24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 31, 2012 16:53:34 GMT 2
Tõsi ta on, et hingamisprobleemide vastu ei saanud. Chad jälgis terve see aeg Annat, kui ta enda hingamist korda saada üritas. Ta lootis, et neidis ütleb ise midagi, aga kui too endiselt vait püsis, ei jäänud noormehel muud üle, kui ise oma suu uuesti lahti teha. "Ma ei tea, kas ma olen ainus, kes praegu nii mõtleb, et see oli isegi parem kui ma mäletan," lausus kutt samuti naeratades. Tema käed olid ikka veel neidise ümber, aga kui Chad suudluse järgi aru sai, ei tohiks Annal selle vastu midagi olla. Mehes tekkis isegi õrn lootus, et äkki saavad nad ikkagi oma asjad joonde aetud ja uuesti alustada. Loomulikult ei saaks nad jätkata samast kohast, kust pooleli jäid, vaid peaksid võtma uue ja puhta lehe. Kuid praegu ei julgenud ta Annale veel oma mõttest rääkida, kuna kartis, et see lõhuks tema väikese õnneliku roosa mulli.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 31, 2012 17:02:50 GMT 2
Kas süüdi oli tõesti hästi pikale veninud suudlus või Chadi lähedus, aga Anna rindkere kerkis endiselt sügavate hingetõmmete ajal vägagi kiirelt üles-alla, just kui tüdruk oleks teinud enda elu kõige kiirema jooksu ja nüüd vaevleb hingamisraskustega, olles kohe otsi andmas. "Ei, sa pole ainukene," naeratas Anna õrnalt, kallutades pead õrnalt küljele. Talle lihtsalt meeldis minutite ja sageli isegi tundide kaupa jälgida mehe siniseid silmi, mis suutsid peegeldada peaaegu igat Chadi mõtet ja emotsiooni, kuigi nende lugemises oli näitsik vägagi kehv, aga mitte täitsa lootusetu. Chad polnud ainukene, kelles see õrn lootus tärkas. "Mis nüüd saab? Keerame uue lehe ja püüame otsast alustada või .." ei lõpetanud Anna enda lauset, jäädes küsivalt noormehele otsa vaatama. Võib-olla ei tahagi tüüp otsast alustada ja see suudlus oli lihtsalt mingisugune hetkeline vastutulek Anna'le, et neidis teda panniga korterist välja ei peksaks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 31, 2012 17:18:51 GMT 2
Chadi näole ilmus isegi kerge muie, kui ta vaatas Annat, kes oleks nagu siiani veel hingamisraskustes. Pärist sellist suudlust polnud vaja ka imestada. Chad läks kõigega ilmselt natuke liiale, aga ta ei suutnud end tüdruku huulte vastas kuidagi kontrollida, kui tal puudus teadmine, kas see suudlus neil mitte viimaseks ei jää. Ta lihtsalt pidi sellest maksimumi võtma. "Eks aeg teebki oma töö," lausus noormees. "Sa ei kujuta ettegi, kui palju olen ma sellest unistanud, et sulle uuesti nii lähedal olla." Neid sõnu lausudes püsis tema pilk kindlalt neidise silmadel. "Või lähme igaveseks lahku, tahtsid sa öelda?" küsis Chad ja tegi siis pisikese pausi, enne kui edasi rääkis. "Aga mulle meeldiks see esimene variant rohkem," tunnistas Kev lõpuks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 31, 2012 17:29:39 GMT 2
Õnneks suutis Anna enda hingamise peagi kontrolli alla saada, kuigi tüdruku süda tegi endiselt maksimaalselt pumpamistööd, pannes näitsiku koguni kergelt õhetama, mis siis, et otseselt polnud selleks põhjust. Chadi sõnade peale naeratas Anna õrnalt. "Tore teada, et ma pole ainukene unistaja, kes hoiab enda lootust ka siis üleval, kui ei paista ühtegi päikesekiirekest, mis näitaks õiget teed selle täitumiseks," lausus näitsik vaikselt, hoides enda kätt endiselt mehe kaelal, silitades pöidlaga õrnalt Chadi põske. Kevini tunnistuse peale, et mees eelistaks pigem uut algust, ei suutnud Anna teisiti vastata, kui kinkis noormehele veel ühe õrna suudluse.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 31, 2012 17:49:38 GMT 2
