|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 20:10:06 GMT 2
Kahjuks või õnneks jõudsid nad finiðisse peaaegu samal ajal. Siin oleks vaja läinud fotofiniðit. Seda neil kahjuks aga saada ei olnud. Seega peavad nad ilmselt viigiga leppima. Peatanud kardi, tõmbas noormees ednal kiivri peast ära, kuid istus endiselt sõidukis. "Hea sõit, Phoebs," muigas noormees, "mina küll sind enam kuskile enda autoga transportima ei hakka. Tee endale load ja sõida ise." Phoebe sõita ju oskas. Vähemalt selle väikese kardiga. Pannud kiivri pähe tagasi, sõitis Colin nüüd rohkem niisama tiire. Neil oli siiski pool tundi võetud. Saavad veel natuke rallida.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 11, 2012 2:09:42 GMT 2
"Holy shit," pomises Phoebs, kui ta vennaga pärast finiðisse jõudmist kiivri hetkeks peast võttis. Viiki polnud ta küll oodanud, aga nüüd on ikka üks kuradi naljakas olukord küll. "Nojah, mis me nüüd teeme?" küsis ta vennalt. "Sina ütled Zachile minu kohta mõne hea sõna või annad mingi väikse sellise...hindi ja mina pesen ikkagi kolm nädalat su nõusid?" pakkus ta. Nii oleks vähemalt aus. Lube peaks tõesti tegema hakkama. Hmm...kui vaid raha oleks, aga Phoebsi taskuraha kulus tavaliselt kõige muu kui autokooli peale. Ka Phoebs pani varsti kiivri tagasi pähe ja tiirutas niisama, kuni veel aega oli.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 14:05:45 GMT 2
Colin kehitas kogu selle õe jutu peale vaid enda õlgu. Küll selle üle saab hiljem ka arutada. Aga õiglane oleks ilmselt, kui nad mõlemad enda kohustused ära täidaksid, kuigi nüüd tundub, et Phoebe tegevus on palju raskem kui Colini oma. Sõit kulges edaspidi sama lõbusalt ja turvaliselt nagu ennegi. Natuke piirdeid sai vahepeal rammitud, aga mitte midagi väga hullu. Kui nende aeg täis sai, peatusid nad taas enda sõidukid ning astusid nendest välja. Andnud enda ägedad kostüümid ära, jalutasid õde ja vend hoonest taas välja. "Täitsa vägev oli, aga mis puutub nendesse 'karistustesse' siis ma arvan, et oleks õiglane, kui me mõlemad enda omad ära täidaksime," sõnas noormees ning tegi auto lahti, istudes sinna hetk hiljem sisse.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 11, 2012 15:35:32 GMT 2
Phoebele just nõudepesu ei meeldinud, aga kui oli diil, siis oli diil ja nüüd peab neidis sellest ka kinni pidama. "Minu arust ka," nõustus Phoebs. "Nii on vähemalt aus." Vähemalt on tal nüüd lootust venna sõpra jälle näha, kui too peaks otsustama külla tulla. Phoebs istus samuti autosse ja tõmbas omale turvavöö peale. "Nüüd võiks mingit filmi vaatama minna," arvas näitsik. Kas kinos või kodus, see on ükspuha. Filmiõhtu oleks tegelikult päris hea mõte.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 16:17:13 GMT 2
"Ma just tõmbasin mõned uued filmid," lausus mees, kui autoga kohalt sõitis ja tagasi tänavale keeras. "Tahad poest ka läbi käia ja popcorni osta näiteks või midagi muud näksimiseks. Täna on kõik minu kulul," muigas vend ning vaatas nüüd ootavalt õele otsa. Ega Colin väga täpselt ei teadnud, mis neil kodus kappides leidub.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 11, 2012 16:21:56 GMT 2
"Võtaks suure paki krõpsu ja popcorni," arvas Phoebs. "Ja ma võin kodus võileibu ka veel teha." Phoebs ei teadnudki, et vend uusi filme oli tõmmanud, aga täiesti juhus, et ta tahtis neid just täna vaadata. Viimati, kui Phoebs igatahes kodus kappidesse vaatas, nägi ta vaid paari makaronipakki ning pätsi leiba ja saia. Tõenäoliselt oleks vaja ka võileivamaterjali, sest külmkapiski polnud midagi muud kui karp võid, viis muna ja paar õllepudelit.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 16:28:35 GMT 2
