|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 21:06:15 GMT 2
Trey oli paar päeva tagasi avastanud, et tema lõhnaõli on otsasaanud. Seega oli ta enda sammud Tree Hilli ainukesse suuremasse kaubanduskeskusesse seadnud, et endale nüüd üks lõhn osta. Alguses tahtis ta osta seda sama, mida ta juba pikemat aega kasutanud on, aga poes teatati talle, et neil on see otsas ja ilmselt nad seda juurde ei telli ka. Seega jalutas Trey riiulite vahel nõutult ringi, üritades endale midagi uut ja meelepärast leida. Neid lõhnu oli siin ju sadu, kuidas ta nüüd endale siit uue lemmiku pidi leidma? Peale viiteteist minutit oli tema nina juba suht umbes ja pea paks. Trey mõtles juba vaikselt alla anda ja koju tagasi minna, kuid viimasel hetkel otsutas ta siiski selle lõhnaõstmise täna ära teha. Seega nuusutas ta vahepeal natuke kohviube, mis purki olid pandud, et lõhnameelt turgutada ja siis sai Jeromy uue hooga alustada. Outfit
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 7, 2012 21:16:52 GMT 2
Naine läks kaubanduskeskusesse, et pisut ringi vaadata. Mitte midagi ei olnud senini silma jäänud. Lexy astus sisse poodi, mis oli täidetud lõhnaõlipudelitega. Üks hea lõhn oligi lõppemas, uus oleks väga kasuks tulnud. Naine hakkas erinevaid lõhnaõlisid paberilipikute peale piserdama ja üritas leida sobivat, kuid kiirelt olid lõhnad segunenud. Oeh. Tuli vist uuesti hakata proovima. Mõni hetk hiljem jäi naisele silma üks huvitava kujundusega pudel, mis asus poe teises otsas, kuhu olid pandud uudistooted. Sinna sammudes tegi neiu mobiil kaks piiksu, saabus sms. Telefon kotist välja kougitud, muigas naine õrnalt. Ainult reklaam. Muidugi. Ta hakkas edasi astuma ja üritas samal ajal mobiili koti väiksesse lahtrisse panna, kuid põrkas seejärel kellelegi otsa. "Vabandust," sõnas naine õrna naeratusega ja viis pilgu üles. Vau, oli alles vaatepilt. Outfit.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 21:26:44 GMT 2
Trey oli viimaks seisma jäänud riiuli juurde, kust ta leidis juba päris mitu tükki, mis talle meeldisid ja oleksid isegi enam-vähem peale läinud. Mees asetas just ühe pudeli tagasi riiulile kui keegi talle otsa jalutas. Automaatselt astus Trey sammu tahapoole, vaadates peagi otsa imeilusale neiule. Neid oli siin Tree Hillis ikka päris palju. "Pole midagi," lausus mees, "või siiski...et enda 'kuritegu' leevendada võiksite mulle öelda, kas mõni neist kolmest lõhnast läheks sulle mehe peal olles peale," muigas Trey, ulatades näitsikule kolm valget lipikut, millest igal oli üks lõhn.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 7, 2012 21:32:50 GMT 2
"Et lausa kuritegu," muigas Lexy. "Ausalt öeldes mulle meeldivad tohutult meeste lõhnaõlid," mainis naine ja nuusutas seejärel lipikuid ükshaaval. "Ma arvan, et teine, see on kõige mõnusam," lausus naine mõne hetke järel enda arvamuse. "Kas otsite kingitust või endale?" küsis Lexy seejärel, kingituseks oli üsna raske lõhnaõli osta, sest ei tea, kuidas teisele võib see meeldida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 21:44:36 GMT 2
Kui naine mainis, et talle meeldivad meeste lõhnaõlid, siis valgus mehe näole kerge muie. Õigel ajal õiges kohas. "Endale. Mul oli oma lemmik juba olemas, aga see on otsas ja nad ei telli seda juurde. Ja ma ei viitsi onlineist ostmisega jamada. Siis oota veel tükk aega kuna see kohale jõuab.....aga et siis see teine," seletas Trey ning nuusutas ka ise seda uuesti. See oli tõesti päris hea. Hmm...võib ju katsetada. Otsinud selle nüüd ka paki sees välja, viskas ta kiire pilgu hinnale ning võttis karbi endale kätte. "Ma siis usaldan teid ja ostan selle ära. Kui naised must ringiga ümber hakkavad käima, siis ma vähemalt tean, keda süüdistada," muigas mees, "aga te ise...otsite ka lõhna?" uuris Trey.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 7, 2012 21:52:49 GMT 2
"Jah, teine," kinnitas naine. Esimene ei olnud just kõige erilisem, too tundus üsna tavalisena, mitte midagi teistsugust. Teine oli aga selline, millise lõhnaga kampsunit tahaks Lexy vahepeal kanda. "Siis otsite mind üles ja kaebate kohtusse," naeratas Fox. "Otsin jah, aga see on raskem, kui ma arvasin. Ma mõtlesin tegelikult toda lõhna proovida," osutas naine üle mehe õla, kus oli näha üks läbipaistev madal pudel justkui kuldse sisuga. Välimus juba tõmbas.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 22:11:17 GMT 2
