18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 29, 2012 0:08:30 GMT 2
Eelmisel õhtul oli Phoebe küll oma vennaga tülli läinud, sest too läks oma naljadega pisut üle piiri ja tüdruk lõpuks solvus, aga hiljem said nad selle lahendatud ja Colin oli õele pakkunud, et teevad järgmisel päeval midagi lõbusat. Phoebe võttis seda kui kvaliteetaega, kuigi seda saab ta Coliniga juba koduski piisavalt veeta. Tunnid läbi, suunduski siis sünge tüdruk parklasse, vaadates enda ümber pilguga, mis justkui tapaks. Venda polnud veel kuskilt näha. Outfit: Peal nahktagi OT: Kinni.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 19:50:14 GMT 2
Colin ei olnud veel täitsa kindlalt välja mõtelnud, mida nad õega tegema hakkavad, aga tal olid mõned ideed. Ta astus majast välja alles siis kui tüdrukul tunnid läbi said. Ta otsustas täna üle pika aja jälle enda autot kasutada. Vanasti oli hea, paps andis nii palju raha, et bensu pärast ei olnud vaja muretseda. Nüüd peab tüüp aga jälgima, kuhu ta raha paneb ja kui palju. Sõit nende kodust kooli ei kestnud palju kauem kui viisteist minutit. Peatanud auto kooli parkla ühes ääres, astus Colin enda pruunikast Toyota Rav4'st välja. Ta silmitses ringi sagivad noori, üritades sealt leida ühte, kelle ta peaks une pealt ka ära tundma. Aga kuna ta Phoebsi ei märganud, siis lükkas ta autoukse kinni ja lukustas auto. Ta jalutas inimeste vahelt läbi kooli ukse poole ja sealt ta enda pisikese kurja näoga õe leidiski. "Ära sa ometi naerata, äkki tunneb veel keegi huvi ja tahab sõbraks saada," lausus Colin esimese asjana kui ta enda õe juurde jõudis, sest too nägi nii tusane ja vihane välja, et noormees tõesti ei imesta, et tal sõpru pole. Tundub, et ta lausa peletab neid meelega eemale. "Oled valmis nüüd üheks ägedaks päevaks enda eriti ägeda vennaga?" uuris noormees, surudes käed taskusse ning vaadates enda õele otsa.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 29, 2012 20:04:03 GMT 2
Phoebs oli jõudnud veel ühe suitsugi teha, kuni ta kaugustes viimaks tuttavat kogu nägi. Tema naeruväärselt atraktiivne vanem vend. Venna sõnade peale tüdruk siiski turtsatas ja tapjapilk tema silmadest kadus. "Hell yeah," vastas neidis ja vaatas juba säravamate siniste silmadega vennale otsa. Ta mõtles, kas Colin hiljem mõne oma sõbra ka külla kutsub, sest venna sõbrad Phoebele meeldisid ja ühe pihta oli tüdrukul isegi ehk väike crushki tekkinud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 20:23:33 GMT 2
Colinil ei olnudki Tree Hillis veel mingeid erilisi sõpru. Ta oli ainult paari tüübiga natukene tuttavamaks saanud, aga mingeid semusi ei ole isegi tema nii lühikese ajaga saanud. "Lähem siis," sõnas mees ja võttis enda ühe käe teksade taskust ära, asetades selle vennalikult ümber enda pisikese õe õlgade, "tead, ma pean tunnistama, et mul ei ole õrna aimugi, mida me täna tegema hakkame." Colini näole vajus lai naeratus ning ta vaatas enda õele otsa. "Ma loodan, et sul on mõni hea idee," lausus nooruk.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 29, 2012 20:32:41 GMT 2
Phoebs kõndis vennaga koos auto juurde. "Lähme jäätist sööma, kartidega sõitma ja kinno," arvas Phoebe. Kart, sest lõbustuspark on liiga mainstream. Lõpuks tuli neidisel pähe ka venna sõprade kohta küsida. "Ega Zach täna meie juurest läbi ei tule?" küsis ta. Oojaa, sellest kutist tundis Phoebs juba puudust.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 20:42:59 GMT 2
"Nagu soovid," sõnas noormees, sest temal ei olnud neist ühegi vastu midagi. Raha need ka väga palju ei nõudnud. Kui siis ainult kartidega sõitmine. Kus seda üldse siin linnas teha sai? Colin tegi auto lahti ning istus sisse. Ta tõmbas turvavöö peale ning vaatas õele otsa, kui too autosse istus. "Ei, miks ta peaks?" kergitas tüüp enda kulme. Ei tea, kas tema i-don't-like-people õde oli armunud või?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 29, 2012 21:01:17 GMT 2
Autosse istudes tõmbas Phoebs endale turvavöö peale. Venna küsimust kuuldes võis tema muidu nii kahvatuvalges näos roosat näha ja tema huuled kaardusid muidu nii harva nähtavaks naeratuseks. "No...ta on nii awesome. Ja ma vist tunnen temast isegi natuke puudust," vastas Phoebs, olles nüüdseks näost juba täiesti punane.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 22:49:20 GMT 2
