24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 15, 2012 0:07:51 GMT 2
"Aega on selle kiire asjaga," lausus Elizabeth muigega. "Elu tuleb siiski nautida. Pereelu jõuab elada ka hiljem," jätkas modell seejärel ja võttis lonksu oma rummist. See oli tõsi. Püsisuhetega Lizil hetkel kiiret veel ei olnud, seega kavatses ta elult võtta viimast. Kui nüüd Chad tasu küsis, oli tippmodell sunnitud veidi mõtlema. "5000?" pakkus Elizabeth seejärel välja. Ükski modelliagentuur ei maksaks verivärskele modellile nii palju, kuid samas Lizziel polnud vähimatki probleemi väike investeering teha. Chad aluspesus oli siiski nauditav vaatepilt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 15, 2012 20:32:40 GMT 2
"Äkki on viga selles, et sa pole veel leidnud meest, kes sinu põhimõtteid muudaks," arvas Chad, võttes viskiklaasi uuesti enda kätte. Hea kraam oli. "Aga kui sa kavatsed tõesti oma seiklejalikku elulaadi jätkata, siis lase käia. Ma tegelikult kahtlen, kas sa üldse kunagi millekski püsivaks võimeline oled," lisas mees, kui oli natukene mõelnud. "5000? Mõtled seda tõsiselt?" küsis Kevin kahtlevalt. Ühe väikese katsetuse kohta tundus seda tõepoolest palju. Samas tundus mõte alukate väel Lizzie ees seismisest kuidagi võõralt veider. "Ah, unusta see ära, mis ma enne ütlesin. Ma ei võta seda pakkumist vastu," mõtles Chad kiiresti ümber. Tema veenmine oli üks keerulisemaid ettevõtmisi üldse, mida Elizabethi just endale tunnistama sunniti.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 15, 2012 20:55:45 GMT 2
Lizzie kuulas noormeest ning muigas kergelt. "Võib-olla on sul õigus ning seni kuni sellie olevus mulle ette ei jää, seni ei kavatsegi ma end muuta. Olen ka hetkelise eluga väga hästi rahul," lausus Elizabeth ja võttis oma joogist lonksu. "Sa arvad minust ikka nii hästi. Olen meelitatud," jätkas Liz kerge turtsatusega. Aga kui nüüd mõtlema hakata, siis võis Chadil isegi õigus olla. Kui mees peaaegu nõus oli, oli Liz isegi rahul, kuid siis pidi ta muidugi uuesti ümber mõtlema.. "No kuule.. Ära hakka.. Kuidas teisiti oleks sul võimalik teenida 5000$ paari tunniga legaalselt," üritas neidis noormeest endiselt veenda. Ega modell nii kergelt ikka alla ei anna.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 15, 2012 21:55:31 GMT 2
"Aga räägi mulle enda unelmate printsist. Huvitav oleks kuulata, milline ta olema peaks," pakkus Chad järgmise teema välja. Tõesti, ega paha ei teeks teadmine Lizzie eelistustest. Aitab äkki tal naisi paremini mõista. "Nii on ju. Ma ei liialda absoluutselt. Sinu käitumisest on näha, et sa pole püsisuhteks valmis," seletas Chad, miks ta arvas, nagu ta arvas. Muidugi polnud tal kavas naist kuidagi solvata, sest üldiselt polnud Chad pahatahtlik. Ta rääkis ausalt ära, kui midagi arvas. "Legaalselt teel vist tõesti ei saa, aga ma ei tunne rahast praegu nii suurt puudust, et peaksin midagi nii naeruväärset tegema," rääkis mees. Ka tema ei kavatsenud alla anda, mis tähendab, et Lizzie võttis päris raske missiooni ette.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 15, 2012 23:57:59 GMT 2
