20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 18:44:21 GMT 2
Pärast matemaatikatundi võttis Albert Jessica ja Sayeri kooli parklast peale ning sõidutas neid haiglasse. Albert ise ruttas enda tööd tegema, juhatades enne seda Jessica ultraheli kabineti juurde. Sayeril lubati kaasa minna ja noormeest lubati hiljem ka röntgenisse kaasa tulla. Röntgen neerudes kive ei näidanud, ultraheli aga andis teada, et neerude ümber on vedelik ning vedelikutakistusest on paisunud neerukarikad. Et teada, kui tõsine on olukord, saadeti Jessica vere- ja uriiniproovi andma.
Jessica ja Sayer ootasid ootsesaalis, sest proovide tulemuste saamine ei pidavat kaua aega võtma. Jessie ohkas kergelt ja toetas pea oma kuti õlale. "Mul on tunne, et täna mind siit koju ei lasta," lausus Jes nukralt. Tema enesetunne on endiselt okei, aga arsti jutust, et vedelik tuleb neerude ümbert ära saada, jäi talle mulje, et haiglasse ta täna jääb.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 18:51:47 GMT 2
Kui Jessie enda pea Sayeri õlale asetas, võttis noormees ühe käega tema õlgade ümbert kinni. "Arvad, et nad kirjutavad su sisse?" küsis Rufus, kuigi ilmselgelt seda näitsiku sõnad tähendasidki. "Kuule, ära ole nüüd nii kurb. Ma jään siia nii kauaks kui ma saan ja ma olen kindel, et kõik saab korda," lausus noormees lohutavalt. Roof sai isegi aru, et olukord oli ilmselt tõsisem kui Jes koolis olles oli arvanud. Aga vähemalt ei olnud see midagi eluohtilkut, right?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 19:06:05 GMT 2
Jessica noogutas. "Nad pidid mulle ainult ultraheli ja röntgeni tegema, aga nad tahtsid siiski proove ka ning pealegi on mul vedelik neerude ümber," rääkis Jessie. Tal on kohutav janu, aga ta ei julgenud enam juua ka, sest ta teadis, kuhu see vesi pidama jääb. Ta kartis, et teeb joomisega asja veelgi hullemaks.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 19:12:25 GMT 2
Sayer vajutas tüdruku peale ühe õrna suudluse. "Ootame parem ära, mis nad meile räägivad. Siis on aega, kas muretseda või rõõmustada küllaga," lausus noormees. Otsinud enda teksade taskust mobiili, tegeles ta sellega natuke aega, ennem kui selle Jessicale ulatas. "Viib äkki mõtted mujale," sõnas Rufus. Telefonis oli lahti kaust nende piltidega, mis Say või Jes siis klõpsinud olid, kui nad kahekesi olid. Seal leidus igasugu huvitavaid pilte. Põhiline, et need tõid meelde muud mälestused ja viisid seega oleviku eemale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 19:23:45 GMT 2
Jessica võttis noormehe samsungi enda kätte ning hakkas pilte vaatama. Mõni pilt tõi tema näole muige, mõni ajas lausa naerma. "Ma ei ole kunagi endast nii koledaid pilte näinud," lausus Jessica, vaadates hetkeks Sayerile otsa,"aga sina oled küll nunnu." Sayst, kellele ilmselgelt ei meeldi, kui teda kaameraga piinatakse, on enamus pildid sellise näoga, et kamooon-Jessie-jälle-sa-pildistad, aga see pilk koos no-eks-sa-pildista naeratusega on lihtsalt armas. Fotogeeniline poiss, nagu Jessie talle ka varem öelnud on. Kui Jessie oli peaaegu kõik pildid vaadatud saanud, kuulis ta arsti oma nime ütlemas, mis tähendas seda, et ta peab nüüd kabinetti minema. Jessica andis oma kutile telefoni tagasi ning tema käest kinni võttes, liikus ta kabineti poole. Arst peatas ta, öeldes, et noormees jääb ukse taha. Jessie aga polnud sellega nõus, öeldes, et Sayer võib kaasa tulla, et tal on ka õigus kõike teada.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 19:39:24 GMT 2
