18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 30, 2012 0:21:34 GMT 2
Colini torisemine pani Phoebe muigama. Tavaliselt on ju Phoebe ikka suhteliselt grumpy olemisega ja see teeb omakorda vennale nalja. Tundub, et nüüd on pooled justkui vahetunud. "Ma arvasin, et ehk saab kolmekesi ka," vastas Phoebe. Stepheni kohta ei osanud ta veel midagi öelda, sest poiss ei öelnud kindlalt, kas ta järgmine päev ka tulemas on. "Kuule, ma ei tea, aga ma helistan talle," lausus Phoebs ja otsiski oma telefoni välja. Siis valis näitsik noormehe numbri ja helistas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2012 17:01:13 GMT 2
"Ei tea kuidas? Ma ei ole seda varem kolmekesi mänginud. Ikka paarisarvuga," sõnas Colin, vaadates enda õele ja seejärel emale otsa. Ega viimane neist pidi ka kindlasti mängust osa võtma. Teisiti ei saanud lihtsalt. "Emn...okei," kehitas tüüp enda õlgu ning istus diivanile, jälgides enda õde. Mis seal ikka, mida rohkem rahvast seda uhkem, onju? Pealegi ei olnud Colin Stephi juba ammu näinud. Ta kohtus temaga korraks ballil, aga see oli ka kõik.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 31, 2012 1:16:44 GMT 2
"Põhimõtteliselt saaks," ütles Phoebe. Siis üks seletab sõnu lihtsalt kahele inimesele ja ongi asi lahendatud. Lõpetanud telefonikõne, istus Phoebs maha. "Steph on tulemas küll, ainult ei mina ega tema ei tea, millal ta täpsemalt jõuab. Tal on vist natuke tegemist praegu, aga tundub, et tuleb oodata," lausus tüdruk ja pööras pilgu taas vennale. "Seni...ma ei tea. Mida lahedat veel võiks teha?"
|
|