Kuulnud seejärel Chadi küsimust unistuste printsi kohta, turtsatas Elizabeth lõbusalt ning võttis seejärel lonksu oma joogist. "Vaata peeglisse ja näed teda," lausus Liz noormehele kavala muigega ning libistas käega läbi oma juuste. "Aga mis reaalsusesse puutub, siis mul selline idaliseeritud versioon ühest mehest puudub. Olen piisavalt elu näinud, et teada, et sellist inimest ei eksisteeri ja kõige lihtsam viis, kuidas enda lootusi mitte petta on see, et mitte oodata niinimetatud printsi valgel hobusel," rääkis Elizabeth ausalt ning tegi joogile põhja peale. Kurat, see sai kuidagi väga kiiresti otsa. "Arva, kuidas soovid," lausus modell muigega. Tõsi, ta ei kavatsenud Chadi ümber hakata veenma. Milleks ta olekski seda pidanud tegema? "See ei ole naeruväärne. See on ju niii lihtne. Poosetad natuke ühte pidi ja natukene teist pidi ja pappi lendab," tegi Lizzie lõbusa muigega Chadi järgi. "Mida sul kaotada on?" küsis naine seejärel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 16, 2012 1:00:37 GMT 2
Elizabethi vastus ajas Chadi veel rohkem naerma kui Elizabethi enda. Tema ja Lizzie unistuste prints? Vot see oli alles uudis. Pommuudis. Ettekujutus reaalsusest kõlas aga loogilisemalt. "See on kõige mõistlikum tekst, mida sa üldse kunagi ajanud oled ," lausus Chad tunnustavalt. Loomulikult ei saanud sellist printsi eksisteerida, sest naised ei jäänud k u n a g i 100% rahule. Alati oskavad nad leida mingi vea ja vigiseda, kuid neile tuleb andeks anda - ikkagi emotsionaalsemad kui mehed ja puha. Chad raputas muiates pead, kui Lizzie ikka oma modellijama ei jätnud. Õudne. Aga vähemalt ajas see tekst teda naerma ning Chadi järgitegemine õnnestus naisel ka päris hästi. "Sa ei jäta mind enne rahule, kui olen enda nõusoleku andnud?" vastas Kevin naise küsimusele omapoolse küsimusega. "Ja muide, varem jõid sa minu mäletamist mööda vähem," lisas ta, pilk Lizzie tühjale klaasile kinnitunud, samas tema enda omast oli üle poole veel alles.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 17, 2012 20:04:10 GMT 2
Kuulnud, et see oli kõige mõistlikum tekst, turtsatas Elizabeth kergelt. "See on nüüd üks nendest kohtadest, kus ma ei tea, kas ma peaksin pigem meelitatud või solvunud olema," lausus naine muigega ning tundis, kuidas alkohol oma tööd hakkas tegema. "Aga hetkel sinu rõõmuks võtan seda vist pigem komplimendina. Siiski olen sunnitud tunnistama, et ma ajan alati mõistlikku teksti. Või nohh.. Peaaegu alati," rääkis Lizzie särava naeratuse saatel, tumepruunid silmad mehe omi piidlemas. "Ma lihtsalt ei näe põhjust, miks sa peaksid keelduma. Siis mõistaksid mind veidi paremini äkki," lausus modell ja tellis omale just uue joogi enne seda, kui ta Chadi lauset kuulis. "Sul võib õigus olla.. Või siis on asi selles, et sina jõid enne rohkem kui mina ja nüüd kui sa oled hakanud natukene normaalsemas koguses alkoholi tarbima, siis sulle lihtsalt tundub, et ma nüüd rohkem tarbin," rääkis Elizabeth, olemata isegi kindel, kas Chad ta jutule pihta sai. "Aga igatahes. Selle terviseks võtame eksole," lausus naine muigega ja tõstis oma klaasi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 17, 2012 21:48:08 GMT 2
