24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 13, 2012 21:31:18 GMT 2
Käimas oli reedene õhtu, mil Chad otsustas koos sõpradega pisut auru välja lasta, mis nädala jooksul kogunenud oli. Teatavasti on GPB puhul tegemist Chadi lemmikbaariga Tree Hillis. Oli see siis saatus või mitte, aga ühel hetkel leidsid kõik kolm mehega kaasas olnud semu endale tšikid käekõrvale ning vaene Chad jäi täiesti üksi leti taha istuma, sest tema lantima minna ei kavatsenud - ikkagi truu boyfriend ja puha. Tegelikult mõtles tüüp juba lahkumise peale, sest mida tal seal baaris ikka enam nii väga teha oli, kui sõbrad endale kaaslannad leidsid? Otsustanud enda viski enne minekut lõpuni juua, lasi ta pilgul üle ruumi liikuda. Seljas kandis mees valget t-särki, mille peal oli must nahkjakk ning jalas tumesiniseid teksasid ja musti Nike'i kosse.
OT: Elizabeth
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 13, 2012 21:59:08 GMT 2
Elizabeth veetis kodus kvaliteetaega, kuid viimaks otsustas modell siiski ka suhelda inimestega. Vahetanud mugavad riided ühe üsnagi liibuva kleidi vastu, seadis neidis sammud baari, kus talle kunagi varasemalt vägagi meeldinud oli. Jaki nagisse visanud, istus Lizzie leti äärde ning alles siis märkas modell Chadi. Enda asukohta veidi muutnud, istus Elizabeth mehe kõrval asuvale pukile ning tellis omale rummi. "Ainult jooks," lausus neidis seejärel turtsatusega ning viis pilgu Chadile.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 13, 2012 22:17:54 GMT 2
Tuttav hääl tõi Chadi mõtetest tagasi ning mees pööras pilgu enda kõrvale, kuhu oli ilmunud ei keegi muu kui Elizabeth. Nende vahel oli lühikest aega midagi 'vabasuhte' sarnast, kui mees veel New Yorgis elas - praeguseks oli sellest möödunud umbes aastake. Kuna Chadil tekkisid streetrace'idega jamad, tuli tal Tree Hilli tagasi minna. Sellega nende kahe vaheline suhtlus ka katkes. Mitte et mehel oleks õrna aimugi, mida Elizabeth nüüd siin tegi. Loodetavasti ei tulnud teda otsima. Kunagi võis ju neil lõbus olla, aga praeguseks oli (vähemalt mehe jaoks) see teema unustatud. "Ole nüüd. Akohoolikuks mind kohe kindlasti nimetada ei saa," teatas tüüp lõbusalt ning võttis oma klaasist väikeselonksu. "Aga mida sina siin teed, kui küsida tohib?" uuris Kevin, viies pilgu neidisele.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 13, 2012 22:42:47 GMT 2
Kuulnud meest, et teda alkohoolikuks nimetada saa, muigas Elizabeth kergelt. "Rõõm kuulda ning selle terviseks võtame," lausus neidis seejärel ning tõstis enda klaasi, kust ta ka hetk hiljem lonksu võttis. Kuulnud Chadi küsimust, mida ta siin teeb, muigas modell kergelt. "Mina elan siin kui aus olla. Otsustasin modelli maailmast väikse puhkuse võtta ning uuesti reaalsele maailmale natuke keskenduda," rääkis Elizabeth, keerutades oma rummiklaasi sõrmede vahel. "Ja sina? Kas sa ei peaks praegu ülikoolis olema?" küsis neidis seejärel, viies küsiva pilgu Chadile.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 13, 2012 22:56:47 GMT 2
"Terviseks," lausus Chad pead noogutades ning lõi enda klaasi Elizabethi omaga kokku. Tuju oli täna hea ja miks mitte natuke reedest õhtut tähistada? Naist polnud ka juba peaaegu sada aastat hiljem. Chadile tegi nalja mõte, et ta juba mitmendat korda samas kohas oma kunagiste vallutustega kokku juhtus. Hakkas nagu traditsiooniks juba muutuma. "Miks just Tree Hill?" uuris mees edasi. Maailmas oli piisavalt palju muid kohti, aga tema pidi just siia tulema. Mitte et see Chadi häiriks. Las elab, kus tahab. "Ma käin endiselt ülikoolis, aga tänaseks on loengud läbi. Mõtlesin reedesel õhtul vähe vabamalt olla, sest esmaspäeval tuleb jälle ennast käsile võtta," rääkis mees, pannes oma peaaegu tühja klaasi lauale tagasi. Kuidagi kahtlaselt kiiresti sai jook otsa. Peaks vist uue tellima?
