|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 12:37:43 GMT 2
"Jah, see on ka minu soov. Ma peaksin juuli lõpus isaks saama. Ja tegelikult lausa kahe lapse isaks," sõnas Nathan ja sellest rääkides lõid mehe silmad särama. Ta lihtsalt ei suutnud seda ära oodata. "Ma pühendaksin neile iga võimaliku vaba hetke," muigas Nate. "Ma arvan, et kui sa seda väga tahad, siis sa ka saad sellega hakkama," oli õpetaja kindel.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 12:49:02 GMT 2
,,Aga palju õnne ikkagi selle puhul, et lapsed saad," ütles Brit. Neiu mõtles ise ka jälle lastele, muidugi tahaks tema ka, aga enne on vaja kool lõpetada ja töökoht saada. Pealegi pole see kindel, kas tema suhe Joe'ga üldse püsima jääb. Eks elu näitab.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:05:19 GMT 2
"Ma tänan," lausus mees tänuliku naeratusega. "Ja kuidas on lood tänapäeva noortega, te üldse mõtlete pere ja laste peale?" tundis Nathan lihtsalt siirast huvi. Tema Brittany vanusena mõtles vist enne kõike sellele, et saaks kooli lõpetatud, siis mõtles ta ülikooli lõpetamisele ja alles siis kui ta Taraga kohtus, hakkas ta rohkem pere ja laste peale mõtlema. Kuigi perekond on alati talle tähtis olnud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:07:52 GMT 2
,,Noh, oleneb noorest. Kui on suhe, siis ilmselt seksitakse küll ja mõnikord ei mõelda tagajärgedele, siis laps lihtsalt tuleb. Aga mina mõtlen ikka nii, et enne on vaja ülikool lõpetada ja töökoht leida, samas see ei ole veel kindel, kas mu praegune suhegi püsima jääb, sest mu poiss aina kaugeneb minust. Valus on tegelikult seda näha," seletas Brit.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:21:37 GMT 2
"Noortel tuleb tõesti vist rohkem seda planeerimata rasedust," sõnas Nathan, kuigi ega neil Taraga ka see just otseselt plaanitud ei olnud, aga nad vähemalt teadsid mõlemad seda, et tahavad ka tulevikus koos olla. Seega oli rasedus neile vaid rõõmu uudiseks. "Eks noorena elamegi läbi armumist ja siis selles jälle pettumist, aga oluline on see, et sa ei kaota usku armastusse," lausus Nate, "iga suhe annab meile midagi uut, isegi kui see lõppeb ja tundub maailma lõpuna," muigas mees kergelt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:27:53 GMT 2
,,Selles on sul õigus," lausus Brit ja silitas siis Chicat. Nii armas koer oli. ,,Mis selle tibukese nimi siin on?" küsis ta lõpuks, kui avastas, et ei tea siiani koerakese nime. Kindlasti tahab ta temaga veel kunagi mängida.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:34:36 GMT 2
"Chica," lausus mees. Väga tabav nimi, sest tegu on emase koeraga ja Chica tähendab hispaania keeles tüdrukut. Pealegi tundub see nimi kokku minevat tema energilise iseloomuga. Tundus, et koer oli lõpuks ometi väsinud ja ei viitsinud enam mängida.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:37:34 GMT 2
,,Paistab, et ma pean sulle mõnikord külla tulema, et temaga mängida, sest koju ma teda ilmselt võtta ei saa," vastas Brit. ,,Aga kena nimi on tal." Oleks Britul olnud mingi küpsis või midagi, oleks ta selle koerakesele andnud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:43:01 GMT 2
"Sa ei ole esimene inimene, kes ähvardab teda endale võtta," turtsatas Nathan, viies pilgu koerale. "Ei tohi teda vist enam väga üksi kuskile jätta," muigas mees. "Aga, mis puutub temaga mängimisse, siis poleks ei minul ega mu abikaasal ilmselt selle vastu midagi," arvas Nate, kuigi see on siiski midagi, mida peab Taraga ennem läbi rääkima.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 13:46:48 GMT 2
,,Ma võiks teda jalutada ka mõnikord, ma ei tea ju ka, palju sul aega jääb teda kogu aeg jalutada," ütles Brit. ,,Aga kas ta kellegagi kuri ka on olnud?" küsis tüdruk siis. Tema paistis ju Chicale meeldivat, aga kindlasti peab ju olema ka keegi, keda ta ei salli.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 13:54:38 GMT 2
"On päevi, kus ma võin temaga mitu tundi tegeleda, aga on ka päevi, kus selleks kohe üldse aega ei leidu," sõnas Nathan. "Talle ei meeldi väga ratturid ja purjus inimesed ja suitsu lõhn ajab ta aevastama," muigas mees. Nagu Chica oleks mõni päris inimene. "Kui neist eemale hoida, siis on ta tubli. Ja sõna kuulab ta ka," andis Nathan teada.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 14:00:52 GMT 2
,,Siis ta on ikka tõeline kullatükk," arvas Brit. ,,Ja rattaga ma ka väga ei sõida, mulle meeldib pikka maad joosta." Kehalise tunnis meeldis talle ka kõige rohkem see, kui nad kuhugi jooksma saadeti, tavaliselt 500 või 1000 meetrit.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:06:46 GMT 2
"Seda küll. Temast on saanud üks korralik perekoer," noogutas Nathan, vaadates koera ning silitades tema pead. Ta oli osa perekonnast ja kohe kindlasti üks tähtis osa. "Võta jah ta jooksma kaasa, siis väsitad ta korralikult ära," soovitas Nate Brittanyle.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 22, 2012 14:10:57 GMT 2
,,Aga kui ma ta ära väsitan, kas siis saan kehalises paremaid hindeid?" küsis Brit seekord ise, mõeldes oma küsimust naljaga. Chica lihtsalt oli tema südame võitnud, aga noh...kellele ei saakski see vahva koerake meeldida?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 14:18:59 GMT 2
"Eks me vaatame seda," muigas Nathan, kuid ilmselgelt ei hakka ta ühtegi end õpilast teisele eelistama. See ei oleks lihtsalt õpetaja koha pealt õige. "Nii et sa siis kavatsedki Chica mõni päev mõneks ajaks endale röövida?" küsis Nate.
|
|