"Mina ei oska ka sulle midagi soovitada. Mõtle nii, nagu sulle rohkem meeldib," arvas Chad. Sihilikult polnud ta naist kindlasti solvanud, kuid meelitusega polnud mehe arvates samuti tegu. Kuulanud, mis naine järgmisena ütles, tüüp noogutas kergelt. Mõni siin oli enesekindel nagu alati. "Olgu, ma võin selle ju korra ära proovida, aga enne tahan ma enda raha," mõtles Chad eelkõige finantspoolele. Oma joobeastmest hoolimata sai mees väga hästi aru, mida Elizabeth enda lausega mõtles. "Jah, nüüd joon ma tõesti vähem, kuid sellegipoolest olen kindel, et sina jood kõvasti rohkem kui enne," tögas ta naist. Kui Lizzie enda klaasi tõstis, tegi mees sama ning seejärel lõid nad klaasid kokku. Järjekordne lonks viskit voolas peagi mehe kõrist alla. Ka temale hakkas alkohol oma mõju avaldama, kuid üldiselt läks Chadil selleks tublisti rohkem aega, et kaotada kaine mõtlemine.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 18, 2012 0:18:53 GMT 2
Kui Chad andis lõpuks alla ning nõustus pildistamisega, ilmus Elizabethi näole võidukas naeratus. Ta oligi suutnud selle ära teha! "Pool ette, pool saad pärast," lausus Lizzie seejärel lõbusa muigega. "Vastasel juhul mõtled äkki ümber ning lased rahaga jalga," lisas modell ning võttis uue lonksu oma joogist. "Kusjuures mul on isegi tunne, et sul on õigus.. Aga samas hetkel ei näe ma erilist probleemi selles. Probleem oleks see alles siis, kui ma jätkaksin liigse alkoholitarbimisega ka siis, kui ma modellimaailma tagasi pöördun. Hetkel on savi. Peaasi, et õnnelik olen," rääkis Elizabeth ning keerutas rummiklaasi sõrmede vahel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 18, 2012 2:05:59 GMT 2
Jah, sel korral sai Elizabeth Chadi nõusse, mis ei kuulnud kohe üldse mitte kergete ülesannete hulka. Aga kes ütleks ära nii suurele rahasummale? Peaks päris loll olema sel juhul, kuna mees ei pidanud poosetamist endiselt mitte millekski. "Sobib," jäi mees Lizzie tingimusega nõusse. Chad poleks küll rahaga jalga lasknud, kuna tegu oli ikkagi aumehega, aga ta ei hakanud naisele praegu vastu vaidlema. "Purjus modell ei kõla tõesti hästi. Eriti veel siis, kui ta peaks poodiumil kõndides libastuma ja sealt alla sadama," pidi mees Elizabethi öelduga nõustuma. Kusjuures suutis ta hetkel ülihästi ette kujutada, millisena näeks välja purjus Lizzie teekond poodiumil... Naisele ta oma mõtteid muidugi mainima ei hakanud.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 19, 2012 20:35:02 GMT 2
Kui Chad nõusse jäi, oli Elizabeth taaskordselt meeldivalt üllatunud. "Kas mulle ainult tundub või sa kipudki kuidagi üllatavalt palju nõustuma minuga?" küsis naine lõbusalt, silmad kerget alkoholist säramas. Polnud just eriti Chadi moodi, keda Elizabeth mäletas. "Mitte, et mul selle vastu oleks või midagi..," lisas modell seejärel naeruturtsatusega ja võttis uue lonksu oma joogist. Naine viis hetkeks oma pilgu mustale üsnagi liibuvale kleidile ja vaatas seejärel lõbusalt Chadile otsa. Juttu kuuldes puhkes naine valjult naerma. "Kui aus olla, siis see ei oleks just väga tore tõesti. Eriti kui tegu oleks veel sellise tippmodelliga nagu mina. Kuigi nohh.. Kui ma sealt alla sadades sinu käte vahele langeksin, siis selle vastu poleks mul midagi," rääkis Elizabeth lõbusalt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 20, 2012 22:05:02 GMT 2
Elizabethi küsimuse peale hakkas Chad naerma. Tema küll aru ei saanud, et kipuks Lizziega nõustuma rohkem, kui tal kunagi kombeks oli. Ega nende iseloomud omavahel eriti ei sobinud, kuid joogise peaga jääb see tagaplaanile. "Oleneb millest. Ma ei usu, et oleksin nõus tegema midagi hullumeelsemat, kui sinult raha vastu võtmine ja muu sinna juurde kuuluv jama," lausus mees, kui oli natuke aega mõelnud. "Oled sa kindel, et saad oma jalgadel siit minema jalutatud?" esitas Chad naisele küsimusele, hääletoon kahtlev. Lizzie polnud temast märgatavalt palju rohkem joonud, kuid alkoholi mõju tundus olevat kõvasti suurem. "Ma ei usu, et sul tekib veel kunagi võimalust minu käte vahele langeda, kuid hea nali sellegipoolest," ei saanud mees jätta mainimata.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 20, 2012 22:18:26 GMT 2