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 13, 2012 23:19:16 GMT 2
Kui Chad temaga klaasi kokku lõi, ilmus neidise näole kerge muie. Huvitav, kas vanad ajad korduvad? Ega Elizabeth polnud ju teadlik, et Chad uuesti oma eksiga koos olid ja isegi kui ta oleks olnud, siis ta poleks end sellest teadmisest häirida lasknud. "Kuna ma elasin siin varasemalt. Enne seda, kui ma enda talenti modellinduses demostreerima maailmale läksin," rääkis Lizzie ning võttis suurema lonksu oma joogist. "Seega tundus normaalse mõttena, et tuleks elaks oma pausi ajal siin. Kuigi kui aus olla, siis poleks osanud sind siin kohata," jätkas modell seejärel kerge muigega. "Lõbus reedene õhtu küll, kui niiviisi üksi baarileti ääres jõid. New Yorkis tiirlesid ikka naised sinu ümber nagu kärbsed ja nüüd siin, Tree Hillis, näen sind siis üksinda joomas. Ai-ai," rääkis Elizabeth ning võttis uue lonksu oma joogist.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 13, 2012 23:45:52 GMT 2
Chad ei saanud küll aru, mis Elizabethi muigama pani, kuid ega see teda väga huvitanud ka. Tal polnud plaanis naisega vanu aegu meenutama hakata ega muud ebaeetilist, mida suhtes olev inimene teha ei tohiks. Nii palju oli tal veel mõistust peaks küll, kuigi üldiselt oli viskit juues kerge juhtuda tegema midagi sellist, mida pärast kahetseda. "Ma tean küll, et sa siin elasid, aga ikkagi poleks osanud arvata, et sa võid kunagi tagasi tulla. Ega ka mitte seda, et sa kavatsed modellinduses pausi teha. See tundus sulle ju nii hästi sobivat," rääkis Chad. Omal ajal ju armastas Elizabeth vahel nina korralikult püsti ajada tänu enda kuulsusele.. "Enda arust ma mainisin, et lähen oma vanasse kodulinna tagasi, aga ilmselt läks see sul ühest kõrvast sisse ja teisest välja," sõnas mees muige saatel. Elizabethil oli ilmselgelt liiga palju mehi ning naine ei suutnud enam isegi meenutada, kes talle mida rääkis. "Algselt tulin siia koos paari vallalise sõbraga, aga nemad leidsid endale tibid, kellega siit minema kaduda. Minul polnud mingeid tibisid vaja, sest mul on endal naine olemas," seletas Chad, miks ta nii üksi oli jäänud.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 0:38:41 GMT 2
Elizabeth kuulas noormeest ning võttis lonksu oma joogist. "Ega ka mina pole osanud arvata, et ma siia tagasi tulen, kuid näed. Siin ma nüüd olen," lausus naine ning viis pilgu Chadile. "Modellindus sobibki mulle ning ma kavatsengi jätkata, kuid elu modellina pole selline meelakkumine nagu see võib-olla tundub. Mõtlesin lihtsalt veidi rahulikumat elu elada, kuid seda ma suurlinnades just väga ilmselgelt teha ei saa," rääkis Liz muigega. Kuulnud nüüd, et Chad suhtes on, polnud Liz kaugel, et naerma puhkeda. Huvitav kui kauaks see nii jääb?
