22. juuli 2012
Jul 22, 2012 13:46:11 GMT 2
Post by One Tree Hill on Jul 22, 2012 13:46:11 GMT 2
Gossip Corner
Tere, kallikesed, suvi käib täie hooga nagu näha. Me kõik ootame ilmselt huviga selle aasta Burning Boat Festivali. Mina iseenesest sellepärast, et siis tuleb linna palju võõraid ja uusi kuume kutte, kellega tutvusi teha. Aga see selleks...teid kindlasti ei huvita see, mida mina teinud olen, vaid see, mida on teinud minu kallid kangelased. Ma ei piina teid kauem enda lobaga. Ma oletan, et olete arvuti külge aheldatud vaid hetkeks, et see kuum postitus ära lugeda ja siis jälle basseini äärde või randa pugeda, et endale viimnegi päikesekiir saada.
LOST BIRDS ARE BACK
Tundub, et suvi on kohale toonud mõned meie kadunud linnud ja ka mõned täiesti uued näod. Ma arvan, et sellest ei saa keegi üle ega ümbert, et väike Sommers on end jälle näole näidanud. Ei tea, kas raha sai seal väljamaal otsa või? Igastahes ootame sinult uusi ja huvitavaid tegusi. Ma olen kindel, et sa ei vea meid alt.
Samuti on justkui ei kusagilt välja ilmunud Raven. Jah, see sama tüdruk, kes juba aastaid tagasi meie kalleid poisse võrgutas ja nendega igasugust kahtlast äri ajas. Tüdrukud ma soovitan teil enda poistel silma peal hoida. Ka sellest neiust võime ilmselt ka edaspidi midagi kuulda.
Ja alles hiljuti ilmus Tree Hilli üks uus noormees, kes mulle kohe silma jäi. Tüübi nimeks on Seth ja uskuge või ei, aga ta on meie kobeda barmani Trey väike vend. Kes oleks küll seda arvanud? Nüüd ei jää meil aga muud üle, kui temal natuke silma peal hoida ja uurida, mida ta siin Tree Hillis täpselt teeb.
Tree Hillis on ringi jalutamas veel üks uus neiu – Ariel Hemingway. Ei tea kas tuntud kirjaniku kauge sugulane? Tal on Tree Hillis sugulased ja ta on pärit Miamist. See on kõik, mida mina suutsin välja uurida. Aga see on vaid praegu....
Uskuge või ei aga Damen Queens on Tree Hillis. Jepp! Ta on endale siia isegi maja ostnud. Kuulduste kohaselt on ta Lexy lapse isa ja soovib nüüd poja elust osa saada. Või on tõde hoopis selles, et ta tahab Lexy elust osa saada nüüd, kus tüdruk ilusaks nooreks naiseks on sirgunud. Igastahes nähti Lexyt ja Damenit koos lõbustuspargi lähistel juttu ajamas ja hiljem koos majade poole jalutamas.
SAYER AND JESSICA STILL ON
Sellest paarist ei saa ma vist kunagi rahu. Tundub, et peale nende viimast kriisi on asjad ainult paremuse poole liikunud. Noored on päris palju aega koos veetnud. Nende seas näiteks see, et Jessica hüppas Wilmingtoni sillalt alla! Kas te oleksite seda uskunud? Mina olin küll üllatunud, kui ma seda kuulsin. Lisaks sellele veetis Jessica mõnusa õhtupooliku koos Sayeri ja tema vanematega. Nii et asjad on tõesti tõsised? Ja hiljem käisid noored veel kinos Madagaskarit vaatamas. Kas pole mitte nunnu?
Aga kuhu on need kaks kadunud praegu? Meie kallis armunud paarike läks roadtripile ja peaks tagasi tulema täpselt meie igasuviseks festivaliks. Sayeri tweetide järgi läheb neil seal päris hasti. Eks me näe siis BBF'il, kui hästi see nende suhe tegelikult toimib.
WELCOME HOME GIFT
Tundub, et Trey tundis meie väikesest Sommersist nii kõvasti puudust, et viis ta lausa tagasituleku puhul lõunat sööma. Nii armas sinust. Tundus, et sa liigutasid isegi Milena südant natuke....või siis oli see taaskord üks näitemäng. Kes seda teab? Igastahes said vana tuttavad juba kooli ees kokku, kus väike Sommers ilmselt vanu häid aegu meenutas. Trey käis ilmselt niisama korvi mängimas. Juttu noortel jagus.
