21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 20, 2012 22:17:17 GMT 2
Nathaniel kuulas Bekah't, kuid jätkas sellegipoolest tantsimist. "Ja mina arvasin, et sa valiksid minu mingisuguse jõmpsika asemel, keda veel isegi ei eksisteeri," lausus noormees ning alles nüüd sai Nate aru, et Kylie'l oli õigus olnud. Bekah'l oli temast üsnagi ükskõik. "Leia keegi teine, kuid see laps kasvab üles teadmisega, et mina olen tema isa ning sa ei hoia teda minust eemal. Ning majanduslikud kulud võtan ma enda kanda," rääkis Nathaniel kindlalt. Ka tema ei teadnud täpselt, mis sellest kõigest lõpuks välja tuleb, kuid eks seda näha ole.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 8:28:41 GMT 2
Bekah kortsutas Nathanieli jutu peale kulmu. "Sa eksid," ütles ta. "Sa tahad seda suhet lõpetada ja ma lihtsalt lasen su siis vabaks. Ma ei hakka sind enda küljes kinni hoidma." Mida see mees üldse tahtis? Bekah ei suutnud teda enam mõista. Ühel hetkel tahab Nate suhet lõpetada ja kui Bekah tal minna laseb, on jälle häda. Ta oli valmis enda tunded Nathanieli vastu unustama. "Sa ei tea ise ka, mida sa tahad,"jäi Bekah valjuhäälselt mõtlema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 21, 2012 14:35:44 GMT 2
Nathaniel kuulas Bekah't ning muigas kergelt. "Ma sain aru jah, et ma selles osas eksisin. Sul on minust pohhui, kuid sa tahad seda last, keda veel põhimõtteliselt veel ei eksisteeri ning kelle sa saad tänu minule," lausus Nathaniel, tumeppruunide silmade pilk kindlalt neidisel püsimas. "Kui sa oleksid valinud lapse asemel minu, siis pole poleks tahtnud seda lõpetada. Ja selle suhte lõpetasid muideks sina, mitte mina," rääkis Nathaniel. "Ma tean seda, et kui sa selle lapse sünnitad, siis ma tahan selle lapse elust osa saada, kuid ma ei ole kindel, kas ma tahan seda tehes sinu kõrval olla," lausus Nate pärast väikest pausi, kui ta oli neidise viimast lauset kuulnud. Ta teadis, mida ta tahtis, kuid tal polnud vähimatki aimu, kuidas seda saavutada.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 15:50:10 GMT 2
"Seda küll," nõustus Phoebs, kui Stepheniga tantsupõrandale jõudis ja poisiga asendi sisse võttis. "See oleks tark tegu," nõustus ta. Stephen paistis olevat tunduvalt parem tantsija kui Phoebe, ent algus läks hästi ja noormehe varbad jäid seega puutumata. "Aga sa oled tõepoolest aastatega nunnumaks läinud ja nüüd ma nimetan sind uhkusega nunnukeseks," lausus Phoebs naeratades. "Mu tupsununnu Stephikesekene." Tüdruk hakkas naerma. Pigistaks veel noormehe põskigi, kui saaks, aga tantsupõrandal näeks see liiga veider välja. Samas tundis Phoebs Stepheniga tantsides, et tal on ikka tõesti hea selle kutiga koos olla. "Kui ma oleks teadnud, et sa võid minu varbaid ohustada, poleks ma üldse sind peole kutsunudki," lausus Stephen lõbusal toonil. Tegelikult ta muidugi liialdas. Ja nagu näha, siis polnudki Phoebe üldse nii koba. Kuulnud, mida tšikk järgmisena ütles, ei suutnud Steph naeru tagasi hoida. "Lööd külge, ah?" Talle meeldis Phoebsi vahepeal nokkida - oli alati meeldinud. Tegelikult tundis kutt ennast imelikult, kui Phoebe teda tupsununnukeseks kutsuma hakkas. Eks meeldis tallegi koos selle tšikiga tantsupõrandal keerutada, sest tüüp ei mäletanudki enam, millal tal viimati nii lõbus oli.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 16:02:54 GMT 2
