|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 19:54:49 GMT 2
Rebekah näole ilmus samuti naeratus ning kui Nate talle oma jaki õlgadele pani, nuusutas tüdruk seda õrnalt. Ta pidi tunnistama, et see lõhnas hästi, Nathanielil oli hea lõhn. "Ma loodan, et ma ei pea seda kahetsema, et sulle võimaluse andsin...ma mõtlen, millekski enamaks kui sõpruseks," lausus ta, mõeldes oma sõnu tõsiselt. Nad jalutasid edasi ning Bekah mõtles ikka veel tänasest õhtust, kui ta ikkagi otsustas randa ilmuda ja nüüd Nate'iga suhtes oli. "Sa võiksid natukeseks minu juurde ka jääda, ma võiks sulle teed või kakaod pakkuda, kuna ma ise kavatsesin juba seda jooma hakata," lausus neidis, kui kaugelt juba tuttavad aknad paistsid.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 27, 2012 20:45:47 GMT 2
Nathaniel naeratas kergelt kui ta neidise sõnu kuulis. 'Yeahh.. Mina ka,' mõtles noormees. Talle ei meeldinud mõte, et ta võiks Rebekale haiget teha, kuid kas neidis oleks nõus enam üleüldse ainult sõbrad olema? Millegi pärast Nath kahtles selles. Kui ta tüdruksõber teda enda juurde kutsus, mõtles noormees mõned hetked. "Oookei. Korraks võib vast jah," nõustus Nathaniel. Iseenesest oli Nate üsnagi väsinud, kuid ta ei tahtnud jätta Bekale muljet, et noormees ei taha temaga koos olla.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 21:12:30 GMT 2
Bekah oli samuti pisut väsinud, sest pidi juba ammu magama minema, kuid ei teinud seda. Ta ei tahtnud praegu halbu mõtteid mõelda, vaid jääda positiivseks nagu neidis tavaliselt oligi. Peagi jõudsid nad Rebekah poole ja neidis avas vaikselt ukse. "Sssh...me ei taha mu vanemaid ja väikest õde äratada," ütles ta sosinal mehele ja asetas nimetissõrme korraks oma huultele.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 27, 2012 22:43:07 GMT 2
Nate jalutas rahulikult Bekaga tema maja poole. Kurat kui veider oli mõelda nüüd Rebekah'ist kui oma girlfriendist. Tundus, et see oli miski, millega oli vaja harjuda. Kui nad tütarlpase majani jõudsid, võttis Nathaniel enda käe Bekah'i ümbert ära ning noormees sisenes majja. Jalanõud jalast võtnud, kuulas Nate neidise ära ja noogutas. Järgmisel hetkel aga Nathaniel vajutas kerge suudluse naise huultele. Kui noormees naisest eemaldus, ilmus lõbus muie mehe huultele. "Tsss..," kordas Nate naise teguviisi, pannes samuti nimetissõrme korraks oma suu juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 22:46:41 GMT 2
Rebekah itsitas vaikselt ja suudles samuti Nathanieli enne, kui tema jaki endal seljast võttis ja selle nagisse asetas. Siis võttis ta ka endal ketsid jalast. "Follow me," ütles ta sosinal ja vaatas meelalt mehele silma, kuigi tegelikult oli ta minemas kõigest kööki, et teevesi keema panna...ja võib-olla ka piim, kui Nate peaks hoopis kakaod tahtma. Jõudnud kööki, pani ta seal tule põlema ning kinnitas oma tumedad juuksed klambriga kuklale. "Mida sa siis jood? Kakaod või teed?" küsis ta Nate'ilt, kui ise veekeetjasse kraanist vett lasi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 27, 2012 23:27:52 GMT 2
Nathaniel järgnes kööki ning istus seejärel ühele toolile. "Mmm.. Pigem kakaod," lausus noormees, kõndides seejärel Beka juurde, pannes naisele selja tagant käed ümber, lükates kiirelt naise juuksed üle ühe õla. Nate naeratas kergelt ning otsis oma huultega tütarlapse kaela. "Kallis oled," sosistas Nathaniel neidisele kõrva, vajutades seejärel mõned suudlused Bekah'i kaelale.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2012 23:35:48 GMT 2
"Mmmmm...sina mulle samuti," mõmises Bekah, kui Nate'i käed äkki tema ümber olid ja noormees tema kaela suudles. Need suudlused ajasid teda hulluks. Asetanud veekeetja õigele kohale ja lülitanud selle sisse, pööras Bekah end ümber, asetas oma käed Nathanielile ümber kaela ja suudles teda kirglikult. Tõmmanud suudluse lõpus veel õrnalt keelega üle Nate'i huulte, lihtsalt õrritamise mõttes, võttis Bekah külmkapist piima, valas selle kastrulisse ja pani selle siis tulele, et Nate'ile kakaod teha. Siis otsis ta välja ka kakaopulbri ning ühe teepakikese. Nüüd oli natuke aega, kuni nii teevesi kui ka piim keema läksid ja Bekah ei kavatsenudki istuda ja oodata, kuni üks või teine asi keeb. Ta sammus uuesti oma poisi juurde ja suudles teda veel kirglikumalt kui enne, siis aga vaatas talle sügavalt silma ja lasi oma pehmetel kätel mehe nägu silitada. "Sa ajad mind hulluks," sosistas ta.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 28, 2012 11:34:26 GMT 2