"Mitte kunagi ei tohi lootust kaotada," ütles Chad, üritades tarka nägu pähe teha, kuid hakkas siis naerma. "Tegelikult ei uskunud ma üldse, et sind kunagi veel oma silmaga näen. Sel viimasel päeval paistis kõik nii lõplik," jätkas noormees, kui oli jälle tõsinenud. Talle ei meeldinud eriti ebameeldivaid mäletusi meelde tuletada, aga need ilmutasid ennast iseenesest. Õnneks suutis Anna vaid mõni hetk hiljem need üksikud murelikuks tegevad mõtted mehe peast suudlusega kustutada. Chad vastas sellele suudlusele vaat et ahnemaltki kui enne, võttes samal ajal neidise õrnalt oma käte vahele. Üle pika aja tundis Chad, et teeb lõpuks midagi ka õigesti.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Aug 31, 2012 19:58:48 GMT 2
Annal polnudki tegelikult plaanis kunagi siia tagasi tulla, vähemalt mitte kaks aastat tagasi. Aga aastad möödusid ning igatsus selle koha ja siin elavate konkreetsete inimeste, keda ta tegelikult ei lootnud eestki leida, kasvas. Seega kui ta ülikoolist paar aastat vabaks võttis ja talle siin tööd pakuti, siis ei suutnud Ronnie keelduda. Momendiks kahetses ta enda tegu, aga hetkel oli ta vägagi rõõmus, et siia tagasi tuli. Ilma selle otsuseta poleks ta ilmselt Chadi nii pea või siis mitte kunagi enam kohanud. Kui Chad Anna enda käte vahele võttis, suudeldes teda ahnemalt ja kirglikumalt kui ennem, libistas neidis mõlemad enda käed noormehe kaelale, vastates tema suudlusele igati positiivselt. Ronnie pole ennast juba aastaid nii hästi tundnud, kui praegu noormehe käte vahel ja teda suudeldes.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Aug 31, 2012 22:01:37 GMT 2
Chad tundis, nagu oleks ta Anna suudlustest sõltuvuses, sest ta ei suutnud eemale tõmbuda isegi selleks, et omale paari hingetõmmet võimaldada. Kui olukord aga juba liiga kriitiliseks muutus, ei jäänud tal lihtsalt midagi muud üle. "Sa ei kujuta ettegi, kui väga ma sind igatsenud olen," lausus noormees vaikselt, kui oli enda hingamisrütmi jälle enam-vähem korda saanud. Noormehe vasak käsi puhkas endiselt Ronnie pihal, kuid parema libistas ta näitsiku juustesse. Võtnud ühe tüdruku juuksesalgu enda näppude vahele, hakkas ta sellega mängima, nagu kutil varem ikka kombeks oli. Mingis mõttes tundus see kõik jälle nii harjumatuna, kuid teisel hetkel näis Chadile, nagu polekski nad kunagi üldse lahku läinudki.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Sept 1, 2012 21:45:23 GMT 2
Anna oleks võib-olla suutnud vastu pidada vaid mõned üksikud sekundid, ennem kui Chad suudluse hingetõmbamiseks katkestas. Oli ka viimane aeg. Neidise rindkere kerkis ebakorrapäraste ja raskete hingetõmmete ajal kiirelt. Noormehe sõnade peale naeratas Ronnie õrnalt, libistades enda käe tagasi poisi põsele, vedades sealt edasi näpuga õrnu jooni üle terve Chadi näo. "Mina sind ka. Need kaks aastat tundusid just kui terve igavik," lausus näitsik peaaegu sosinal, sest polnud vaja paljut, et tema sõnad noormehe kõrvu kalduksid. Nii palju kordi on Anna unistanud praegusest hetkest - olla uuesti selle poisi käte vahel, kes suutis ta panna tundma ennast elusana, erilisena, kodusena ja armastatuna, midagi rohkemat pole tüdruk kunagi osanud soovida. Viimaks tema soov ka täitus. She is back in these arms. Kui Chad võttis Anna juuksesalgu enda sõrmede vahele, hakates sellega mängima nagu aastaid tagasigi, muigas neidis õrnalt, ennem kui vaikselt endamisi naerma hakkas.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Sept 1, 2012 23:32:59 GMT 2
"Tahad teada, mis on kõige suurem viga, mille ma oma elu jooksul teinud olen?" küsis Chad neidisele silma vaadates. Ta ei hakanudki ootama, mida Anna vastab, vaid otsustas selle ise ära öelda. "Sinust lahkumine," lausus ta vaikselt. Kui nüüd tagant järele mõelda, tundusid kõik need tülid ja probleemid täiesti mõttetud ja lahendatavad, kuid omal ajal olid 'ületamatud'. Muidugi olid nad siis ka nooremad ja mõtlesid ehk nii mõnegi koha pealt teisiti. Kogu see aeg, mil nad lahus olid, üritas Chad teiste tüdrukutega flirtimise abil Annat unustada, aga tegelikkuses tal see muidugi ei õnnestunud. Oma peas üritas ta endale küll vastupidist kinnitada, kuigi kasu polnud mingisugust. Asjad läksid veel eriti hulluks, kui ta mingi aeg järsku igas tüdrukus midagi Ronnie'le sarnast leidis, mis võttis Chadilt igasuguse tuju neid sebida. "Mis sulle nalja teeb?" küsis kutt, keerutades neidise juuksesalku ümber oma sõrme. Nagu näha, hakkasid kõik tema vanad kombed üksteise järel tagasi tulema.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Sept 2, 2012 11:15:23 GMT 2
