22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Apr 22, 2012 18:16:14 GMT 2
"Ma olen sinusse täielikult armunud," kinnitas Joseph. Noormees polnud aga kindel, mida armastus täpsemalt tähendabki. Joe teaedis, et ta armastas Lizziet, aga ülejäänu suhtes olid vastakad tunded. Okei, Daniel oli ka juba üks perekonnast, Nicole'i vastu olid ka teatud tunded täiesti säilinud.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 18:19:54 GMT 2
,,Hästi," ütles Brit. ,,Siis ma vist paanitsen asjata. Aga teeme nii, et sa ikka räägid mulle, kui midagi on. Ma lihtsalt tahan, et sa minu vastu ausaks jääksid, isegi, kui tõde on valus." Loodetavasti on nad nüüd rohkem koos. Britule tõesti tähendas Joe väga palju ja ta ei tahtnud seda suhet lihtsalt raisku lasta. Ehk saavad nad nüüd lähedasemaks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Apr 22, 2012 18:22:32 GMT 2
Joseph noogutas. Noormees tõusis ja istus tüdruku kõrvale voodi peale ning tõstis Brittany endale sülle. "Hea, et sa tulid," lausus Joe vaikselt. Ta ei pidanud valjemat häält praegu vajalikuks, sest lause oligi mõeldud ainult Brittanyle.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 18:27:55 GMT 2
,,Ma igatsesin sind," ütles Brit ja pani oma käed Joe näole. Brit peab pärast kindlasti Sayerit tänama, et ta talle head nõu andis. Et siis kõik saab ikkagi korda. Pärast võib ka teiste juurde minna, praegu tahaks Joe'ga igatahes olla. Vaja ju kaotsiläinud aeg tasa teha.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Apr 22, 2012 18:30:43 GMT 2
Noormees suudles õrnalt Brittany huuli ja tundis järsku tohutut süümepiina. Ta sai aru, milles asi oli, Joe polnud Sierrast veel üle saanud ja mees ei tahtnud, et Brittany tunneks ennast mõne rebound suhtena.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 18:37:54 GMT 2
Brit suudles Joe'd vastu ja jäi talle siis silma vaatama. Ikkagi oli midagi Joe pilgus, mis tema enesetunnet kergelt reetis. Nagu tunneks ta end süüdi või midagi. ,,Kõik ikka korras?" küsis Brit seda meeleolumuutust märgates. ,,Räägi, mis sind vaevab." Sayer oli talle maininud, et Joe südames on üks teine tüdruk, keda mees peab kellegi teisega koos nägema, aga seda ei hakanud Brit praegu ise üles võtma. Ta tahtis, et Joe talle kõik ära räägiks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Apr 22, 2012 18:39:40 GMT 2
"Mitte midagi, ära vaeva ennast sellega. Väike asi," lausus Joe kindalt. Ta ei tahtnud Brittanyle sellest rääkida, kuna teadis, et tekiks suurem draama. Draamadest oli aga Josephil kõrini, alles olid kõik lahenenud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 18:48:15 GMT 2
,,Sa lubasid, et oled minuga aus," lausus Brit sama kindlalt. Ta siiski ootas, et Joe talle lõpuks räägiks, mis teema tal on tolle teise tüdrukuga. Kas mees üldse sai aru, et Brit nagu teab midagi? Mis üldse edasi saab? Brit küll tahtis Joe'ga koos olla, aga ta ei saanud aru, miks mees teda enda juures hoiab, kui ta südames on keegi teine. Ta ei tahtnud mingi asendustüdruk olla, see paneks Britu lihtsalt end mänguasjana tundma.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2012 19:11:12 GMT 2
Liz muigas Sayer sõnade peale, "can't wait," lausus ta võttes karbi vastu. Koos kahe kingitusega teleka juurde jalutanud, asetas ta need sinna samma. Ta kergitas pisut Lexi ja Say poolt saadud kingituse kaant ning muigas lõbusalt, hakates endamisi naerma. Jah, see oli küll täppi läinud kingitus. "Ma peaks ütlema, et te Alexiga tahate ikka tõsiselt, et ma paksuks läheksin," naeris Lizard jalutades tagasi enda endisele kohale Danieli kõrval. Kui Britu ja Joe köögist välja tulid, oletas ta, et nad jäävad nüüd elutuppa, aga kus sa sellega. Need kaks läksid hoopis venna tuppa. Jamh. Smokey seisis endiselt vanas kohas ja silmitses uusi inimesi. "Vaatamata sellele, et mu kallis venna parema meelega teises toas passib, võite te kõik sööma hakata. Ja suured tänud teile kõigile, et te tulite," lausus Liz, haarates endale mahlaklaasi, millest ta juba ennem joonud oli. Valanud selle jälle täis, võttis ta sealt mõned lonksud, ennem kui klaasi laua äärele toetas. Asetanud enda vaba käe Nathani põlvele, vaatas ta sooja naeratusega neid inimesi siin ruumis. Nad olidki talle perekond.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 23, 2012 22:08:28 GMT 2
Alex asetas enda musta nahktagi varna ning sasinud hetkeks enda juukseid, eemaldas neidis ka mustad saapad ning kõndis vaiksel sammul tuppa. Loomulikult ei jäänud Lizard ilma ühest suurest vanema õe kallistusest, kes Lexi talle sageli on ka olnud. Nii häid kui ka halbu aegu on nad koos edukalt läbi elanud, olles üksteisele pidevalt toeks. Kui Say mainis, et neidis kirjutas Lizandrale laulu, maigutas tüdruk õrnalt häbeliku alatooniga suud. Nii oli see tõesti. Viimased kaks-kolm päeva on ta selle kallal pusinud ning lõpuks sai ka valmis. Kuhugi maha Alex veel ei istunud, vaid pühendas paar minutit enda ajast ja tähelepanust pisikesele husky kutsikale, kes aktsepteeris neidise päris kiirelt. Küllap on ta praegu kõigiga sõber, peaasi, et piisavalt tähelepanu saab. outfit
|
|