21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 10, 2012 19:21:40 GMT 2
"Sa oled seal olnud? Räägi, kuidas sa tegi 16-17-aastasena sellist tööd, et said napilt kuuli ja sind ajasid mingisugused kapid taga," vastas Seth. Ta võttis jointi vastu ja pani selle teksade taskusse. Ta ei öelnud rohkem, et mitte jälle Trey kullakalleid vanemaid kuidagi solvata. Joshua tõusis diivanilt. "Midagi veel või võin minema tõmmata?" uuris nooruk.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 20:17:12 GMT 2
Trey raputas enda pead ning ohkas raskelt - selle tüübiga läheb tal küll raskeks. Tundub, et kõige etem ongi anda talle vabad käed ja loota, et ta endale mingit sitta kokku ei keera. Sest ilmselgelt ei kuula ta kedagi teist ja veel väheam usaldab ta kedagi teist. "Ma olen üüüüüsna kindel, et sind ei huvita mu vastus," sõnas mees, kuid laiutas siis käsi, "mine, mine," sõnas ta poisile otsa vaadates, "ja see on nüüd vist see koht, kus ma pean ütlema, et ära jamadesse sattu," turtsatas mees.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Jul 10, 2012 20:26:20 GMT 2
Ega meest väga ei huvitanud jah, kuna ta teadis, et Trey ei pidanud midagi sellist tegema. Ta lihtsalt elas normaalselt elu enda normaalsete vanematega, lucky one. "Yeah, what ever," muigas Seth selle jamade jutu peale ja lahkus korterist naerdes. OT:Lõpp
|
|