WORK! DON'T TALK!
Daniela ja Stephen Port City Javas juttu ajamas samal ajal kui näitsik töötas. Ega meil siin lobisemise eest palka ei maksta, noor neiu! Ma pidin enda kohvit ikka õige kaua ootama...jah, ma olin seal! Aga te ei saa kunagi teada, kes ma olen. See on saladus, mida ma ei avalda kunagi.
CHANGES...CHANGES...CHANGES
Tundub, et Liz on lõpuks ometi avastanud enda tüdrukuliku poole. Nimelt on näitsik värvinud enda juuksed praktiliselt blondiks. Lisaks sellele olen ma tema seljas näinud juba vähemalt kolme erinevat suvekleiti, millest kahte viimast kandis ta koos kontsadega. Ma peaks mainima, et ta nägi päris hea välja. Tundub, et lahkuminek Danielist mõjus talle hästi või siis on tegemist lihtsalt ühe suure mänguga, et enda tõelist olemust varjata. Enda tweetide järgi on tüdruk hakanud muutma ka enda magamistuba. Kas seal oli liiga palju kuumi mälestusi?
Lisaks kõigele sellele käis tüdruk New Yorgis enda vanemaid külastamas ning mattis hiljuti enda vanaisa. Seega ütlen mina, et selle tüdruku elus toimub küll hulgaliselt muutusi. Aga praegu on veel vara öelda, kas see kõik on nüüd hea või halb.
Minu kõrvu on jõudnud uudiseid, et Lizard ja Luke istusid koos Karen's Cafe ees ja ajasid magusalt teineteisega juttu. Kas tegu on lihtsalt rebound kutika või alustab Lizzie juba uue tõsise suhtega? Tahaks näha, mis siin saama hakkab.
S.O.S SITUATION
Tundub, et meie uus korvpalli meeskonna kapten Jackson on kahe parimasõbranna silma ette jäänud. Poissi on nähtud koos nii Annabeli kui ka Helenaga, mis on minu arvates sõprade seisukohalt vägagi ohtlik olukord. Ega te tüdrukud ometi mõlemad sama poissi taga ei aja?
Annabeli ja Jacksonit nähti koos kultuurikeskusest väljumas. Ja minu silm ütleb küll, et siin oli küll midagi palju rohkemat kui ainult sõbrad. Samas kui Helena ja Jackson vaid mõned päevad hiljem Wilmingtoni sillal koos kitarriga ilusat päikeseloojangut nautisid. Tüdrukud, ma siiralt loodan, et te teate, mida te teete, sest ükski poiss ei ole väärt seda, et üks ilus sõprussuhe kildudeks teha.
JOE IS BACK!
Kas see poiss mitte ei pidanud Euroopasse õppima minema? Uued tuuled puhuvad aga mulle seda juttu, et noormees hakkab plaati lindistama ja sai mingi kena plaadilepingu osaliseks. Ei tea, mis seal Euroopas küll juhtus, aga noormees on tagasi. Kuigi teda on nähtud pidevalt New Yorgi vahet lendavat. Huvitav.
ANGEL AND THE DEVIL
Tundub, et Seth on juba kohtund meie linna kõige süütuma tüdrukuga. Jah, teda nähti koos Jill Swansoniga pargis juttu ajamas. Ja mulle tundus, et nad mõlemad nautisid vestlust. Kas meie kallis kobe uustulnuk on kristlane või vajas ta lihtsalt natuke hinge parandust? Või on sul meie armsa pastori tütrega halvad plaanid? Eks näe, mis siit edasi saab.
Vaid päev hiljem korrastas Jill koos Rathbone'iga noortekeskuses aeda. Ma ei saa aru, kas sellele tüdrukule meeldivad halvad poisid või üritab ta lihtsalt enda vanematele lõpuks natukenegi vastu hakata. Küll sellel tüübil on alles ilusad lihased. Jamh...mitte et meie pastori tütar neid kuidagi hinnata oskaks või midagi. Saate aru...ta palus noormehele endale mida selga panna - nagu wtf?! Enamus tüdrukuid oleks palunud ikka rohkem paljastust! Jill, sa oled ikka nii nunn...
KOHE NÄHA, ET VANAD SÕBRAD...
