19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Dec 22, 2012 21:07:44 GMT 2
"Totaalselt," nõustus Myla kõhklemata. "See on umbes-täpselt mu teine kooliball slash tantsupidu.. ja esimesel käisin ma kuskil kolmeteistkümneselt. I'm practically a virgin!!" lausus ta mängulise naeratusega, muusikaga sujuvalt kaasa liikudes. Mis tema tantsimisse puutus, siis.. üheski tema liigutuses polnud otseselt mingisugust kindlat hoiakut või poosi. Tantsukursustel oli neile neid poose ja "küünarnukk sirge, kael sirge, selg sirge" hoiakuid peale surutud, aga Myla oli Myla. Ta lasi ennast sujuvalt kaasa juhtida, liikudes pingevabalt ja lendlevalt, minnes kõiksugu keerutuste ja pööretega ütlemata sujuvalt kaasa. Talle meeldis tantsida, talle meeldis ennast vabaks lahta ja lihtsalt lõbutseda nagu homset päeva ei tuleks. Life was pretty good. Xavier ei hakanudki parem üritama meenutada, mitu korda ta taolistel üritustel on käinud. Ega sellest lugemisest ei tulekski suurt midagi välja. "Järelikult tuleb mul sind koolitama hakata. Mitte et sa seda eriti vajaksid - nagu vana kala juba," rääkis tüüp. Xav ei tantsinud samuti nagu kursustel õpetatakse, vaid liigutas ennast enam-vähem vabas stiilis, millesse oli natuke segatud ka õpitud samme. Üldse ei pidanud ta tantsimisest eriti lugu, kuid aeg-ajalt oli lõbus seda teha. "Mida sa pärast pidu teed?" uuris Xav, et teada saada, kas tal tasuks tšikk enda poole kutsuda. Neil sõpradega oli üks väike istumine plaanis, kus saab ikka normaalset jooki libistada, mitte mingit limonaadi - seda enam, et homme on vaba päev.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 21:26:02 GMT 2
Auto oli uus tõesti. Nathaniel sõitis rahulikult Stacia maja poole ning see teekond tundus justkui igavene. Viimaks jõudsid noored kohale ning Nate peatas auto kinni. Vähemalt nüüd sai noormees kindel olla, et Rebekah jõudis ohutult koju. "See ei pruugi küll hetkel nii tunduda, kuid tea, et ma olen sul olemas, kui sa midagi vajad. Arved ja kogu see värk saada või siis too minu kätte, seega selle pärast sa ei pea muretsema," rääkis Nate, kui nad olid tükk aega vaikinud. "Mul on kahju, et see kõik nii läks," lausus noormees ning suunas oma tumepruunide silmade pilgu neidisele. Kas tõesti? Milleks üldse vaeva näha? Bekah pööras pilgu uuesti Nathanielile ja tegi turvavöö lahti. "Hüvasti, Nathaniel," lausus neidis vaikselt, pisar üle põse voolamas, ja läks autost välja. Siis keeras ta Stacia maja ukse lukust lahti ning jõudnud kööki, pani tüdruk teevee sooja. Ta ei tahtnud enam Nathanieli näha. Vähemalt mitte mõnda aega, kuigi ei saanud noormeest ka lõpmatuseni vältida.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 21:27:26 GMT 2