Bekah näoilme väljendas nüüd veel rohkem segadust. Ta ei saanud isegi enam aru, millest Nate rääkis, kuid mehe sõnad tegid haiget. "Ei, mul ei ole sinust pohhui," ütles ta, hääl murdumas. "Sina olid see, kes ütles, et meie suhtest ei tule midagi välja ja ma ei taha, et sa tunneksid, nagu hoiaks ma sind enda küljes kinni. Sellepärast tahtsin sul minna lasta, aga ma ei ole veel öelnud, et meie vahel on kõik läbi." Bekah üritas tagasi hoida pisaraid, mis silma kippusid tulema. "Mul on endiselt su vastu tunded, Nathaniel, aga ma ei taha rohkem haiget saada," tunnistas näitsik emotsionaalseks muutudes. "Ma olen idioot."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 16:18:35 GMT 2
"Noh ega me sind just ukselt tagasi ei saada, kui sa kingitused teed ikkagi, aga lihtsalt et sa teaksid, et sul oleks mingi kohustust või et me ootame midagi," lausus Michelle õrnalt naeratades. Tegelikult olid tavaliselt need kingid, mis pole rahalised, palju kallimad ja tähendavad palju rohkem. Ilmselt teeb tüdruk isegi mehele midagi. Kuigi Swansonid olid rikkad ja võiksid endale ka kalleid kinke lubada, ei priiska nad jõuluajal kunagi nii üüratult palju. Ka neile meeldib teha selliseid väikeseid ja südamest kingitusi. "Selge jätan meelde. Kas ma sind pühapäeval kirikus ka näha võin?" uuris näitsik, pidades silmas, et siis toimub ju jõuluteenistus. Siis on kirik alati rahvast täis, sest ka sellised inimesed tulevad kirikusse, kes seal muidu ei käi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 16:24:57 GMT 2
Liikudes laste ja koerte teemast edasi, vaatas Nathan naisele otsa, üritades samal ajal Tara küsimusele vastust välja mõelda. "Meil peaks veel paar pudelit alles olema. Ma ei ole ju üksi sealt suurt midagi võtnud," lausus mees viimaks. Jah, ta jõi pigem mõnel õhtul õlut, aga viimasel ajal mitte eriti. Kui siis ainult siis kui lapsed juba magasid. Milline laps ikka tahaks, et tema issil õlu lõhn küljes oleks?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 21, 2012 19:24:21 GMT 2
"Oma käitumisega näitad sa küll vastupidist välja," oli Nathaniel sunnitud tõdema, kuid ta ei teadnud, kas see oli hea või halb. Ta ei tahtnud, et Bekah haiget saaks, kuigi Nate oli talle juba päris palju haiget teinud. "Sa pakkisid oma asjad kokku ning kolisid välja. See oli minu jaoks piisavalt selge vihje, et meie vahel on kõik läbi," lausus Nathaniel, tumepruunide silmade pilk neidisel püsimas. Noormehele ei jäänud ka märkamatuks, et Bekah nägi vaeva, et pisaraid tagasi hoida. Järgmine avaldus tuli Nate'ile üllatusena, kuigi ega see Nate'i just väga ei üllatanud. "Ma tean ning anna mulle andeks selle eest," lausus noormees ning tõmbas Bekahi enda embusesse. "Ei, sa ei ole idioot. Hoopis mina olen idioot ning sa väärid kedagi paremat ning samuti väärib seda ka meie laps," rääkis Nate ning kasutas vist esmakordselt väljendit meie laps.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 19:40:53 GMT 2
Kui Nate Bekah äkki enda embusesse haaras, ei suutnud neidis oma pisaraid tagasi hoida ja puhkes lahinal nutma, klammerdudes tugevalt noormehe külge. Ühelt poolt oli rasedus tüdrukut emotsionaalsemaks muutnud, kuid teisest küljest oli ta liigutatud, kuuldes Nate'i suust väljendit "meie laps". "Mu meik läheb laiali," lausus Bekah häälel, mis oli midagi nuuksatuse ja samas naeruturtsatuse sarnast. "Ma olen nii valesti käitunud. Me peaksime lapse pärast kokku hoidma. Ta vajab mõlemat vanemat," rääkis Bekah, kui sellest tundepuhangust pisut toibunud oli.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 21, 2012 19:54:59 GMT 2
