|
Post by Deleted on Oct 31, 2012 22:08:10 GMT 2
Bekah leidis, et Nathanieli huulte riivamine on lihtsalt hea trikk, millega meest õrritada ja muidugi suutis ta seda juba mehe enda pealt õppida. That just gotta work. Nathanieli vastuse peale neidis naeratas ja hellitas oma suudlustega mehe kõhtu, kuni allapoole liikudes haaras ta hammastega mehe bokserite äärest ja tõmbas need lihtsalt alla, siis kasutas ta oma käsi, et need täielikult eemaldada ja peagi vedelesid ka bokserid kuskil toa nurgas.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 31, 2012 23:39:52 GMT 2
Nathaniel nautis absoluutselt igat suudlust ning kui Bekah lausa oma hammastega mehe boksereid eemaldas, oli Nate meeldivalt üllatunud. Seda polnud ta nüüd päris kindlasti oodanud ning see oli vägagi erutav. Mees lasi oma käed käiku, hellitades nii neidise rindu kui ka kõike muud. Järgmisel hetkel olid Nathanieli käed ümber Rebekahi ja ta suudles naist kirglikult ning seejärel ühe järsku liigutusega oli Beka Nate'i all. Mees naeratadas kergelt, suudeldes seejärel uuesti naise huuli, kaela, rindu ning seejärel eemaldas naise püksikud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2012 23:58:07 GMT 2
Rebekah oli samuti väga erutunud ning kõik, mida ta hetkel üldse tahtis, oli see kuum mees tema voodil. Näitsik nautis ta hellitusi ja tundis, kuidas iga Nate'i puudutus tema keha veelgi rohkem kuumama paneb. Tundes mehe huuli enda omadel, suudles brünett Nathanieli ahnelt vastu, kui ta jällegi mehe all lamas. Päris kiire liigutus, või mis? Samas ei olnud Bekah'l selle vastu midagi ja kuni Nate tema kõige lemmikumad piirkonnad suudlustega kattis, lasi neidis oma kätel libiseda mööda seda täiuslikku keha, kuni ta õrnalt oma küüned Nathanielile selga vajutas.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 2, 2012 14:52:59 GMT 2
Nathaniel tundis neidise küüsi ning see pani teda kergelt muigama. Mees suudles neidist ahnelt, käed samal ajal mööda Bekahi imelist keha liikumas. Kurat, tal oli ikka päris hot sõbranna.. Või noh, nüüdseks juba tüdruksõber lausa. Tundus, et Nate pidi selle mõttega kiiremas korras ära harjuma ning teiste naistega amelemise ära unustama. Bekah seda vaevalt talle andestaks, kui GC kirjutaks, et Nathaniel veetis öö jumalteabkellega. Noormees hellitas käte ja suudlustega neidise keha ning seejärel sisenes tütarlapsesse ettevaatlikult, et talle mitte haiget teha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 2, 2012 17:16:38 GMT 2
Kui Bekah Nathanieli enda sees tundis, suudles ta meest veel kirglikumalt. Ta nautis sellest kõigest iga hetke ja natukese aja pärast olid rahuldatud nii tema kui ka Nathaniel. Seekord oli Rebekah Nathanielile kaissu pugenud. Ta naeratas endamisi ja vedas õrnalt sõrmega lambiseid mustreid Nate'i rinnale. "Mul on tunne, et sa pead ööseks jääma ja mind terve öö niimoodi kaisus hoidma," lausus neidis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 4, 2012 17:50:15 GMT 2
Nathaniel lebas neidse voodis, süda pekslemas ning ise kergelt hingeldamas. Bekah lauset kuuldes ilmus noormehe näole kerge naeratus. Mees pani käe ümber Rebekahi ning vajutas kerge musi naise pealaele. "Seda võin ma teha küll, " lausus Nathaniel õrna naeratusega. Tõsi, peamiselt elas noormees üksinda, seega polnud mitte kedagi, kes temast puudust võiks tunda. "Sellega seoses, ega su vanemad GC-s kirjuattust teada ei ole saanud?" küsis Nathaniel.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 4, 2012 18:01:43 GMT 2