Saanud naiselt nõusoleku, ilmus ka Thomase suule uuesti naeratus. Tänase õhtu jätk tõotas tulle huvitav. Ehk isegi veel parem kui praegu toimuv. Lisaks tuli tal endale tunnistada, et Emily tantsis hästi, mis muutis ehk ka Thomase enda liigutusi sujuvamaks kui nad muidu oleksid. "Sa tundud nüüd kuidagi mõtlik," ei jäänud Emily ilme mehele märkamatuks. Muidugi oleks huvitav teada, mis tema kolleegi peas praegu toimuda võiks, aga küsida oleks ka kahtlane. "Jäin või? Ma ei pannud ise tähelegi," tunnistas naine naeratusega. Lugu lõppes ning algas üks palju kiirem. Ei tea, kas Thomas tahtis veel tantsida või kuhugi istuda ja rääkida? Emily lasi enda silmadel hetkeks üle saali käia, kõik paistis olevat täitsa korras. Ta ei käinud enda kooliajal sellistel ballidel, kuna oli üsna mässumeelne ja liitus tavaliselt anti-ballidega, mis olid peod mõne klassikaaslase korteris, kellel vanemaid valvamas polnud.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Dec 22, 2012 21:38:50 GMT 2
Scott oli käinud läbi vanemate juurest, ning kiirustas nüüd taksoga, kuna ilmselt Ness oli ballile oma autoga läinud samuti sinna. Käes kimp roosidega, ning album, mille ta oli naise sünnipäevaks kokku lasknud panna. Seal sees olid kõik võimalikud pildid, mis Scotler kusagilt Nessa kohta kätte oli saanud. Sünnist, kuni hetkeni nüüd. Masinast väljunud kohendas ta oma pintsakut, ning sisenes seejärel saali, kus ball pidi toimuma. Lootusetult Nessat leidmata pööritas ta oma silmi, ning küsis abi õpilastelt kes talle ette juhtusid. Saanud tänu juhendamisele oma kihlatu juurde muigas ta õrnalt. ''Kas pole mitte imelik lugu. Üks ilus noor preili istub ja ootab. Sind peaksid kõik saali kutid tahtma oma käevangu. Palju õnne kallis.'' Ulatas ta roosid, ning albumi, mis oli roosasse pakendisse pakitud. ''Tegin nii, et sain tulla.''
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 21:49:27 GMT 2
"Selliseid asju ei pandagi tavaliselt ise tähele," sõnas Thomas ning unustas end jälle natuke liiga pikaks ajaks Emilyt vaatama. Mis tal ometi viga oli? Taolised jõllitamised võiks hilisemaks ajaks jätta. Thomas ei suutnud otsustada, kas ta peaks nüüd uuesti tantsima hakkama või mitte... Emily näost ka midagi välja lugeda ei osanud. Samas sellise kiirema muusika järgi ta väga karata ei osanud, vaid eelistas rohkem aeglast tantsu. "Ega sul pole midagi selle vastu, kui läheks natukeseks mõnesse vaiksemasse kohta?" otsustas mees ikkagi ettepaneku teha.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 21:54:03 GMT 2
Vanessa ei olnud eriti enda koha pealt liikunudki. Ta oli korraks käinud üht noormeest korrale kutsumas, kellel oli mingi arusaamatus teise õpilasega. Õnneks sai kõik rahumeelselt lahendatud ja Ness võis peagi taas pingile istuda, aga enne kui ta sinna jõudis, küsis üks õpilane teda tantntsima. Ja kuna naine ei tulnud siiski ballile selleks, et kuskil pingil lillepotti mängida, siis võttis ta kutse vastu ja tegi noormehega kaks lõbusat tantsu. Istunud siis tagasi pingil, jälgis ta lõbusal pilgul tantsivaid noori.