"Just nii," noogutas mees lühidalt samal ajal kui tema näol oli naeratus. Kuulanud naise ära, keeras Trey end ringi ja silmitses pudelit, "kas see on pudel, mis sulle meeldib või lõhn?" küsis Trey natuke norivalt, kuid jalutas siis tolleni. Otsinud ühe puhta valge lipiku, lasi ta seda lõhna sinna peale. Natuke raputamist ja siis võis mees juba paberilipikut nuusutada. "Hmm.....päris hea. Aga minu jaoks vist liiga magus. Mulle meeldivad naiste peal sellised värsked lõhnad," muigas ta, kuid ega siis see ei tähendanud, et naisele see lõhn meeldida ei võinud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 7, 2012 22:15:03 GMT 2
"No välimuse järgi ostangi," naeris naine. Ta jälgis, kuidas mees lõhnaõli lipiku peale lasi ja peale nuusutamist proovis ka Lexy lõhna. "Väkk...Lagritsa lõhn," krimpsutas naine nina. Talle ei meeldinud must lagrits, leebemat veel sõi, aga täitsa kange talle ei meeldinud. "Nüüd tuled sina mulle appi, eks ole?" küsis naine ja naeratas. Ta ei märganudki, et vaikselt olid nad sina peale üle läinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 22:28:34 GMT 2
Mees hakkas naise reaktsiooni peale naerma. See on see, kui vaatad ainult välimust. Nagu naistega. Mõni näeb nii ilus välja, aga kui suu lahti teeb, siis sealt küll midagi mõistliku välja ei tule. "No ma võin ju sind aidata," kehitas mees enda õlgu. Ega tal midagi muud nagu nii teha ei olnud praegu. Seega miks mitte kaunist neidu aidata.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 7, 2012 22:41:23 GMT 2
Naine kõndis ühe riiuli poole ja valis välja viis pudelit. Roheline, helesinine, läbipaistev, must ja tumesinine. Neid kõiki paberitele lasknud, otsis ta kohe välja ka pastaka ja kirjutas nimede esimesed täed lipikutele, et need sassi ei läheks. "Nüüd teeme nii, et ma nuusutan ainult seda, mis sa välja valid ja ostan selle ära," pakkus Lexy välja. Justkui õnneloos. Tegelikult olid lood nii, et kui tegu oleks olnud ikka mõne väga jõleda lõhnaga, oleks Fox mõne teise valinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2012 23:32:46 GMT 2
"Diil," sõnas Trey, kuid ennem kui ta lipiku tüdruku käest võttis, nuusutas ta korraks kohvi. Alles siis võttis ta need ükshaaval endale kätte. Kolm tükki neist läksid vasakusse kätte ehk siis need ei sobinud ja kaks neist läksid paremasse kätte. "Kumbki neist - ise valid," pakkus mees, ulatades kaks lipikut näitsiku poole. Üks oli rohkem selline värske puuvilja lõhnaga ja teine oli midagi sellist...seda on raske kirjeldada. See oli natuke magus, aga samas oli sellel mingi huvitav lõhn juures.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 8, 2012 13:32:02 GMT 2
Neiu nuusutas mõlemaid. "Ma arvan, et see esimene, see on...Light Blue," lausus naine. Sellel oli mõnus puuviljade ja sidruni lõhn, väga värske. Ta võttis tagant poolt ühe helesinise pakendi, mis oli kiles ja oli õnnelik, et lõpuks sai lõhn välja valitud. "Tead, selline elukutse oleks vaja luua, kus poes on 2 meest ja 2 naist ja annavad ausa arvamuse, mitte ei soovita kõige kallimat," muigas Lexy.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 13:48:07 GMT 2
"Väga tore, see oleks ka minu valik olnud," noogutas mees heakskiitvalt. Nüüd on neil mõlemal pikemaks ajaks lõhnaõlide suhtes rahu majas. "Jah, see kuluks kohe kindlasti ära. Eriti siis, kui sa kellegile kingitust otsid," muigas Trey. See oli üks põhjus, miks talle sünnipäevad ei meeldinud. Jama nende kingitustega kui palju. Ja lõpuks pistab ta ikka paar rahatähte ümbrikusse. Las sünnipäeva laps ise otsustab. "Ma ei tea, kui kiire sul on, aga äkki tahaksid mõneks minutiks kuskile maha istuda," pakkus Trey, sest nad olid kiiresti omavahel klapi leidnud ja seega miks mitte natuke pikemalt suhelda. "Ma olen Trey," sõnas mees ja sirutas enda käe välja.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Jul 8, 2012 13:56:50 GMT 2
"Kingituse otsimine on aina raskemaks läinud. Ma ei osanud enda heale sõbrannale ka midagi osta, sest ta ise ütles, et ei vaja midagi. Siis sai ka jälle raha kingitud," lausus naine. "Võib küll, aega mul ju on, aga ma maksan enne ära," naeratas Lexy. Kuulnud mehe nime, ulatas ka tüdruk enda käe:"Lexy." Neiu mõtles, et millal Trey hakkab kerge aktsendi kohta uurima, rekord oli 2 päeva, siis hakkas uus tuttav küsima, et kust Lexy pärit on.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 14:16:21 GMT 2
"Ma peaks ka maksma, ilma vist välja ei lasta," muigas mees ning surus naise kätt, kui tema nime teada sai. Mees arvas, et tegu on hüüdnimega näiteks Alexist, Alexiast, Alexandrast vms. Igastahes otsustas ta selle küsimuse hilisemaks jätta, sest ta liikus leti juurde, lastes Lexyl ennem enda lõhna eest tasuda. Ja muidugi tajus Trey tüdruku aktsenti ja ka selle kohta kavatses ta peagi küsimusi esitada.
|
|