Colin ei tahtnud neid filme tingimata täna vaadata, aga kuna Phoebe sellise ettepaneku oli teinud, siis miks mitte. "Okei, tuled ka poodi sisse või istud autos?" küsis noormees, keerates uude tänavasse, mille lõpus paistis juba pood. Kuna parkla oli suhteliselt täis, siis läks koha otsimisele ikka parasjagu aega.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 11, 2012 16:32:18 GMT 2
"Ei, ma sõidan sellega kohe minema, kui sa poodi lähed," vastas Phoebs naljatades. "Meh, tulen kaasa ikka." Üksi autos istuda polnud just kõige põnevam, eriti veel, kui vennal poes pika järjekorra tõttu kauem peaks minema. Tundus, et poes on palju inimesi, kui vaadata juba neid autosid, mis parklas seisid.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 17:03:42 GMT 2
"Lähme siis," kehitas noormees enda õlgu ning astus autost välja, lukustades selle, kui ka Phoebs parklas seisis. Koos jalutasid nad poodi sisse. Jalutanud läbi poe, ostsid õde ja vend kõik vajaliku. Järjekorras pidi nad muidugi suurema osa ajast seisma, aga sai ka see üleelatud. Jõudnud tagasi auto juurde, asetas Colin sisseostud tagumisele istmele ning ronis siis ise juhikohale tagasi. Ja nüüd koju.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 11, 2012 17:11:43 GMT 2
Kuigi järjekorras pidigi tükk aega seisma, möödus aeg poes sellegipoolest kiiremini. Autosse istudes kinnitas Phoebs taas oma turvavöö ja vaatas hetkeks aknast välja. Koduni polnud ka õnneks teab mis maa sõita. "Millal shoodi teeme siis?" küsis Phoebs, et tekkinud vaikust murda. Nad olid sellest vennaga juba rääkinud, kuid miski ei olnud veel paigas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 17:21:19 GMT 2
"Ma ei tea," lausus Colin, "siis kui sul aega on ja mul tööd ei ole." Noormehele oli hetkel suhteliselt palju vaba aega, aga siiski ei istunud ta enamasti niisama, vaid tegi ikka midagi. "Millalgi järgmine või ülejärgmine nädal ehk?" pakkus vend. "Kus sa seda üldse teha tahad? Kuskil sees või väljas?" uuris Colin.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 11, 2012 20:23:05 GMT 2
Phoebel oli samuti piisavalt vaba aega, sest õppimist hetkel väga palju polnud ja ilmselt lükkaks neidis sellegi viimse hetke peale. "Järgmine nädalvahetus," arvas Phoebs. "Ja ma arvan, et võiks mõni süngem kohake olla. Surnuaed või mingi kiriku varemed." Nende kohtade puhul andis erilise efekti just taust, mis paistis Phoebe välimusega sobivat.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 21:27:34 GMT 2
"Eks ma panen selle siis kodus enda märkmikusse kirja," lausus noormees. Muidu unustab veel ära ja annab õele mõeldud aja kellelegi teisele. "Tree Hillis on ainult terve kirik. Seega ma arvan, et surnuaed või siis need laohooned, mis seal linnaservas on," pakkus Colin. Viimane sõna jääb siiski õele. Kuigi miks ta tahab midagi sünget?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 11, 2012 23:08:31 GMT 2
Laohooned tundus Phoebe jaoks alguses mitte nii hea mõte, kuid järele mõeldes võib sellest ju midagi huvitavat ka tulla. "Hmm...ma arvan, et teeks pooleks, et pooled surnuaias ja pooled seal laohoonetes. Laohoonete juures võib tegelikult väga huvitavad pildid saada," arvas Phoebs. Eriti veel, kui ilm ei ole ka väga päikeseline. Sombune ilm annaks lihtsalt hea efekti.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 11, 2012 23:34:32 GMT 2
"Okei, kõlab hästi," noogutas mees, "me ei tohiks lihtsalt neid laohoone pilte liiga hiliseks jätta. Selle kandi kohta seal ei käi siiski kõige paremad jutud." Ja Colin ei kavatse elu sees enda õe elu ohtu seada. Ta on talle liiga kallis. "Kui ma peaks kunagi stuudio korda saama, kas sa lubad mul siis sinust mõne armsa tütarlapseliku pildi ka teha?" küsis Colin lõbusalt muiates ja õele otsa vaadates.
|
|