"Sa tulid," lausus naine rõõmsalt, kui Scotti häält kuulis ja enda pruunid silmad temale suunas, "nooh, kes see ikka julgeb kihlatud treenerit endaga tantsima küsida, kuigi...kaks tantsu olen ma juba teinud." Võtnud roosid ja kingituse vastu, tõmbas ta enda kopsudesse seda imelist aroomi, mis roosidest tuli. "Aitäh," lausus Vanessa õrnalt naeratades, "see on parim kink üldse, et sa tulid." Tõusnud püsti, kallistas ta enda kihlatut. Ta ei uskunud, et Scott täna üldse Tree Hilli jõuab.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 21:56:58 GMT 2
"Kullakene, sa tead, et ma blokkisin ise, kuni ma lõpuks ikkagi pidin tulema," ütles Phoebs muiates. Phoebe suutis end tänu Stepheni tunduvalt paremale tantsuoskusele poisi varvastest eemale hoida. Stephen aga meenutas neiule selle pideva tögamisega tema enda venda. "Ei, aga sa oled tõesti nunnu," vastas Phoebe Stephi küsimusele, tõmbudes näost kergelt punaseks. Aeg tundus äkki justkui kaduvat ja Phoebe pilk peatus tantsides pikalt Stephenil. "Ja miks sa siis pidid? Keegi sundis?" küsis Stephen lõbusal toonil. Ta ei osanud varem isegi oodata, et õhtu võib nii lõbusaks kujuneda, kuid eks vahel tuleb ikka üllatusi ette. Vähemalt ei olnud Phoebe täna nii kuri nagu tavaliselt. Olgu-olgu. Teeme nii, et ma usun sind, aga palun lõpeta selle korrutamine," muigas Steph. Veider oli seda kuulata, kuidas keegi väidab, et Steph on nunnu... Kui Phoebe teda pikalt vahtima jäi, vahtis kutt loomulikult vastu, aga temale tegi see pigem nalja. Ta ei saanud aru, kas meeldib tõepoolest tšikile 'sellel viisil' või Phoebe lihtsalt lollitab. Kõik oli võimalik.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Dec 22, 2012 21:59:13 GMT 2
Scotler naeratas lõbusalt. Oligi hakkama saanud. ''Ma suutsin sind üllatada.'' Pomises ta suurnurgast, ning keeras end siis kulmukortsutuse saatel saali suunas. ''Käitus sinuga viisakalt? Või pean kerepeale andma?'' Uuris ta hindavalt vastast justkui otsides. Kuid siiski ta tegi vaid nalja, ning ilmselt sai Nessa sellest ka aru. ''Kuidas oleks saanud ma sind sinu sünnipäeval üksinda jätta.'' Muheles ta naise ümber oma käsi viies, ning ta juukseid kergelt sasides. ''Sa oled kena, ausalt.'' Tegi ta Nessile silma, ning ulatas seejärel oma käe teda tantsule paludes.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 22:12:58 GMT 2
"Jah, suutsid küll," tunnistas naine, kes oli juba leppinud mõttega, et õhtu tuleb üksinda veeta või siis mõne tuttavaga, kes talle seltskonda viitsiks pakkuda. "Käitus väga viisakalt," lausus Nessa kergelt naerdes, kuigi ega ta ei imestaks, kui Scott tõesti kellelegi paar 'head'sõna ütleks, kui keegi temaga ebaviisakalt käituks. Vanessa vaatas mehele otsa ning kehitas enda õlgu, tundes samas mehe käsi enda keha ümber. "Aitäh," võttis naine viisakalt ja kerge naeratusega selle komplimendi vastu. "Oota üks hetk ja ma tulen sinuga kohe tantsima," lausus Nessa, tõstes enda nimetissõrme korraks üles. Ta võttis lilled ja kingituse kaasa ning viis need üles enda kabinetti. Seal sai lilled vaasi panna ja kinigtuse sinna samma kõrvale. Loodetavasti ei unusta ta neid pärast ära tuua. Vanessa oli peagi taas saalis ning jalutas säraval naeratusel Scotti juurde ja ulatas talle enda käe, liikudes hetk hiljem juba mehe juhtimisel tantsupõrandale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 22:24:05 GMT 2
