19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 12, 2012 23:31:07 GMT 2
"Ei nimetaks seda just halvaks, aga palja silmaga eriti paljut ei tabaks. Oleneb muidugi, mitmendas korrusel ja elad ja kus sinu aken asub," seletas Xavier lõbusal toonil. Yeah, huvitav oleks ju sisse piiluda, kui Elizabeth näiteks parajasti riideid vahetab. Iga mehe unistus. "See oli mingi vihje?" oletas Xavier, mõeldes ikka täielikult vasakule. "Kui mul oleks õrna aimugi, kui vana oled sina, oskaksin ehk sellele küsimusele ka vastata," kehitas Xavi õlgu. Ta aimas, et Elizabeth võiks olla kahekümnendate alguses, aga täpset numbrit pakkuda ei osanud. "Pedofiil Elizabeth Birkinson. Kõlab karmilt," lausus Xavier naljaga pooleks. Praegusel hetkel poleks tõesti see suhe seaduslik, kuna kutt oli alles seitseteist... Mitte et see Xavit tagasi tõmbaks.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 12, 2012 23:42:10 GMT 2
Elizabeth muigas kergelt kui ta noormeest kuulas. Mnjaa.. Mehe jutul oli point ilmselgelt sees. "Peamiselt olen aktiivne küll teisel korrusel, selles on sul õigus," lausus neidis muige saatel. Kuulnud seejärel Xavieri küsimust, et kas see oli vihje, turtsatas modell kergelt. "Noh.. Sellele järeldusele lasen sul endal jõuda, et kas see oli või mitte," lausus Elizabeth seejärel. Neidis oli loodud õrritajaks ja ta ei kavatsenud end ka siis muuta, kui tegu oli noormehega, kes temast tunduvalt noorem oli. Tõsiasi, et Xav temast huvitatud oli, tegi asja vaid Lizi jaoks veelgi huvitavamaks, kuna ta oli veendumusel, et noormees nii lihtsalt alla ei anna. "Mina olen kogu oma ilus 23-aastane," vastas Lizzie seejärel kerge turtsatusega ning kui ta kuulis enda nime ees sõna pedofiil, puhkes modell naerma. "Kõlab küll. Need kolm sõna teeksid mu küll kuulsamaks, kuid samas mõjutaksid mu karjääri hukatavalt. Selliste naljadega võid ajalehes välja tulla siis, kui ma olen juba vana ja kole," lausus Elizabeth ning krimpsutas nägu, kui ta oli sunnitud endast mõtlem kui ühest vanast ja kortsulisest vanaprouast.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 13, 2012 20:57:35 GMT 2
"No näed. Siis ma ei pannudki binoklimõttega väga mööda, aga eelistatud oleks muidugi variant, et ma seda kasutama ei peaks," sõnas kutt. Yeah, ta hellitas endiselt lootust, et saab kunagi ligipääsu naise magamistoale ega vaevunudki oma mõtteid varjama. Kui Elizabeth tahaks, võiks ta selle kõik täiesti edukalt ridade vahelt välja lugeda. "Teeme nii. Mulle tänasest õhtust täielikult piisab," oli tüüp endas kindel. Mida rohkem Elizabeth teda õrritas, seda kaasahaaravamaks muutus mäng ka Xavi jaoks. Tekkis tunne, et lõpetada on peaaegu võimatu. "Vau, ma pidasin sind nooremaks," nöökis kutt. Ta teadis, kui tõsiselt suhtuvad naised enda vanusesse ja selle kommenteerimisse, aga kui juba kiusamiseks läks, tuli seda korralikult teha. "Rahu-rahu. Ega ma nüüd nii tropp ka ei ole, et sulle meelega käru hakkaksin keerama. Varsti olen kahekateist täis ka ning siis nagunii enam vahet pole," sõnas Xavier muige saatel. See tema 'varsti' tuleb küll ligi nelja kuu pärast, aga keda huvitab? Natuke vanemad ja kogenumad naised olid head vahelduseks alaealistele plikadele, kellest Xavil juba niikuinii kõrini oli.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 13, 2012 22:17:58 GMT 2
Kuulnud noormehe lauset, raputas Elizabeth lõbusa muigega pead. Tundus, et Xavier arvas, et tal on reaalne võimalus, kuid vähemalt hetkel ei kujutanud Liz ette, et see tõesti reaalsuseks võiks saada. Neil oli siiski vanusevahe kuus aastat, mis neidise jaoks tundus vägagi suur number. Ta oli kordades olnud ka endast nooremate tüüpidega, kuid 17-aastane tundus modelli jaoks hetkel alles justkui laps. "Vaatab jooksvalt," lausus Elizabeth seejärel noormehele. Kuulnud mehe kommentaari tema vanuse kohta, turtsatas neidis kergelt. "Selline asi mulle isegi täitsa sobib. Nüüd muidugi mõtlen, et oleksingi võinud end ju nooremaks valetada," lausus Liz ning viis pilgu Xavierile, jätkates kõndimist oma kodu poole. "Seda sa arvad hetkel, kullake. Sinuvanused noored ei mõtle - te tegutsete tunnete ajel. Seega suudan sind korra välja vihastada ning selline uudis on ajalehtede esikaantel."
