|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 13:36:27 GMT 2
"Hey," lausus Daniela, tundes tüdrukus ära kooliõe, keda ta kunagi raamatukogus kohanud oli, "Brittany, kui ma ei eksi?" naeratas tüdruk, "see on mu õde Diana," tutvustas ta kahte tüdrukut omavahel. Nagu näha siis oli siin palju tuttavaid, tuli ainult silmad lahti teha. "Noh, kuidas sulle siis festival siiani meeldinud on?" uuris Dany.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 19, 2012 13:40:00 GMT 2
,,Jah, Brittany," ütles tüdruk naeratades. ,,Mucho gusto," lausus neidis, kui Dani talle oma õde tutvustas. ,,Tegelikult ma olen ka tuttavaid nägusid otsinud," vastas Brittany. ,,Aga ma tahaks paati mõned asjad visata." Samas imestas Brittany, kas Hemingwayd ka tulemas olid. Tegelikult tahtis ta seda meessoost Hemingwayd näha, aga ka Arieliga oleks tore kohtuda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 13:42:07 GMT 2
Zac oli enamuse päevast kulutanud surfiturniirile, kus tal õnnestus isegi hea kolmas koht saada. Mõeldes sellele, et esimene ja teine koht läksid tüüpidele, kes tegelesid surfiga professionaalsel tasemel, siis läks tal päris hästi. Poiss oli vahepeal kodus käinud ja siis laadale tagasi ilmunud. Zac toetas end vastu ranna ääres asuvat puud ning jõi õlut, silmitsedes inimesi ning oodates Liamit, kellele ta sõnumi oli saatnud. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 13:45:03 GMT 2
"Ma tegin selle juba ära. Ei tea, kas aitab ka, aga kena traditsioon igastahes," kehitas Daniela õlgu, vaadates Brittanyle otsa. Tree Hill High õpilasi oli siin kindlasti hulgaliselt. Dany lihtsalt ei suhelnud nende kõigiga ja seega olid enamus inimesed talle võõrad.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 19, 2012 13:51:06 GMT 2
,,Seda küll," ütles Brittany. ,,Olite kuhugi minemas muidu?" küsis ta. Brittany ise tahtis just paadi juurde minna, et mõned asjad sinna visata veel enne, kui paat põlema pannakse. Oleks tore mineviku valu selja taha jätta ja puhtalt lehelt alustada.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 13:54:15 GMT 2
Carmel jalutas mööda laata näol rahulolev naeratus. Päeval oli ta enda vennale kaasa elanud ja nüüd jalutas ta niisama ringi, kohates siin-seal tuttavaid nägusi ning peatudes selleks, et nendega juttu ajada. Näitsik kandis lühikest teksaseelikut ning valget lühikeste käistega särki, mille peal oli tal beez kudum. Märganud eemal puu juures enda venda, jalutas ta tema juurde. "Hey," naeratas ta põgusalt, jäädes tema juurde seisma, "ja juba sa jood," raputas Carmel enda pead, tõstes pruunid silmad vennale. Riietus
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 13:56:39 GMT 2
"Ei, me rohkem nagu niisama vaatasime ringi, otsisime tuttavaid," vastas Daniela tüdruku küsimusele, vaadates hetkeks enda õele otsa. Ega nad tegelikult kedagi peale Brittany ei olnudki leidnud. Aga noh, pärast koguneb nagu nii rahvas randa ja siis saab kokku.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 19, 2012 13:58:31 GMT 2
,,Ma mõtlesin muidu, et lähen käin siis paadi juures ära," ütles Brittany ja vaatas õdedele otsa. Võib-olla leiab ta nad hiljem üles, kui nad just temaga kaasa ei tule või midagi. Äkki peaks ringi vaatama ja veel teisigi otsima.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 14:21:21 GMT 2