"Tore, seda ma lootsingi," naeris tüdruk lõbusalt justkui oleks ta enda lalumist maininud ainult sellepärast, et kogu teenistust noormehele ahvatlevamaks teha. Otsus, kas ta tuleb või ei jääb siiski Jace'ile ja ükskõik, mis see ka ei oleks, ei ole Michelle'il selle kohta midagi öelda. "Ma ei tea, siit vaadates tundub see tantsuplats tõesti väga tõmbavana. Ehk paar tantsu?" pakkus Jill ning viis enda suured rohelised silmad mehele.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Dec 22, 2012 22:32:11 GMT 2
Scotler ootas kenasti ühe kohapeal seistes oma kihlatu ära, ning juhtis ta tagasi jõudes kenasti platsile, kus nad tantsima asusid. ''Saal on kena, te olete head tööd teinud. Minust oleks lausa patt olnud, sind siia üksi jätta.'' Teatas ta kiirelt, kui naist sellest sätendavas kleidis imetles.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 22, 2012 22:45:43 GMT 2
"Eks see võttis täna ja eile ka suure osa minu ja paljude teiste ajast," muigas naine, aga vähemalt oli tal midagi teha ja ta ei istunud niisama, vaid tegi ka midagi. Kodus istumine ilma meheta oli üsna igav ja seega veetis suurema osa sellisest ajast kuskil väljas. "Aga kuidas sul läks? Kuidas nad suhtuvad sellesse, et sa juba pikemat aega platsile ei ole läinud?" uuris Vanessa tõesti huvitatult. Oli mees ju endale need vabad päevad selleks võtnud, et nad saaksid rahulikult pulmi korraldada ja koos olla. Kindel oli aga see, et ühel hetkel peab ta ikka tagasi mängima minema ja Nessa peab siis sellega arvestama, et Scott ei ole kogu aeg kodus.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 22, 2012 22:52:03 GMT 2
"Sina,"vastas Phoebe, sinistes silmades lõbus pilk. Tüdruk taipas isegi, kui lõbus tal endalgi oli ja Stepheni seltskond oli vägagi nauditav. "Nagu soovid, kullake," ütles Phoebs muiates, kui Steph tal korrutamise lõpetada palus. Kui poiss varsti naerma hakkas, naeris ka Phoebe. "Mida sa irvitad?" küsis ta noormehelt. Muidugi oli Phoebe sisse võetud ühest oma venna sõbrast, keda ta nüüd juba teab kui kaua näinud ei ole. See õhtu tundus midagi muutvat ja Stephen tundus lihtsalt nii armas.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 23, 2012 0:41:32 GMT 2
Nathaniel vaatas kuidas Bekah lahkus ning ta ei osanud isegi midagi enam öelda. Nate'il polnud vähimatki aimu, milline tema ja neidise edasine suhtlus peaks välja nägema. Vaadanud, et Rebekah ikka turvaliselt majja jõuaks, sõitis Nathaniel seejärel minema. Kaalunud kuhu ta läheb, otsustas Nate baari kasuks. Mnjahh.. Ülikonnaga baari minek polnud küll vist kõige targem tegu, kuid seda ei saanud keegi talle ka pahaks panna.
|
|
19-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Myla Gold on Dec 23, 2012 0:58:57 GMT 2
Myla naeris, järjekordse keerutusega kogu oma vana kala staatust kinnitades. "Dancing - that I can do.. aga kogu see kuninga-kuninganna valimine, auhindade jagamine ja tunnustuse avaldamine on brand new.." vastas tüdruk naeratusega, "nagu oleks sattunud mingisugusesse chick-flicki." See ei tähendanud nagu poleks tal tore olnud. See oli pidu, after all. Olgugi, et paika oli pandud mingisugune kava, alkoholi polnud ollagi ja selle asemel, et hullu panna ja mööda tube karata, tantsisid kõik paarikaupa nagu kõige korralikumad noored kunagi. Mis oli omamoodi naljakas, sest nii mõndagi siit oli mulatitar oma esimesel Tree Hilli peol kohanud ja.. kõik olid ikka väga trastiliselt teistmoodi käitunud. Ja kui juba pidudest rääkida.. "You tell me.. minu kalender on täiesti tühi," vastas Myla õrna õlakehitusega, naeratus suunurki kõrgemale kergitamas.
|
|