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 14, 2012 19:45:18 GMT 2
"Ma kujutan juba ette, kuidas kõik Tree Hilli mehed sinu peale tormi jooksma hakkavad," lausus Chad muige saatel. Okei, võib-olla pingutas ta selle ütlusega natuke üle, aga nii palju, kui tüüp mäletas, oli Lizziel alati meeste seas lööki olnud - kuulsate ja ilusate privileegid. Ja 'kõikide meeste' all mõtles ta loomulikult kõiki peale iseenda. "Aga on ju meelakkumine. Muudkui poosetad päevast päeva ja raha tuleb," vaidles tüüp Lizziele vastu. Tema kui mehe mõistusele ei jõudnud kohale, et tegelikult võib modellinduse näol tegemist olla küllaltki stressirohke ja üldse mitte nii kerge tööga. Mis aga rahulikumasse ellu puutus, siis selles oli naisel tõesti õigus. Tree Hillis oli rahulik - vahel isegi liiga üksluine. Elizabethi näoilme muutus, kui Chad enda suhet mainis, ei jäänud mehele märkamatuks. Enda arust ta küll midagi koomilist ei öelnud. "Mida? Sa ei usu?" küsis mees Lizile võimalikult tõsise näoga otsa vaadates.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 20:32:31 GMT 2
Elizabeth muigas kergelt noormehe sõnade peale. "Kõikide all mõtled sa ka iseennast?" uuris neidis muigega ning keerutas ühte blondi juuksesalku ümber oma nimetissõrme ja võttis lonksu oma joogist. Selle vastu poleks naisel endal midagi, kuna ta isegi tundis natukene mehest puudust, olgugi et Lizzie ei teadnud isegi miks. "See on kõike muud kui meelakkumine. Ma võin sebida sulle ühe pesumodelli tööotsa, siis saad teada, mis tunne see on," rääkis Elizabeth muige saatel. Vaatepilt oleks igatahes nauditav. "Teenid lihtsalt raha," lausus naine sarkastiliselt, kuid lai naeratus oli Lizi näol koheselt tagasi. "Usun, usun.. Ma lihtsalt... mnjahh," alustas naine, kuid ei lõpetanud siiski oma lauset.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 14, 2012 21:01:06 GMT 2
Chad teadis, et selline küsimus tuleb, mis muutis tema hääletooni veelgi lõbusamaks ja muretumaks. Elizabeth arvas endast tõesti liiga hästi, polnud see komme kuskile kadunud. "Seda võid sa oma unenägudes näha," andis ta naisele vägagi selga vastuse. Chadile oli alati meeldinud Lizzie kallal nokkida. "Tänan väga, aga see jääb ära," hakkas mees Elizabethi pakkumise peale naerma. Tema ja modell? Midagi veel hullemat ei oska välja mõelda? "Raha saab ka muudel viisidel teenida," lausus tüüp, jäädes natukeseks mõtlema oma seikluste üle NY's. Streetrace näiteks tõi edukate sõitude korral korralikult nutsu sisse, kuid sellel ettevõtmisel oli ka palju miinuseid. "Sa arvad, et ma ei saaks truu olemisega hakkama?" pakkus Chad naise lausele ise lõpu, kuid ta polnud kindel, kas Elizabeth just seda mõtles.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 21:52:09 GMT 2
"Ah et New Yorkis kõlbasin sulle ja siin nüüd enam ei kõlba?" küsis Elizabeth, kuid ta ei lasknud sellel end hetkel isegi mitte häirida. Veidi rohkem alkoholi ning ehk suudab Chad oma tsiki ära unustada. "Ja ära muretse. Küll ma näen," lisas modell veel seejärel ning tegi mehele silma, näol endiselt lõbus muie mänglemas. Liz tegi oma joogile põhja peale ning tellis omale uue rummi ja Chadile uue viski ja tasus nende eest ise. "Miks see ära jääb? Ma arvan, et sa isegi ei oleks selles väga kohutav. Või sa arvad, et sa ei saa sellega hakkama?" küsis