Nii kui meie väike Sommers tagasi jõudis, sai ta kokku enda eksiga - Stepheniga. Huvitav, eks? Soojendavad enda suhet jälle ülesse? Igastahes pidasid noored keskväljal maha ühe korraliku suitsutunni. Ma vist ei hakka nende kahekõne detailidesse väga laskuma aga jah, keset tänavat butt sexi pakkuda on ka vist väga moes...ja teiste majadesse kaamerate panemine...hmm...seda võiks isegi kasutada. Ja muidugi kui need kaks juba purskkaevu juurde sattusid, siis ei pääsenud neist kumbki kuiva nahaga sealt välja. Et siis jamh...väike armas paarike suundus üksteise kõrval edasi Stepheni juurde.
Väike Sommers suutis juba end ka päris kiiresti ka täis juua ja TRICI turvameestele peavalu tekitada. Aga päästjaks leidis ta endale küll õige tüübi - Rathbone'i. Kena. Tüüp viis neidise enda korterisse pohmakat välja magama. Ei tea, kas papa linnapea ei lase purjus Milenat koju sisse või kardab väike Sommers enda vanemaid siiski piisavalt, et mitte sellises olekus koju minna.
FUCK YEAH, TREE HILL GIRLS!
Seth, ei tasu vist igat tüdrukut ka keset tänavat kallistama kukkuda. Kas Nicole ja Seth on juba vanad tuttavad? Ei tundu küll nii, kui tüdruk enda kotist pipragaasi välja otsib. You go girl! Vot sellised kanged tüdrukud on Tree Hillis. Olge ettevaatlikud, poisid! Me ei lase endale nii kergelt pähe istuda. Igastahes lahenesid vist arusaamatused kiiresti, sest keset ööd võis neid veel ühe putka juures kohvi joomas näha. Või oli see tee? Ah, kes seda teab...
BRITTANY AND TREY? IS IT REALLY POSSIBLE?
Tundub, et Brittany ja Trey rannapäev oli nii edukas, et mees kutsus tüdruku välja...või oli asi vastupidi? Igastahes käisid noored ühel korralikul kohtingul. Õhtusöök Mehhiko restoranis, tants ühes Jazz baaris ja romantiline ujumine ja tähtede vaatamine rannas. Trey, ma ei teadnudki, et sa nii romantiline oled? Sa tundud ikka rohkem üheöösuhete kutt. Kuule, ära kaota palun enda ägedat mainet. I like the old you more...it was fun ; )
Ega vanale koerale ikka uut trikki ei õpeta ega ju? Treyd on nähtud hoopis koos Raveniga ringi liikumas. Neid kahte nähti koos lõbustuspargist väljumas kusjuures tüdruku käes oli ka üks armas karvane karu. Kui armas sinust, Trey! Nad läksid baari ja lakkusid end seal ikka korralikult täis ja me kõik võime kolm korda arvata, kus need kaks lõpetasid? Eks ikka mehe korteris.
Samas nähti Ravenit ja Sethi hiljuti rannas. Tüdruk oli küll üsna pilves ja ilmselt ei mäleta õhtust palju, aga need kaks veetsid kena aja seal rannal. Tüdruk, kas sa ikka tead, et see on Trey vend ja kahe vennaga samal ajal sebimine ei too kunagi kellegile head.
FIRE!! NO BLOOD STONE VILLIANS?
Ma arvan, et ma ei saa jätta mainimata seda sündmust, mis linna ikka korralikult kõigutas. Nimelt toimus laohoonete juures suur tulekahju, kuhu põles metsikult rahvast sisse. See on lihtsalt õudne. Minu teada oli seal ka Alex, kes õnneks pääses vaid mõne põletushaavaga. Liam käis tüdrukut iga päev haiglas vaatamas, kuni nad ta koju lubasid. Isegi Liz hüppas tüdruku juurest läbi.
WEDDING SEASON IN TREE HILL
Sama ajal kui Nathan ja Tara naudivad enda tõeliselt muinasjutulist abielu ja ootavad enda esimeste laste sündi, siis tundub, et peagi on meie väikeses linnas veel mõned noorpaarid. Uhke kihlasõrmus Vanessa sõrmes näitab meile seda, et meie kuulus korvpallur Scott Jefferson on viimaks selle suure küsimuse esitanud. Nii et varsti võib Tree Hillis taas pulmi näha? Loodame.
Tundub, et pulma kellad on kõrvus ka Wade'il ja Zoe'il. Naist nähti Tree Hilli bussijaamas, sõrmes kena sõrmus. Juttude järgi läks naine Michigani enda pere juurde. Veider on see, et mõned allikad räägivad nagu oleks naine kohe pärast 'jah' sõna ütlemist lihstalt linnast jalga lasnud. Kas Michiganis saab kihlasõmuse müügi eest rohkem raha? Igastahes pole naine veel enda jalga linna tõstnud. Huvitav, kas me näeme neid pulmi või kuuleme peagi hoopis lahkuminemisest.