Nathaniel hoidis neidist kindlalt enda käte vahel, aga kui Bekah korraga nutma hakkas, ei osanud Nate midagi öelda. Kommentaar meigi kohta tekitas kerge muige Nathanieli näole, kuid järgneva jutu peale ei osanud noormees midagi öelda. Tal polnud plaani Bekah'ga uuesti suhtesse minna, kuid kuidas kurat ta peaks seda nüüd talle ütlema? Mitte et talle ei oleks neidis meeldinud, kuid mõte, et ta peaks terve oma ülejäänud elu veetma Rebakah'i ning nende lapsega oli kergelt öeldes hirmuäratav. "Kas sa mõtlesid selle me peaksime kokku hoidma all, et me peaksime suhtesse jääma?" esitas Nate neidisele küsimuse, et asjadesse veidi rohkem selgust tuua.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 20:06:23 GMT 2
Bekah noogutas. "Nii oleks parem, aga kui sa ei taha,siis noh," oli neidis hädas sõnade leidmisega. "Ma ei tea, kuidas me muud moodi olema peaks." Nüüd jõudis Bekah mõistmisele, et hoopis tema on see, kes ei tea, mida ta tahab. Ühel hetkel tahtis ta ise Nate'ist eemale hoida ning ka last mehest eemal hoida, aga nüüd tahtis tüdruk teda oma kõrvale.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 21, 2012 20:20:17 GMT 2
"Rebekah," alustas noormees vaikselt, teadmata täpselt, kuidas ta seda Bekah'le öelda kavatseb. "Ma ei usu, et meie suhtest enam asja saaks ning sa tead seda ilmselt ise ka. Ma olen olemas sulle, sellele lapsele, majanduslikud kulud võtan kõik enda kanda, kuid meie suhe? Ei," rääkis Nathaniel aglaselt, olemata isegi kindel, mida ta täpselt tahtis. Nate libistas käega aeglaselt läbi Bekah'i juuste ning vajutas hetkeks enda huuled neidise omadele.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 21, 2012 20:29:21 GMT 2
"Kullakene, sa tead, et ma blokkisin ise, kuni ma lõpuks ikkagi pidin tulema," ütles Phoebs muiates. Phoebe suutis end tänu Stepheni tunduvalt paremale tantsuoskusele poisi varvastest eemale hoida. Stephen aga meenutas neiule selle pideva tögamisega tema enda venda. "Ei, aga sa oled tõesti nunnu," vastas Phoebe Stephi küsimusele, tõmbudes näost kergelt punaseks. Aeg tundus äkki justkui kaduvat ja Phoebe pilk peatus tantsides pikalt Stephenil.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 20:41:27 GMT 2
Bekah oli mõnda aega vait, kuni talle kohale jõudis, mida Nate öelda tahtis. "Okei, ma...lepin sellega," pomises ta. Leiabki kellegi parema, kes tüdrukut vähemalt armastab. Kui neidis aga suudluse sai, tekitas see aga segadust. Bekah suudles küll kirega Nate'i vastu, kuid tõmbus peagi eemale ja jäi mehele otsa vaatama. "Aga mida see siis tähendama pidi?" küsis ta mehelt.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Dec 21, 2012 21:07:13 GMT 2
Nathaniel teadis, et ta sõnad tegid Bekah'le haiget, kuid need sõnad olid tõesed vähemalt.. Vist.. Noormees suudles neidist, kuid ta isegi ei teadnud päris kindlalt miks. Nate isegi teadis, et see tegi asjad vaid keerulisemaks, kuid sellest noormees hetkel ei hoolinud. Pärast suudlust tuli küsimus, mida Nate kartnud olin. "Kui aus olla siis ma ei tea. Võta seda kui maeitea.. hüvastijätu suudlust," lausus Nathaniel pärast mõningat mõttepausi. Kui last poleks, oleks Nathaniel vabalt võinud Bekah'ga suhtesse tagasi minna, kuid koos lapsega oli vaja suuremat pühendumust ning armastust ning selleks polnud Nathaniel valmis.
|
|