Elizabeth kuulas noormeest ning lõbus muie oli naise näol. "Ma julgen pakkuda, et modellindus on sinu jaoks umbes täpselt piisavalt hullumeelne, millega veel nõustuda," lausus Eliza särava naeratusega ja ta võttis lonksu oma rummist. "Kuigi samas mul poleks midagi selle vastu, kui sa mõne veelgi hullumeelsema ideega nõus oleksid," lisas naine seejärel kergelt kavala muigega. Mehe küsimust kuuldes turtsatas Elizabeth kergelt. "Kui aus olla, siis pole ma selles sugugi kindel. Aga noh.. Selle pärast muretsen siis, kui see probleem päevakorda tekib," rääkis Liz seejärel muigega ja võttis joogist taaskordse lonksu. Naine teadis, et ta jäi suht kiiresti täis, kuid see ei häirinud teda sugugi. Chad oli teda varasemaltki purjus peaga näinud.. "Seda sa ei usu praegu, kuid samas sa ei tea kunagi, mida tulevik tuua võib," lausus Elizabeth kavala naeratuse saatel ja taaskordselt võttis neidis lonksu joogist, mis oma maitset oli kaotamas.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 20, 2012 22:40:08 GMT 2
"Paar pilti ei oleks midagi hullu, aga püsivalt ma seda ei teeks," lausus mees ilma igasuguse naljata. Kaine peaga ei võtaks ta Elizabethilt ilmselt ka raha vastu... Imelik hakkaks lihtsalt. "Ära sa mainigi. Ma ei ole enam nii lapsik. Need ajad on möödas," kommenteeris Chad Elizabethi lauset hullumeelsete ideede kohta. Mõni oli ikka väga lõbusas tujus. Ega Kevini tujul ka just eriti viga polnud, kuid ta suutis ennast mingil määral kontrollida. Elizabeth ilmselgelt enam ei suutnud. Sõnatult vaatas mees Lizziet, kes kohe kuidagi enda joogiklaasist eemale hoida ei saanud. Kui nii jätkub, ei lähe ta mitte mingil juhul oma jalgadel siit koju. Ei suuda endale taksotki tellida... "Ausalt, ma ei ole sinust enam 'selles' mõttes huvitatud. Otsi endale parem mõni mees, kes oleks. Ma ei usu, et sa sellega hakkama ei saaks," rääkis Chad, lootes, et tema sõnad kuidagi solvavalt ei kõlanud. Tal polnud üldse midagi sellist plaanis.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 20, 2012 23:15:21 GMT 2
Naine kuulas noormeest ja kerge muie vallutas ta näo. "Miks mitte, kui see on sinu arvates nii lihtne ja toob raha nii kergelt sisse?" esitas Elizabeth Chadile küsimuse. Tõesti, miks mitte? "Ka täiskasvanud peavad vahest lapsikud olema. See on see, mis teeb elu nauditavaks ning kuna elu on lühike, siis seda tuleb Nautida," rõhutas naine viimast sõna ja vaatas mehele laia naeratusega otsa. "Ja lapsik olemine pole alati sugugi halb, seega ära räägi sellest nii, nagu see oleks," lisas Lizzie seejärel ja võttis uue lonksu oma klaasist, kuhu oli vaid umbes ühe lonksu jagu jooki jäänudki. "Ma tean, et sa ei ole, aga kui aus olla, siis teeb see asja vaid huvitavamaks, kuna on olemas kerge võõimalus, et mina olen huvitatud sinust. Ma tean, et ma saaksin sellega hakkama, kuid see ei paku enam mingit pinget," lausus Elizabeth turtstusega ja tegi seejärel klaasile lõpu peale ja tellis omale koheselt uue.
|
|