|
Post by Deleted on Jan 12, 2013 22:09:57 GMT 2
"Ma ei usu, et sa hakkaksid mind ähvardama selliste asjadega, mida ma kardan," sõnas Jace kavalal toonil. Jill ei hakkaks ju ometi teda relvaga sihtima ega kusagilt kõrgelt alla tõukama. Ei tundunud eriti loogiline. "Minul oleks palju kergem sind ehmatada, kuid ei saa väita, et mulle pakuks see teadmine lõbu," lisas mees korraks õlgu kehitades. Ega talle ei meeldinudki eriti kedagi meelega kiusata või õrritada. Poisikesena ehk küll, aga mitte enam praegu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2013 12:35:50 GMT 2
"Tõsi," noogutas tüdruk, "see oleks ju juba nagu piinamine või midagi. Ma ei ole selline inimene, kellele teiste inimeste hirmutamine huvi pakuks või rõõmu valmistaks." Michelle turtsatas kergelt ja muigas. Ta ei teeks kunagi midagi sellist. Vähemalt mitte teadlikult. "Kuuule ega ma nüüd nii kergelt ka ei ehmu," protestis näitsik Jace'i sõnade vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2013 22:49:17 GMT 2
"Mina usun ka, et sa pole selline, kuigi sa ajast vahel niisugust juttu, et mul tekib tunne, nagu räägiksin hoopis kellegi teisega," sõnas Jace. "Aga see on minu viga, ära saa valesti aru," lisas ta kiiresti, enne kui tüdruk jõuaks solvuda. "Võib-olla tõesti, aga ma parema meelega ei hakkaks sinu peal katsetama, kas need sõnad ka tegelikkuses tõele vastavad," lausus Jace muige saatel. Ja ega see praegune koht polnud taolisteks eksperimentideks ka sobilik.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2013 23:17:08 GMT 2
"Mhh?"kergitas Michelle noormehe sõnade peale kulme, sest see ei kõlanud just kõige paremini. Ahah, et ära saa valesti aru? Nendest sõnadest on suht raske valesti aru saada. "Hetkel poleks vist väga õige koht ka selleks," lausus tüdruk ning muigas õhkõrnalt, viies enda silmad rahvale.
|
|