|
Post by landon on Nov 17, 2012 18:36:46 GMT 2
"Las ma ise," palus Landon, kui õde oli juba autost väljas ja tassis enda kohvrit. Siiski oli Luce juba eesukse juures, mille poiss lahti tegi ning Rob lukustas puldiga ka kiirelt autouksed ning jäi ootama, et naine esikusse astuks. "Nii hirmutav?" küsis Landon muigega, kui neiu hetkeks kõike silmitsema jäi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 20:53:56 GMT 2
Let's shed a tear, shall we. Lucy raputas pead. "Lihtsalt... Hea on jälle kodus olla," vastas ta, kui üle ukseläve astus ja kohvri maha pani. Tjah, tema kodu oli sama vähe muutunud kui ülejäänud linn, aga ikka tundus see võõrana. Ju siis oli ta jõudnud juba ära unustada, missugune see maja oli. Ja juba tulidki tema vanemad teda kallistama ja pärima, kuidas tal läinud on. Koos liikusid nad köögi poole, et seal torti süüa. Pisut hiljem, mis oli tegelikult palju hiljem, sest tema vanemad tahtsid kuulda, kus ta käinud ja mida näinud on, ja kingitused tahtsid üleandmist, sai naine oma tuppa minna, kus teda tõesti vaasitäis lilli ees ootas. Mis siis, et ta lilli ei kannata. Nuusutanud ühte, lasi Luce silmadel üle oma toa liikuda. Kui miski polnud üldse muutunud, oli see tema tuba, kuigi ta oli üsna kindel, et ema käis siin regulaarselt tolmu võtmas. Väga kena temast... Tjah, vanemad said oma kingitused kätte ja neile need meeldisid, aga Landoni oma polnud ta ikka üle andnud. Niisiis pakkis naine oma kohvrit tasapisi lahti, kuni leidis hoolikalt ajalehepaberisse mähitud nutsaku, et see jumala eest viga ei saaks, teadagi see lennujaamade pagasikäitlus, ja tema pidi veel mitmest läbi käima, et siia saada... Kingitus oli õnneks terve. See käes, kõndis Lucy Landoni toa ukseni ja koputas. "Tulen sisse," ütles ta ja peitis kingituse selja taha, enne kui tuppa astus.
|
|
|
Post by landon on Nov 17, 2012 21:36:54 GMT 2
Landon naeratas Lucy sõnade peale. Hea, et õde jälle Tree Hillis oli. Koheselt tulid ema ja isa kallistama ning Lucyt küsimustesajuga ründama. Noormees astus pisut tagasi, et vanemad saaksid enda tütart poputada ja tema käest iga sõna sisse ahmida. Mõne aja pärast saigi õhtusöök läbi, kus Rob põhilise aja vaikis, et Luce saaks kõigest rääkida, vanemad olid ka ju nii ekstaasis. Mees läks enda tuppa ja avas youtube'i, et laadida üks video üles. Klõpsanud nupule, jäi poiss ootama, et see laeks, kuid ilmselt läks sellega palju aega, kuna tegu oli päris pika jutuga. 17 minutit. Kuulnud koputust, keeras Rob end tumepunases arvutitoolis ümber ja jäi ukseava poole vaatama. "Tule-tule, ma ei harrasta vabal ajal alasti ringijooksmist," lausus Landon turtsatusega.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 22:20:20 GMT 2
"See veel puuduks," turtsatas Lucy, kui ukse enda järel kinni pani. "Ma ei andnud sulle su kingitust üle," lausus ta, selgitamaks oma venna tuppa tungimist. Seda öelnud, tõi naine oma selja tagant nähtavale väikese kujukese. "See on Krišna, hindu armastusjumal. Teda peetakse Indias ka muusika mõjutajaks ja sina tulid mulle kohe meelde." Ta ulatas kujukese Landonile ja istus venna voodi servale. "Ma loodan, et ta toob sinu ellu rohkelt armastust ja rõõmu ja aitab sind ka muusika osas," sõnas Luce naeratades. OT: pilt ka
|
|