Kaheksateistkümnes juuli - Roadtripi viimane päev. Sayer parkis auto ranna lähedal asuva kohviku parklasse ning jalutas siis, käed taskus, ranna poole. Nad olid kõigest mõned tunnid tagasi Jessicaga tagasi Tree Hilli jõudnud. Noormees oli tüdruku koju visanud, et ta natuke puhata saaks ja õhtul ikka festivalile tulla viitsiks. Ise oli ta samuti kodust läbi käinud ja isegi paar tundi maganud, sest selle trippi jooksul ta just kuigi palju magada ei saanud. Enamus ajast pidi ta ju siiski autoroolis istuma. Aga see reis oli andnud noormehele nii palju uusi häid mälestusi ja õpetanud teda veel rohkem Jessicat tundma. Say oli igastahes reisiga väga rahul.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jul 19, 2012 19:48:50 GMT 2
Jessica läks koju jõudes kohe magama. Ta ei olnud küll ülemäära väsinud (tema sai autosõidu ajal ka magada), aga kuna Sayer nii väga tahtis, et Jes end sellele veidrale üritusele veaks, siis otsustas neiu siiski pisut magada, et ikka terve õhtu visalt vastu pidada. Pealegi pidi tulevärki ka nägema, niiet motivatsioon kohaleminekuks oli isegi olemas. Ka Jessie jäi reisiga väga rahule. See ainult kinnitas veelkord seda, et Sayer on see mees, kellega ta tõesti tahab kogu oma ülejäänud elu veeta. Kuna Jessie elas rannale nii-nii lähedal, otsustas ta sinna jalutada. Parklas nägi ta Sayeri autot, mis tema näole kohe naeratuse tõi - järelikult on kutt juba rannas. Jes arvas, et Say tuleb veel hiljem, sest noormees tundus siiski väga väsinud olevat. Terve rand kajas kisast-kärast. Jes viis oma pilgu sinnapoole, tundes ära koheselt Sayeri, kes ranna poole jalutas. Jessica kiirendas pisut sammu ja 'ründas' siis Sayd, hüpates talle selga. Ta vajutas kuti põsele musi ja libistas siis jalad maha. "Ma ei arvanud, et sa nii vähe und vajad," mainis Jessie. See oli ka põhjuseks, miks ta ei helistanud Sayle, et ranna poole liikuma hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 19:54:19 GMT 2
Sayer suutis ilusti tasakaalu säilitada ja näitsiku kinni püüda, kui too talle selga hüppas. Noormehe näole ilmus lai naeratus. "Ma magaks heameelega vist kaks päeva jutti, aga ma otsustasin siiski selle paadi süütamise ära vaadata," lausus noormees ning hõõrus pisut enda silmi. Natuke kohvi ja küll ta selle öö üle elab. GPB on teda siiski piisavalt harjutanud. "Ja mis on sinu vabandus, et sa juba siin oled?" küsis Say tüdrukult.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Jul 19, 2012 20:09:38 GMT 2
"Ma tulen täna ööseks sinu poole," lausus tütarlaps, hääles toon, mis küsib Say kinnitust. Jessie eeldas, et ega Sayeril selle vastu midagi ei ole, kui Jes täna natuke üle poole kuti voodist endale röövib. Küsimuse peale kehitas Jessica õlgu. "Uni läks ära ja kodus polnud ka midagi teha," lausus tüdruk. Nagu öeldud, ta ei olnud eriti väsinud. Tunnike und oli tema jaoks piisav. Tunnikese vahtis ta kodus tühja ja siis hakkas end randaminekuks sättima. "vaataks lõbustuspargis ringi veits?" tegi Jessie ettepaneku. Mida peadpööritavam värk, seda lahedam vaadata. Mida lahedam vaadata, seda hirmsam ise kogeda. Aga no sillalt hüppas alla, äkki võtab mõne raputavama atraktsiooni ka ette? "Äkki ma saan siin sulle vibulaskmisega kaisukaru võita," tuli Jessiele pähe. ja oiiii, kui pahane ta enda peale on, kui tal vibulaskmine enam käpas pole.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 19, 2012 20:33:40 GMT 2
