18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 20, 2012 20:43:08 GMT 2
,,Eeeiii viska mind vetteeee," venitas Brittany ja hoidis kõvasti Treyst kinni. Brittany oli meeldivalt üllatunud sellest, kui tugevad olid mehe käed, sest mees ise tundus üsnagi kiitsakas.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2012 22:17:46 GMT 2
"Kes ütles, et ma su vette viskan?" küsis noormees, vaadates tüdrukule otsa, kui ta viimaks põlvini vees seisma jäi, lastes suurtel lainetel neile kahele peale uhuda. Noormees ise oli ikka ujukate ääreni märg. Brittany oli see eest ainult enda selga natuke vette saanud kasta. "Ma võin su rahulikult ka vette panna, aga ma leian, et see ei oleks sugugi huvitav," jätkas noormees justkui pidades nõu kumb oleks parem mõte.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 20, 2012 23:01:26 GMT 2
,,Ei, sa ei viska mind vette," lausus Brittany tõrksalt. Näis, kas Trey teda ainult kuulab või mitte, aga kui ta viskabki neiu vette, hakkab Brittany meest mudaga loopima. See meeldiks Brittanyle igatahes rohkem, kui Trey ta rahulikult vette paneks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 21, 2012 0:00:27 GMT 2
"Oled sa kindel? Ma küll ei oleks," muigas mees. Millal on mehed varem seda teinud, mis naistele rohkem meeldib. Seega hetkel, mil nende poole rühkis uus suur laine, viskas Trey näitsiku endast kaugemale ette vette. Ta teadis, et see ei lõppe ilmselt talle endale kuigi hästi, aga vähemalt oli tal hetkel lõbus.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 26, 2012 19:07:42 GMT 2
Brittany kiljus, kui ta äkki hoolimata tema palvetele vette visati. ,,Tõbras selline," kiljus tüdruk Treyle rohkem naljatades ning võttis juba põhjast pihutäie muda. Seejärel ujus ta sellega Trey juurde ja määris selle mehe kehale laiali. ,,Et mudakollid sind näksiks," ütles Britu.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2012 19:39:59 GMT 2
"On ka hullemini kutsutud," muigas Trey kui tüdruk teda tõpraks nimetas, ujudes juba hetk hiljem mehe juurde. "Ma olen üsna kindel, et see on liiv ja selles ei leidu mudakolle," naeris mees, kui Brittany tema kehale muda hakkas määrima. Kasutanud juhust, asetas ta enda käed tüdruku alaseljale, vaadates talle lõbusalt otsa. Peagi oli tüdruk tema kättevahel ja teist korda valmis vette lendama, kuid seekord sukeldus Trey ise tüdrukule järgi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 26, 2012 19:48:43 GMT 2
Brittany ujus Treyl eest ära ja tuli tükk maad hiljem pinnale. Sellegipoolest ootas ta mehe ära ja ujus siis tema juurde, asetades oma käed ümber Trey kaela. ,,Miks sa seda teed?" küsis Brittany oma sügavpruunide silmadega Trey omi puurides.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2012 19:57:17 GMT 2
Trey sinised silmad jäid Brittanyle püsima, kui too enda käed ümber tema kaela asetas. "Mida?" küsis Trey õrnalt muiates, "mida ma teen?" Ta asetas enda käed ümber tüdruku, oodates huviga, mida näitsik silmas oli pidanud, sest antud hetkel suutis Trey kohe mitu asja välja mõelda, mille kohta tüdruk oleks saanud küsida - Miks ta seda teeb?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 26, 2012 19:59:22 GMT 2
,,Mind vette tahad visata," vastas Brittany vaikselt, kuid hoidis oma silmi endiselt Trey omadel. Trey paistis nii kiuslik, kuigi Brittany ei teadnud, kas ta tegelikult ka nii kiuslik on. Kõditama pole ju mees teda veel hakanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2012 20:12:02 GMT 2
"Aga miks ka mitte?" küsis mees, kallutades enda pead ühele küljele, "aga kui see sulle nii vastumeelne on, siis me võime ka niisama ujuda," lausus Trey, vaadates tüdrukule otsa. Vahepeal võis mees tõesti võibolla natuke kiuslik olla, aga seda enamasti selle pärast, et teatud naistele see meeldib.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 26, 2012 20:14:15 GMT 2
,,Trey," ütles Brittany ja kallutas oma pea samuti küljele. Nad olid teineteisele nii ohtlikult lähedal, kuid Brittany ei suutnud enam mehele vastu panna ja järgmisel hetkel olidki juba neiu huuled Trey omadel. Damn it.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2012 20:22:19 GMT 2
"Mh?" vaatas noormees tüdrukule küsivalt otsa, kergitades pisut enda tumedaid kulme, kuid saanud vastuseks Brittany poolt ühe suudluse....see oli midagi ootamatut, aga kindlasti midagi, mis oli mehele meelt mööda. Ta ei oleks arvanud, et näitsik end nii kiiresti talle kätte annab, aga nagu näha siis andis. Trey pani selle suudluse ikka maksma ning vastas tüdruku suudlusele, tõmmates teda endale lähemale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 26, 2012 20:35:05 GMT 2
Brittany surus oma huuled tugevamalt Trey omadele ning libistas oma sõrmed mehe märgadesse juustesse. See suudlus oli teistsugune, palju erilisem Brittany jaoks. Tõmbunud mõne hetke pärast Treyst eemale, jäi neidis mehe silmadesse vaatama, näol mänglev naeratus. ,,Ma olen õnnelik, et ma seda tegin," tunnistas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2012 20:43:38 GMT 2
See suudlus oli päris mõnus olnud. Vaatamata enda vanusele oli näitsik hea suudleja. Kui Brittany eemale tõmbus, lasi mees enda haaret ümber tüdruku lõdvemaks. "Tore kui sulle meeldis. Teine kordki," lausus Trey õrnalt naeratades, hoides enda vankumatut pilku tüdrukul ning puudutades veelkord õrnalt näitsiku huuli.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jun 26, 2012 20:46:19 GMT 2
,,Õrritaja," ütles Brittany muiates ning hakkas Treyd veega pritsima. Kui mees teda enne vette loopis, siis parem kannatagu nüüd veesõda, mida Brittany ise alustab. Mida küll hiljem võiks teha?
|
|