"Mis mõttes koledaid pilte? Sa ei ole kole ja seega ei saa ka pilt sinust kole olla," lausus Sayer tüdrukule, kes hetk hiljem ütles, et ta on 'nunnu'. Et siis jah. Tüdrukud jäävad ikka tüdrukuteks. Rufus võttis mobiili vastu ning see leidis taas enda koha poisi pükste taskus. Tõusnud püsti, hoidis ta Jessie käest kindlalt kinni ning jalutas koos temaga kabineti poole. Say vahetas arstiga paar sõna ja viimaks lasi ta noored koos kabineti, kuigi tema kergest pea raputusest võis näha, et ta ei olnud sellega väga rahul.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 19:54:16 GMT 2
Jessica võttis istet toolil, mis oli arsti laua juures ning vaatas küsivalt arstile otsa. Arst rääkis pika jutu maha, kasutades sõnu, millest Jessie mitte midagi aru ei saanud ning lõppkokkuvõttes jäi talle ikkagi arusaamatuks, mis siis täpselt toimub ja saama hakkab. "Ühesõnaga," alustas arst 'tõlkimist', "hea uudis on see, et üks neer on sul terve, aga teises on põletik sees ja selle ümber on vedelik. Kirurg Albert Westiga läbirääkimisi pidades, jõudsime järeldusele, et määrame sulle veel nädalase antibiootikumide kuuri, sest sinu terve neer ei ole piisavalt tugev, et üksinda hakkama saada ning hetkel ei ole meil ka doonorneert, mis sulle sobiks, seega siirdamine ei tule kõne allagi." Albert Westiga? Ta oli nõus Jessie enda patsiendiks võtma? "Aga kui antibiootikumid ei aita?" küsis Jessica. Mis on halvim, mis juhtuda saab? "Siis teeme sulle operatsiooni, aga sellest on veel vara rääkida. Ma lasen teile palati sisse seada. Te jääte nädalaks arstide järelvalve alla," rääkis arst. Jessica hingas sügavalt sisse. Ja juhtubki see, mida ta juba kartis - peabki haiglasse jääma.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 20:28:48 GMT 2
Sayer istus ja kuulas seda kõike vaikides. Nagu Jessie nii ei saanud ka tema alguses suurt midagi aru, kuid kui arst kõik neile arusaadavamaks tegi, tõmbas Say käega läbi enda juuste ning viis pilgu tüdrukule. Nädal aega peab Jes haiglas istuma. Nii palju siis sellest, et tal koolis kõik hästi läks juba. Nüüd veel enne lõppu asju järgi tegema. Ja siis veel kisakoor. Kuidas nad osariiklikel võistlustel ilma ühe tantsijata hakkama saavad. Roof võttis tüdruku käest kinni ning pigistas seda õrnalt.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 20:48:46 GMT 2
Arst tegi kellelegi mingi kiire kõne ning hakkas siis mingeid pabereid täitma, paludes Jessical hetke oodata. Natukese aja pärast sisenes kabinetti Albert, kes üsna murelikul pilgul Jessicat vaatas ent siis neiul endaga kaasa minna käskis, lubades ka Sayeril järgneda. Kuigi Albert on kirurg, on ta ka uroloogialaselt koolitatud, niiet ta nõudis, et saaks Jessie enda hoole alla, põhjendades seda sellega, et saab nii neiu ema paremini toimuvaga kursis hoida. Jessica küll ei sallinud oma kasuisa, kuid leidis siiski, et ju siis nii on kõige parem. Albert juhatas Jessie tema üksikpalatisse ning palus tal haiglariided selga panna. Seega jäi Jessie hetkeks üksinda palatisse. Mõne hetke pärast tuli Albert palatisse. "Ma lähen vormistan paberid ära, seni luban su poiss-sõbral siin olla," lausus Jessie kasuisa ning lahkus siis. Jessica istus voodil ja põrnitses oma varbaid. Seejärel tõstis ta pilgu Sayerile. "Räägi ise Carmeliga, aga ära luba tal mind kavast välja mõelda," lausus Jessie. Ta tahab osariiklikest osa võtta ning pärast seda ka Sayerit veel viimast või loodetavasti viimaseid kordi ergutada. Jessica lootis, et ta saab selle nädalaga põletikust jagu, et tavapärase elu juurde naasta.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 21:01:58 GMT 2
