas Bekah. Tüdrukule ei meeldinud eriti see küsimus, sest ta arvas, et Nate üritab teda uuesti meelt muutma panna ja siis saavad nad teineteise peale lõpuks jälle vihaseks. "Nate, ma ei saa sinust aru," lausus Bekah, kui noormees talle komplimente tegi. "Ma arvasin, et sa oled mu peale ikka veel vihane, aga nüüd oled sa superarmas." Nagu nad poleks tülli läinudki...kui Nate muidugi ise lepitust ei otsinud. Bekah naeratas õrnalt ja vaatas Nate'ile silma. "Aga ma ei ole ka su peale enam pahane," tunnistas Bekah. "Ma ei taha sinuga enam tülitseda. On jõuluaeg ja see pole sobilik."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 20, 2012 21:03:01 GMT 2
Nathaniel kuulas naist ning ei öelnud selle kohta midagi. Ta oli üsnagi kindel, et sealt selline vastus tuleb, kuid ta oli siiski lootnud, et Bekah mõistuse pähe võtab. "Kui sa tahad ausalt teada, siis ma ise ei saa ka endast päris täpselt aru," lausus Nathaniel. "Igatahes, kuna sa ikkagi sünnitada tahad, siis nohh.. Ma ei tea," jooksis Nate oma mõttega kokku. "Ma ei taha, et sa peaksid teda üksi kasvatama või raha pärast muretsema, kuid ma ei ole talle valmis olema isa eest. Ma olen olemas sulle, meie lapsele ning rahaasjade pärast sa ei pea muretsema, kuid ma arvan, et sellest kui suhtest ei saaks asja. Me peaksime omavahelises suhtluses tagasi liikuma sinna, kus see varem oli. Me oleksime sõbrad," rääkis Nathaniel ettevaatlikult ning tal polnud vähimatki aimu, kuidas neidis reageerida võiks. Kylie oli noormehele selgeks teinud vähemalt selle, et oma lapse elust ta täiesti välja ei tohiks jääda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 20, 2012 21:33:59 GMT 2
Bekah ei osanud Nate'ile midagi vastata, kuid temagi oli väsinud selle suhte nimel pingutamast. Mis mõtet sellel on, kui Nate nagunii teisi naisi ka sebib ja ainult ühele pühenduda ei suuda? "Mitte miski ei saa olla nii nagu enne, aga mina ka ei viitsi enam selle suhte nimel pingutada. Ma arvasin, et oled võimeline pühenduma, aga see ei juhtu nagunii. Ma leian kellegi teise," rääkis Bekah. "Aga meie sõprus - ma ei usu, et see on selline nagu vanasti. Me ei saa olla nagu õde ja vend, nagu me kunagi olime." Bekah ei uskunud, et nad parimad sõbradki saavad jälle olla. Kogu see olukord oli neiu jaoks imelik ja natukene kohmetu.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 20, 2012 21:58:59 GMT 2
"Totaalselt," nõustus Myla kõhklemata. "See on umbes-täpselt mu teine kooliball slash tantsupidu.. ja esimesel käisin ma kuskil kolmeteistkümneselt. I'm practically a virgin!!" lausus ta mängulise naeratusega, muusikaga sujuvalt kaasa liikudes. Mis tema tantsimisse puutus, siis.. üheski tema liigutuses polnud otseselt mingisugust kindlat hoiakut või poosi. Tantsukursustel oli neile neid poose ja "küünarnukk sirge, kael sirge, selg sirge" hoiakuid peale surutud, aga Myla oli Myla. Ta lasi ennast sujuvalt kaasa juhtida, liikudes pingevabalt ja lendlevalt, minnes kõiksugu keerutuste ja pööretega ütlemata sujuvalt kaasa. Talle meeldis tantsida, talle meeldis ennast vabaks lahta ja lihtsalt lõbutseda nagu homset päeva ei tuleks. Life was pretty good.
|
|