Ka Anna pole elus midagi kahetsenud rohkem, kui kahe aasta tagust lahkumist. Tavaliselt püüab neidis ikka lahtised otsad, lahendamata tülid lõpetada, aga toona ta lihtsalt võttis enda paar asja ja läks. Samas juhul kui neidis oleks siia ka jäänud, siis kas nad oleksid jõudnud nii kaugele, kui nad praegu on. Kas nad oleksid tõesti suutnud enda tülid lahendada ja minna edasi või laskuda veelgi sügavamale arusaamatustesse? Loomulikult vanusel oli toona päris korralik roll - Anna oli 17 ja Chad juba 20. Suhtesolemine oli näitsiku jaoks vägagi uus asi ning lahkumine tundus siis kõige lihtsam viis. Kuulnud Kevini sõnu, naeratas Anna vaikselt, kinkides mehe huultele ühe lühikese õrna suudluse. Sättinud ennast mugavamalt istuma, olles endiselt kindlalt noormehe käte vahel, sulges neidis silmad, kui ta toetas enda pea vastu Chadi õlga. "Lihtsalt mulle meenus mingi õhtu, kui me istusime samamoodi diivanil - ma olin just pesemast tulnud ja siis sa mängisid samuti mu juuksesalguga ning korraga hakkasid naerma ja harutasid minu pikki juuksekarvu enda sõrmede ümbert lahti," lausus Ronnie vaikselt, suul lõbus muie.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Sept 2, 2012 19:49:24 GMT 2
Chad elas lahkuminekut raskelt üle. Kuna liiga paljud kohad Tree Hillis tuletasid talle Annat meelde, otsustas noormees oma algse valiku Wilmingtoni ülikooli asemel minna hoopis NYU'sse. Siiski sai ta New Yorgis elada vaevalt poolteist aastat, kui pidi oma vanasse kodulinna tagasi minema ning ka õpingud Wilmingtoni üle tooma. Nimelt leidis ta eemal viibides endale uue 'hobi' - illegaalse tänavavõidusõidu, aga see hakkas talle jamasid põhjustama. Lisaks veel traagiline õnnetus, milles suri kuti parim sõber... Aga kõigest sellest pole Chad veel Annale rääkidagi jõudnud. Chad nautis seda lühikest magusat suudlust, mille lõppedes janunes juba pikema ja kirglikuma järele, kuid aega oli neil ju piisavalt. Kutt ei kavatsenud enne lahkuda, kui Anna ta siit minema peksab, mis aga praeguse olukorra puhul ei tundugi väga tõenäoline. "Ma mäletan. Meil on nii palju ilusaid hetki olnud, mida on võimatu unustada," lausus noormees naeratades, näitsiku juuksesalk ikka veel sõrmede vahel.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Sept 2, 2012 20:04:37 GMT 2
Chad polnud ainukene, kes sattus seadusega pahuksisse. Ka Anna sattus New Orleansis sageli õhtuti valesse seltskonda, avades nii enda kuriteoregistri nii paari pisivarguse, mässu kui ka grafititega. Kuid õnneks piirdus neidis vaid paari kuuga, ennem kui suutis ise ennast paika panna ja sellele lõpu teha. Ometigi jättis see enda jälje. Seega pole Kevin ainukene, kellel on omad saladused, millest pole ta rääkinud Anna'le. Aega oli neil tõesti palju, kuigi neidis peaks peagi natukene ka enda ülikooli jaoks veidikene tööd tegema. Minemapeksmisest polnud tüdruku peas küll haisugi, tema poolest võiks Chad siia jääda kauaks tahab. Neidise korter on piisavalt suur, seega peaksid nad kahekesi siia küll ilusti ära mahtuma. "Kes rääkis nende unustamisest? Me peaksime hoopis neid aina uuesti ja uuesti läbi elama, kuni need on saanud osakeseks meie päevast," lausus Ronnie naeratades, libistades enda käe uuesti Chadi juustesse, mis olid küll tunduvalt lühemad kui tüdruku omad, aga neid oli vägagi mõnus sasida.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Sept 2, 2012 20:28:00 GMT 2