"Kui kaua sa teda tunned üldse?" turtsatas Colin, "paar tundi? Üks päev? Isegi mina ei tea temast veel eriti midagi." Pannud autole hääled sisse, liikus pruunikas Toyota paigalt ära ning sõitis kooliparklast välja tänavale. Nii, jäätis oli esimene. Tüüp ei olnud täitsa kindel, kust seda saada, aga küll ta midagi leiab. Lülitanud maki tööle, vaatas ta enda õe poole, "oi, kas keegi punastab? See noor armumine on ikka nii ilus." Colinil oli nüüd nalja nabani. Phoebe elu läheb küll täna raskeks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 29, 2012 23:20:26 GMT 2
Phoebe kallutas pea küljele ja vaatas täiesti tõsisel ilmel oma vennale otsa. "Sa teed nalja?" küsis ta. "Sa oled viimased kaks nädalavahetust ta külla kutsunud ja siis olen just mina temaga läbi saama hakanud. Ära ütle, et sa pole seda märganud?" Üks haruharvadest juhtudest, aga Phoebele tõesti meeldis see noormees. Kuna ta ei tahtnud väga stalker olla, ei hakanud ta Zachi hetkel sotsiaalvõrgustikest ka taga ajama, las mees ise otsib ta üles või siis tuleb jälle külla. "Fuck no," oigas ta, kui vend oli märganud, et tüdruk punastab. Nüüd tundis ta isegi kui punane ta näost on. Colin saab nüüd päris kõvasti naerda oma väikse õe üle.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2012 23:34:04 GMT 2
"Mitte väga," kehitas tüüp enda õlgu, "sa oled alati sama awkward mu sõprade juures." Colin muigas ja raputas enda pead, keerates peagi suuremalt tänavalt väiksemasse. Ta silmitses mööduvaid hooneid, üritades leida mõnda head kohta, kus oleks võimalik head jäätist saada. "Kuule sul on aimu ka, kust me siin linnas head jätsi saame?" küsis Colin, viies jutu mujale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 30, 2012 23:38:41 GMT 2
Phoebs ei tahtnud ka sellest rohkem rääkida, sest enda arust ta küll väga awkward ei olnud. Ta arvas isegi, et Colini sõpru ei vaata ta pooltki nii kurjalt kui täiesti võhivõõraid inimesi enda ümber. "Seal lõbustuspargi lähedal ühe tänavanurga peal on mingi jäätisekohvik. Ma arvan, et sealt võib küll parimaid jätsusid saada," arvas Phoebs. Ega ta isegi seda linna veel nii hästi tundnud, aga see jäätisekohvik oli neiule kord silma jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2012 18:43:05 GMT 2
"Okei," vastas Colin lühidalt, lükates suuna sisse ning keerates taaskord uude tänavasse. Jõudnud mõne minuti pärast soovitud jäätisekohviku juurde, keeras noormees auto teeäärde ning seiskas mootori. "Lähme siis. Ma oletan, et täna pean mina enda rahakotti kergendama, jah?" muigas vanem vend, vabastades end samal ajal turvavööst. Ta lükkas auto ukse lahti ning astus välja. Oodanud kuni Phoebe on ka tänavale astunud, pani ta auto lukku ja sammus kohvikusse.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 31, 2012 22:27:27 GMT 2
"Sa lubasid, et veedad minuga täna terve päeva ja ma võin küsida, mida iganes soovin," lausus Phoebe nurruval häälel ning vabastas ka ennast turvavööst. "Nii et tee sellest omad järeldused, kallis venna." Astunud samuti autost välja, sammus ta venna järel kohvikusse ja mõtles, mis jäätise ta võtab. Natuke vaadanud, tegi tüdruk oma otsuse. "Ma tahan seda ðokolaadijäätist siin...selle puruga," ütles neidis, kui oli klaasi taga olevaid jäätiseid vaadanud ja oma valiku teinud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2012 22:33:54 GMT 2
"Ei-ei, selle lõpu lisasid sa sinna ise....kallis õde," muigas Colin, kuid muidugi kavatses ta siiski tüdrukule välja teha. Vaevalt Phoebsil üldse eriti raha oli, kui ta just jälle ema käest nurumas ei käinud, sest tööd see pisike siin ju ei tee. Vaadanud pakutavat valikut, otsustas Colin piparmündi-šokolaadi jäätise kasuks, millele lisati veel šokolaadikaste. Ta luges nende mõlema tellimused ette ning teenindaja tegi need kiirelt valmis, ulatades peagi üle leti ääre kaks suurt klaasi, kus olid nende jäätised. Colin valis neile ühe vaba laua ning võttis seal istet.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Oct 31, 2012 22:41:46 GMT 2
Phoebs naeris kergelt ning istunud jäätistega lauda, hakkas ta oma ðokolaadijäätist kohe sööma. Ta nautis selle maitset, mis oli lihtsalt oivaline. "Mul on parim vend," lausus näitsik. Tänane päev oli tõesti Phoebe päev ja tüdruku tuju oli erakordselt hea. "Kuule Colin, teeme nii, et kui mina võidan pärast kartidega racemise, siis poetad Zachile minust mõne hea sõna...ja kui sina võidad, no siis pesen kolm nädalat su nõusid," pakkus Phoebe, kui ta mõtles sellele, et pärast ootab veel kardisõit ees.
|
|