5. november 2011
Nov 5, 2011 18:24:28 GMT 2
Post by One Tree Hill on Nov 5, 2011 18:24:28 GMT 2
Gossip Corner
RAJU ÕHTU GPB's
Ma pole juba ammu Green Poison Baaris sellist energiat näinud! Tundub, et baar sai endale tublisti uusi kliente selle erakordse teenindaja pärast, kelleks oli ei keegi muu, kui meie armas kisakoori tüdruk Jessica. Kas selline töö on ikka sobilik Eastside noobel perekonnast pärit noorele neiule?
Veel enam paneb mind aga imestama, mida J leiab sellises tüübis nagu Sayer. Ma arvan, et iga üks võis tollel õhtul märgata seda pilkude mängu, mis leti taga käis. Ja, kas tõesti? Jessica suutis klaasi maha pillata lihtsalt sellest, et noormees teda kõnetas. Hey, tüdruk, on sinuga ikka kõik korras?
Minu andmete kohaselt lahkus Jessie baarist koos Sayeriga alles siis kui viimase vahetus läbi sai. Ja kas ma kuulsin õigesti, et S kutsus J TRICi?
CUTE TUTOR TEEB ALATI ASJA PAREMAKS
Tundub, et ühel meie järjekordsel kisakoori neiul on õppimiseks vähe aega jäänud. Noo, eks poisid, peod, shoppamine ja trenn võtavad kogu aja. Nimelt märgati Laurenit õppimas ei kusagil mujal kui meie väikeses pargis ja ei, ta ei olnud üksinda. Teda abistas ei keegi muu kui Joe. Eks Westside’il ongi kõik meie kuldpeakesed koos.
Pärast õppimist jagus kahel noorel veel aega pilvede imetlemiseks. Tõesti?! Lauren kuhu su flirtimis oskus on jäänud? Igastahes hakkavad need kaks nüüd koos trenni tegema, kas pole mitte armas.
Kallid lugejad, muideks kui tahate magades veidrat unenägu näha, sööge enne magamaminekut juustupizzat. Selline on J arvamus igastahes. Lähen proovin kohe järgi, kas töötab.
USKUMATU!
Carmel ja Jessica kaubamajas istumas ja lugedes nende kottide hulka võib öelda, et seljataga oli edukas ostlemine. Igastahes kas te tahate teada, mida C J’le pakkus? Te ei arva seda ära. C pakkus J’le enda eestantsija kohta. Kas see oli mingi trikk? Ma lihtsalt ei suuda seda uskuda? Aga teate, mis on veel uskumatum? J keeldus.
UUED TURTELTUVID
Kui kogu aja on olnud Tree Hill’i esikpaariks Alyssa ja Ashton, siis tundub, et kohale on lennanud uus armastaja paar. Kes oleks arvanud, et kaks mehhaanikut tõmbuvad. Igastahes nägi Joe ja Delilah suitsupaus isegi kaugelt vaadates väga kuum välja. Ja kas ma kuulsin õigesti, et Joe andis neiule vaba voli enda juurde tulla. Ma tahaks teada, mida Lizard sellest arvab?
Ja mis saab veel armsam olla kui õlle joomine pärast pikka vahetust räpaste masinate vahel. Hoian teid nende turteltuvidega kursis, mind täitsa huvitab see paar.