Pärast tagasitulekut ja poolt aastat Tree Hillis tundis Chad end peaaegu sama hästi nagu siis, kui nad Annaga veel lahku polnud läinud. Siis sai ta lõpuks aru, et linn pole milleski süüdi ning kõiges võis süüdistada vaid neid kahte. Pärast seda hakkas Kevini elu jälle tõusujoones minema ja sealt tuligi arvamus, et ta on edasi liikunud. Kui nad aga GPB's üle pika aja uuesti kokku juhtusid, sai noormees juba samal õhtul aru, et ta on ikka veel oma möödunud suhtes kinni ja mingit väljapääsu nagu polekski. Jäi üle ainult kaks võimalus: kas võita Anna endale tagasi või elada pärast tema nägemist läbi samasugune valu nagu kaks aastat tagasi, ainult et veelgi hullemal kujul. "Mulle meeldib see viis, kuidas sa mõtled," nõustus Chad täielikult neidise sõnadega. Pealegi ei suudaks ta neid mälestusi ka siis unustada, kui ta väga tahaks. Tema suutmatust unustada näitas juba möödunud aeg. Kui Ronnie nüüd kuti juukseid sasima hakkas, lasi Chad näitsiku juuksesalgu lõpuks lahti ja sulges silmad, näol rahulolev naeratus. "Ma mäletan, kui raske mul sind omal ajal püüda oli. Sa ei usaldanud mind alguses peaaegu üldse," lausus noormees lõbusalt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Sept 2, 2012 20:52:04 GMT 2
Anna see vastu NO's rahu ei leidnud. Peaaegu iga neidise riideese, mingi ehe, iPod, arvuti ja isegi need musta-valge kirjud ketsid meenutasid noormeest ja neid kolme kuud, mis olid tüdruku kõige õnnelikumad kuud üldse. Kevin mõistis teda paremini, kui keegi teine ja poisiga oli lihtne olla tõeline Ronnie, ilma et peaks ühtegi enda puudust ilustama. Jõudnud peale kahte aastat eemalolekut tagasi Tree Hilli, leidis näitsik alles siis mingitki rahu, aga kohanud tollel õhtul Chadi GPB's, armus Anna poissi just kui uuesti ning kuigi ta püüdis seda igat pidi varjata, ei tulnud see hästi välja. Tüdruku varjamine oleks peaaegu kõik ära rikkunud, eriti veel siis kui ta hakkas klubis noormehe vennaga flirtima. See oli viimane piisk karikasse ning Ronnie kartis, et kaotab seekord Chadi igaveseks, aga ometigi oli kutt praegu tema korteris, hoidis neidist enda käte vahel ning suudles teda samamoodi nagu kaks aastat. "Tore, sest sellisel juhul peaksime need mingi päev käiku ka laskma," naeratas Anna õrnalt, hoides enda silmi Chadi omadel. Mitte miski poisi juures ei tüüta kunagi näitsikut ära, sest alati leiab ta midagi uut ja põnevat või näeb vana asja uues valguses. "Ma pidin siiski veenduma, et sul on tõsi taga," turtsatas Anna kergelt, kuigi see oli vaid poolenisti tõsi. Teine pool oli seotud tüdruku vanemate lahutusega, nende tülidega enne seda ja need pidevad sõidud isa poole ning sealt jälle tagasi ema juurde. See jättis oma jälje Anna'le.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Sept 2, 2012 21:26:06 GMT 2
Kui Chad tol saatuslikul õhtul Anna uuesti nägi, ei saanud ta tüdrukult enam silmi. Absoluutselt iga tema žest või näoilme meenutas killukest minevikust. Ja siis kui näitsiku sõbrannad baarist justkui nõiaväel kadusid, võttis Chad seda märgina, nagu peaks ta nende tšikkide arust Annaga uuesti rääkima ja üritama teda tagasi võita. Ta oli sel hetkel veel ebakindel, aga õhtu edenedes hakkas ka miskit julguse sarnast avalduma. Praegu meenutas ta muigega olukorda, kui ta neidist suudelda 'ähvardas' ja too mitu sammu tagasi liikus. Mis puutub Matti, siis vennale on Chad juba praeguseks selle tüki andestanud, kuid mitte unustanud. Ronniega polnud tal samuti põhjust selle hetkelise vea pärast lõplikult lahku minna. Teoreetiliselt poleks saanudki, kuna nad ei olnud ju siis isegi mitte paar. Milleks tüdrukule ülekohut teha, kui ta isegi lahusoldud aja jooksul erinevate tšikkidega ringi aeles? "Kui sa mulle natuke aega annad, üritan ma midagi välja mõelda," lubas Kevin. Tallegi meeldis mõte nende kunagiste mälestuste taaselustamisest. Siis tekib ehk muljegi, nagu poleks nad kunagi lahku läinudki. Vääris igal juhul pingutamist. "Ma mõtlesin tükk aega, kummas meist see viga siis on. Et kas sina oled liiga kuri või on minuga midagi viltu. Käisin isegi sõpradelt nõus küsimas, kuidas ma peaksin sulle muljet avaldama, et sind mitte ära ehmatada," lausus Chad muige saatel. Ta mäletas, et tundis end mingi aeg koerana, kes üritab ninaga kaktust nuuskida.
|
|