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 13, 2012 22:39:13 GMT 2
Loomulikult hindas Xavier oma võimalusi täiesti lootustandvateks. See polnud kaugeltki mitte esimene kord, kui ta endast vanemat naist üritas sebida. Üks põhjus, miks Xavier üldse nõustus vahel oma ema agentuuris käima, oli see, et nii sai ta seal ringi sibavaid modellitšikke nillida, kellest suurem osa olid siiski vanemad kui 17. Kutt ei saanud aru, miks Elizabeth nii väga numbrites kinni on. Kuus aastat? Ja siis? "Kui 17-aastane tüdruk on koos 23-aastase mehega, peavad kõik seda igati normaalseks, aga kui asi muutub vastupidiseks, vahitakse enamasti viltu. Minu meelest on see ebaaus," ütles Xavi enda arvamuse välja. "Seda küll, aga sinu tegelikku vanust poleks vist kuigi raske välja uurida. Minu puhul kehtib kahjuks sama tõde," sõnas kutt muiates. Ta võiks ju öelda, et on näiteks 19 või 20, aga valed kipuvad kiiresti välja tulema. "Mida sa ajad? Keegi ei usukski mind, kui ma üritaksin sind ahistamises süüdistada. Loogiline ju, et ma ise valisin selle tee," vaidles Xavi vastu. Miks peaks keegi Elizabethi-sugune üldse poisikesi ahistama? Need on nõus pigem järjekorda võtma, et tema magamistuppa pääseda. Kohalejõudmisega polnud tüübil üldsegi mitte kiire. Hea meelega jalutaks ta veelgi aeglasemalt, et jääks rohkem aega järgmise plaani mõtlemiseks.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 13, 2012 23:09:28 GMT 2
Elizabeth kuulas noormeest ning pidi nentima, et tal on õigus. "Oh sind kullakest," lausus neidis õrna muigega. "Tahad ma avaldan sulle ühe elutõe? Elu ongi ebaaus. See ei pruugi meile meeldida, kuid samas selle vastu võidelda on kohati võimatu," rääkis Elizabeth ning libistas käega läbi oma pikkade blondide juuste ja viis seejärel oma pilgu Xavierile. Neidis pidi tunnistama, et noormees oli igati hea välimusega ning tundus, et tal on isegi mõistust peas, mis muutis nooruki isegi kergelt ahvatlevaks. Siiski tuletas Elizabeth endale mõtteis meelde, et tegu on temast aastaid noorema kutiga, mis naise tagasi mõistuse juurde tõi. "Kahjuks on see tõsi. Mida kuulsam oled, seda keerulisem on teiste jaoks huvitav olla, kuna kõik sinu elu on erinevatel fännilehtedel või wikipedias kirjas," lausus Elizabeth seejärel, viies tumepruunide silmade pilgu hetkeks uuesti Xavierile. "Sa arvad, et nad ei usuks. Võib-olla on sul õigus, kuid meediale piisab ühest pisikesest vihjest ja sõltumata sellest, kas asi oli tõene või mitte, peaksid varsti kõik mind pedofiiliks. Usu mind, sellist juhtumit ma isegi nägin," rääkis Elizabeth noormehele. See oli tõsi, üks kaasmodellidest oli täpselt seda moodi alla läinud.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 13, 2012 23:38:35 GMT 2
"Sa võid ju minust mõni aasta vanem olla, aga see ei tähenda, et mina poleks piisavalt palju ilma näinud ja kogemusi korjanud," teatas Xavier, jälgides blondiini, kes nähtavasti oma juuksežestiga midagi öelda tahtis. Ja loomulikult sellised väikesed liigutused avaldasid kutile mõju. Hea meelega oleks ta isegi neid kiharaid silitada tahtnud, aga Xavi kinnitas endale, et sellega on veel aega. Mis Xavieri välimusse puutus, siis pikkust oli talle korralikult antud ning samuti ka paljude naiste jaoks ligitõmbav keha - treenitud lihased ja