|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 22:36:28 GMT 2
"Täna. Siin ja praegu," vastas Bekah lõbusalt Nathanieli torisemisele. Ega ta isegi ei teadnud, miks just esimene pink. Neidis ei aimanud ju ka, et Nathaniel sellesse tundi üldse tulla viitsib. Noormehe järgmise küsimuse peale vangutas Bekah pead. "Ei, ei tea," vastas ta naeratades, kui noormehe käsi oma juukseid sasimas tundis. "Sa teed mulle pusad," lausus brünett, kuid ei pannud oma armsale pinginaabrile seda juuste näppimist üldse pahaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 22:55:29 GMT 2
See, et ta nüüd ja praegu esipingis istub, ei tulnud mehele mingi üllatusena ning pani ta silmi pööritama, taaskord. Mitte, et ta Bekah'i peale pahane oleks olnud või midagi. "No nüüd siis tead," lausus Nathaniel muigega. Kui see tund peaks igav olema, siis lõpuni ta siin küll ei kavatsenud olla. Seda veel eriti, kuna Ra Beka pärast esipingis oli sunnitud istuma. Ta istus parema meelega esipingis koos Bekaga kui viimases pingis üksi. "Ma tean. See ongi mu tillukene eesmärk," lausus Nate turtsatusega ning eemaldas seejärel oma käe naise juustest.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 23:06:54 GMT 2
Bekah't pani Nathanieli reaktsioon ainult turtsatama. Mõnikord käitus noormees tõesti nagu...printsess, aga tüdruku enda jaoks oligi see naljakas. "Miks ma lootusetu olen?" küsis ta Nathanielilt, vaadates talle kutsikapilgul otsa. Juustes on nüüd mehe pärast jälle pusad, aga Bekah ei viitsi uuesti kammima hakata.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 23:13:43 GMT 2
Küsimuse peale turtsatas Nathaniel. "Ma arvan, et see tuleks panna avalikule arutlemisele, et miks sa lootusetu oled. Nimekiri oleks lõpmatu, kullake," lausus noormees kerge muigega ning kutsikasilmade peale mees vaid turtsatas. "Need nunnud seksikad silmad ei tööta minu peal," lausus Nate, sasides taaskordselt naise juukseid, tõmmates naise juuksed niiviisi ette, et naise nägemine oli juuste tõttu takistatud. "Ilus soeng," tõdes Nathaniel ning naeris kergelt, lükates viimaks enda kapuutsi peast.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 24, 2012 23:32:05 GMT 2
Nathanieli vastus ajas Rebekah ainult naerma. Ta manas ette pettunud ilme, kui kuulis, et kutsikasilmad noormehele ei mõju. Weird. "Aga mis siis mõj..." jõudis ta juba küsima hakata, kui Nate nii sassi tema juuksed ajas, et need Bekah'le näkku tahtsid tulla. "Aah...jobu," ütles ta naerdes ja tõmbas näo eest juuksed üle pea. Tuustsoeng oli tagasi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 24, 2012 23:49:37 GMT 2
Mees naeris kergelt kui ta sõbrannat vaatas. "Muidugi jobu. Sellepärast sa mind ju armastadki," lausus Nathaniel lõbusa muige saatel. "Usu mind, su praegune soeng on parem kui eelmine. See on selline... loovam," lausus noormees ning muie mehe näolt ei kadunud mitte kui kuhugi. Mees sasis enda heledaid juukseid ning lasi pilgul hetkeks klassiruumis ringi käia. "Ja ma ei garanteeri, et ma selle tunni lõpuni siin olla viitsin," lausus Nate seejärel sõbrannale kerge muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 0:32:26 GMT 2
"Seda on tõsiselt kurb kuulda." Kaleph tõmbas märkmiku vahelt mõned lehed, mis enne tundi sinna pandud said, ja tõusis laua tagant püsti, hallide silmade pilk Nathanielil. "Kena pärastlõunat teile, klass, ja aitäh, et olite nõus oma vaba aega valikainele kulutama," lausus mees oma nurruva briti aktsendiga nüüd kogu klassile, nii palju, kui neid kohal oli. "Kellega ma veel kohtunud pole, siis minu nimi on Kaleph Griffith ja ma olen selle kooli huvijuht. Lisaks huvijuhi ülesannete täitmisele annan ma ka inimeseõpetust ehk perekonnaõpetust, mille eesmärk on tekitada aimdust, mis teid edasises elus ees oodata võib." Ta võttis laualt märkmiku kõrvalt ühe raamatu, et see üles tõsta. "Olemas on ka õpik, mille soovitan kõigil, kes siin on, endale laenutada. Olgu ka öeldud, et poole kursuse pealt ärakadumist ma ei taha. Kui ei meeldi, ärge järgmisesse tundi tulge, teete minu ja teiste elu lihtsamaks." Kogu aja, mil mees rääkis, mahendas tema jäigana kõlavat juttu naeratus. "Me ei hakka õpikut kogu aeg kasutama, aga sealt on hea vastavaid teemasid üle lugeda, et räägitut meelde tuletada." Pööranud klassile selja, kirjutas ta tahvlile "Kooseluvormid ja ülesanded", "Perekonna ajalugu", "Armumine ja armastus" ning "Seksuaalsus inimese elus". "Need on teemad, mida käsitleme. Niisiis." Pannud õpiku käest, astus Kaleph laua kõrvale, toetas end selle vastu ja ristas käes, näol muigvel naeratus. "Palun. Kes teab, mida tähendab polügaamia?"