Bekah näole ilmus samuti naeratus, kui Nate teda pealaele suudles ja oli nõus ööseks jääma. Mehe järgmist küsimust ei osanud neidis aga oodatagi, kuigi tal oli sellest küll vanematega päris korralik draama olnud, kuni tüdruk suutis neid veenda, et nad ei usuks seda jama, mida GC kirjutab. "Nad lugesid seda küll ja olid mu peale vihased, et ma nii madalale laskusin," lausus Bekah. "Aga ma suutsin neid veenda, et see on jamps ja nad ei peaks GC-d uskuma, kuigi noh, nende arvamus minust on kindlasti vist natuke muutunud." Neidis kehitas õlgu ja viis oma pruunid silmad Nate'i omadele. "Ma ei teadnud, et sa nii armas oled...but I like it," lausus näitsik naeratades.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 15:53:25 GMT 2
Nathaniel kuulas Bekah'it, mängides samal ajal ise tütarlapse tumedate juustega. "Njahh.. Ainult valetaks oma vanematele," lausus noormees muigega, kinkides seejärel kerge suudluse naise huultele. Huvitav mis nägu oleksid Nate'i vanemad teinud, kui nad sellest kuulnud oleksid? Ilmselt oleks neil ükskõik olnud. Nate ohkas vaikselt kui ta mõttet uuesti vanematele läksid. Sellest talle enamasti ilmselgelt ei meeldinud mõelda, põhjus, miks ta oli ka ühest tunnist lihtsalt minema jalutanud. Ta ei olnud selle üle just kõige uhkem, kuid samas.. Juhtub.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 17:39:09 GMT 2
"I had to save my ass unless they would've kicked me out," lausus Bekah ja vaatas oma šokolaadikarva silmadega kallimale otsa. Ta tundis, et Nate'ile on vanemate teema ebamugav ega öelnud seega vanemate kohta enam midagi. Ta tahtis lihtsalt poisiga koos olla ja praegu niimoodi kaisus vedeleda oli vägagi mõnus. "Me võiks homme pärast kooli koos midagi teha," tuli Bekah'l äkki mõte.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 21:55:51 GMT 2
Nathaniel muigas kergelt kui ta neidise sõnu kuulis. "Nohh.. Siis oleksid saanud minu juurde kolida," lausus noormees kerge muigaga ja sasis Bekahi juukseid. Polnud ju kedagi, kes oleks saanud sellisel juhul keelata. Neidise ideed kuuldes, noogutas noormees aeglaselt. "Mhm.. Võib küll.. Aga jää nüüd magama. Muidu su vanemad mõtlevad, et miks sa küll nii väsinud oled," lausus Nathaniel õrna muigega, vajutades taaskordse suudluse naise huultele.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 21:59:32 GMT 2
"Ma arvan, et kooselu võib natuke oodata. Oleme mõnda aega niisama suhtes ja siis vaatab, kui sa nii väga kokku kolida tahad," lausus Bekah, kui Nate ütles, et oleks tüdruku enda juurde võtnud. Üllatav oli seda igatahes kuulda, aga samas ei tundunud mõte kuigi halb. See oleks lihtsalt kiirustamine hetkel. "Nagu ütled," mõmises Bekah ja suudles Nate'i vastu. Siis puges ta mehele lähemale, sulges silmad ja peagi ka uinus.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 22:48:23 GMT 2
Nathaniel naeratas kergelt. Ta oli küll rohkem mõelnud, et ta oleks Beka võtnud enda juurde elama juhul kui neidise vanemad ta välja oleks visanud, kuid polnud mõtet seda neidisele ütlema hakata. Mees haigutas kergelt ning tekki veidi paremini sättinud ja käe seejärel mugavalt ümber Bekahi pannud, uinus ka Nathaniel mõne aja pärast. Mehel polnud vähimatki viitsimist järgneval päeval kooli ronida.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 22:48:53 GMT 2
OT: Ma tulen küll mingi aeg peksuteemasse ka, aga muidu teen uue kuhugi?
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 22:54:41 GMT 2
Ot: Pole mõtet vast
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 22:55:32 GMT 2
OT: Ok, siis ma tulen peksuteemasse ja võib sealt edasi teha