puha. Ainult nägu tundus veel pisut lapselik. Ja muidugi oli tal ka mõistust. Vajadusel võis tüüp muutuda suurepäraseks strateegiks, sest ta teadis, kuna on mõistlik midagi teha/öelda või tegemata jätta. "Ära sa üldse kelgi. Mina ei teadnud enne tänast sinust mitte midagi peale nime ja tõsiasja, et sa tuntud modell oled," nöökis Xavi. "Su mõtted liiguvad õiges suunas," nentis Xavier fakti, jäädes natukeseks mõtlema, enne kui ta uue ideega lagedale tuli. "Aga mida sa arvad salajastest suhetest?" esitas ta neidisele küsimuse. Tema arust tegi see just asja veelgi põnevamaks, kui tuli midagi avalikkuse eest varjata.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 0:02:18 GMT 2
"See täpselt seda tähendabki. Ära ülehinda ennast, kallike," lausus modell seejärel kerge muigega, lisades lause lõppu ka kerge hellitusnime. Tänapäeva noored kippusid arvama, et nad teavad kõike ning kõiki ja neile ole peaaegu et võimatu selgeks teha, et tegelikult ei tea nad midagi. Selles osas ei olnud muidugi Elizabeth omal ajal mingi erand. Kuulsaks saamine polnud pooltki nii kerge, kui neidis oli arvanud. Kuulnud Xavieri lauset, et ta ei teadnud temast eelnevalt peaaegu et midagi, puhkes Elizabeth naerma. "Aga kui sa tahaksid, saaksid sa tõenäoliselt terve minu eluloo netist teada. Aga kui minul selline soov sinu kohta oleks, siis selline variant minul puuduks. Välja arvatud juhul muidugi, kui ta Facebooki või kuhugi oma tervet elulugu pole üles kirjutanud, kuid ma loodan, et sa päris nii loll ka ei ole," rääkis Elizabeth noormehele kerge naeratuse saatel. Küsimus salasuhtest tuli tütarlapsele vägagi suure üllatusena ning modell oli isegi sunnitud veidi aega mõtlema. "See on kahtlemata põnev, kuigi salasuhted kipuvad siiski lõpuks välja tulema. Eriti, kui üheks osapooleks on kuulsus," avaldas Elizabeth oma arvamuse.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 14, 2012 19:35:00 GMT 2
Xavier turtsatas Elizabethi lause peale. "Hoopis sina oled praegu see, kes mind alahindab. Aga ma hoiatan... ära provotseeri mind, kui sul pole aimugi, kuidas kõik lõppeda võib,"üritas noormees jääda võimalikult salapäraseks. Vaikselt hakkas olukord liikuma juba selles suunas, nagu mängiksid need kaks kassi ja hiirt ning loomulikult tundis noormees, et tema ülesandeks sai kanda kassi rolli. "Just, kui ma tahan. Aga võib-olla sooviksid sa hoopis ise mulle terve enda eluloo jutustada ning minult saaksid vastutasuks sama? Usu mind, mul juba on millest rääkida. Näiteks magamistuba on selleks äärmiselt sobiv koht," oli tüüp täiesti kindel. Xavieri kõnepruuk võis küll olla labane, kuid vähemalt oli ta aus ning ei hakanud keerutama ega ümbernurgajuttu ajama. Xavi muigas kergelt, kui modell tema küsimuse peale mõtlema jäi. Polnudki väga halb pakkumine, või mis? "Selleks tulebki olla ettevaatlik. Paras väljakutse, aga mitte midagi võimatut. Ma võin sulle tõestada," seletas kutt, pilgutades samal hetkel blondiinile kavalalt silma. See võib küll aega võtta, aga Xavier oli kindel, et mingi aeg õnnestub tal modell siiski ära rääkida. Kui ta ühel hetkel kogu oma sarmi mängu paneb, ei tohiks mingeid suuri probleeme tekkida.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 20:12:11 GMT 2