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 8:58:33 GMT 2
Bekah naeris samuti. "Ma pole kunagi öelnudki, et ma sind ei armasta. Muidugi armastan," lausus ta Nathanile. "Oojaaa, muidugi oled sa ju meisterjuuksur meil," naeris Bekah ja sasis samuti poisi heledaid juukseid. Kahju ainult, et need väga tuustiks kätte ei läinud. "Jäta mind üksi ja ma ei räägi sinuga kaks nädalat," ähvardas ta, näol lõbus muie, kui Nate andis mõista, et võib poole pealt ikka ära kaduda. Siis hakkas juba härra Griffith rääkima ning Bekah kuulas teda. Polügaamia? Oh well, now it's her time to shine. "Polügaamia on kolme või enama inimese vaheline seksuaalsuhe," vastas brünett õpetajahärra küsimusele.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 10:04:55 GMT 2
"Õige." Kaleph jättis näo meelde. Kui ta hindeid panema hakkab, arvestab ta kindlasti ka tunnist osavõttu ja küsimustele vastamist - tegemist oli valikainega, siin mingeid suuri töid teha ei tasu, eriti kui neil on vaid üks kursus. "Aga polüandria ja polügüünia?" jätkas ta terminoloogia pärimist. Loomulikult ei hakka ta seda ütlema, et õpilased võiksid nüüd räägitavat üles kirjutada, sest see oli täiesti õpilaste enda asi, mis nad teevad. Mehe silmad peatusid taas Nathanielil. "Ehk teab miss Wyleri pinginaaber vastuseid ilma kõrvasosistamisetagi," sõnas ta muige saatel. Noh, härra Ei-viitsi-tunni-lõpuni-olla.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 10:32:09 GMT 2
Noormees vaatas kerge muigega sõbrannale ja viis pilgu õpetajale, kes alustas tundi. Kui tuli välja, et õpetaja Griffith oli kuulnud Nate'i märkust, et on võimalik, et noormeest siin tunni lõpuni pole, tahtis mees endale vastu pead virutada, kuid selle asemel mängles mehe näol lõbus muie. "Lihtne, polüandria on mitmemehepidamine ning polügüünia on mitmenaisepidamine," vastas Nathaniel õpetaja küsimusele. Alles seejärel viis Nate pilgu tahvlile ja vaatas teemasid. Tundus, et see tund polnud just nii igav kui ta kartnud oli, kuid samas, kes teab..
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 14:49:41 GMT 2
Näed, saab hakkama küll. "Väga hea," lausus Kaleph endiselt Nathanieli jälgides. Ta ei jäta seda noormeest veel rahule. "Aga monogaamia ja bigaamia, noorhärra..." kiire pilguheit laual olevale nimekirjale, mille ta kiirelt teinud oli, et õpilasi nende nimedega, mitte "sina seal, lilla pusa" abil, adresseerida saaks. "...Snow." Need on mõisted, mida kohe kindlasti teadma ei pea, aga mis silmaringi ja sõnavara laiendavad.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 25, 2012 15:00:25 GMT 2
Kui õpetaja nüüd temalt veel küsimusi küsis, pidi Nathaniel end tagasi hoidma, et mitte silmi pööritada. "No kuna ma olen siiski selline tagasihoidlik maalaps, siis ma ei julge järjest kahele küsimusele vastata. Teised muutuvad äkki veel kadedaks," rääkis Nathaniel lõbusa muige saatel. Maalapsest oli asi muidugi vägagi kaugel, kuid nohh.. Juhtub. Mitte, et ta ei oleks teadnud vastust neile küsimustele, kuid ta ei kavatsenudki puhtalt õpetaja rõõmuks siin järjest uutele ja uutele küsimustele vastata.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 15:30:51 GMT 2
Roxie geiradar ei pruugi töötada, aga tema oma funkas päris viisakalt, nii et Reyna hoidis pilku õpetajal, kui see laua tagant püsti tõusis ja rääkima hakkas. Vaevalt oli mees teemade kirjutamise lõpetanud, kui neiu oma pinginaabrit müksas ja tahvlile osutas. "Sellest ma rääkisingi," sosistas ta Roxiele, et seejärel taas õpetaja jälgimist jätkata. Naeratab nii palju... Eriti rõõmsameelne inimene. Või on tal mingi sisenali, mille üle ta pidevalt muigab? Kui mõisted lendama hakkasid, ei viitsinud neiu kätt tõsta, kuna vastajad olid olemas... ja siis hakkas härra G Nate'i pommitama. Kuulnud aga Nate'i viimast vastust, ei saanud rey muud moodi kui surus käe suule, et naeru tagasi hoida. Ei aidanud. "Mille peale siin kadedaks muutuda," turtsus ta. "Vasta nüüd, ära häbene."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 15:48:16 GMT 2
Ka Kaleph lubas endale Nathanieli vastuse peale turtsatuse. Õpilased on endiselt loomingulised. "Mu koer sõi selle ära." "Ema tõi ööseks moosi tuppa ja purk plahvatas kodutöö peal." Aga sellist versiooni kuulis ta esimest korda. Siiski ei jõudnud ta kommenteerima hakatagi, kui üks õpilastest naerma hakkas. "Miss Jensen," lausus mees pilku nimetatule pöörates. "Kui see teile nii väga nalja teeb, ehk ütlete ise, mis on monogaamia ja mis bigaamia."
|
|
|
Post by Deleted on Oct 25, 2012 16:06:04 GMT 2
Muidugi. "Hästi," sõnas Reyna järjekindlalt tooliga kõikumist jätkates. "Monogaamia on ainuabielu ja bigaamia on kaksikabielu, kus inimene on samaaegselt abielus kahe isikuga, näiteks on mehel kaks naist." Ja oligi nii. Kuigi tema nägi ainult täielikke debiilikuid mitme inimesega abiellumas ning oma elu sellega perse keeramas.
|
|