BRITTANY WITH OUR TEACHER? REALLY?!
Kui Treyga ei läinud asjad nii nagu soovitud, siis on Brittanyt nähtud koos meie füüsika õpetajaga. Sellele tüdrukule on vist tõesti hakanud meeldima vanemad mehed? Huvitav, millest selline muutus, kas enda ealised ei sobigi enam? Igastahes leidsin ma need kaks koos Tree Hilli bussijaamas juttu ajamas ja ainult mõned päevad hiljem märgati neid koos rannas. Kas see on tõesti võimalik?
Samuti on nähtud Brittanyt kinos koos ei kellegi muu kui meie kohaliku kuulsuse Dameniga. Kas see tüüp mitte ei tulnud Lexy jaoks siia linna? Ma ei tea, kas asi oli kokkulepitud asjaga, aga Brittany ja Damen istusid kõrvuti ja ajasd enne filmi päris elavalt juttu.
NÄHTUD
Trey ja Lexy kaubamajas teineteisele lõhna ostmas ja hiljem kohvikus istumas. Tundus, et noored said päris hästi läbi. Kohalolijate sõnul oli õhkkond pigem sõbralik ja kergelt flirtiv.
Vanessa külastamas Robertit. Neid kahte pole ammu koos nähtud. Ei tea, kas naine käis mehele enda suurest uudisest rääkimas või oli tegu lihtsalt sõbraliku visiidiga.
Jacklyn ja Lexy keskväljal lastega jalutamas. Need kaks on tegelikult täitsa sarnase minevikuga...noorelt lapsed, poisid jätavad maha, peavad ise asjadega hakkama minema. Kanged tüdrukud peaks mainima!
Stephen ja Sam Riverwalkil romantilist õhtut veetmas. Tundub, et poisi peadne lahkumine mõlgub neil mõlemal peas. Igastahes tundisid need kaks küll armunud olevat. Isegi ujumas käisid ära, mitte et neil ujukad kaasa oleks olnud...
Sam ja Luke Westside'i pargis juttu ajamas. Ma ei teadnudki, et Luke meil musikaalne on. Nimelt kirjutas ta pargis laulu. Ei tea, kas kellegile erilisele?
Luke ja Brittany tüdruku juurde minemas, et viimase haav korda teha. Ei tasu ikka rulaga tegeleda kui ei oska. Võib ka õnnetumalt minna. See kord sul vedas. Ei tea, millega asi seal majast piirdus, aga poiss oli seal päris kaua.
Sam ja Rathbone Rivercourtil juttu ajamas. Noormees oli seal selleks, et enda sõpradega korvi mängida, aga Sam ilmselt selleks, et endale kuttide tähelepanu saada. Selle ta ka ilmselgelt sai. Kas sa ei ole mitte Stepheniga koos? Või on kaugsuhe sulle liiga raske ja te tegite sellele lõpu?
Väike Sommers ja Seth koos mööda Tree Hilli hulkumas. Tubli tüdruk, Milena, et sa linnapea tütrena meie uuele linnakodanikule natuke ümbrust näitasid. Ma olen kindel, et Seth teab nüüd kõiki nurgataguseid baare ja kohti, kuhu keegi enamasti ei sattu.
Trey kandmas Ravenit kätel enda autosse pärast tööpäeva....sihtkohaks mehe korter. Tüdruk ei näinud kohe üldse hea välja. Liigne alkohol? Või oli see hoopis veri, mis näitsiku särgi peal oli?!
Luke ja Ariel jahisadamas jahte imetlemas, unistades enda jahist. Kuulsin, et Areil saab peagi uue jahi omanikuks. Ootame juba seda, sest see tähendab kindlasti mõnusat jahipidu...
Simon ja Jacklyn pargis koos piknikut pidamas. Kuna te juba suudlete? Ma ju näen, kuidas te teineteist kogu aeg vaatate. Tehke see juba ära, no kaua võib? Kõik teavad peale teie enda, et te üksteisele meeldite.
Ma küll, et tea mida tegi meie füüsika õpetaja laohoonete juures, aga teda nähti seal koos väikese Sommersiga juttu ajamas. Matsite vanu sõjakirveid maha?