|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 18:29:42 GMT 2
Vahepeal tõi ettekandja neile nende kohvid, aga Lucy ei lasknud end neiust segada, vaid kuulas Colini juttu. Asjalikud plaanid teisel... See, et mees kiirustada ei kavatsenud, oli eriti hea. Kiirelt valmis visatu on kiire tähtsust kaotama, seda nägi ta oma igapäevases elus küllalt. "Kui sul abikätt vaja on, siis ma võin aidata. Ka remondi osas," pakkus Luce, kui alustassile pandud suhkrupakikese otsa ära rebis ja pakitäie tassi kallas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 18:55:25 GMT 2
"Seda on hea kuulda," sõnas noormees, "ma ei tahaks küll kuidagi sinu tutvusi ära kasutada, aga kui kunagi avamiseks läheb, siis oleks kena mõne natuke tuntuma artisti näitus üles seada. Kas või sinu enda oma kui sobib?" Kuna Colin ei joo kohvi suhkruga, siis võttis ta sealt kohe ühe lonksu. Tuline oli. "Aga muidugi... kui sa ei karda värviseks saada ja natuke mustust enda küünte alt leida, sest remondis läheb alati abikäsi vaja," võttis Colin naise abipakkumise vastu. "Kui kauaks sa nüüd siia Tree Hilli üldse jääd?" küsis Colin, sest võibolla saab ta hoone raha nii hilja kokku, et naist ei olegi siis enam siin.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 20:15:00 GMT 2
Lucy noogutas, võttis lusika ja segas oma kohvi. "Ikka saab, ma võin mõnele oma kolleegile helistada ja küsida, kas nad oleksid nõus oma näitusega tulema lisaks mulle endale, sest mina olen küll nõus," lausus ta naeratuse saatel. Küsimuse peale aga naine tõsines. "Tead, ma pole isegi väga kindel. Hetkel olen aastavahetuseni ja pean siis juba Londonisse lendama, et sealt järgmise otsa jaoks täpsustused saada. Ma pole ikka veel oma bossi kätte saanud, et tingida, et ma kauemaks jääda saaksin," vastas Luce.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 20:25:02 GMT 2
No see oli nüüd küll hea uudis. Niimoodi sellest kellegagi rääkides tundus, et see stuudio loomine täiesti nullist ei olnudki nii raske tegevus. Pidi lihtsalt kannatust olema, et iga asi omal ajal korda seada. "Selge," noogutas Colin, "ma loodan, et ma saan siis enne aastavahetust selle hoone endale. Muidugi kui sa ära lähed, siis ma lihtsalt loodan sind avamisel näha." Kuigi kui ta kuskile Aafrikasse või ei tea kuhu saadetakse, siis ei pruugi see üldse kindel olla, et ta saab lihtsalt niimoodi tagasi Tree Hilli lennata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 21:17:44 GMT 2
Küll firma kompenseerib. See oleks lihtsalt osa tema tööst, näitustel ja kunstiüritustel käis ta ka nii, et hiljem kandis oma ülemusele ette, mida nägi ja tegi, ning sai selle eest palka. "Ehk saan ma ka selle ostuprotsessi kiirendamises aidata," pakkus Lucy abivalmilt. Ajakirjaniku elukutsel olid omad head küljed - näiteks oskus erinevate ametnikega kiirelt kokkuleppele jõuda nii, et kõik osapooled on rahul.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 17, 2012 21:29:54 GMT 2
Colin võttis esimese ampsu enda koogist ning pidi tunnistama, et see oli natuke liiga magus, aga samas mõnuslt mahlane. Kohv sobis ilusti siia juurde. "See oleks sinust kindlasti väga kena, aga ma tahaksin selle asjaga ise tegeleda. Mul on hoone juba välja valitud ja selle omanikuga kokku räägitud, et kui ma sissemakse ära teen, siis võin hakata juba remontimisega pihta," sõnas mees, vaadates naisele otsa.
|
|