Sayer leidis antud hetkel, et Albertist oli väga kena Jessica enda tiiva alla võtta. Isegi kui tüdrukule ta ei meeldi, siis on ikkagi parem kui sinu järgi vaatab keegi, keda sa tead. Sayer võttis palatis oleval toolil istet ning silmitses neidu. "Küll ma räägin Carmeliga. Ära sellega küll enda pead vaeva," lausus poiss, "sa mõtle parem sellele, kuidas rutem terveks saada," muigas Rufus, kuid see kadus kiirelt. Just siis kui nad otsustavad rohkem aega koos veeta, peab Jessica haiglasse sattuma. See on see hilissügisel ainult tagiga ringi käimine. Nüüd on tulemus käes.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 21:07:51 GMT 2
Oleks ta sellega siis ainult hilissügisel käinud - ta talvel kandis ka peamiselt ainult tagi. "Ruttu terveks tahaks saada küll, neid stiilseid riideid ei kannata kaua kanda," lausus Jessie. Tütarlapse tõusis voodilt püsti ning maandus Sayeri süles. Ta põimis oma käed ümber noormehe kaele ning toetas oma pea tema rinnale.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 21:13:19 GMT 2
"Isegi haiglas olles peavad naised moodi tähtsamaks kui tervist," vangutas Sayer õrnalt naerdes enda pead. Kui Jessica tema süles maandus, ei jäänud poisil muud üle, kui enda käed ümber tema panna. "Vaevalt ruttu terveks saamise alla käib see, et sa ronid voodist välja ja istud enda poisile sülle," lausus Rufus. Jessie nägi kuidagi nii õnnetu välja praegu, et Sayeril ei olnud soovi teda tagasi voodisse tõsta.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 21:22:44 GMT 2
Moest Jessica lugu ei pea, aga stiilsusest küll. Praegu nägi ta välja nagu roheline lendorav ja see ei ole äge. "Ma saan seal voodis nüüd suurema osa ajast veeta, niiet kuss," lausus Jessie. "Nad võiks mul vähemalt süüa lubada, see vesi ajab ka iiveldama juba," kurtis Jes. Välja ei taha see vesi ka tulla - muidu kiire ainevahetusega tüdruk, aga vot neerupõletik muutis asja. Õigemini, vesi jääb lihtsalt valesse kohta pidama või midagi sellist.
|
|
|
Post by Deleted on May 5, 2012 21:30:53 GMT 2
"Mina võin kuss olla, aga esimene arst või õde, kes su palatisse astub, leiab kindlasti, et see ei ole hetkel kõige õigem koht sinu jaoks," muigas Sayer, lastes enda ühe käe, mis ei olnud ümber tüdruku, tema sülle vajuda. "Midagi pead sa kindlasti sööma ja ma olen kindel, et kui sa küsid, siis sa ka saad," sõnas Rufus. Ega nad tal siis ometi nädal aega söömata ei lase ju olla.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on May 5, 2012 22:39:52 GMT 2
Nädal aega juba lasid, asi see siis nädal aega veel paastuda on. Lõpuks juhtub ainult see, et organism ei võtagi enam toitu vastu ja siis peavad arstid hakkama neerupõletiku asemel buliimiat ravima. "Ma usun, et Albert ei pahanda, et ma praegu voodis pole," lausus Jessica. Aga nii kui Albert palatisse tuleb, peab ta ilmselt nädalaks voodisse kolima ja aeg-ajalt seal külge vahetama, et mitte igasugu muid vigu endale külge saada. "Sa võiks mulle homme mingit lugemist tuua," arvas Jes. Mis tal seal päeval muud ikka teha on, kui Sayer koolis on.
|
|