Naise näole valgus lõbus muie kui ta mehe sõnu kuulis. Elizabeth kippus olema vägagi uudishimulik ning Xavieri sõnad tekitasid naises huvi, kuidas see lõppeda võib. Mitte, et neidis ei oleks aimanud, mida mööda noormehe mõtted käisid, kuid oleks siiski huvitav ka selles veenduda. Iseasi kui kaugele modell oleks lasknud sellel kõigel minna. Lizzie jäi seejärel seisma ning vaatas Xavierile kerge muigega otsa. "Mis siis, kui ma tahan just teada, kuidas see kõik lõppeda võib?" küsis modell seejärel ning libistas oma nimetissõrmega aeglaselt üle nooruki huulte. Naine vaatas lõbusalt Xavierile veel mõne hetke otsa, kuid seejärel jätkas liikumist. Õrritamine for the win! "Ma ei tea, kuidas sinu ema on sind õpetanud, kuid elu on mulle õpetanud, et magamistoas on tunduvalt lõbusamaid asju teha kui jutustada oma elulugusid," lausus Elizabeth lõbusa turtsatusega. Kuulnud Xavieri arvamust salasuhte osas, ilmus naise näole lõbus muie. Ah, et Xavier tahab talle lausa seda tõestada.. Modell jäi taaskordselt seisma ning kummardus mehele lähemale, kuid selle asemel, et noormeest suudelda, kummardus ta Xavieri kõrva äärde ning sosistas: "Vaatab seda asja viie aasta pärast uuesti, kullake." Elizabeth sellel korral ei eemaldunud noormehest, vaid jäi Xavierile lõbusa ilmega otsa vaatama.
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 14, 2012 20:52:06 GMT 2
Xavier oli endiselt vana rahu ise. Tal polnud mitte kuskile kiiret. Mida kauem ta oma plaaniga venitas, seda pinevamaks muutus olukord, mida võiks ka üheks noormehe eesmärgiks nimetada. Ühel hetkel võidab ta niikuinii. Kindel siht silme ees, tabas Xavi Elizabethi pilgu ega kavatsenudki esimesena mujale vaadata. Ta teadis, et Elizabeth oli rohkem huvitatud kui välja näitas. Ja selline taktika kutile sobis. Xavier oli Lizzie äkilisest liigutusest üllatunud, kuid tema nägu ei reetnud ainsatki emotsiooni. "Sa saad selle teada, aga mitte praegu. Kannatust, tibuke, kannatust," lausus tüüp vaikselt, peaaegu sosistades, aga oli kindel, et mitte ükski tema sõna ei läinud naise kõrvust mööda. "Seda räägid sa alaealisele kutile? Häbi ei ole?" küsis Xavier turtsatuse saatel. Jah, muidugi sai ta aru, missuguseid lõbusaid tegevusi naine silmas pidas. Ei vajanud just üleliia palju mõtlemisvõimet. Kui tšikk talle järjekordselt liiga lähedale tuli, vaatas Xavier teda võimalikult ükskõikse pilguga ega teinud vähimatki katset sellest midagi muud arendada. Äkki siis tõmbab mõni enda upsakust natuke tagasi? "Ei-ei, kindlasti mitte. Viis minutit kõlaks igal juhul paremini," pidi noormees tunnistama. Kurat seda teab, mis Xavier viie aasta pärast teeb...
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 21:40:18 GMT 2
Elizabeth muigas kergelt. "Kallis, ma ei ole kannatlik inimene.. Lihtsalt, et sa teaksid," lausus naine, kui ta oli mehe sõnu kuulnud. "Ah et nüüd oled alaealine ja pisikene poiss?" küsis modell naerdes. Oh neid mehi.. Kes kurat neist aru peaks saama? Kui Xavier mitte midagi enamat ei üritanud, oli modell isegi veidi pettunud. See aga ei tähendanud, et Elizabeth ise nii kergelt alla annaks. "Arvad? Tõesta," lausus noor naine vaikselt, tumepruunide silmade pilk kindlalt mehel ning huuled kergeks naeratuseks kaardumas. Huvitav, kas Xavier kavatseb sellele endiselt vastu panna? Kui kavatseb, siis noh.. Sitt lugu..
