|
Post by Deleted on Nov 1, 2012 21:21:57 GMT 2
"Ütle mulle midagi, mida ma ei tea juba," muigas Colin, surudes lusika enda jäätisesse ning võttes sealt ühe mõnusalt suure ampsu. Polnudki ammu jäätist söönud tegelikult. Noh, kes see ikka nii külma ilmaga midagi sellist süüa tahaks. "Ma ei tea, kas meie arvamus 'heast sõnast' kokku langeb, aga okei - diil," kehitas noormees enda õlgu. "Nii et sa tahadki minu sõbraga semmima hakata?" kergitas Colin enda kulme ning vaatas õele otsa.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 1, 2012 21:41:20 GMT 2
"Egooo," ütles Phoebs naerdes ja võttis järgmise ampsu külmast šokolaadijäätisest, millel ta oma suus sulada lasi. Venna küsimuse peale lõid neidise põsed õrnalt õhetama. "Well...he's kinda cute and I like him, so..." vastas Phoebs, keerutades oma ronkmusta pisut lainesse hoidvat juuksesalku ümber sõrme. Venna eest ei suuda see tüdruk vist midagi varjata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 15:35:23 GMT 2
"Mitte ego, lihtsalt uhke ja enesekindel," muigas noormees, jätkates siis selle maitsva jäätisega. Kes mõtles kunagi välja, et piparmünt ja šokolaad sobivad kokku, oli küll üks geenius. "Küll sul käib see armumine kiiresti. Vaata, et sa siis haiget vähemalt ei saa, sest ega mina küll teda veel nii hästi ei tea, et teda sulle ligi laseksin," sõnas Colin, tõstes enda sinised silmad õele.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 3, 2012 15:56:16 GMT 2
"Jajah, muidugi," lausus Phoebe muiates, kui oma poolsulanud jäätist nautis. Ðokolaadijäätis oli ikka maailma parim asi. "Noh, siis sina lohutad mind ja ma saan su õla najal nutta, kui saangi haiget," lausus tüdruk. Nii hea, et ikka vanemad vennad olemas on, kuigi nad kipuvad vahepeal kiusama. Phoebe arvates oli tal endal vähemalt vennaga vedanud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 21:45:10 GMT 2
"Seda räägi sa praegu," lausus Colin, "pealegi... ei tea, kuidas ma peaksin temaga pärast seda edasi suhtlema?" Paratamatult peaks noormees ühel hetkel pooli hakkama valima, kui nende suhe, kui midagi sellist üldse juhtuma peaks, katki läheks. "Aga ärme hakka siin midagi arutama, mis ei ole veel isegi kindel ega midagi," raputas Colin enda pead ning jätkas vaikides enda jäätise söömist.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 3, 2012 21:58:09 GMT 2
"Nagu soovid," ütles Phoebs kui oma jäätise viimaseid ampse sõi. See hea jääkülm maius sai ikka tõeliselt kiiresti otsa. "Sul ei ole kedagi silmapiiril?" uuris ta vennalt. Tavaliselt ei küsinud Phoebe kunagi Colinilt midagi sellist, aga kui jutt juba sinna oli läinud, siis oleks seda ju päris huvitav teada. Äkki saab venda ka nüüd millegagi kiusata...kui ta muidugi on nõus sellele küsimusele vastama.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 22:02:02 GMT 2
"Ei," vastas mees küsimusele kiiresti ja täiesti ausalt, "ma isegi ei otsi hetkel endale mingit suhet. Muidugi kui keegi peaks tulema ega ma siis teda just eemale lükkama ei hakka, aga ma keskendun hetkel rohkem fotograafiale ja stuudio loomisele." Lühidalt öeldes ei ole armastus Colini elus hetkel esimesel kohal. Pealegi kui su vanemad just äsja lahku läksid, siis ega eriti ei kutsu küll suhtesse astuma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 3, 2012 22:07:53 GMT 2
"Ma ei tea, kuidas sa seda teed, aga sa oled oma unistusele nii pühendunud," lausus Phoebe. Ta oli tõepoolest seda näinud, seda, kuidas Colin pingutab, kui häid pilte ta teeb...ja nüüd veel keskendub stuudio loomisele. "Soovin, et ma suudaks ka niimoodi pühenduda, aga esimene pettumus peale selliseid pingutusi...sa tead, kuidas see mulle mõjub." Selles mõttes ta imetles oma venda, et hoolimata ka pettumustest ajab mees masendusse langemata oma asju edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 22:25:49 GMT 2
