18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 14:32:48 GMT 2
,,Aga muidugi," vastas Brit. ,,Tal on mu südames lihtsalt eriline koht. Mitte, et ma teda nüüd oma poisile eelistaks, aga siiski, ta on mulle juba nii kalliks saanud." Samas aitas just Chica Britul valusaid mõtteid eemal hoida, tegi tuju heaks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 19:12:18 GMT 2
"Kas ma annan sulle siis enda numbri või aadressi? Kuidas me kokkulepime kuna sa Chica enda käsutusse saad?" asus Nathan kohe asja juurde. Kui see tüdrukule rõõmu teeb, siis võib ta ju koeraga mängida ja väljas käia. Mehel ei oleks selle vastu midagi. "Seda on ainult hea kuulda," naeratas mees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 19:46:33 GMT 2
,,Ma arvan, et number oleks parem, kuna ma olen kehv orienteeruja," vastas Brit. ,,Samas saab ju ka koolis, ma arvan, rääkida sellest." Tüdruk silitas Chica pead ja jäi siis Nathanile küsivalt otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 20:05:18 GMT 2
Nathan võttis jaki taskust rahakoti ning võttis sealt vahelt mingi paberitüki, kuhu kirjutas enda mobiilinumbri, ulatades selle siis Brittanyle. "Nii on meil vast kõige lihtsam suhelda, aga muidugi võid ka koolis ligi astuda," noogutas mees, silmitsedes Chicat, kes nautis näitsiku silitusi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 21:02:45 GMT 2
,,Kindlasti," lubas Brit ja pani paberitüki endale teksade taskusse. Kodus trükib ta mehe numbri omale telefoni. Järgmisena heitis ta pilgu kellale. Peaks varsti koju minema. Ei tahaks üldse, sest Chica on nii armas ja tahaks temaga terve päeva koos olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 21:09:43 GMT 2
"Tundub, et Chica on nüüd läbi ja meil on aeg koju minna. Või mis sa sellest arvad?" pöördus mees koera poole, kes teda veidral pilgul vaatas, pead raputas ja siis jälle püsti tõusis, raputades end automaatselt, haarates maast palli.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 21:22:25 GMT 2
,,Ma peaks ka koju minema," ütles Brit. ,,Kuigi ma veedaks terve päeva Chicaga." Tüdruk tegi veel Chicale pai ja naeratas. Aeg oli juba hiline ja oli vaja koduseid ülesandeid teha.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 21:30:05 GMT 2
"Me ei hoia sind kinni, kuigi tundub, et Chicale sa meeldid," naeratas mees kinnitades looma kaelarihma külge ka jalutusrihma, mis muidu tema jakitaskusse oli surutud. Neil kahel oli vaja veel teisele poole jõge jalutada. "Me soovime sulle siis ilusat õhtut," sõnas Nathan viisakalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 21:40:43 GMT 2
,,Sama teilegi," ütles Crystal naeratades, tegi Chicale veel musi ja hakkas siis kodu poole jalutama. Äkki veab ja saab juba homme selle koerakesega jälle mängida?
OT: lõpetatud?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 21:45:36 GMT 2
Nathan ja Chica vaatasid tüdrukule veel mõnda aega järgi. Vaadanud teineteisele otsa, hakkasid nad teises suunas liikuma, et sillale minna ja sealt koju. Nad mõlemad olid endale ühe uue toreda sõbra saanud.
OT: Lõpp
|
|