Elizabeth seejärel lõbusal toonil ja võttis uue lonksu enese rummist. "Muidugi saab, kuid kui modellinduses on nii lihtne raha teenida, siis võiksid ju proovida. Või on sul raha vastu midagi?" küsis modell edasi, tumedate silmade pilku Chadile viies. Kui mees ise pakkus Lizzie lausele lõppu, turtsatas Elizabeth. "Seda ei öelnud mina, seda ütlesid sina. Teisisõnu ma ei kinnita ega ei lükka ümber," lausus naine lõbusa muige saatel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 14, 2012 22:04:33 GMT 2
"Vaata, ajad nimelt on muutunud. See toimus suhteliselt ammu ning ma olen enda eluga nüüdseks hoopis teise punkti liikunud, kuhu ei kuulu taolised suhted," rääkis Chad avameelselt. Ta oli siis üksi ja masendunud, vähemalt enamiku ajast. Tol ajal Chad veel ei teadnud, miks. Kui Elizabeth neile mõlemale uued joogid tellis, ei hakanud tüüp puhtast viisakusest enda oma tagasi lükkama, kuigi ise oleks ta eelistanud pigem õlut. Kaks klaasi viskit järjest ei ole just hea mõte, kui kavatsed samal õhtul oma jalgadel ja sirge kõnnakuga koju jalutada, tegemata seejuures midagi ebasündsat. "Võib-olla saaksin. Võib-olla ka mitte. Ma ei tea. Pole huvitatud," kehitas mees lihtsalt õlgu. Ta polnud kunagi sellistele asjadele mõelnud. "Modellindus pole ainus võimalus raha teenida," ei jäänud Chad tšikile vastust võlgu. Tegelikult oli tal mõte kunagi oma äri püsti panna ning isegi algkapital selleks oli olemas. Jääb ainult üle õiget aega oodata. "Mida iganes," lausus mees pead raputades ning lonksas siis oma jooki.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 22:33:51 GMT 2
Elizabeth kuulas noormeest ning ebavajalik osa läks modelli ühest kõrvast isse ning teisest välja. "Taolised suhted kuuluvad elu kõikidesse punktidesse. Sa ei pruugi sellega hetkel nõustuda, kuid küll sa sellest aru saad ühel hetkel," lausus Lizzie ning võttis suure lonksu oma rummist. See võiks talle veeidi kiiremini pähe hakata. "Ma ei väitnudki, et saa on ainus võimalus. Kas sa üldse kuulad ka mind?" torises Elizabeth ning viis pilgu Chadile. "Minu rõõmuks võiksid selle ju ikka ära proovida? Saad modellielu maigu suhu ning äkki hakkb see sulle isegi meeldima," jätkas Lizzie lootusrikkalt. Idee Chadist kui modellist oli küll üsnagi lambist naisele pähe tulnud, kuid ta ei suutnud sellest mõttest enam lahti lasta.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 14, 2012 22:55:41 GMT 2
Chad vangutas naise juttu kuuldes pead ja naeris lõbusalt. Mõni oli ikka endas nii kindel. "Ühel hetkel tuleb lihtsalt suureks kasvada. Mina olen seda teinud, aga sina nähtavasti mitte," jõudis ta järeldusele. Chad ei olnud enam see mässumeelne poisike, kellele ilmaski ühest naisest ei piisanud. Ta polnud veel piisavalt purjus, et enda seatud piire ületada. "Ei kuula ega tahagi kuulata, kui sa muudkui enda modellijamast jahvatad. Mäletad ju küll, et mulle pole kunagi meeldinud sel teemal pikalt lobiseda," seletas mees, miks ta just niimoodi käitus nagu ta käitus. Tüüp ohkas kergelt, kui Lizzie ikka veel oma modellivärgiga lõpetada ei tahtnud. Jessas, need naised ikka oskavad järjekindlalt oma teemat ajada. "Palju sa selle eest maksaksid?" küsis mees kulmu kergitades. Äkki mõte rahast paneks Lizzie vaikima, sest ilma kopsaka tasuta ei võtaks Chad ilmaski midagi nii totrat ette.
|
|