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 14, 2012 21:51:34 GMT 2
"Siis järelikult peab sinust kannatlik inimene saama. Minu juhendamisel muidugi," ei kavatsenud Xavier alla anda. Kui Elizabeth mängu juba alustas, läks Xavi sellega kenasti kaasa, nautides iga hetke naise õrritamisest. Ta ei mõelnud hetkekski võimalusele valusalt vastu nina saada, kuna ego oli selleks liiga laes. "Ütleme nii, et ma digimuutusin tagasi pägalikuks. Praeguseks hetkeks. Ja tõepoolest sellisele seksijutte rääkida on sinust liigagi kohatu," lausus noormees, suutmata seejuures tõsist ilmet säilitada. Igasuguste 'üritamistega' polnud tal endiselt kiiret. Kui nad ühel hetkel Lizzie maja juurde jõuavad, siis ehk vaatab. Xavier veel kaalus erinevaid võimalusi. "Sa oled liiga kärsitu. Kui tahad minuga mängida, tuleb sul ka minu reegleid järgida," rääkis kutt, ignoreerides täielikult Elizabethi näoilmeid. Yeah, see oli vist õige tee.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Nov 14, 2012 22:27:40 GMT 2
Elizabeth kuulas noormeest ning raputas kerge muigega pead. "Ma ei ole kannatlik ning ei kujuta ette, et ma selliseks lähiajaks ka muutuksin," lausus neidis ning naise pilk püsis Xavieril. "Ja minusugune täiskasvanud naine ei vaja sinusuguse pägaliku juhendamist," lausus Lizzie lihtsalt. "Ja mis puutub sellesse, et ma olen kohatu - harju sellega, kui tahad minuga suhelda," lisas modell ja lasi pilgul hetkeks ringi rännata, kuni viis selle tagasi Xavierile. Naise tumepruunid silmad piidlesid mehi omi ning Elizabeth austus noormehele nii lähedale, et nende huuled peaaegu et puutusid kokku. "Luba ma informeerisin sind millestki. Ainus inimene, kelle reeglite järgi Mina mängin, olen Mina.. Mitte sina.. Teiste reegleid mulle meeldib rikkuda," rääkis Elizabeth vaikselt, huuled peaaegu et noormehe omi riivamas ning pilk kindlalt mehe silmadesse suunatud. Kelleks Xavier end pidas? Tippmodell ja kellegi teiste reeglite järgi mängima? Well... What about no!
|
|
Senior
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Nov 14, 2012 23:18:40 GMT 2
"Selleks olengi mina. Ma näitan sulle õiget teed," ei kavatsenudki Xavier jonni jätta. Jah, nüüd meenutas ta tõepoolest titte, aga see oli naise süü. Kes käsib tal nii kannatamatu olla? "Tahad kihla vedada, et ma saaksin sind väga mitmes mõttes juhendada või mõne kogemuse võrra rikkamaks muuta? Parem ära taha," rääkis noormees lõbusal toonil. Sellise kihlveo korral võiks ta ennast juba ette võitjaks kuulutada. Mis Elizabethi 'lähenemiskatsesse' puutus, jättis see noormehe näiliselt ikka veel külmaks. "Ma võin harjuda paljuga, aga mitte mingil juhul sinu poolt seatud tingimustega," tõi Xavi kuuldavale vastuväite. Ülbust oli tal veel ülegi. "Kui ma ütlen midagi, siis järelikult ka mõtlen seda, mis tähendab, et sinu trikkidel pole mingit tulemust," seletas kutt rahulikult, eemaldudes Elizabethist, kuigi see tema jaoks tegelikult üldse kerge katsumus polnud. Tasus aga üritamist, kuna noormees mõistis, et on leidnud viisi, kuidas Lizziet veelgi rohkem ärritada. Suudlus tuleb siis, kui tema tahab, mitte siis, kui Lizzie tahab.
|
|