"Eks sa tule," sõnas Sayer õlgu kehitades. Mis tal ikka selle vastu olla sai, et tüdruk poole tema voodist endale röövib. "Kas asi ei peaks mitte teistpidi olema ja mina peaksin hoopis sulle kaiskukaru võitma?" muigas noormees. Tavaliselt käis see ju ikka sedapidi, aga noh, kui tüdruk tahab enda vibulaskmist harjutada siis lasku aga käia. Sayer võttis seega suuna lõbustuspargi poole.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Jul 19, 2012 20:56:21 GMT 2
Kaks päeva oli Raveni jaoks möödas hetkest, mil teda TRIC'si taga pussitati ja ta läks arvatavasti lõplikult Trey'ga riidu. Haiglasse tüdruk enda haavaga, mis oli korralikult uuesti lahti läinud hetkeks, mil ta mehe juurest tollesse tühja metsamajakesse jõudis, kus ta parasjagu ööbis. Seega tuli appi üks kange suur pudel viskit, õmblusnõel, hambaniit ja vägagi suur valuväli. Kuigi ennast pole just eriti mõnus kokkuõmmelda, tasus see siiski ära. Kuigi Faye'l polnud otseselt kavas midagi ära visata, tuli ta siiski Burning Boat Festivalile, lootes kohata kedagi tuttavat. Korralik annus kokaiini veres ringlemas, mis suutis naeratuse tüdruku suule kleepida ja hetkeks panna ta unustama kõik need argipäevased inimlikud mured. Aeglasel sammul kõndis Raven mööda randa, käed teksade taskus, silmitsedes kohale tulevat rahvast. Mõned tuttavad noogutasid või koguni viipasid Ravenile, aga eneseteadmata otsisid Faye pruunid silmad seda ühte ja kindlat isikut. Trey kingitud vares rippus tal kindlalt enda kohal neidise kaelas. outfit
|
|
|
Post by Jackson Moralez on Jul 19, 2012 21:37:36 GMT 2
Helena oli iga aasta käinud Burning Boat Festivalil ja tavaliselt on tal ka vend kaasas olnud. Seekord pidi tüdruk aga üksi tulema, sest vend oli New Yorgis ja Annabel ei saanud sellepärast tulla, et tal olid teatris proovid. Sellegipoolest lootis ta siit tuttavaid leida ning mõtles, et äkki peaks helistama Jacksonile ja küsima, mis ta teeb. Neidis jalutaski ühte vaiksemasse kohta ja valis Jacksoni numbri. Outfit: www.celebminute.com/img/Joanna-JoJo-Levesque/Joanna-JoJo-Levesque-leggy-2.jpgSaanud täna vaba päeva enda suviselt töökohalt, oli Jackson terve päeva mänginud koos mõne tiimikaaslasega Rivercourtil korvpalli. Kuigi suvi on mõeldud puhkamiseks ja kõigi nende lolluste tegemiseks, mille jaoks kooli ajal aega pole, ei tahtnud Sonny enda vormi päris käest ka ära lasta. Ta on siiski uus korvpallimeeskonna kapten. Natukene enne nelja jõudis Jack koju, võttis ühe külma dušši ning pistis endale midagi hamba alla, ennem kui ta otsustas minna randa, et osa võtta järjekordsest Burning Boat Festivalist. Siiski linna aasta sündmus ja kuna sa üldse näed tervet linna koos kui mitte täna. Mõned minutid neli läbi sulges Jackson korteri ukse, libistas võtmed teksade taskusse ning kõndis reipal sammul trepist alla, võttes majast väljudes suuna otse ranna poole. Vahepeal hüppas noormees läbi poest, ostes endale ühe pudeli külma karastavat õlut. Juhul kui tavaliselt Sonny ei joo nii vara õhtul, siis täna võib teha erandi, sest ilm oli siiski päris kuum. Mõni sada meetrit enne randa, peatus Jack, kookides taskust välja telefoni, mis oli helisema hakanud. Klapi ülesse lükanud, asetas ta telefoni kõrva äärde. "Kuulen," sõnas ta muiates. outfit
|
|