21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 15, 2012 21:55:33 GMT 2
"Jalutame, võib sörkida ka, saab sooja," vastas Seth. Mis mõtet on autoga minna, ta oli koolihoonet näinud, see ei olnud nii kaugel ka nüüd. Kooliajal plaanis küll Seth hakata enda autoga seal käima, siis saab kauem magada, sest Joshua ei olnud üldse hommikuinimene.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 15, 2012 22:02:03 GMT 2
Trey noogutas ning astus korterist välja. Kuna Sethil oli ka nüüd korteri võti olemas, siis võis ta ise ukse lukku keerata, sest mees vajutas juba lifti nuppu ning ootas seda. Natukese aja pärast tuligi lift ülesse ning vennad said sinna sisse astuda. Sõit ei olnud kuigi pikk ning peagi astusid nad juba välja.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 15, 2012 22:15:18 GMT 2
Uks lukustatud, järgnes Seth lifti. Jõudnud välja, võttis ta suuna kooli poole. "Või on mõni teine teekond parem?" küsis noormees. Ta oli märganud, et ka Eastside'il olid oma tagatänavad, mille kaudu sai kiiremini koolini, aga ilmselt seda kõik ei julgenud kasutada.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 12:49:48 GMT 2
"Üks tee läheb läbi väiksemate tänavate, aga see on veits auklik ja seal võib kergesti jala välja väänata," muigas Trey, sest ilmselgelt oli see tal endal õnnestunud. Rahulik sörk oli päris mõnus. Tavaliselt oli küll mees harjunud seda tegema üksinda või koos Bossiga.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 16, 2012 14:59:24 GMT 2
"Okei, lähme siis siit," vastas Seth noogutusega. Talle jäid üllatavalt kiirelt meelde tänavad, ehitised ja üleüldse igasugused asukohad. Piisas paarist sõidust, et juba tunda kohta nagu enda peopesa.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 19:55:12 GMT 2
"Kuidas sul üldse see linna tundma õppimine läheb?" uuris Trey, vaadates poisile otsa. Kuna nad jooksid enam vähem samas tempos, siis said nad kõrvuti joosta ja isegi juttu ajada. "Oled TRICi ka juba jõudnud?" küsis mees lihtsalt niisama vestluse arendamiseks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 16, 2012 20:12:18 GMT 2
"Olen käinud ise ringi ja saanud teistelt tuure," vastas mees. Tegelikult meeldis talle kõige rohkem õhtuti jalutada, siis oli linn tavaliselt vaiksem, reede ja laupäeva õhtud muidugi mitte. "Ei, ma ei tea, seal on kindlasti purjus inimesed ringi laaberdamas," vastas Joshua. Ta jälestas alkoholi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 20:17:07 GMT 2
Trey noogutas ning jälgis mõnda aega niisama teed. Tundus, et Sethil läheb siis see sisseelamine päris hästi. Vähemalt siiani. "Yeeah," venitas mees, "neid leidub seal tõesti....palju," lausus mees natuke mõrult, sest kuna turvamehed ka kõigiga tegeleda ei jõua, siis on pidanud mees ka ise neid laiali ajama, et klubi ikka püsti jääks. "Sulle ei meeldi alkohol kohe üldse? Sa ise oled siis nagu puhas karsklane?" uuris Trey. Ega ta isegi end just pildituks ei joonud. Pigem siin-seal mõni õlu lihtsalt lõdvestuseks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 16, 2012 20:45:35 GMT 2
"Ei. Ma ei joo üldse alkoholi. Mina pidutsen teisiti," lausus Seth ja oli kindel, et Trey saab aru, mida mees silmas pidas. E sisse ja oli peotuju täiesti olemas, aga nüüd? Kas siis Joshua pidi joomise ära õppima, et pidutseda? No way.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:02:48 GMT 2
"Jah, seda me juba teame," lausus mees kerge ohkega, vangutades enda pead. Pidutseda saab ka ilma abiaineteta. Selleks ei ole vaja ei alkoholi ega ka uimasteid. "Ma loodan, et sa mul nüüd õhtuti paari õlle joomist ära ei keela, kuna ma su uimastid ära keelasin?" vaatas Trey enda nooremale vennale otsa, näol kerge muie.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 16, 2012 21:07:40 GMT 2
"Prsh, mina ei hakka teiste elusid enda meele järgi muutma," ütles Joshua irooniaga. "Aga miks sa alguses lubasid mul kanepit teha ja hiljem olid täiesti hulluks minemas?" tahtis noormees ikkagi teada. Teda huvitas see meeletult. Josh mõtles, et eks siis üritab ilma narkota olla, ka ilma kanepita, kuid oli kindel, et see ei õnnestu.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:19:06 GMT 2
Trey turtsatas ning vangutas enda pead Sethi iroonia peale. "Kui ma vaid teaks," lausus Trey käsi laiutades, "parim seletus sellele oleks ilmselt see, et sa olid mulle täielik võõras ja ma arvasin, et su elu piiramine paneb sind mind lihtsalt rohkem vihkama? Sa ei tundunud just eriti over excited selle mõtte peale, et mind su kasvatajaks või milleks iganes määrati ja ma arvasin, et nii kaua kui me üksteise elusi segama ei hakka on kõik korras," arvas mees. "Aga eks mulle hakkas see mõte meeldima, et mul on noorem vend. Ja kui ma sind seal peol uimasteid ostmas tabasin, siis oli see mulle justkui deja vu, sest ma olen varem ühe inimese nende uimastite pärast kaotanud ja ilmselt ma hakkasin kartma, et sinuga võib sama juhtuda," sõnas Trey, hoides pilku teel.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 16, 2012 21:24:43 GMT 2
"Ma ei vihanud sind kunagi. Ma olen üldse väheseid inimesi vihanud. Enda so-called vanemad ja üks tüüp, kes kadus pool aastat tagasi täiesti ära. Oleks nagu maamuna pealt lihtsalt kadunud," rääkis Seth. "Aga...Ma olen näinud, et sõltuvusest on raske, mõnel juhul isegi võimatu vabaneda," ütles Joshua. Ta oli teadlik sellest, et oli kanepist sõltuvuses, praegu hoidis teda amfetamiin suurest kanepinäljast.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2012 21:45:43 GMT 2
"Tore kuulda," muigas Trey, vaadates Sethile otsa. Vähemalt on see asi nüüd paigas. "Jah ja ei," lausus Jeromy, "see oleneb sellest kui kõvasti sa ise sellest lahti tahad saada ja kui palju sa oled selle nimel valmis pingutama ja muidugi selles kui sügaval su sõltuvus juba on. Minul läks kolm-neli kuud, et sellest täielikult lahti saada," rääkis mees omast kogemusest, "Faye näiteks on end korduvalt üritanud sellest võõrutada, aga ta langeb ikka ja jälle tagasi," ohkas Trey.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 16, 2012 21:51:34 GMT 2
"Mida sina siis tegid ja miks?" uuris Seth. Ta ei uskunud, et Treyl oli mingi suurem põhjus, tundis lihtsalt huvi ja oli piisavalt spoiled brat, et langeda sõltuvusse. Joshua ei lasknud enda sõpradel narkootikume tarbida, kui neil oli täiesti normaalne elu, ühel sõbral oli isegi umbes 250 dollari väärtuses kraami merre puistanud.
|
|