Nathaniel suudles Rebekah'it vastu, tõmmates naist endale veelgi lähemale. Noormees vaatas, kui neidis tema käte vahelt lahkus ning õrritamise peale ilmus Nate'i näole lõbus muie. Mehe pilk püsis Bekal kui ta otsis kastruli ja piima keema panna ning hetk hiljem oli neidis jällegi mehe käte vahel. Nathanieli käed liikusid mööda Beka keha, suudeldes teda sama kirglikult vastu. Naise sosina peale ilmus Nate'i näole kaval muie. "Nii ju peabki," sosistas noormees talle vastu, otsides oma huultega seejärel neidise kaela. See leitud, hakkas Nathaniel suudlustega naise kaela hellitama ning enam polnud noormehe jaoks raske leida ka kohta, kus kohast Beka kõige tundlikum oli.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 11:49:00 GMT 2
Bekah nautis Nathanieli hellitusi ning leidis end peagi toetumas vastu köögikappi, ümber mehe käed. Ta oli kindel, et nad Nate'iga lõpetavad küll täna tema magamistoas, kuid sellisel juhul peab mees ikka enne hommikut lahkuma, et tüdruku vanemad teada ei saaks, millega nende tütar öösel tegeles...muidugi juhul, kui Bekah' ei suuda neid uskuma panna, et mees jäi lihtsalt ööseks ja midagi keelatut nad ei teinud. Bekah' ja Nate'i make-out session kestis veel tükk aega, kuni teevesi ammu valmis oli ja piim juba üle kees. "Holy shit," ütles Bekah suudluste vahepeal, kui avastas isegi, et piim keeb üle. Siis eemaldus ta Nate'ist ning läks ruttu pliidi juurde, võttes piima tulelt ja valas selle ühte tassi, kuhu kohe kakaopulbri ka juurde segas ja Nate'i kakao oli valmis. "Here, enjoy," ütles neidis ja ulatas Nathanielile tassi kuuma kakaoga, enda tassi valas ta aga vee ja lasi teel natuke tõmmata enne, kui sinna kolm lusikatäit suhkrut pani ja laua taha istus.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 28, 2012 12:17:01 GMT 2
Nate oli hõivatud tütarlapse kaelaga, kui korraga oli kuulda ülekeevat piima. Mees lasi naisel oma käte vahelt lahkuda ning noormehe enda näol mängles lõbus muie. "Juhtisin su mõtted vist kergelt kakaost kõrvale?" küsis Nate, lõbus pilk neidisel. Saanud lõpuks oma kakao kätte, tänas noormees Bekat viisakalt, asetades aurava tassi laua peale. Nüüd oli Nathanielil mõtted kakaost eemal ning tal oli sellest ükskõik. Parema meelega oleks ta Beka üles tema magamistuppa kandnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 12:19:28 GMT 2
"Mitte ainult," vastas Rebekah vaikselt itsitades. "You're the biggest distraction of everything and you fucking know how to distract," lisas ta ning üritas vaikselt oma auravat teed juua. Mõnus. Temagi ei suutnud oma mõtteid kaua tee juures hoida, mida ta enne nii väga juua tahtis, vaid asetas samuti tassi lauale, joonud sealt ainult mõned lonksud. Ta tahtis ka pigem Nate'iga üles magamistuppa minna.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 28, 2012 19:52:11 GMT 2
Nathaniel naeris vaikselt, jahutades lusikaga segades oma kakaod. Oh issand kui kaua polnud noormees kakaod joonud. "Sobib mulle," lausus Nate kerge muigega, asetades oma käe neidise põlve peale ning libistas seda süütul ilmel järjest üles poole. Noormees võttis lonksu oma kakaost ning suudles seejärel oma magusate huultega Beka pehmeid huuli. See oleks paras komöödia, kui neidise vanemad või õde peaksid alla tulema. Okei, suudlemisega vahele jäämine poleks vast väga hull, kuid sellest midagi enamat.. Well..
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2012 19:58:08 GMT 2
Bekah naeratas kavalalt ja hammustas mehele silma vaadates oma huult, kui Nate oma käe talle põlvele asetas. Damn, need puudutused olid erutavad. Ta suudles Nathanieli magusaid huuli vastu ning oli korraga ise noormehel kaksiratsi süles. Ta surus nüüd oma huuled ahnemalt Nathanieli omadele ja libistas oma sõrmed mehe juustesse. Õnneks oli aga öö ja kui nad on piisavalt vaiksed, ei ärata nad Bekah vanemaid ja õde üles.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Oct 29, 2012 16:21:02 GMT 2
Nathaniel suudles Bekat vastu ning mees naeratas kergelt läbi suudluse, kui neidis talle sülle ronis. "Ma pakuks välja, et jätakse selle tee ja kakao sinna paika," lausus noormees läbi suudluste, tõuses seejärel tooli pealt püsti, jättes neidise endale ilusti sülle. Nate kustutas köögi tule ära ja hakkas üheskoos Rebekahiga teisele korrusele liikuma, kus neidise tuba asus, kinkides siiski aeg-ajalt neidisele paar suudlust. Suurem osa mehe tähelepanust oli suunatud hetkel sellele, et ta koos Bekaga kuhugi pikali ei kukuks.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2012 16:28:29 GMT 2
"Uskumatu, kui kiiresti sa mu meeleolu suudad muuta, aga sa oled tõesti ihaldusväärsem kui tee," nõustus Bekah, kui Nate pakkus, et võiks need kuumad joogid sinnapaika jätta. Hommikuks on nendes tassides küll üks külm ja maitsetu lurr, aga las ta siis olla. "Sulle kohe meeldib mind kanda?" küsis Bekah lõbusalt ja asetas oma käed ümber Nathanieli kaela, suudeldes samuti aeg-ajalt tema huuli. Kuna oli pime, pidi Nate ettevaatlik olema, et ta ei koperdaks ja trepist Bekah'ga alla ei lendaks. Sellega kaasnev mütsatus võib ju äratada tüdruku vanemad ja väikse õe.
|
|