Colin kehitas enda õlgu, sest ta ei osanud enda õe sõnade koht midagi öelda. "Ma lihtsalt ei ole enda peale nii karm ja ma ei sea endale liiga suuri eesmärke. Ma lähen väikeste sammudega edasi ja kui midagi ebaõnnestub, siis vigadest õpitaksegi," lausus noormees, vaadates enda õele otsa. Ta lihtsalt võttis asju kergemalt ja ta oskas taskaalustada ilusti tõsise töö tegemise ja lõbutsemise, sest elus läheb mõlemat vaja. "Sa peaksid lihtsalt selle ühe asja leidma, mille nimel sa oled valmis pingutama," arvas Colin. Tore on teada, et sa enda õele hea eeskuju oled ja ta sind mingil määral imetleb.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 3, 2012 22:30:13 GMT 2
Phoebe sõi oma jäätise viimased ampsud ära. "Ma ei tea, mis see asi on," lausus neidis. Tal oli veel palju aega ka, sest tüdruk oli väga noor. Tarkus peaks ju ometigi vanusega tulema. Phoebe ei tunnistanud seda küll endale, aga ta ei teadnud isegi, kes ta selline on. Ta pidi end veel leidma. "Oh, hea jäätis oli," lausus Phoebs, kui pokaal tühi ja ta selle natuke eemale lükkas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 3, 2012 23:36:15 GMT 2
"Küll sa selle ükskord leiad," oli noormees kindel. Inimesed on ju erinevad. Mõned leiavad enda unistused kiiremini mõned aeglasemalt. Meedias on olnud ju isegi jutte, kui kuuekümne või seitsmekümne aastased enda unistusi täidavad. "Halba jäätist ei ole ma veel enda elu jooksul saanud," sõnas Colin. Jah, mõni võis olla natuke liiga magus, aga täiesti ebameeldivat ei ole ta veel saanud. Kuna mehel oli veel jäätist alles, siis jätkas ta selle söömist.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 3, 2012 23:41:00 GMT 2
"Sellest kohast ongi võimatu halba jäätist saada, sest siin on parimad jäätised," lausus Phoebs. Ta vaatas veel, kuidas venna pokaal tühjeneb, sest ei jõudnud seda väikest kardirallit kuidagi ära oodata. Sealt võib ikka tõelise adrenaliinilaksu saada. "Siia peaks kunagi veel tagasi tulema," sõnas neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2012 0:16:43 GMT 2
"Ma ei oska öelda, kas just parimad, aga head küll," sõnas noormees süües veel pokaalist viimaseid sulanud jäätise riismeid. "Kui me nüüd siia linna ilusti paikseks jääme, siis võid sa siia kindlasti veel ja veel sattuda," leidis Colin. Pistnud viimase lusikatäie magustoitu endale suhu, lükkas ta pokaali eemale. Ta asetas lusika pokaali ning vaatas siis enda õele otsa. "Lähme?"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 4, 2012 0:20:12 GMT 2
OT: Võib Helenaga ka Colinile uue teema teha?
"Usu mind, meil on veel palju kohti avastada, kuigi mu lemmikuks jääb endiselt surnuaed," lausus Phoebe end püsti ajades. Siis pani ta nahktagi uuesti õlgadele ja võttis laualt oma tühja jäätisepokaali, et see kasutatud nõude riiulile viia. Nüüd siis tuleb juba midagi vahvamat ja seda oli Phoebs terve päeva oodanud, kuigi veel rohkem ootab ta seda, et Colin oma sõbrad jälle külla kutsuks ja seal tema crush ka oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2012 0:27:00 GMT 2
OT: Hetkel mitte.
"Kindlasti on," sõnas Colin, "ja surnuaed on alati su lemmikkoht seega ei ole see mulle sugugi uudiseks." Mees tõusis püsti ning viis ka enda pokaali ära. Kuna maksnud oli ta juba enne, siis nüüd ütles ta vaid leti taga seisvale neiule 'head päeva' ja astus uksest välja. Ta tegi auto juba kaugelt puldiga lahti. Istunud peagi autosse, pani kutt endale turvavöö peale ja muusika mängima. "Ja kus see kartirada täpsemalt asub?" pöördus Colin Phoebe poole.
|
|